Reacties voor: T-Mobile gaat mobiele abonnementen vernieuwen

T-Mobile gaat de mobiele abonnementen vernieuwen: Web'n'Walk (voorheen Pocket Internet Totaal) krijgt hogere downloadsnelheden en de mogelijkheid om mobiel tv te kijken.
Lees het complete artikel → T-Mobile gaat mobiele abonnementen vernieuwen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 47 reacties

  1. Is het dan straks ook mogelijk om met de iPhone 3G tv te kijken? Aangezien er staat dat dit vrijwel met elk UMTS toestel kan. Zou leuk zijn

  2. Dus als ik het goed begrijp kunnen we dadelijk tv kijken met het standaard iphone ab?

  3. @iBender:

    Zal best wel. Denk dat ze die portal ook voor ons opengooien, of misschien beschikbaar maken tegen een gering bedrag. Denk aan 1 a 2 Euro extra ofzo.. Want in mijn beleving mag dit niets extra’s kosten omdat er geen nieuwe techniek bij komt kijken aangezien het over UMTS gaat en niet digitaal zoals bij KPN.

  4. Uhhh.. in het persbericht staat dat Web’n’Walk Plus maar 14,95 per maand gaat kosten.

  5. tv kijken is batterij leechen

  6. @jos:

    Beter telefoneer je helemaal niet meer als dat je input is. Mijn god, wat een doemdenkers hier af en toe.

  7. Als je er vanuit gaat dat de umts snelheid op veel plaatsen al traag is, hoe willen ze dan tv streamen? Je bent ook nog s afhankelijk van hoeveel gebruikers er op een mast zitten voor de snelheid. Tv kijken zal men meestal in de trein of bus doen, en de ervaring leert mij dat je dan te vaak terug valt van 3G naar gprs. Mijns inziens is voor een dergelijke dienst een stabiel netwerk nodig; iets dat het nu niet is. Te vroeg gelanceerd, men wil natuurlijk niet achter blijven op KPN.

  8. Bericht aangepast: prijs van Web’n’Walk Plus wordt 14,95 euro per maand en er geldt een datalimiet van 2GB (daarna wordt de snelheid 384 kbps).

  9. Straks TV kijken op de Iphone 3G ? =)

  10. Betekend dit ook dat bestaande T-mobile gebruikers van hun abonnement af kunnen en kunnen over stappen op een iPhone abonnement??

  11. @Sebas:

    Grapjas, er veranderd voor jou niets aan je voorwaarden waarvoor je getekend hebt..

    T-Mobile blijft de dienst leveren waarvoor jij betaald..

    duhu!

  12. weet iemand of je dan weer extra moet gaan betalen als je een oud Iphone abbonement hebt. Om tv te kunnen gaan kijken op de iphone???

  13. Kunnen ze niet eerst de huidige aanvragen voor nieuwe zakelijke abonnementen verwerken voordat ze de abonnements vormen gaan wijzigen. Wij zijn momenteel al vanaf 14 juli bezig en hebben tot op heden nog niets maar dan ook niets van T-mobile vernomen.

  14. Eindelijk iets sneller internettten met mijn pitje. Niet grappig om het forum vd iphoneclub op gprs te lezen 😉

  15. Beste mensen

    heb net met T-mobile gebelt en zijden dat als je een iphone abbonement hebt dat je dan zoiezo al gratis kan Tv kijken. want dat valt onder het onbeperkte datalimiet.

  16. Via 3G, dat wordt dan niet kijken als je in de trein zit. Lijkt me een van de weinige plekken waar je dat gebruikt.

  17. Volgens mij kun je zonder App geen TV kijken op een iPhone 3G, omdat Flash weer niet ondersteund wordt… en KPN heeft ook een applicatie voor Mobiele TV, dat is ook niet zomaar in de browser.

  18. Ik heb een iPhone van de eerste generatie met een web’n’walk – betekent dat dat ik ga merken dat de snelheid omhoog gaat, of kan de eerste iPhone die snelheid niet aan en merk ik er niets van?

  19. 1e gen kan die snelheid sowieso niet aan. Dus je blijft internetten met 56 kbps.

  20. die app zul je dan wel met een update kunnen krijgen

  21. Ben benieuwd of dat werkelijkheid wordt…

    Heb nog wel een compliment te maken over T-Mobile. Op 11 juli iPhone aangeschaft, maar had nog Orange-abo. Kreeg netjes binnen 14-dagen sms’je dat aanvraag overgang (Orange -> T-M met behoudt nummer) was verwerkt. Een week voor gisteren nog een sms’je dat overgang vandaag zou zijn. Gisteravond nog een sms’je over overgang. En jawel, het werkt! Yeah! Alleen over 3G ben ik niet tevreden… 🙁 Thuis geen bereik en op werk aan andere kant Utrecht af en toe. Meer niet dan wel. Dusseh, waardeloos. Niet? Hopelijk gauw een aanpassing. Ow ja, wanneer ik wel 3G bereik heb, werkt ut fantastisch. Maar ja, 9 van de 10 keer niet dus. 🙁

  22. Gaat dit nou over de GRPS snelheid, of over de 3G snelheid?

  23. Ik las net ergens dat de iPhone de streams nog kunnen bekijken en dat ze het waarschijnlijk via flash lite willen doen? Beter komt er snel een alp voor dan

  24. Dus hier heb ik dus geen f*ck aan met mijn 1e gen iphone? heb heb zown onbeperkt internet abbotje van t-mobile.

    En ik snap ook niet als ik met gprs een speedtest doe ik een download snelheid heb van 8618.1 KByte/sec :S

  25. TV kijken met je iPhone 3G? Dan moet apple er toch eerst een DVB-T tuner in de iPhone bouwen!!!
    Wat dat betreft zijn nokia en samsung al een stuk verder. Maar goed, ik blijf steken op 56 kbps (1e gen iPhone) en moet nog een jaar wachten voordat ik een nieuw abo kan afsluiten en hjoop dat er tegen die tijd een 3e gen iPhone is. Gezien de werkwijze van Apple is die er tegen die tijd zeker!!

  26. …Waarom staat er nou weer een plaatje van de NOS teletekst applicatie bij dit artikel?

    Ik dacht meteen “Oke dan! NOS applicatie voor 2.0.*”..

    Bitter!

  27. Volgens het bericht op Webwereld is kijken op de iPhone nog helemaal niet mogelijk.

    Geen tv op iPhone

    T-Mobile maakt voor mobiele tv gebruik van de Windows Media speler, het Real Time Streaming Protocol (RTSP), H.264 videocodering en AAC+ audiocodec. iPhone-eigenaren hebben vooralsnog pech. “De huidige software op de iPhone ondersteunt onze mobiele tv niet”, aldus de woordvoerder.

  28. Helaas veel verdiend aan de verkoop Iphone. Maar de nieuwe dienst TV op je mobiel is niet mogelijk op de Iphone.

  29. huidige software ondersteunt het niet..dat kunnen ze dan toch wel updaten of wat dan ook dat het wel mogelijk is…moet te doen zijn.

  30. @Orlam:

    Mmm….Raar….Alex had net gebeld:

    Beste mensen
    heb net met T-mobile gebelt en zijden dat als je een iphone abbonement hebt dat je dan zoiezo al gratis kan Tv kijken. want dat valt onder het onbeperkte datalimiet.

  31. @Miedema

    Je gelooft toch niet alles wat T-Mobile klanten service zegt, toch? 😉

  32. @Orlam:

    You will never know ! 😀

  33. @Orlam:

    Misschien moet je ook eens naar T-mobile bellen 😉

  34. Bedankt Bram, voor het heugelijke nieuws over teletekst op de iPhone (zie plaatje).

    🙂

  35. Jammer. Ik had liever gezien dat ze het tarief hadden verhoogd want dan had ik een abonnement kunnen opzeggen.

  36. Nou jongens, de klantenservice van T-mobile kan niks zeggen over mobiel TV kijken op de iPhone. Ze geven aan er mee bezig te zijn. Overigens hebben ze nog steeds de financiële administratie niet op orde. Deze maand ook alweer moeten bellen vanwege de €5 (ongeveer) die teveel bij m’n rekening op gezet werd. Als dit volgende maand weer voorkomt ga ik ermee naar Kassa ofzo.

  37. Eerst maar wachten op fw 2.1 😉
    En als deze dienst er komt, is er vast wel een applicatie voor de iPhone.
    Btw: alleen ned 1 en 3? Wat is er mis met 2? En verder alleen de zenders die vermeld worden? Mag dan wat mij betreft niks kosten.

  38. 1e gen kan die snelheid sowieso niet aan. Dus je blijft internetten met 56 kbps.

    Begrijp ik niet helemaal…
    Als ik draadloos netwerk gebruik, heb ik een hele snelle verbinding.
    Staat de GPRS-ontvanger hier dan volledig los van?

  39. Eej op mijn rekening is er ook 5eu extra gezet! Vage shit.

    Daarnaast, ik heb nog ‘n n95 8gb, dus dan stop ik mijn sim daar wel in. Oja, als je internet met je iphone 3g sim in die n95 8gb –> verrot snel!!!!

    Straks lekker tv kiek op de n95! *heb daar ook nog een pit + lopen :P*

  40. 1e Gen. kan die snelheid wel aan.
    Op Wifi nog veel meer.

  41. Om op de eerste gen iPhone kun je met gprs max 56 kbps halen. Dit kan wel sneller maar dan moet TM erge aanzetten en daar gaan ze niet meer in investeren. Heb je nu het pit dan kun je met een phone die umta onderateunt wel de hogere snelheid halen en meeprofiteren. De oude us iPhone gebruikers hebben hier dus niks aan.

  42. prepay 1 euro per mb!!!!! Omfg

  43. @ Martin met de opmerking: TV kijken met je iPhone 3G? Dan moet apple er toch eerst een DVB-T tuner in de iPhone bouwen!!! Dat is zeker niet nodig, want het tv-kijken gaat dmv UMTS zoals je ook uit het artikel kan opmaken.

    De Iphone kan het inderdaad niet, en het is ook niet duidelijk of dit met een update wel kan. Die beperking zit dus in het toestel en niet het abo. Eigenlijk verwacht ik niet dat dit er voor komt, Nederland is een te kleine markt om dit soort applicaties voor te schrijven ben ik bang.

    De snelheidsverhogingen waren wat mij betreft ook wel nodig, zeker als je ziet wat de concurrentie en de iPhone-abo’s voor snelheden hebben dan kunnen de gewone snelheden niet achterblijven.

  44. Overigens verwacht ik dat dit alleen werkt met UMTS. Als het via wlan zou werken dan zijn de streams overal te zien, dus ook in het buitenland. En ik denk dat niet kan ivm de rechten met de tv-zenders.

  45. “Daarnaast, ik heb nog ‘n n95 8gb, dus dan stop ik mijn sim daar wel in. Oja, als je internet met je iphone 3g sim in die n95 8gb —> verrot snel!!!!

    Straks lekker tv kiek op de n95! *heb daar ook nog een pit + lopen :P*”

    Hint, kijk eens in de algemene voorwaarden bij oneigenlijk gebruik…

  46. Ik heb nog een samsung i620 liggen daar moet het toch wel mee lukken? Trouwens ik heb toen begrepen dat in firm 2.1 flash kan zitten ze moeten trouwens toch mee met android en windows mobile?
    Ik vind trouwens wel dat tm iets moet doen zodat we wel kunnen kijken niet echt klant vriendelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.