Reacties voor: T-Mobile kondigt gratis T-Mobile Cloud-dienst met 5GB opslag aan

T-Mobile heeft T-Mobile Cloud aangekondigd, een online opslagdienst met 5GB gratis. Meer opslagruimte kun je bijkopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Gaan we in onze agenda schrijven 😀 En zeker gebruik van maken 😀

  2. Doe eerst eens iets aan je netwerk!! Ga je snelheden vergroten voor mobiel internet ipv rommel te verkopen dat ook weer veel te duur is als je meer mb wilt hebben.

    Dus ga eerst aan de slag met belangrijke dingen!!

  3. @Marc: mag ik vragen in welk gedeelte van Nederland je dan woont? Want hier in het zuiden heb in prima ontvangst. Alleen in grote gebouwen niet, maar dat is normaal.

  4. Hier in twente is de 3g dekking ook ruk op veel plaatsen. Bellen heb ik nooit problemen mee

  5. Ik woon in het oosten van Nederland en daar is 14mbps echt niet te halen!! Als ik 4/5 Mbps haal mag ik in mijn handjes knijpen.

    En ja, in het westen is alles prima! Als ik daar kom dan werkt het ‘bijna’ altijd naar behoren en heb ik geen klachten. En dan zegt T-Mobile dat het misschien kan liggen aan te veel mensen op een mast of door het weer. Jaja, plaats dan meer masten, net zoals overal in Nederland!!

    Dus doe eerst maar iets aan de internet snelheid en bereik!! Verder ben ik tevreden hoor, lol.

  6. Ik heb net m’n abbo opgezegd vanwege ‘blinde’ 3G spots en het gebrek aan n goede aanbieding.

  7. Gaan we mooi niet doen! Creeer je eigen cloud op een NAS!

  8. Waarom zijn er altijd van die mensen die bij elk nieuws van T-Mobile meteen moeten schreeuwen doe is wat aan dit of dat!

    @Marc: Ook ik woon in het Oosten (Doetinchem) en heb prima bereik met T-Mobile.
    En voor mijn werk zit ik door het hele Oosten en ja daar heb ik soms ook slechter bereik maar collega’s en vrienden met Vodafone of KPN zelfde probleem.
    Maar er is geen 1 provider die de beloofde snelheid haalt en garanderen kan!

  9. Een leuk initiatief van T-Mobile 😉 Maar zolang die nieuwe Cloud dienst niet geïntegreerd is in iOS apps zie ik niet echt een meerwaarde tov. DropBox.

    En of buitenlandse ontwikkelaars die dienst snel zullen integreren in hun apps is nog maar de vraag. Tenzij T-Mobile die Cloud dienst ook gaar aanbieden in D, UK, USA, A, enz…

  10. Dropbox is beter , problem if you switch operators then you loose your data , with dropbox or other online storage your data remains on whatever mobile network you choose

  11. Al is alles gratis NOOIT meer t mobile voor mij! 1 cent is al te veel voor hun netwerk.

  12. Ik voel hier een patentzaakje aankomen… iCloud.. Tmobile Cloud

  13. En het mooie van tmobiel is dat ze ongemerkt bel minuten per maand weg smokkelen. Bij mij zeker 50 bel min waar ik recht op heb per maand.(mee overneem) Wat een bedrijf.

  14. Tot nu toe heb ik betere ervaringen met T-Mobile dan met Vodafone. Ik heb eigenlijk overal normaal bereik, soms is 3G echter niet beschikbaar maar dat zijn in achteraf plaatsen. Bij Vodafone had ik heel vaak geen 3G. KPN is het beste naar mijn mening, maar die zijn wel wat duurder.

  15. @MauriceH: In het zuiden goed bereik? Nee,niet echt.

  16. Ik grijp dit nu aan om te melden dat ze meer bezig moeten zijn met hun netwerk en bereik dan met icloud dingen. Achter anderen aanlopen kan ik ook!!

    Dus het heeft wel degelijk iets met dit artikel te maken. Ik vind het bagger en vertel waarom ik dus eigenlijk vind dat ze niet moeten investeren in icloud maar in hun bereik en internet snelheid!!!

  17. Ik ben het erg eens met klagers over het t-mobile netwerk. Nog steeds een achterblijver vergeleken met de andere providers. Voorbeeld: ik kom regelmatig bij vrienden in Lochem. Redelijk dicht in de buurt van het centrum. Vrienden kunnen met KPN en Vodafone gewoon op 3G internetten. Ik kan met T-mobile helemaal niets. Niet 1 streepje signaal. Bellen wil nog net. En zo kan ik meer spots noemen. Dus ook ik wil zeggen, zorg eerst voor een écht goede landelijke dekking en begin dan pas aan speeltjes als de Cloud.

  18. Heb nog genoeg ruimte in de Apple cloud dus geen reden om daar voor over te stappen

  19. Hey! Wie waren die gasten ook alweer met die ansjovis???
    Ik heb hier niet om gevraagd, toch? Ben het met de anderen eens dat ze eerst maar eens een fatsoenlijk netwerk moeten neerzetten. Hier in de H’meer is die al jaren *** met peren.

  20. Origineel geplaatst door Inunekko
    Ik heb net m’n abbo opgezegd vanwege ‘blinde’ 3G spots en het gebrek aan n goede aanbieding.

    Onderstaande om dezelfde reden opgezegd, zegt die klanten vogel het zeer spijtig te vinden om een klant te verliezen die al zolang bij hen zit. Of hij noet alsnog een trouwe klantenaanbieding mocht doen. Daar hebben ze dus meer dan tien jaar de tijd voor gehad. Vrouwlief die pas een paar jaar bij hen zat werd al vanaf het tweede jaar bestookt met aanbiedingen. Bovendien werkte internet alleen via wifi. Nog nooit via 3g een verbinding gehad waar ik daadwerkelijk wat mee kon. Moet wel eerlijk zeggen dat ik met bellen nooit problemen heb ondervonden

  21. Gewoon allemaal overstappen naar robin mobile .. Onbeperkt bellen sms en data!! En op het goede netwerk van kpn !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.