Reacties voor: Gratis Apple TV bij T-Mobile vast internetabonnement

T-Mobile geeft de Apple TV weg aan bestaande abonnee's, als ze een tweejarig Snel Internet- of FiberFast-abonnement afsluiten. Voor de Apple TV betaal je normaal gesproken €119.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Prima provider, bij mij heet het online maar volgens mij is dat hetzelfde nog nooit geen problemen gehad en 30Mb/s is prima voor ADSL2.

  2. @Zomer: Adsl2 is max 24Mb
    En bij 100 mtr van de centrale gaat er al zomaar 4Mb vanaf.

  3. Wat hebben mensen zonder iPhone of iPad nou aan een Apple TV?
    Mijn ouders hebben er ook een, echt een geweldig apparaat hoor. Maar zou niet weten wat sommige gezinnen er ooit mee zouden moeten.

  4. Wat hebben mensen zonder iPhone aan een Apple TV???!

    Lol. Ben je serieus?

    Films kijken? Muziek van je Mac naar je stereo streamen?
    Foto’s kijken? YouTube op je TV?

    Jaikbreakje en Uitzending gemist? XBMC er op en duizenden films en series kijken?

  5. en wat heb je tegenwoordig nog aan 30 mbit
    ik zit al bijna 1 jaar met 120mb van ziggo (kabel)

  6. Ik betaal 22,47 per maand bij Online voor ADLS 20/1.

    Ik weet ook niet hoe ze aan dat aparte bedrag komen.

    Maar als ik er voor (2 jaar) 1,52 per maand extra een ‘gratis’ Apple TV bij kan krijgen?

  7. @Han: Ik bedoelde VDSL sorry.

  8. Origineel geplaatst door devi
    en wat heb je tegenwoordig nog aan 30 mbit ik zit al bijna 1 jaar met 120mb van ziggo (kabel)

    en wat heb je tegenwoordig nog aan 120mb van ziggo?

    Ik zit al bijna een maand op 500/500mb van Kpn ( Glasvezel)

    * sorry kon het niet laten 😛

    Btw echt wel een goede actie van T-mobile..Vraag me af hoe ze dit financieren..Ik snap dat je hierbij klanten wilt winnen..maar tegen welke kosten?

  9. Origineel geplaatst door Isteph
    Origineel geplaatst door devien wat heb je tegenwoordig nog aan 30 mbit ik zit al bijna 1 jaar met 120mb van ziggo (kabel)en wat heb je tegenwoordig nog aan 120mb van ziggo?Ik zit al bijna een maand op 500/500mb van Kpn ( Glasvezel)* sorry kon het niet laten Btw echt wel een goede actie van T-mobile..Vraag me af hoe ze dit financieren..Ik snap dat je hierbij klanten wilt winnen..maar tegen welke kosten?

    Volgens mij kan dat alleen nog maar in Nunspeet en Amsterdam Ijburg…. Ziggo kan alle klanten 120MB/s aanbieden. Moet wel zeggen dat de upload maar 10MB/s is 🙁 had wel hoger gemogen.

  10. Ik heb online betaal er nu 15 euro voor. Maar kan verlengen misschien heb ik geluk en kom ik in aanmerking voor apple tv is dit trouwens apple tv1 of 2?

    ik krijg maar 11 mb van de 20 maar tot nu toe amper storing

  11. @karel-willem: Je hebt er zat aan zonder iphone, lees eerst even door wat het product allemaal kan voor dat je de vraagteken spam begint?????

    En niets is gratis hier betaal je ook gewoon voor alleen is dit ingecalculeert in de prijs.

  12. Wel makkelijk hoor zo’n appleTV.
    Ff een JB erover, XBMC erop, en gratis de nieuwste films en series kijken…

  13. Ik heb al Online snel internet. Kan ik toch meedoen aan deze actie?

  14. Had al zowel een T-Mobile mobiel abonnement als een Online vaste internetaansluiting á €20,- (alleen voor vast internet dus).

    Heb gebeld, m’n vaste internetaansluiting verlengd voor twee jaar ga nu de eerste twaalf maanden €17,- per maand betalen en daarna de tweede twaalf maanden €24,- per maand. Dat is dus over 24 maanden gemiddeld €20,50 per maand. Ik betaal dan dus €12,- extra ten opzichte van wat ik nu betaal en dan krijg ik een gratis Apple tv…

    Heb dus maar meteen gebeld en het geregeld. Fijne deal lijkt me, zeker gezien er twee iPhones zijn in ons huis.

    De ADSL verbinding geeft bij mij overigens geen 20 mbit, slechts de helft, maar dit is vaak bij ADSL waarbij de verbindingssnelheid afhankelijk is van redelijk triviale factoren als afstand tot de kast in de straat en de kwaliteit van de oude telefoonbedrading in je huis.

    Al met al zou ik t toch wel een aanrader noemen!

  15. 500/500 zit er aan te komen voor meerdere steden die glasvezel hebben en of krijgen van KPN…. Eind 2e kwartaal zoals het er nu uitziet 😉

  16. Je kan hem ook cool hacken met http://firecore.com/atvflash

    Dan kun je alle video formaten afspelen vanaf een netwerk share…

    Aanrader!

  17. @karel-willem: Volgens mij ga je dus €22,47-€20,50 = €1,97 per maand minder betalen. Over twee jaar krijg je dus van Online €23,64 korting plus n Apple tv als je je voor twee jaar aan hen bindt 😉

  18. Jammer dat HDTV van T-mobile via een afschuwelijke schotel gaat…. anders was ik wel overgestapt.

  19. Ik gebruik al een tijdje een Mac Mini om zaken als XBMC etc.. te gebruiken. Ik zie de voordelen van een Apple TV niet zo zeer. Zeker als je een jailbreak nodig hebt om er echt wat leuks mee te kunnen…

  20. @Fry: Enige verschil is dat de Mac Mini het viervoudige van een Apple TV kost.

  21. Origineel geplaatst door Ivo
    @karel-willem: Je hebt er zat aan zonder iphone, lees eerst even door wat het product allemaal kan voor dat je de vraagteken spam begint?????En niets is gratis hier betaal je ook gewoon voor alleen is dit ingecalculeert in de prijs.

    Ik heb al een jaar een Apple TV. 😉
    Het was de reactie op Edwin Veldhuizen.

    Origineel geplaatst door Pierre
    @karel-willem: Volgens mij ga je dus €22,47-€20,50 = €1,97 per maand minder betalen. Over twee jaar krijg je dus van Online €23,64 korting plus n Apple tv als je je voor twee jaar aan hen bindt

    Oh ja, de korting in het eerste jaar had ik niet meegerekend.

    Zo, even gebeld. En snel overgezet.
    In totaal minder geld kwijt voor de komende twee jaar.
    En ook nog eens een Apple TV-tje extra in huis.

  22. Origineel geplaatst door Ivo
    @karel-willem: Je hebt er zat aan zonder iphone, lees eerst even door wat het product allemaal kan voor dat je de vraagteken spam begint?????En niets is gratis hier betaal je ook gewoon voor alleen is dit ingecalculeert in de prijs.

    nee hoor de prijzen zijn nog net zo als voor dit aanbod en btw je krijgt als TM klant nog eens extra klanten korting op je bel.int.tv abonnement.. als dat geen stunt is weet ik het niet meer

  23. wordt tijd om over te stapen, kreeg nog mail van tele2 dat ze de prijs opschroeven. exact timming kan beter niet hebben

  24. Jammer, mijn t-mobile telefoon abonnement loopt aanstaande maandag af. Als het nog iets langer duurde had ik het wel durven wagen.

  25. hmmm vreemde prijsstelling bij t mobile…. ik heb nu een schotel met HD en online internet (ADSL) met bellen en dat kost mij totaal 31 Euro per maand als ik álles via tmobile wil kost het me 44 Euro … maar daarentegen heb ik mijn apple tv uit Amerika voor 70 Euro dus binnen een half jaar terugverdient 🙂 toch jammer ik wilde wel een Apple tv voor de tv in de keuken….

  26. Ironisch dat de router van tmobile problemen met het bonjour protocol heeft.

  27. Jammer dat dit niet geldt voor nieuwe abonnees. 🙁 zonder iets van T-mobile.

    Nog tips om toch in aanmerking te komen voor een Apple TV?

  28. Ik las het vandaag op deze site, en heb gelijk gebeld naar Online, omdat ik al jaren klant ben van T-mobile en sinds 1,5 jaar adsl + belllen heb bij Online… prijs per maand nu : € 27,-

    Ik gebruik het bellen via de vaste lijn niet, dus heb ik nu geregeld dat ik de eerste 12 maanden 17,- en het tweede jaar 24,- per maand voor 20 Mb/s snel internet…
    Ik hou gewoon mijn huidige modem en krijg dus ook een AppleTV van €119,- 🙂
    Voor mij een dubbel voordeel over twee jaar een besparing van €156,- en een AppleTV cadeau die ik toch wilden gaan kopen binnenkort.

    Topaktie voor mij!

  29. Wat misschien handig is om te weten voor sommige van jullie, is dat t-mobile abonnees nog wat extra voordeel hebben van mensen die dit niet zijn..

    Hierdoor is het aanbod wellicht interessanter voor jou dan anders.. toevallig vandaag in een tshop alles uitgespit en gevraagd. Best interessant… alhoewel de beste man wel aangaf dat tv van t-mobile Niet vergelijkbaar is met wat upc aanbied op digitale tv, maar eerder met digitenne (crap dus). Als je puur kijkt naar internet / telefonie, is het wel een interessante optie.

    http://www.t-mobile.nl/vast/klantvoordeel

  30. Origineel geplaatst door Ivo
    @karel-willem: Je hebt er zat aan zonder iphone, lees eerst even door wat het product allemaal kan voor dat je de vraagteken spam begint?????

    Misschien handig de reacties goed te lezen voordat je post 😛

    Origineel geplaatst door Isteph
    Btw echt wel een goede actie van T-mobile..Vraag me af hoe ze dit financieren..Ik snap dat je hierbij klanten wilt winnen..maar tegen welke kosten?

    Als actie naar nieuwe leden gaven ze dat apparaat (€120 of €150?) gratis weg. Een Apple TV is zelfs goedkoper. Ze maken er zat winst op 😉

  31. Als ik het goed begrijp is dit dus erg snel internet?
    Of verwar ik mezelf met Mbit en Mbps. Hier zit een factor 8 verschil tussen.
    Ik heb zelf van een Ziggo kabelabbo. 40Mbit/s, deze snelheid van T-Mobile met 20 MB/s is dus langzamer? Ik ben dus wel even benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden als ik dit thuis zou hebben.

  32. Menssen ik heb net gebelt met onlinen
    ik ben zelf onlinen klant en heb T-mobile abonement
    ik wou verlengen maar gaat niet omdat ik te veer woon van centrale en dat kost hun te veel geld daarom kom ik niet in aanmerking

    p.s. mijn abonement is afglopen ik kan zo overstapen

  33. Zo, ff lekker geregeld. Apple tv gratis, plus ook nog eens de eerste 12 maanden 12 euro goedkoper uit dan m’n huidige provider (tele2), en daarna standaard 5 euro goedkoper dan huidig. Ik zie dus vooralsnog geen nadelen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.