Reacties voor: T-Mobile vandaag gestart met Deezer-samenwerking

T-Mobile biedt vanaf vandaag korting op de muziekdienst Deezer bij je oude of bestaande abonnement. Kies je voor de korting, dan zit je wel voor de rest van je contractsduur vast aan de dienst.
Lees het complete artikel → T-Mobile vandaag gestart met Deezer-samenwerking
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Ik zie liever Tetheren dat gratis aangeboden wordt door T-mobile

  2. 60 min. muziek = 60 MB ?????
    Ik heb m’n muziek op iCloud en daar vanaf luisteren verbruikt veeeeel meer in minder tijd…….!!!

  3. Origineel geplaatst door AppleHarry
    60 min. muziek = 60 MB ????? Ik heb m’n muziek op iCloud en daar vanaf luisteren verbruikt veeeeel meer in minder tijd…….!!!

    Waarschijnlijk streamen ze in een lagere bitrate….

  4. Is dat effe leuk zeg!!!! Wil ik die site bekijken op m’n iPad, blijk je flash nodig te hebben….

  5. Ben ik de enige die hier geen voordeel in ziet?

    0,0 voordeel om precies te zijn! Waarom dan een samenwerking?

  6. Origineel geplaatst door AppleHarry
    60 min. muziek = 60 MB ????? Ik heb m’n muziek op iCloud en daar vanaf luisteren verbruikt veeeeel meer in minder tijd…….!!!

    Als er een HQ optie in zit, dan kost het ongeveer 3MB per minuut. 1MB per minuut is lagere kwaliteit (zoals Martin al zei).

    De goedkopere versie is trouwens duurder als je het via T-Mobile neemt, dus pas op!

  7. Ik zie hier ook geen enkel voordeel in. Heb thuis Xs4all en daar is Spotify gewoon gratis. Ook op m’n mobiel van T-mobile met onbeperkt internet….

  8. Origineel geplaatst door Erelid
    Ik zie hier ook geen enkel voordeel in. Heb thuis Xs4all en daar is Spotify gewoon gratis. Ook op m’n mobiel van T-mobile met onbeperkt internet….

    Maar blijf opletten!
    Ik had vorig jaar ook nog onbeperkt internet van T-mob. Maar nadat ik lekker Spotify ben gaan streamen op het werk, hebben ze na 3 maanden mn onbeperkt omgezet in een Simonly met 2 GB limiet.
    En nee, ik kreeg geen waarschuwing of een kans om mijn verbruik te verminderen. Het was “wij constateren dat…” en vanaf dan nieuwe abo of opzeggen.
    Het blijft me dwarszitten.

  9. Ja, waar is het voordeel? Heb T-Mobile toch niet nodig om een Deezer abo af te sluiten? Heb nu voor 10 euro Spotify. Maandelijks opzegbaar. Helemaal prima. Als ze het nu gratis zouden aanbieden … Waar is mijn voordeel als abonnee?

  10. Dus je moet alsnog betalen? Dan blijf ik lekker bij Spotify…

  11. Origineel geplaatst door Mike
    Maar blijf opletten! Ik had vorig jaar ook nog onbeperkt internet van T-mob. Maar nadat ik lekker Spotify ben gaan streamen op het werk, hebben ze na 3 maanden mn onbeperkt omgezet in een Simonly met 2 GB limiet. En nee, ik kreeg geen waarschuwing of een kans om mijn verbruik te verminderen. Het was “wij constateren dat…” en vanaf dan nieuwe abo of opzeggen. Het blijft me dwarszitten.

    Ik betaal iets van 4 euro voor onbeperkt internet; dat gaan ze er nooit vanaf halen.

  12. Je voordeel is dat je 4 cent korting krijgt op het abonnementsgeld! Bij Deezer zelf kost het namelijk 9,99 Euro. En je kan natuurlijk het betalen via je telefoonrekening zonder een creditcard nodig te hebben.

    Het rare is dat T-Mobile zelf op hun site als voordeel noemt dat je geen Facebook login nodig hebt. Als ze dat al als voordeel moeten noemen. Afgezien dat ze Facebook login meestal als ‘groot’ pluspunt promoten.

  13. Onzin dienst! En das netjes uitgedrukt. Die comment van persoon waarbij de abbo overgezet is naar prepaid. Ik heb ook onbeperkt internet van tmobile maar gebruik het bijna nooit het is zo traag dat apps niet eens willen laden!! Maar wij mogen niets eisen of hun straffen!! Laat ze daar iets aan doen! Abbo’s in nl zijn slecht. In Engeland beter.

  14. Afzetters! Ik blijf dan liever 10 euro per maand betalen aan Spotify.

  15. Volgens mij bedoelen ze dat als je twee jaar tekent, je het voor 5,95 hebt ipv 10. Ik heb nu 5 euro spotify maar zou best mobiel erbij willen voor 1 euro meer (dan).. Maar goed, idd de bundel.. Ze zouden de nieuwe technieken eens stimuleren door bijvoorbeeld onbeperkt internet aan te bieden.. of 4G. Allemaal grijze muizen man bij die grote bedrijven..

  16. Origineel geplaatst door alex
    Volgens mij bedoelen ze dat als je twee jaar tekent, je het voor 5,95 hebt ipv 10. Ik heb nu 5 euro spotify maar zou best mobiel erbij willen voor 1 euro meer (dan).. Maar goed, idd de bundel.. Ze zouden de nieuwe technieken eens stimuleren door bijvoorbeeld onbeperkt internet aan te bieden.. of 4G. Allemaal grijze muizen man bij die grote bedrijven..

    Ik heb navraag gedaan en je hebt helemaal gelijk! Dit is de Deezer Premium+ bundel die in 2 versies aangeboden wordt door T-Mobile. Nergens aangegeven door hen, erg verwarrend.

  17. Ik heb toch you tube?
    Dan kan ik ook alle nummers luisteren die ik wil.

    Wat is hier het voordeel van?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.