Reacties voor: T-Mobile’s tv-dienst KNIPPR officieel gestart

T-Mobile start officieel met KNIPPR, een tv-dienst voor je smartphone, tablet en computer. Chromecast en AirPlay worden binnenkort ook ondersteund.
Lees het complete artikel → T-Mobile’s tv-dienst KNIPPR officieel gestart
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Nu nog een Apple TV app en klaar. Maar wat is de kwaliteit eigenlijk van het beeld?

  2. ik heb horizon dus helemaal gratis

  3. Airplay komt nog, net als meerdere functies en zenders.
    De meeste zenders zijn in HD, ik heb getest en de kwaliteit is vooralsnog prima. Ik heb begrepen dat deze in de toekomst nog verder omhoog gaat.

  4. @Rick: ja maar het gaat erom dat je de horizon eruit kan gooien want je betaald nu ook al voor je Ziggo abbo Inc horizon

  5. Werkt top!! Gaat 11,00 per maand kosten en volgens zeggen komt er een Apple TV 4 app.

  6. Waarom geen basispakket met alleen npo?
    Nu betaal je nog best veel!

    Daarnaast liever een Apple tv App dan airplay.

  7. @Cloverfield: Alleen NPO? Dat is wel heel beperkt…

  8. Origineel geplaatst door Rob
    @Cloverfield:
    Alleen NPO? Dat is wel heel beperkt……

    Meer dan genoeg commerciele omroepen is meer reclame dan programma’s

  9. Zo dit is juist een goed begin. Denk alleen dat ze ook wat andere zenders nog moeten toevoegen, zodat ze een echt alternatief zijn voor de “cable cutters”.

  10. Origineel geplaatst door Rob
    @Cloverfield: Alleen NPO? Dat is wel heel beperkt…

    Als ik TV kijk kom ik ook niet verder dan NPO zenders..

  11. @Dirk: Ik heb op dit moment een glasvezel TV abbonement maar ik kan nog steeds met de kabel Ned 1-3 digitaal zien en dat is dus gratis, betwijfel dus of rechten voor NPO maar een cent kosten.

  12. Hoe moet je je registeren?
    Design is ruk!

    Ga dan toch voor het KPN alternatief.

  13. Hoe zit het met reclames?

  14. Zou voor mij alleen zin hebben, als ‘de Belg’ (Één & Canvas) & BBC 1 & 2 er op te krijgen zou zijn.

  15. @Daan: Ik betaal 1 bedrag per maand voor thuis.
    Dus dat ik op mobiel ect kan kijken buiten huis is voor mij gratis.Kort om ik betaal nix extra.

    T-mobile moet eerst zijn netwerk verbeteren.

  16. @Michel: NPO kost ook niks, want we betalen met zijn allen al voor deze staatsomroep via de inkomstenbelasting.

  17. Zodra de AppleTV APP er is ben ik ‘om’. Kunnen we “Alles-in-1” opzeggen en overstappen op ‘internet-only’. Minder kastjes, minder kabels, minder afstandsbedieningen en makkelijker overstappen tussen providers,

    Best of breed.

  18. Aah het grote voordeel is dus dat je pakket eruit kan doen en een pakket kan nemen bij t-mobile, wat je vervolgens weer kan uitbreiden met extra zenders zoals bij elke aanbieder. Juist ja, klinkt heel logisch!

  19. Eerste indruk is goed! Ik kijk uit naar Airplay of Apple TV 4 app. Het gaat een hoop geld schelen t.o.v. Ziggo abonnement (€60,-) per maand.

    Samen met een Telfort Zakelijk internetabonnement voor €18,50 a €21,50.. plus €10,- voor Knippr scheelt meer dan de helft.

  20. Origineel geplaatst door Rick
    @Daan: Ik betaal 1 bedrag per maand voor thuis.

    Dus dat ik op mobiel ect kan kijken buiten huis is voor mij gratis.Kort om ik betaal nix extra.

    T-mobile moet eerst zijn netwerk verbeteren.

    Heb je het artikel gelezen? Je hebt dus geen abonnement meer nodig voor thuis. Hoogstens nog vast internet, maar met die nieuwe Oneindig Online bundel van ze heb je ze zelfs dat niet meer nodig. En over de kwaliteit van het netwerk kan je echt niet (meer) zeuren; T-Mobile heeft het best geteste netwerk van Nederland (en zelfs van de wereld!) vastgesteld door onafhankelijk P3 onderzoek waar alle providers aan hebben meegewerkt.

  21. Het zelf samenstellen van je eigen zenderpakket naast de basis spreekt mij wel aan. Nu heb ik via delta de basis plus het extra pakket maar van dat extra pakket kijken wij 80% van de zenders niet!

    Zit alleen te twijfelen om overstag te gaan naar een provider als dit die tv via internet bied want, als er storing is met het internet bijvoorbeeld heb je ook geen tv of andersom! En daar heb ik geen zin in!

  22. Leuk verhaal dat “cable cutters” maar ik neem mijn internet af en krijg er voor 14 euro 70 zenders in HD bij (digitaal & kabel). En er is ook een app waarmee ik op mijn table etc kan kijken. Wat schiet ik er dan mee op om mijn TV abonnement op te zeggen en hierop over te stappen.

  23. KNIPPR lijkt mij niet zo geschikt als middel voor “cable cutting”.

    Je moet die streams immers ergensvandaan halen, dus of je moet een heel ruim mobiel abonnement nemen (en heel toevallig heeft T-Mobile net…), of je zit toch nog met je computer aan een kabel.

    Dan is gek genoeg Horizon van Ziggo wellicht beter geschikt voor het kappen van de kabel waarvoor je wèl betaalt, dankzij de vele wifi hotspots. Heb ik trouwens nog niet in het buitenland geprobeerd.

    Ik zit mobiel bij T-Mobile. Dat heeft toch wat zwakke plekken in de dekking, zelfs in de Randstad.

    Maar waarom zou je eigenlijk KNIPPR nemen als de zenders die jij wilt ontvangen ook hun eigen gratis app hebben? Wat begrijp ik hier niet?

  24. Correctie beste Gonny: 24kitchen alsook Discovery Ch. NGC, TLC, AnimalPlanet, CNN, Eurosport 1 & 2. zijn gewoon beschikbaar* bij knippr en ook in HD.
    Althans als ik nu kijk op https://www.knippr.nl/tv-zenders zij ik ze gewoon erbij staan. Of zijn deze zenders pas zeer recent toegevoegd?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.