Reacties voor: ‘T-Mobile koppelt in nieuwe abonnementen belminuten en data los’ (update)

T-Mobile zal binnenkort modulaire abonnementen aankondigen, aldus een bron van Tweakers. Dit abonnement vereist geen belminuten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 30 reacties

  1. Goeie stap. Heb nauwelijks belminuten nodig. Data is wat ik wil.

  2. Doe mij maar geen T mobile! 1 keer gehad en daarna gezworen dat ik nooit meer terug zou gaan.

    Wat een SLECHT bereik en dan midden in een drukke winkelcentrum.

    Mensen neem nooiiit tmobile hoe verleidelijk het ook kan zijn!

  3. Eindelijk. Misschien dat t mobile volgend jaar eindelijk te overwegen is.

  4. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Doe mij maar geen T mobile! 1 keer gehad en daarna gezworen dat ik nooit meer terug zou gaan.Wat een SLECHT bereik en dan midden in een drukke winkelcentrum.Mensen neem nooiiit tmobile hoe verleidelijk het ook kan zijn!

    Volgens heb je met alle grote providers wel eens slecht bereik.

  5. Gewoon je sim only abo niet vernieuwen. Liep een jaar geleden m’n abo uit (300 belminuten, onbeperkt internet) en heb dit gewoon behouden. Is nu automatisch over gegaan op een 1 maand abonnement onder dezelfde oude zeer gunstige voorwaarden (bij vernieuwen ga ik er altijd op achteruit, krijg je meteen datalimiet).

  6. als bij 250-500MB de snelheid 3,6Mbps is met 4G, dan zal dat ook wel zo zijn voor de huidige abonnees met een 3G abo..

  7. Origineel geplaatst door Rens
    Gewoon je sim only abo niet vernieuwen. Liep een jaar geleden m’n abo uit (300 belminuten, onbeperkt internet) en heb dit gewoon behouden. Is nu automatisch over gegaan op een 1 maand abonnement onder dezelfde oude zeer gunstige voorwaarden (bij vernieuwen ga ik er altijd op achteruit, krijg je meteen datalimiet).

    Ik teer nog steeds op het oude 300min+300sms en onbeperkt internet abo, die (als het goed is) een deze dagen afloopt. Ben ook zeker niet van plan te vernieuwen, wil niet van m’n onbeperkt internet af..

  8. KPN is de laatste tijd ook niet echt betrouwbaar meer. Waar ik vroeger snel kon internetten is het nu afschuwelijk traag.

  9. Origineel geplaatst door niels
    KPN is de laatste tijd ook niet echt betrouwbaar meer. Waar ik vroeger snel kon internetten is het nu afschuwelijk traag.

    Neem de volgende keer maar Vodafone. Bijna overal supersnel internet

  10. @Zaandammer: Leve de sponsor!

  11. inderdaad @Zaandammer. tmobile heeft het minste 3g bereik van nederland. ik raad niemand hun aan, maarja ze zijn wel de goedkoopste.
    maar vodafone is nu ook niets meer. 4g internet kost 50 euro per maand….en dan heb je oneindig belminuten en betaal je dus ook flink voor. ik wil geen oneindig belminuten. ik heb aan 100 belminuten per maand zat.

  12. Zie door de bomen het bos niet meer met al die abbo’s.
    Heb nog een i 150 2008 met onbeperkt internet wel 2 Mbps voor 30 euro. Is dit misschien een goede reden om over te stappen? Heb overigens altijd goed bereik met t mobile. Dus daar geen klachten over.

  13. Ik betaal 18 euro voor 125 minuten, 1000MB Data en onbeperkt SMS bij Vodafone per maand. 🙂

  14. Eindelijk een 5gb bundel, 2 is gewoon te weinig.

  15. Nee voor mij ook geen T-Mobile meer. Al 5 jaar bij ze. Ga in augustus over. We betalen het volle pond maar de dekking is op teveel plekken in Nederland waardeloos! Een schande dus.

  16. @Henry: Jij bent snel als je er al na 5 jaar achter komt!

  17. Niet te vroeg juichen..wil eerst de prijzen zien.
    Klinkt natuurlijk super dit, maar de prijzen staan er nog niet bij.
    Zul je zien dat je verschrikkelijk veel moet betalen om een beetje een normale bundel bij elkaar te schrapen.

  18. Origineel geplaatst door Daejji
    Niet te vroeg juichen..wil eerst de prijzen zien. Klinkt natuurlijk super dit, maar de prijzen staan er nog niet bij. Zul je zien dat je verschrikkelijk veel moet betalen om een beetje een normale bundel bij elkaar te schrapen.

    Hoor jij hier iemand juichen? 😉

  19. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Doe mij maar geen T mobile! 1 keer gehad en daarna gezworen dat ik nooit meer terug zou gaan.Wat een SLECHT bereik en dan midden in een drukke winkelcentrum.Mensen neem nooiiit tmobile hoe verleidelijk het ook kan zijn!

    Onzin, ga nu niet doen alsof jouw ervaring voor iedereen moet gelden. T-Mobile heeft de het afgelopen jaar behoorlijk geïnvesteerd in dekking. Ik ervaring nagenoeg nergens echt problemen. Ik gebruik Vodafone en T-Mobile en deze doen niks onder voor elkaar.

    Eindelijk begint een provider het te snappen. Laat de consument lekker zijn eigen bundel samenstellen.

  20. T-mobile met 1800mhz zal altijd zwak zijn,
    1800mhz heeft voor GSM’s nog een redelijk hoge frequentie. Hierdoor hebben 1800mhz netwerken over het algemeen ook een kleiner en minder doordringend bereik dan 900mhz netwerk. Hierdoor is de ontvangst met een 1800mhz netwerk in grote gebouwen dus over het algemeen minder.

  21. Een aantal maanden overgestapt naar Vodafone vanaf T-Mobile. Heb nu ontzettend veel last van dropped calls, netwerk bezet en vaak traag internet. T-Mobile kan mij weer als klant terug verwachten.

    Er wordt altijd zo lyrisch gedaan over Vodafone dekking en kwaliteit, maar dat valt erg tegen.

  22. @Frits: Je eigen bundels samen stellen kan bij bijna alle provider Kpn,Tele2,Hi,telfort. Dus de opmerking “eindelijk begint een provider het te snappen” is onzin !

  23. 14.4 Mbps, nou ik vraag me af waar je dit kan behalen. Want ik haal met mijn abonnement slechts 5 Mbps. Kom op T-Mobile, niet zeggen dat je die snelheid krijgt.

    Ik kan best boos worden hier over. Als maar zeggen dat ik het kan behalen, mits een aantal beperkingen niet van toepassing zijn. Jaja, afpersen en niet geven wat je zou moeten krijgen met je abonnement. BEDROG!!!

  24. Origineel geplaatst door Frits
    Onzin, ga nu niet doen alsof jouw ervaring voor iedereen moet gelden. T-Mobile heeft de het afgelopen jaar behoorlijk geïnvesteerd in dekking. Ik ervaring nagenoeg nergens echt problemen. Ik gebruik Vodafone en T-Mobile en deze doen niks onder voor elkaar.

    Jij mag veel plezier hebben bij tmobile. Ik waarschuw de mensen alleen dat ze niey naar tmobile moeten. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Maar of ze ook daadwerkelijk luisteren moetzen zelf weten. Maar ik garandeer nogmaals dat ze spijt zullen krijgen. Hoe dan ook!

  25. @Zaandammer: Zit al bij tmobile sinds de ben tijd en ja af en toe heb je een dopje in het netwerk. Maar dat heb ik met mijn zakelijke Vodafone abo ook. Kom door heel Nederland voor mijn werk, maar echt zelden een probleem.
    Grootste voordeel aan TMobile .. Je wordt altijd super geholpen als er wat is. Als het zo blijft houden ze mij nog heel lang als klant.

  26. Ik heb t mobile. Nooit problemen. Zie vodafoners en kpn’ers naast me staan met problemen. Hangt veel af waar je bent met betrekking tot welke provider heeft bereik. Ook in de grote steden heb ik bereik en anderen niet.

  27. Ben langer als 10 jaar t-mobile klant. Ik gebruik 2-3 gb per maand en betaal nu 30 euro pm zonder datalimiet. Ik vind het belachelijk dat ik een dergelijk abbonement nergerns kan afsluiten vanwege cartel afspraken telco’s.

    Ik ben dus om die rede zwaar teleurgesteld in t-mobile. De eerste provider in NL met onbeperkt internet zonder datalimiet voor laag vast bedrag. Ik wil niet terug naar de jaren 90 van thuis internet….werkelijk absurd.

  28. @Zaandammer: Ik heb nooit slecht bereik gehad met T-mobile. Zit ak vijf jaar bij die club en ik heb tot de dag van vandaag geen spijtgehad. Heb je enig idee wanneer ik spijt zal moeten gaan krijgen?

  29. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Neem de volgende keer maar Vodafone. Bijna overal supersnel internet

    En waar wij wonen moet je met Vodafone naar buiten lopen om een beetje gesprek in stand te kunnen houden. Nog geen 1.000 meter buiten een stadsgrens. Nee dank!

  30. Zie net IPhone pakket met 1000 mb en 200 minuten
    45€ per maand.?? Knappe prijzen dan is Vodafone red ineens goedkoper.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.