Reacties voor: T-Mobile introduceert 18 november databundel van 10GB

T-Mobile zal op 18 november een nieuwe databundel van 10GB introduceren, zo laat de provider vandaag weten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. De hamvraag is natuurlijk, hoeveel gaat dit per maand kosten…

  2. Van 1GB naar 5GB vragen ze al 10 euro meer.
    Ze zullen wel 15 of 20 euro meer gaan vragen voor alleen het internet. (dan de 1gb) Je zal er in ieder geval diep voor in de buidel moeten tasten. Ik houdt het bij mijn 2gb die ik bij de 5S ga halen 🙂

  3. Origineel geplaatst door Remco
    De hamvraag is natuurlijk, hoeveel gaat dit per maand kosten…

    Minder dan bij de concurrent, T-Mobile is niet zo duur qua data wel qua belminuten.

    En verder betaal je niks bij buiten je bundel.

  4. Heeft iemand een idee of het 4g data gebruiken ook echt meer data gaat kosten. Oftewel; de dingen die nu via 3g gebeuren, kosten die meer data als je exact hetzelfde doet op 4g?

  5. Als mensen zo veel gebruiken nemen ze wel een echt onbeperkte abbo

  6. Je zal dan wel tot 2015 moeten wachten tot je overal in Nederland 4G hebt, wat ik nogal triest vind. KPN heeft nu al in 60% van NL 4G.
    T-Mobile kennende zullen ze een ruk 4G dekking zullen hebben. Ik zou het alleen overwegen als je in de randstad woont, anders niet.
    En dat ze iedereen op hun 4G netwerk laten betekend ook dat het enorm langzaam zal worden in centrums en stations.

  7. Ik heb al ruim een jaar een 10GB abonnement bij Vodafone. Betaal er gewoon een tientje voor per maand en kan daardoor gewoon overal filmpjes en liedjes luisteren. Ideaal!

    Vind sowieso een 1GB abo voor een iPhone veel te weinig; zou mij belemmeren in gebruik en usability van m’n appeltje. Ik verbruik nu ongeveer 6GB per maand en met de groei van apps, de opkomst van NetFlix-mobile; het opschroeven van 100MB limit van App Store en het ophogen van audiovisuele kwaliteit in apps zoals spotify, 8tracks, 22tracks, YouTube en soundcloud, kom ik denk ik binnen een half jaar tot jaar wel aan die 10GB.

    Dus voor iedere intense iPhone gebruiker: neem die 10GB, maar zorg wel voor een goede prijs

    (Dit is geen promo; ik ben gewoon een iPhone-bezitter)

  8. Origineel geplaatst door Anouk
    Heeft iemand een idee of het 4g data gebruiken ook echt meer data gaat kosten. Oftewel; de dingen die nu via 3g gebeuren, kosten die meer data als je exact hetzelfde doet op 4g?

    Natuurlijk niet. Ze verwachten alleen dat mensen meer op internet gaan doen, omdat het sneller gaat en je dus minder lang hoeft te wachten.

  9. Neem dan een Abbo bij Robin Mobile en koop een iPhone gewoon los.
    Zit je niet op een hoog maandbedrag.
    Toestel betaal je toch veel meer voor als je die bij een Abbo neemt

  10. Ik heb een 10GB Sim only van Vodafone met een flinke stapel belminuten voor € 47,- per maand. (SO Bel+SMS+Web-2 Altijd 47 euro)

    Met gemak 40Mbit over 3G. Je betaalt niet ‘meer’ als je op 4G zit, de verbinding is sneller, maar de data grootte blijft uiteraard hetzelfde als je bijv. een 4 MB attachment download.

    Zie het abo niet meer op de vodafone site en ik moet zeggen, die 10 GB is best lekker met die nieuwe NPO app met streams voor NED1,2 en 3

  11. Ik snap niet wat iemand met een 10 of zelfs 5 gb bundel moet. Iemand hier meer ervaring mee? Ik gebruik zelf ook wel minimaal 800mb / 1 gb, maar ik kom echt niet hoger. Als je een sneller internet verbinding hebt betekend toch niet dat je MEER data gebruikt? Ik zeg lang leve wifi. Die kunnen de providers niet verslaan.

  12. Ik denk dat ik best wel eens meer data zou kunnen gaan gebruiken als het sneller is. Nu zit je vaker te wachten tot plaatjes geladen zijn (op 9gag bijv.) terwijl je er sneller doorheen kan als plaatjes sneller geladen zijn en je dus ook meer plaatjes gaat laden.

    Zelfde geval met websites. Nu moet je soms wachten tot een website geladen is voordat je kan screenen of er iets interessants op staat, maar straks kan je dat vrijwel direct zien en ga je verder naar de volgende site.

    Ik denk niet dat dataverbruik zal verdubbelen of zo, maar meer zal het wel worden bij mij in ieder geval.

  13. @Tey:

    Ik heb zelf een 10gb abbo van Vodafone, maak m nooit op maar is het wel lekker om er geen rekening te hoeven houden met een datalimiet. Je moet flink je best doen om die 10gb op te maken dmv bijvoorbeeld video of audio streamen. Verder dan 9gb ben ik nog niet gekomen

  14. 4g netwerk.. Tuurlijk alleen weer in de randsteden. Hier mogen we van geluk spreken als 3G soms behaalt wordt. En dan dan praat ik over heeeel soms. Breda , Oosterhout, Tilburg.

  15. Origineel geplaatst door marten
    @Tey: Ik heb zelf een 10gb abbo van Vodafone, maak m nooit op maar is het wel lekker om er geen rekening te hoeven houden met een datalimiet. Je moet flink je best doen om die 10gb op te maken dmv bijvoorbeeld video of audio streamen. Verder dan 9gb ben ik nog niet gekomen

    Ik heb maar een 500 MB bundel dus dat is erg krap, zeker omdat ik per maand thuis tussen de 25 a 30gb verstook.

  16. Ik heb het wel zo’n beetje gehad met T-Mobile,
    1. Het bereik in de Jordaan is al maanden waardeloos. Klantenservice geeft de gemeente hiervan de schuld. Ze hebben “zomaar” een mast verwijderd. 20% korting en nog steeds onvoldoende bereik om een normaal gesprek te voeren.
    2. Sinds BEN trouwe klant dus zonder data limiet (fair use policy) nu ineens SMS-jes dat ik door mijn data heen ben. Klantenservice kan me alleen niet vertellen wat die data limiet dan is.
    3. iOS7 geïnstalleerd en mijn visual voicemail vertikt het.

  17. Lijkt me in principe niet, alleen ga je waarschijnlijk doen omdat het sneller gaat. En je kan in principe je batterijslurpende wifi uit zetten. @Anouk:

  18. Ha ha met de snelheid van T-Mobile krijg je 10GB er niet eens doorheen in 1 maand.

  19. Zie reaktie van Niels,ook ik heb al een jaar Vodafone 10gb,sim only,voor nog geen € 20,-,dus a t-mobile loopt errug achter en b het wordt vele malen duurder!
    c 4G zal pas interessant worden bij 100% dekking en dat zullen iPhone 6 of hoger weer hebben!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.