Reacties voor: T-Mobile geeft klanten 30 euro extra iPad-internettegoed

T-Mobile geeft mensen met een iPhone-abonnement 30 euro extra internettegoed als ze een iPad-databundel aanschaffen. Dat moet voor 31 augustus.

Reacties: 41 reacties

  1. BELACHELIJK!!!! iphone abo + dual microsim en internetten maar. dan maar even niet bereikbaar. werkt super!

  2. Wacht, je krijgt maar eenmalig 30 euro cadeau? Dit is het grote voordeel dat mensen met 2 abonnementen krijgen? 0_o

  3. Mooi, ik blijf mijn iPhone abbo gebruiken en steek een niet nader te benoemen vinger op richting Den Haag.

  4. Kunnen ze niet gewoon ipads blokkeren tenzij er een ipad abbo bij zit op hun netwerk.

    Ik MyWi iig lekker verder.

  5. Ik kreeg ook vandaag de email met deze “fantastische aanbieding” .. echt belachelijk, 30 euro, dat is dus 0.20 eurocent per 1MB, dus alle T-mobile leden mogen gratis eenmalig voor maar liefst 150 MB aan data downloaden! schandalig, 10 minuten youtube en het is al op.
    Ik vind dit onbegrijpelijk, ook omdat Thethering technisch gezien mogelijk is. Dit is gewoon een belediging, heel erg jammer.
    Ook de gewone ipad abonementen (van alle providers) vind ik niet aantrekkelijk, en dan heb ik het over de 200MB limieten en zelfs de 1 en 2 GB limieten.

  6. Ik heb gehoord dat je ook gewoon je netwerk op je telefoon even afsluit en dan op je ipad aanzet dat je nog steeds bereikbaar ben!

  7. “Wellicht wil T-Mobile daarmee bewerkstelligen dat mensen tethering gaan gebruiken.”

    Moet dan niet zijn “voorkomen” of “ontmoedigen” i.p.v. “bewerkstelligen”. Volgens mij betekend dat juist dat ze het proberen aan te moedigen, wat me sterk lijkt.

  8. Wel link als er geen dag-maximum op zit. Prepaid dongle bij T-Mobile doet 30 cent/MB maar heeft in ieder geval een dag-maximum van 4,50 euro op zitten. Dan kan het tenminste niet heel er uit de klauwen lopen.

    Als mensen wel ergens een dagmax voorbij hebben zien komen voor de iPad prepaid, laat het even weten.

  9. Origineel geplaatst door Michiel
    Ik kreeg ook vandaag de email met deze “fantastische aanbieding” .. echt belachelijk, 30 euro, dat is dus 0.20 eurocent per 1MB, dus alle T-mobile leden mogen gratis eenmalig voor maar liefst 150 MB aan data downloaden! schandalig, 10 minuten youtube en het is al op. Ik vind dit onbegrijpelijk, ook omdat Thethering technisch gezien mogelijk is. Dit is gewoon een belediging, heel erg jammer. Ook de gewone ipad abonementen (van alle providers) vind ik niet aantrekkelijk, en dan heb ik het over de 200MB limieten en zelfs de 1 en 2 GB limieten.

    Ik vind deze aanbieding ook niet super maar jouw berekening klopt volgens mij ook van geen kant. Voor 30 euro heb je wel 2GB. Ik ga er ook niet op in en hoef het ook niet hoor, maar het is wel wat meer dan 150MB.

  10. Is het iemand al gelukt om voor deze aanbieding op te waarderen? Via mijn huidige T-Mobile account krijg ik geen toegang om prepaid bundel aan te schaffen. Helpdesk T-mobile kon niet anders doen dan naar een ander 0900-nummer van T-mobile door te verwijzen…

  11. No problem! Gewoon duo-sim erin en gaan. Zet je data uit op de iPhone en je kan op de iPad aan de gang op interrnet. Je blijft gewoon telefonisch bereikbaar!

  12. Mijn iPad wifi icm Nexus One en Hotspot voldoet uitstekend. Leuk voor de DieHard iPad gebruikers maar persoonlijk zie ik het nut niet vd 3g versie icm abbo. Wanneer ik mn iPad gebruik zit ik meestal ook wel bij een WiFi acces point.

    Dacht dat T-Mobile al moeite had met al die iPhone gebruikers die gebruik maken van hun data netwerk. Dan zullen al die iPad 3g’s ook niet al te bevorderlijk voor t netwerk zijn.

  13. Kan iemand uitleggen wat je dan precies moet doen om “even data uit te schakelen” want als ik 3G uitzet of mobiele data uitzet op mijn iPhone en dan mijn iPad inschakel dan ben ik toch niet bereikbaar telefonisch!

  14. @Leon:
    Via je huidige T-mobile account (van je iPhone) lukt het niet, je moet nl. via je iPad opnieuw registreren en krijgt dus een aparte T-mobile account voor je iPad. Hiermee kun je tegoed opwaarderen en later je “bonus” ontvangen.

  15. En is het dan ook mogelijk om van mijn punten van mijn Iphone abbonement prepaid tegoed te kopen dat ik dan weer gebruik op mijn ipad? want dan zou je het nog een heel klein beetje in je voordeel kunnen zien…

  16. @Eddy1408: Werkt die oplossing goed? Data uit op telefoon, dat je bereikbaar blijft?

  17. Volgensmij wel, mijn iPhone is in reparatie en heb nu een HTC te leen die alleen handmatig data verbruikt. Heel onhandig, mails komen niet vanzelf binnen enz…. Maar ben op die HTC gewoon bereikbaar en heb me Ipad gewoon 3G aan. Ik heb me Ipad al 21,5 maand en die leen HTC al een week… Bij mij gaat het dus, maar heb nog niet kunnen testen met me Iphone….
    Kortom als je Iphone alleen gsm gebruikt kan je met je Ipad de data gebruiken.
    Iemand anders ervaring mee??

  18. Typo: 1,5 maand….

    Ps click to edit werkt niet met een Ipad!!!!

  19. Erik, oke jij hebt het dan dus over”maandbundel maximaal” 1 maand van 30 euro (inderdaad 2GB) ..

    Ik had het over de “PrePaid Internet”, die van 0,20 cent per MB, dus 150 MB toch voor 30 euro?

    en dan is er nog het “Maandbundel Plus” voor eventueel 3 maanden gratis? (10 euro/pm, 200MB/pm)

    Ik weet dus niet of de huidige T-mobile klanten uit alle drie de opties kan kiezen om die 30 euro korting te krijgen.

  20. @r_Dex: Daar wil ik idd ook erg graat antwoord op. Dan weet ik wat ik ga doen namelijk =)

  21. via cydia of rock een tethering programma erop en je kan bellen op de iphone en internetten op de ipad tergelijk.en alle computers die in de buurt zijn. je maakt namelijk een wifi accespoint aan.ik werk al 2 maanden op deze manier
    perfect

    databundel 2gb voor 30 euro per maand.???dat heb je in een week verbruikt.surf maar eens een uurtje en je schrikt van het aantal mb,s het zijn de volledige pagina,s die je bekijkt op de ipad, geen sites voor mobile. kan je beter nog een iphone abo afsluiten en die kaart gebruiken. nooit klachten gehad dat ik teveel dateaverkeer had op de iphone

  22. @Rolf:bij mij werkt dat dus vooralsnog niet maar misschien doe ik zelf iets verkeerd…. Zie mijn eerdere vraag. Ik ben niet bereikbaar mij iPhone als ik de iPad aan heb, ook als om 3G uitzet op mijn iPhone.

  23. Welk programma is voor tethering geschikt en is er een handleiding voor het maken van een accespoint aanmaken?

  24. @John jacobs: ik gebruik mywi het is niet gratis.kan je via rock op je iphone zetten.deze moet wel gejialbreaked zijn.instellingen zijn niet nodig.wifi aan op de iphone- programma starten op de iphone en dan vind ieder apparaat in de buurt van je iphone een wifi verbinding. deze kan je dan ook beveiligingen

  25. Volgens mij snap ik iets niet helemaal. t-Mobile heeft volgens mij én een prepaid bundel, waarbij je euro’s als tegoed toevoegt, én twee bundels waarbij je per maand datavolume toevoegt.

    Het lijkt nu net alsof t-mobile alleen de maandelijkse databundels aanbiedt, en niet de prepaid-optie.

  26. Origineel geplaatst door Leon
    Is het iemand al gelukt om voor deze aanbieding op te waarderen? Via mijn huidige T-Mobile account krijg ik geen toegang om prepaid bundel aan te schaffen. Helpdesk T-mobile kon niet anders doen dan naar een ander 0900-nummer van T-mobile door te verwijzen…

    Had ik hier ook. Ben je soms zakelijk klant? Ik heb gisteren een nieuw account aangemaakt voor mijn prepaid sim. Maar zie nu pas deze aanbieding. Niet handig dus.

  27. Origineel geplaatst door boetja
    @Leon: Via je huidige T-mobile account (van je iPhone) lukt het niet, je moet nl. via je iPad opnieuw registreren en krijgt dus een aparte T-mobile account voor je iPad. Hiermee kun je tegoed opwaarderen en later je “bonus” ontvangen.</

    Ah kijk dat verklaart. Nu nog afwachten dus wanneer je die bonus als iPhone klant in het overzicht van je iPad my tmobile acccount kan bemachtigen?

  28. Ik begrijp nog steeds de zin “Wellicht wil T-Mobile daarmee bewerkstelligen dat mensen tethering gaan gebruiken” niet helemaal.

    Hoe kan T-Mobile nu iets willen bewerkstelligen wat ze zelf tegenwerken door het uit te schakelen?

  29. Origineel geplaatst door Ruben.cc
    Ik begrijp nog steeds de zin “Wellicht wil T-Mobile daarmee bewerkstelligen dat mensen tethering gaan gebruiken” niet helemaal.Hoe kan T-Mobile nu iets willen bewerkstelligen wat ze zelf tegenwerken door het uit te schakelen?

    Denk dat je gelijk hebt. Dat was ook het eerste dat in mij opkwam. Ze maken speciale ipad-pakketten, om vervolgens met die 30eu extra tegoed op je iphone-abo te gaan tetheren… ?

    Maar goed, ze gebruikt ‘wellicht’, dus het is waarschijnlijk een gedachte van Gonny.

  30. Ik werd ook gek van dat registreren op mytmobile lukte maar niet maar…….
    Zorg dat je verbinding maakt met 3G !,lukt dit niet check dan je APN settings in je iPad bij instellingen … APN : internet en bij USER en PASSWORD : t-mobile
    Dan werkt 3G gelijk en als je nu op tmobile komt ziet het registratie gebeuren er al anders uit, je 3G nummer is al automatisch ingevuld, gebruik wel je iPhone 06 nummer als sms nummer vanwege de 30 euro die je nog krijgt in september.

  31. Ik heb net een dual-sim gehaald bij de T-mobile shop voor m’n iPad en voor m’n iPhone (kosten: 15 euro). Nu kan ik gratis onbeperkt internetten op m’n iPad. Eerst wat problemen gehad, maar na een paar minuutjes werkte het internet op 3G netwerk als een trein. Het enige nadeel is dat je als je op je iPad wilt internetten, je je iPhone op vliegtuigstand moet zetten. Maar dat heb ik zeker over voor onbeperkt internet op m’n iPad!

  32. Donderdag Duo Microsim gekocht.
    Nog steeds niet geactiveerd door T-Mobile. Gisteren en vandaag gebeld. Krijg je horen dat het nog zeker 5 werkdagen kan duren en normaal gaat het altijd goed!! Daar heb ik dus niks aan. Verder wilde ze niet nog een keer bij de betreffende afdeling informeren want dat zou vervelend zijn voor die afdeling. Voor mij niet hoor 🙁

  33. Er is een carrier update in iTunes beschikbaar, misschien dat het 3G nu wel in 1x werkt als je een prepaid kaartje hebt gekocht

  34. Belachelijk gewoon. Je bent sowieso al gek als je voor tmobile kiest! Er blijven maar 2 opties over: Jailbreak en tetheren en of of dual sim. En je problemen zijn opgelost!

    Aan tmobile: sinds Ben hebben jullie het verkloot en lijkt het erop dat jullie geen stap/spat vooruit zijn/veranderd!

  35. Origineel geplaatst door Krishna
    Aan tmobile: sinds Ben hebben jullie het verkloot en lijkt het erop dat jullie geen stap/spat vooruit zijn/veranderd!</

    Daarvoor al. Ow Ik dacht al dat je mij bedoelde 😉

  36. Heb ook een duo microsim gekocht. M’n iPhone op vliegtuistand gezet. Het is mij echter nog niet gelukt m’n iPad op 3G draaiend te krijgen.
    Wie heeft advies.

  37. Kun je een korte How-To beschrijving maken?@Bas:

    Origineel geplaatst door Bas
    Ik heb net een dual-sim gehaald bij de T-mobile shop voor m’n iPad en voor m’n iPhone (kosten: 15 euro). Nu kan ik gratis onbeperkt internetten op m’n iPad. Eerst wat problemen gehad, maar na een paar minuutjes werkte het internet op 3G netwerk als een trein. Het enige nadeel is dat je als je op je iPad wilt internetten, je je iPhone op vliegtuigstand moet zetten. Maar dat heb ik zeker over voor onbeperkt internet op m’n iPad!

  38. @Ipinda:
    Stap 1: ga naar de T-Mobile shop en vraag een dual-sim aan. (kosten: €15, kaarten krijg je meteen mee)
    Stap 2: doe 1 simkaart in je iPhone en 1 in de iPad.
    Stap 3: zet je iPhone op vliegtuigstand
    Stap 4: ga naar je iPad en ga naar instellingen.
    Stap 5: bij instellingen, ga naar mobiele data
    Stap 6: vul bij de apn-instellingen in:
    APN: internet
    Username: t-mobile
    Password: t-mobile

    Opmerking: het is ook mogelijk je iPhone niet op vliegtuigstand te zetten wanneer bij de iPad ook 3G wordt gebruikt. Wanneer je dat doet is er kans dat de iPhone en iPad met elkaar gaan storen.

    Veel succes met je iPad!

  39. jongens trap er niet in we hebben allemaal wel een abbo bij tmobile vraag nou voor 15 euro een duo sim aan.

  40. Ik heb dus wel een micro simkaart gekocht in de t-mobile shop. Op de kaart staat € 2,50 internettegoed, heb gebruik gemaakt van de actie van t-mobile voor € 30,- extra tegoed. Nu maar hopen dat het in september ook daadwerkelijk wordt bijgeschreven.

    Let op! In de voorwaarden staat wel dit:
    Om in aanmerking te komen voor het gratis internettegoed moet je minstens 1 keer hebben opgewaardeerd.

    Nog een opmerking: Klopt het dat t-mobile nergens aangeeft dat je de instellingen bij apn moet invullen??
    Het is dat ik zelf aan het googlen ben geslagen anders was ik er écht niet uitgekomen. Lang leve het internet :/

  41. Vraagje: heb jij je al kunnen registeren op de site? Ik krijg telkens de melding:

    ‘Je kunt alleen gebruik maken van deze pagina met een iPad aangesloten op het mobiele netwerk van T-Mobile’

    Terwijl ik dat natuurlijk gewoon gebruik (geen wifi).

    Origineel geplaatst door Archana
    Ik heb dus wel een micro simkaart gekocht in de t-mobile shop. Op de kaart staat € 2,50 internettegoed, heb gebruik gemaakt van de actie van t-mobile voor € 30,- extra tegoed. Nu maar hopen dat het in september ook daadwerkelijk wordt bijgeschreven.Let op! In de voorwaarden staat wel dit: Om in aanmerking te komen voor het gratis internettegoed moet je minstens 1 keer hebben opgewaardeerd.Nog een opmerking: Klopt het dat t-mobile nergens aangeeft dat je de instellingen bij apn moet invullen?? Het is dat ik zelf aan het googlen ben geslagen anders was ik er écht niet uitgekomen. Lang leve het internet :/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.