Reacties voor: T-Mobile laat bestaande klanten iPhone 5s en iPhone 5c reserveren

T-Mobile benadert vanaf vandaag bestaande klanten met de mogelijkheid om de iPhone 5s of iPhone 5c te reserveren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 100 reacties

  1. Ik heb anders nog geen mailtje gehad, zowel ingeschreven bij T-mobile als bestaande klant met een Sim-only. Afwachten dus, wil hem graag snel reserveren!

  2. Kreeg vanochtend deze email van T-Mobile, en heb meteen een 32GB zilver 5s besteld. Ben erg benieuwd wanneer hij geleverd gaat worden.

  3. Ik heb wel een e-mail ontvangen. Het mooie is alleen dat ik nu een melding krijg dat de website tijdelijk niet bereikbaar is vanwege de drukte.

  4. Hier ook mailtje gekregen, en gelijk een gouden 32gb 5s besteld.
    Medewerker gaf meteen aan dat hij volgende week dinsdag geleverd zou worden.

    EDIT: Ik heb een zakelijk abbo bij t-mobile, en het kan zijn dat die voorrang hebben over particuliere klanten en dat jullie om die reden geen mailtje gehad hebben.

  5. Voor wat betreft de prijzen: ik heb nu 359 euro betaald voor een 16GB 5s met 200 minuten en 1000GB.

    Met 300 minuten of 2000GB ging de prijs naar 319 euro.

  6. Heb me ingeschreven bij the phone house. Hoop dat zij ook snel een mail de deur uit doen zodat ik kan bestellen.

  7. @Mark: @Hans: zullen die mailtjes de hele dag door binnenkomen of bij iedereen tergelijk? Wat ik zou denken.. Ik heb met wel 3x ingeschreven voor de nieuwsbrief haha, en ben bestaande abonnee (wel als sim only) dan hoor ik toch ook een mailtje te krijgen? Ik wil graag de zilver 16gb reserveren!

  8. Ook nu weer eens niks ontvangen van T-shit… Ach was al van plan om dat zooitje te laten vallen en dat hebben ze nu bevestigd. Het is ieder jaar hetzelfde bij dat “bedrijf”…

  9. Ik heb me ook ingeschreven met meerdere email adressen en nog geen email gezien.

    Maakt verder ook niet uit want heb net een pre order geplaatst in de T-Mobile Shop als 1e. Moest inderdaad 50 euro aanbetalen. Medewerker gaf aan loop gewoon even binnen vrijdag middag dan kan je em meenemen! 🙂
    16GB Goud

  10. Origineel geplaatst door Agaron
    Ik heb me ook ingeschreven met meerdere email adressen en nog geen email gezien.Maakt verder ook niet uit want heb net een pre order geplaatst in de T-Mobile Shop als 1e. Moest inderdaad 50 euro aanbetalen. Medewerker gaf aan loop gewoon even binnen vrijdag middag dan kan je em meenemen! 16GB Goud

    Moest jij minstens 200 belminuten halen? dat lees ik op het Tmobile forum..? ik wil graag maar 90 minuten met 2GB internet, maar zal wel niks worden..

  11. En ze smeren je een abbo aan van minimaal €50,-. Met flink bijbetalen voor het toestel.

  12. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

  13. Heb die van mij gewoon los gekocht voor 625 vind nl een abbo afsluiten en nog dik 200 bij betalen erg veel

  14. Heb ook de mail. Goedkoopste abbo is een i-200 met 1gb data. De iPhone 5s is dan 359€ en de iPhone 5c 259€

  15. Wat zijn de prijzen die in de mails worden aangeboden? Prijzen toestel en abbo? Zou iemand dat kunnen laten weten. Ik ben wel benieuwd namelijk.

  16. @frank: Geen idee hij vroeg alleen welk model, kleur en capaciteit ik wil. Hebben het niet over een abonnement gehad dat word vrijdag verder afgehandeld.

  17. @daveensannie: Ik wil graag het abbo van 370 bijbetalen en dan 35 per maand (90 belminuten, 2gb data en onbeperkt sms) Echter hoor ik dat je minstens 200 belminuten moet afnemen. Dus ik zal waarschijnlijk moeten wachten tot vrijdag.. Heb echter ook nog geen mailtje gehad.. geldklopperij waarschijnlijk, toch mogen reserveren enkel alleen bij de dure abo’s zodat ze meer geld eruit trekken.. En ze zijn al overpriced..

    @Agaron: Oh echt? beter!
    Ik wil graag de zilver met 16gb, maar nog een email gehad 🙁 Dankjewel voor je reactie! 🙂 (lees terug en zie dat jij hem in de shop gereserveerd hebt, online zeggen ze dat je minsens zoveel moet afnemen. Ben dus benieuwd. Helaas geen optie om naar de winkel te gaan) elke dag van 09.00 tot 00.00 stage en werken..)
    afwachten voor mij! (nogmaals dank!)

  18. Origineel geplaatst door frank
    Ik wil graag het abbo van 370 bijbetalen en dan 35 per maand (90 belminuten, 2gb data en onbeperkt sms) Echter hoor ik dat je minstens 200 belminuten moet afnemen. Dus ik zal waarschijnlijk moeten wachten tot vrijdag.. Heb echter ook nog geen mailtje gehad.. geldklopperij waarschijnlijk, toch mogen reserveren enkel alleen bij de dure abo’s zodat ze meer geld eruit trekken.. En ze zijn al overpriced..

    mee eens dat ze zwaar overpriced zijn vandaar ook los gekocht, maar goed misschien vallen de abbo prijzen nog mee in verhouding tot wat er gelekt is

  19. @daveensannie: Inderdaad. Maar ze zullen die cijfers niet voor niets ‘naar buiten gebracht hebben’. Mischien wel ‘stiekem’ gedaan en kijken hoeveel commotie er over is en aan de hand daarvan het nog wat bijstellen. vragen vragen vragen..

  20. Origineel geplaatst door frank
    Inderdaad. Maar ze zullen die cijfers niet voor niets ‘naar buiten gebracht hebben’. Mischien wel ‘stiekem’ gedaan en kijken hoeveel commotie er over is en aan de hand daarvan het nog wat bijstellen. vragen vragen vragen..

    dat hoop ik dan maar voor diegene die een abbo willen afsluiten, en anders misschien toch overstappen naar een andere provider ?

  21. Weet iemand hoe veel je moet bijbetalen bij een iPhone 5s 16gb gold ….met een ABB van – 50€??

  22. @daveensannie: Yup. Afwachten maar. Als het te gort word, stap ik ook over naar een andere provider. Of los met sim only, maar vindt in 1x de aanschaf van 699 gewoon veel geld. (ben ook maar een student haha) de 370 euro los en 35.- per maand wil ik nog overwegen.

  23. Origineel geplaatst door frank
    Yup. Afwachten maar. Als het te gort word, stap ik ook over naar een andere provider. Of los met sim only, maar vindt in 1x de aanschaf van 699 gewoon veel geld. (ben ook maar een student haha) de 370 euro los en 35.- per maand wil ik nog overwegen.

    ik heb die van mij via marktplaats gekocht van iemand die hem uit China had meegenomen, dat is misschien ook een optie voor je ?

  24. Ik heb de mail als particulier ook gehad, maar ik ben er nog niet over uit, wat nu het extra voordeel is.

    Iphone 5s 32GB, Abo prijs 60 euro, 5000MB data extra snel, onbeperkt bellen, na 24 maanden 70,99 euro, toestelprijs 299 euro en 14,4 MBps internet snelheid.

    Ik denk er nog even over na……

  25. Serieus… €50,- aanbetalen om een iPhone 5s te reserveren zonder dat je weet wat de prijs van abo en toestel uiteindelijk gaat worden?

    Natuurlijk wil ik ook graag een iPhone 5s, maar mijn gevoel zegt me dat ik eerst wil weten waar ik aan toe ben, vóórdat ik iets ga tekenen.

    Ben ik de enige?

  26. Origineel geplaatst door Duncan
    Serieus… €50,- aanbetalen om een iPhone 5s te reserveren zonder dat je weet wat de prijs van abo en toestel uiteindelijk gaat worden?
    Natuurlijk wil ik ook graag een iPhone 5s, maar mijn gevoel zegt me dat ik eerst wil weten waar ik aan toe ben, vóórdat ik iets ga tekenen.
    Ben ik de enige?

    Volledig eens

  27. @Duncan: Ik heb geen contract getekend, het kost me alleen 4,95 als ik besluit de pre order te annuleren. De overige 45,05 krijg ik dan terug.

    EDIT: Link naar voorwaarden pre order T-Mobile Shop

  28. @@barteel: Wat kost je abbo per maand??

  29. @Duncan: Ook 100% met je eens. Straks hangen ze je ergens aan een hoog abbo op. En wil je het niet ben jij je 50,- pissen.

    @daveensannie: Die zal zijn telefoon dan ook niet voor minder dan 699 weg doen? Aangezien hij dat nu nog makkelijk voor kan krijgen.

    Dan heb ik liever dat ik even wacht tot vrijdag, dan bestel met het abbo dat ik wil. En dan maar 2-3 weken waarschijnlijk moet wachten omdat ik dan niet bij de reserveringen zit.

  30. Origineel geplaatst door frank
    Die zal zijn telefoon dan ook niet voor minder dan 699 weg doen? Aangezien hij dat nu nog makkelijk voor kan krijgen. Dan heb ik liever dat ik even wacht tot vrijdag, dan bestel met het abbo dat ik wil. En dan maar 2-3 weken waarschijnlijk moet wachten omdat ik dan niet bij de reserveringen zit.

    ik heb voor die van mij 625 betaald, aangezien ze in China net geen 500 euro kosten heeft die persoon toch 125 winst

  31. @Agaron: Dank voor jouw toelichting.
    Dat hebben ze nou eens slim gedaan! 1000 mensen bestellen en betalen €50,-. 500 annuleren wanneer ze straks de in hun ogen te hoge kosten zien. Da’s dus ongeveer €2500,- in het zakje. Met NIETS doen…

    Mijn eerdere mening blijft.

  32. My T-Mobile is momenteel niet bereikbaar.
    Weet iemand of T-Mobile ook losse toestellen verkoopt en wat de prijzen zijn? Ik ben geïnteresseerd in een 5S 64GB.

  33. @lexvo: Of ze los te koop zijn weet ik niet, maar de prijzen staan wel vermeld.

    Losse prijzen:

    iPhone 5c:
    16Gb: €599,-
    32Gb: €699,-

    iPhone 5s:
    16Gb: €699,-
    32Gb: €799,-
    64Gb: €899,-

  34. Vorige jaren was het zo dat T-mobile in het begin nog geen losse toestellen verkoopt, dit komt pas wanneer ze voldoende op voorraad zijn.

    Het pre-orderen is alleen om er zeker van te zijn dat je als eerste een nieuw toestel hebt. Wil je niet €50.00 aanbetalen voordat prijzen bekend zijn, zul je dus waarschijnlijk een maandje of 2 moeten wachten voordat ze wel een toestel voor je hebben. Ik weet wel dat ik hem ga pre-orderen!!

    Op dit moment hebben alleen “gouden” klanten mogelijkheid om te pre-orderen via de e-mail… rest van de klanten kan in de T-shops al pre-orderen!!!

  35. @daveensannie: Goede deal heb jij gemaakt, echter zullen er wel weinig toestellen voor die prijs uit china hier in nederland beschikbaar zijn. Ik wacht gewoon op een mailtje of ik bestel hem vrijdag.

  36. Ik heb een 5 en heb besloten om maar een jaartje te wachten… Of ik koop er wel eentje via de marktplaats, zijn er zat die hem dan te koop aan bieden…

  37. @Mark: En wat is een ‘gouden’ klant?
    Ze spreken zelf over bestaande abonnee’s

  38. Ik heb vanmorgen bij de T-Mobile winkel in Maastricht mijn iPhone 5s space grey 16 GB gereserveerd, ik was de eerste. Ze verwachten vrijdag een voorraad maar zeker weten ze het natuurlijk nooit totdat ze echt daadwerkelijk iets binnen krijgen.

    Let wel op dat oude reserveringen vervallen met dit systeem! Er waren hoop mensen die in de klappen hadden ingeschreven maar werd mij verteld dat het voor hun helaas was aangezien de mensen die vanaf vanmorgen officieel hebben ingeschreven en 50 euro hebben betaald voorrang krijgen.

    Het was opvallend rustig voor de inschrijving, maar dit is waarschijnlijk dan ook dat het stilletjes is ingevoerd? Medewerkster wist mij iniedergeval afgelopen vrijdag wel te vertellen dat het vanaf vanmorgen was, dus heb geluk gehad…

  39. Origineel geplaatst door Duncan
    @lexvo: Of ze los te koop zijn weet ik niet, maar de prijzen staan wel vermeld.Losse prijzen:
    iPhone 5c:
    16Gb: €599,-
    32Gb: €699,-
    iPhone 5s:
    16Gb: €699,-
    32Gb: €799,-
    64Gb: €899,-

    Dank je!
    Ik ben net langs geweest in een T-Mobile shop en daar zeiden ze dat eerst de bestellingen met abo voorgaan. Pas daarna losse verkoop. Ze noemden nog geen prijzen.

  40. argh. Ik krijg dus geen Email en ik heb geen enkele mogelijkheid om naar de Tmobile shop te gaan.. Dus dat betekend dat ik in de reguliere regeling kom en weken mag gaan wachten?! ondanks ik wel voor de nieuwsbrief ingeschreven sta en abonnee ben? (mischien alleen donderdag ochtend vrij, geldt het aanbod dan nogsteeds?)

  41. Heb ook een mail maar blijkbaar is T-Mobile overbelast (My T-Mobile dan…). Kan niet bestellen…

  42. Sorry
    Deze pagina is alleen toegankelijk voor klanten met een persoonlijke uitnodiging. Wil je dat we je op de hoogte houden wanneer de nieuwe iPhones voor alle klanten verkrijgbaar zijn? Klik hier om je gegevens achter te laten.

    dit krijg ik nadat ik mijn persoonlijke mail bestellen aanklik.
    werkt weer lekker

  43. Origineel geplaatst door Basand
    @@barteel: Wat kost je abbo per maand??

    36 euro

  44. @@barteel: @Gaston: My T-Mobile is overbelast maar als je de link in de T-Mobile mail opent op je iPhone of iPad werkt de site wel! Hierna kan je inloggen en je bestelling plaatsen!

    Veel plezier allemaal!

  45. @@barteel: Voor 24 maanden of 12 maanden ?

  46. @Fredrick Floor: ik krijg dan ook weer

    Sorry
    Deze pagina is alleen toegankelijk voor klanten met een persoonlijke uitnodiging. Wil je dat we je op de hoogte houden wanneer de nieuwe iPhones voor alle klanten verkrijgbaar zijn? Klik hier om je gegevens achter te laten.

    dus werkt bij mij niet
    heb 3 abo’s bij T-Mobile
    krijg 1 mail en die werkt dan niet

  47. @Fredrick Floor: Werkt ook niet op mijn iPhone…

  48. @Fredrick Floor:

    Site werkt af en toe wel, en af en toe niet. Kan per minuut verschillen. Al meer gemaakt vandaag. Helaas GEEN mail ontvangen :(( Baal enorm! of zou die nog kunnen komen?

  49. @Gaston: Dan zou dit op de iphone kunnen afwijken, ipad werkt continu met de link en laptop niet.

  50. @frank: Op de ipad werkt die perfect! mail zou nog kunnen komen, ik heb hem ook later pas ontvangen dan andere..

  51. Ik heb de mail ook en via m’n iPhone kan ik de link openen. Ik heb nog iets van 3500 punten bij T-Mobile, iemand een idee hoeveel korting ik hiermee kan krijgen op het toestel?

    Vind de prijzen toch echt wel aan de hoge kant t.o.v. twee jaar geleden met m’n 4s

  52. @Fredrick Floor:

    Toppie! Ik wacht af, dankjewel!

  53. Mijn mail kwam om 11.27 binnen.. zag het pas 2 uur later. Na 20 refreshes kon ik inloggen en heb ik gepreorderd 🙂 Volgens het bevestigingsmailtje zit ik bij de eerste groep klanten die heeft besteld.. ben benieuwd wanneer hij komt! (ben voor de 5s 64 gig gegaan in gray).

  54. 15.05 nog niets gehoord van T-Mobile

  55. iPhone 5S besteld – over het algemeen zijn de prijzen van de telefoons €100 hoger dan toen ik mijn iPhone 4S kocht.

    Ik betaal nu €38 per maand en krijg daarvoor 1000MB en 300 minuten. Voor de iPhone 5S 32GB moet ik €420 bijbetalen. Nu krijg je trouwens voor de verandering gratis Visual Voicemail

    Voor 2000MB kwam er €5 bij en ging er €30 af van het toestel. Voor onbeperkt bellen kwam er €8 bij en ging er niks af.

  56. @Gaston:

    Gefeliciteerd! leuk, ik ben stinkend jaloers op je 🙂
    Ik wil ook een email.. Alleen hoor ik dat je minstens 200 minuten moet afnemen, en in de Tshop is dit niet zo.. Vreemd allemaal, ik wil helaas 90 minuten en 2GB data.. Toch maar op vrijdag wachten en als 1 van de laatste de iPhone krijgen. Wat waarschijnlijk weken gaat duren..

  57. Net even bij de Tshop in Kinkerstaat gereserveerd voor een goude 5S 16GB..

    Word vrijdag gebeld..

  58. Ook ik kreeg geen email, dus dan maar via de Tshop gereserveerd 🙂

  59. @frank:
    Klopt, je kon kiezen tussen 200, 300 of onbeperkt en qua internet tussen 1000, 2000 of 5000 MB

  60. @Gaston:
    Helaas, ik wil 90 minuten met 2000 MB. Hopelijk kan ik even langs de shop om hem te bestellen. Anders maar in de reguliere verkoop..

  61. KPN stuurt ook zulke mails rond

    Nog 2 nachtjes slapen tot de nieuwe iPhones in de verkoop gaan!

    Geachte heer, mevrouw,

    Het is bijna zover, vrijdag 25 oktober om 00.01 uur ‘s nachts start de verkoop van de iPhone 5s en 5c op kpn.com/iphone!

    Omdat u heeft aangegeven er meteen bij te willen zijn, sturen we u deze e-mail. Zet deze datum dus in uw agenda.

    Indien u uw bestaande KPN mobiel abonnement wilt verlengen, dan kunt u dat al 6 maanden voor einde contractdatum doen! U geniet dan al heel snel van uw nieuwe iPhone en het Alles-in-1 mobiele abonnement. Check hier of u uw abonnement kan verlengen.

    Wij hopen u snel te zien met uw nieuwe iPhone op het grootste 4G netwerk van Nederland. U kunt hier alvast onze Alles-in-1 abonnementen bekijken. Uiteraard allen voorzien van 4G.

    Wees er snel bij want; op=op!

    Met vriendelijke groet,

    KPN Mobiel

  62. @Applefreak:

    benieuwd of T-mobile dit ook gaat doen..

  63. Net ook space grey 16 GB 200 bel min en 1000 Mb.
    Toestelprijs eenmalig €359,90
    24 maanden €36
    Huidige abbo i150 €30
    4S verkocht voor €350
    Ik kan hier wel mee leven.

  64. @Floa1512:

    Voor een mooi prijsje je 4S verkocht zeg!
    Ik wil geen 200 minuten, heb nu 150 en veel te veel. 90 minuten zou goed zijn voor mij. Dus ik moet wachten op de reguliere verkoop. 90 min en 2GB data gaat mij als ik de ‘gelekte’ prijzen moet geloven 35 euro per maand kosten en 370,- los. Mijn 4s verkoop ik aan mijn vriendin voor een schappelijke prijs van 100,-

  65. Ik kap met t-mobile, mij te duur geworden. Welkom Hollandsnieuwe, €11 p/m met 500mb/sms/min.

  66. Om 1500 uur de iphone 5S 16GB Gold besteld,kreeg direct bevestiging van T-Mobile.
    Nu maar hopen dat ie snel komt, kun je btw zien of je bij de eerste lichting zit??

  67. Origineel geplaatst door TV
    Ik heb de mail ook en via m’n iPhone kan ik de link openen. Ik heb nog iets van 3500 punten bij T-Mobile, iemand een idee hoeveel korting ik hiermee kan krijgen op het toestel?Vind de prijzen toch echt wel aan de hoge kant t.o.v. twee jaar geleden met m’n 4s

    Een T-Mobile extra punt staat gelijk aan 0,0145 euro ongeveer, je hebt vast zelf een rekenmachine voor derest! 🙂

    Let wel op dat je alleen in de T-Mobile winkels je punten kan inwisselen voor korting op je toestel!

  68. Zwaar overpriced, nu weet ik het zeker dat ik ga overstappen. Tot ziens tmobile

  69. @@barteel:
    ik heb nu 359 euro betaald voor een 16GB 5s met 200 minuten en 1000GB. Bevestiging ontvangen per mail. Wordt via AMP geleverd

    Gefeliciteerd met je nieuwe iPhone! Je hoort bij de groep klanten die de nieuwe iPhone als een van de eersten heeft besteld.

    Levering

    Wij verwerken alle bestellingen op volgorde van ontvangst. Zodra de eerste voorraad iPhones bij ons binnen is, starten we met uitleveren. Als je aan de beurt bent, ontvang je een e-mail en sms van ons koeriersbedrijf AMP, met het verzoek om een bezorgafspraak te maken. Je ontvangt van ons automatisch een sms met jouw ordernummer, zodat je je bestel- en leverstatus online kunt volgen.

  70. Ik neem aan dat het volgende kan:

    Ik heb momenteel een abonnement met een Galaxy SII, dit bevindt zich minder dan 4 maanden voordat het contract eindigt. ik kan dus een nieuw toestel kiezen(+een nieuw abonnement)

    Ik wil graag een abonnement van €28,- pm, dit houdt in geen minuten maar wel 2000MB Internet, ik bel net 10min. per maand en die betaal ik dan wel los.

    Ik kan dus morgen in de winkel een voorbestelling doen, 50 aanbetalen en waarschijnlijk mijn iPhone 5S vrijdag ophalen? Er is dus geen minumum toch wat je moet hebben aan minuten o.i.d.?

    En dan nog een vraagje, moet ik mijn abonnement nog drie maanden uitbetalen? Of gaat mijn nieuwe abonnement meteen in?

    Bedankt voor de hulp!

  71. En ohja, Ik moet in dat geval 439,95 bijbetalen voor mijn iPhone 5S 16GB

  72. Misschien een raar idee maar ik wacht nog enkele dagen af. Dan ga ik elke provider bellen om te vragen of ze mee willen en kunnen doen om mij ook een aanbieding te doen voor de 5s 64GB met een vergelijkbaare abo als bijvoorbeeld het uitgebreidste van T-Mobile. Dat zou dan 5GB data, 2.500 sms’jes en onbeperkt bellen zijn. Ik schrijf dan van elke provider het aanbod op en maak naderhand mijn keuze. Is dit niet de slimste manier?

  73. Mijn contract bij T-Mobile verloopt over 2weken, heb ingeschreven op de nieuwsbrief. Maar helaas geen mail ontvangen..

  74. Whow zie nu bij T-Mobile dat de aanvangsdatum van het vandaag afgesloten nieuwe abonnement 19-02-2014??? is.

    Hebben meerdere verlengers dit?
    Mijn huidige abonnement was al afgelopen.

  75. @Karel,
    Dit moet een foutje zijn. Zou het kunnen zijn dat je al wel een nieuw toestel kunt uitzoeken maar je huidige abo dan pas echt verloopt?

  76. @BokkieAndijk: Dat lijkt me niet de einddatum van mijn vorige contract was 19-03-2013.
    Ik wacht nog wel even tot morgen, wie weet wordt deze datum nog bijgewerkt/aangepast.

  77. @karel: idd dat heb ik precies hetzelfde. Ook 19 feb 2014

  78. @Karel:

    Ik heb precies hetzelfde, mijn huidige abbo ook al een paar maanden geleden verlopen. Heb deze vraag in het forum gesteld en netjes antwoord gekregen. Wanneer de telefoon binnen is wordt de datum hierop aangepast, standaart vult die hem eerst in voor 4 maanden erna. Komt dus goed!

  79. En T-Mobile is nog steeds overbelast :’)

  80. Helaas ook hier geen email mogen ontvangen van t-mobile.
    Ook even gebeld met de klantenservice, maar word vrolijk gemeld dat het nog niet mogelijk is om te bestellen/preorderen.
    Ben al een jaar of 4 klant en heb al meerdere keren ingevuld op de site om op de hoogte gehouden te willen worden, maar tot op de dag van vandaag nog niet 1x iets mogen ontvangen van de heren van T-mobile.
    Op deze manier wel heel hard twijfelen om maar over te stappen!!!

  81. @jan both: Hier precies hetzelfde, 2 abbo’s beide vanaf het eesrte moment adt het kon aangeven dat ik de 5S en op de andere de 5C wil en hoor niets
    Ze hebben mij 2 jaar geleden overgehaald van KPN maar denk dat ik weer terug ga.

  82. Ik hoop dat ze ook vrijdag gaan beginnen met versturen omdat vrijdag de verkoop echt begint

  83. Ik heb nog steeds geen mail van ze. Heeft iemand het nummer van Ali B?? Anders mag die bolle mijn auto komen wassen..

  84. Kleine update,
    T-Mobile bied mij een zakelijke abo aan die er als volgt uitziet: 5S 64GB. Data: 5GB. Sms/min: niet onbeperkt tot een max maar echt zonder limiet. €275,- bijbetalen voor het toestel en 49,50 per maand. Dit zal misschien exclusief BTW zijn. Dit klinkt zeer aantrekkelijk na ff gegoogled te hebben.

  85. @Karel: Ik had dit ook, heb vanochtend even gebeld met T-Mobile. Die gaven aan dat ze gister een kleine storing hadden maar dat deze datums worden aangepast zodra de toestellen geleverd gaan worden. Dus fingers crossed en hopen dat alles goed gaat.

  86. Origineel geplaatst door BokkieAndijk
    Kleine update,
    T-Mobile bied mij een zakelijke abo aan die er als volgt uitziet: 5S 64GB. Data: 5GB. Sms/min: niet onbeperkt tot een max maar echt zonder limiet. €275,- bijbetalen voor het toestel en 49,50 per maand. Dit zal misschien exclusief BTW zijn. Dit klinkt zeer aantrekkelijk na ff gegoogled te hebben.

    Wat is jullie oordeel hier over?

  87. Al mensen bericht gekregen van AMP? Of de verwachte afleverdatum?

  88. Origineel geplaatst door BokkieAndijk
    Wat is jullie oordeel hier over?Origineel geplaatst door BokkieAndijkKleine update,
    T-Mobile bied mij een zakelijke abo aan die er als volgt uitziet: 5S 64GB. Data: 5GB. Sms/min: niet onbeperkt tot een max maar echt zonder limiet. €275,- bijbetalen voor het toestel en 49,50 per maand. Dit zal misschien exclusief BTW zijn. Dit klinkt zeer aantrekkelijk na ff gegoogled te hebben.

    Heb je 64 gb, 5gb data en onbeperkt bellen en smssen nodig? Dan is het wel een hele mooie aanbieding voor 60 euro per maand over 2 jaar (totale kosten)

  89. @BokkieAndijk: Das een superdeal meteen ja zeggen

  90. @Jan,
    Is inmiddels geregeld. Hij zou waarschijnlijk aankomende vrijdag al geleverd worden. {*¿*}

  91. Gisteren via de email van T-Mobile een iPhone 5s 32GB zilver besteld. Net bericht gehad dat hij zaterdag al bezorgd gaat worden. Dus alles komt goed.

  92. Net mail van AMP gehad, de iPhone 5S 16 GB gold komt vrijdag naar mij toe, yoehoewwww.

  93. Hier ook eind van de middag een mail gehad van AMP om bezorgdag te kiezen. Kan al vanaf vrijdag, ging mij alleen helaas niet luklen. Maar nu op zaterdag gezet! Ben erg tevreden over de service van T-Mobile, gister mail gehad en alles gelijk doorgegeven en nu alweer een mail om de bezorgdag te kiezen!

  94. @Rutt: Hier ook een mail en voor vrijdag een afspraak. Kloppen bij jullie de bedragen welke je moet afrekenen bij de koerier? Naar mijn mening moet ik nu veel meer betalen als bij de bestelling.

  95. @cls: Nee bedrag is bij mij hetzelfde als dat T-mobile af gaf.

  96. @cls: Tel even 21% BTW op bij het bedrag wat je afsprak en je komt het bedrag wat je aan de koerier mag betalen.

  97. Net een sms van T-mobile gehad. Mijn levertijd is 1 of 2 weken. Ze mogen dan opschieten want mijn abbo loopt 6 nov af. Heb ik nog geen telefoon , dan anuleer ik de verlenging maar.

  98. Afgelopen donderdag in de T-mobileshop een pre order gedaan voor een 32gb gouden exemplaar. Vandaag langs geweest en misschien is hij er morgen…. Hmmm, dat zeiden ze vrijdag ook al toen ze mij belde met de mededeling dat ze wel de Spacegrey en de Silver variant hadden en ik dus een “switch” mocht maken. Maar morgen(afgelopen zaterdag dus) is de gouden variant er. Niet dus! Om moedeloos van te worden. Geen exacte levertijd alleen maar hopen dat hij er….. morgen is. Zucht. Ben redelijk teleurgesteld in Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.