Reacties voor: T-Mobile introduceert flexibele abonnementen vanaf 13 mei

T-Mobile heeft nieuwe abonnementen ingevoerd per 1 mei. Het gaat om flexibele abonnementen, met een basis-databundel van 64kbps. Je bepaalt zelf hoeveel belminuten en data je nodig hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. kun je ook beter bereik bij je abbonement kopen? dat is wel handig bij tmobile…

  2. Koop er dan ook meteen een fatsoenlijke telefoon bij, dan heb je dat probleem ook niet.

  3. @borgqueenx: Hahahahaha ofnie

    @Jelster: Heeft nix mee te maken ben overgestapt met de zelfde phone en heb nergens last meer van.

  4. @borgqueenx: 🙂 Helemaal mee eens! Het is toch idioot dat je op de perrons van Utrecht CS niet of nauwelijks mobiel internet hebt?

  5. @borgqueenx: Ben het met je eens station Utrecht, Zwolle geen internet fail t-mobile

  6. Ik heb al een aantal keren via hun forum aangegeven dat mijn snelheid beneden pijl is. Zou normaal 14.4 moeten kunnen halen maar ik heb, en ik heb echt overal waar ik maar op en op verschillende plekken, een test gedaan en kom niet hogen (NOOIT HOGER) dan 4.5. Dat is toch niet normaal meer!!

    En elke keer zeggen ze dat ze nooit beloven dat je 14.4 kan halen maar dat er altijd wel iets kan zijn dat je het niet halen kan. Dit vind ik zo slecht van T-Mobile!! Baal er nu wel van dat ik mijn contract voor 2 jaar heb verlengd.

    Dus het zou mooier zijn als je SNELHEID kan kopen!!

  7. Beter 64 kb dan 64 b … #altijdpositief

  8. Om onverwachte kosten in het buitenland te voorkomen is Travel & Surf standaard geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat klanten in het buitenland simpel een dag- of weekpas kunnen kopen voor internetgebruik. Als het tegoed is verbruikt stopt de internettoegang, zodat je geen onverwachte kosten hebt.

    Dat is anders dan het huidige Travel & Surf; daar wordt alleen de snelheid geknepen als je tegoed op is (100MB voor 15 euro); je kunt nu blijven mailen (of Whatsappen natuurlijk).

  9. Zullen we maar eerst wachten wat de OPTA beslist over het meenemen en houdbaarheid van databundel? Want daar worden we ook flink genaaid aan t einde van de maand.

  10. Gaan we weer. Heb i150 abbo uit 2008! Met de voorwaarden uit 2008. Is het nu de tijd om de overstap te maken naar ander abbo? Heb iphone 3GS en wil een ander toestel.
    Twijfel dus tussen verlengen of een los toestel aan te schaffen.
    Overigens geen problemen met diensten van t mobile. Bereikbaarheid prima, onbeperkt internet, 150 belminuten, 150 sms en visual voicemail.

  11. Origineel geplaatst door Qkz
    Gaan we weer. Heb i150 abbo uit 2008! Met de voorwaarden uit 2008. Is het nu de tijd om de overstap te maken naar ander abbo? Heb iphone 3GS en wil een ander toestel.Twijfel dus tussen verlengen of een los toestel aan te schaffen.Overigens geen problemen met diensten van t mobile. Bereikbaarheid prima, onbeperkt internet, 150 belminuten, 150 sms en visual voicemail.

    Ik zit met hetzelfde dilemma. Heb trouwens grote problemen met de bereikbaarheid van T-Mobile. Ik heb de indruk dat de bereikbaarheid bij bijv. KPN stukken beter is, maar hik een beetje tegen die toestellease aan.

  12. @Martijn: kan ik begrijpen, ik kom dagelijks langs Utrecht CS, laat staan 3G ik kon niet eens whatsappen met gprs van tmobile. Nu ben ik al een maandje klant van Vodafone en heb nu volle 3G bereik op Utrecht CS. Dat noem ik nou een verschil.

  13. @Qkz: Zelfde bij mij.. en heb laatst mijn abo verlengdmet ismart 200 24mnd 50% korting..
    kwam k op 25 euro p maand uit met een toestel erbij…

    Ik gebruik gemid 1.3a 1.5GB inet p maand

  14. @Qkz:Bij i-150 zou ik gewoon je abonnement houden en zelf een toestel aanschaffen. Bij combi van abonnement en toestel betaal je toch via je abonnement voor het toestel (en soms meer) en verlies je voordelen van i-150 abonnement.

  15. @Kevin: Zit op het zelfde verbruik. Mijn kosten zijn 30€ per maand. Ik denk met overstap naar ander abbo dat ik de gunstige voorwaarden verlies en fors moet betalen.
    Enige nadeel is de snelheid. Die is volgens mij 2 Mbps. Nou ja zal tmobile eens bellen misschien doen ze nog een leuke aanbieding voor een trouwe klant.

  16. @BnLDude: En anders advies van BnlDude maar opvolgen.

  17. Grappig ik heb geen bereik met t-mobile 3g alleen als ik op een weiland ver, ver van de grote stad ben, maar dan heb ik nog steeds vol internet bereik via edge en natuurlijk heb ik nog gsm bereik.

    Nou T-Mobile, doe mij maar 90 belminuten en super traag en onbeperkt internet, bellen doe ik bijna niet en buitenhuis gebruik ik alleen SMS en whatsapp, ideaal dus.

  18. @Qkz: Je hoeft er niet bij te zeggen dat het onbeperkt is, ik had precies hetzelfde abbo maar ik kreeg een brief omdat ik “te veel internet” had verbruikt, bij onbeperkt internet :’) Goeie zet t-mobile …..

    En verder heb ik nu een iphone 5 bij t-mobile en of je bereik hebt ligt echt niet aan je toestel. Ik denk dat T-mobile relatief goedkoop is en daardoor gelijk een stuk slechter..?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.