Reacties voor: T-Mobile en Mobistar krijgen tweede voorraad iPhone 4

T-Mobile en Mobistar hebben de tweede voorraad iPhone 4 gekregen. Mobistar heeft de bestellingen op de website weer geopend, terwijl T-Mobile morgen de volgende voorraad iPhones uitlevert.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 244 reacties

  1. Hoop dat T-Mobile Eindhoven (rechtestraat) morgen ook weer nieuwe levering krijgt!

  2. Dat hoop ik voor Arnhem ook.. Mag wel eens tijd worden.

  3. Nou, zowel T-mobile en Mobistar mogen hun iPhones 4 stoppen op een plek waar de zon niet schijnt. Nog nooit zulke slechte levering van een bedrijf meegemaakt. Moge beide bedrijven snel failliet gaan!

    Ik hou het voortaan lekker bij de UK.

  4. @Rivanov
    haha, dan zie ik je morgen vroeg wel in de rij:P

  5. Mensen die toevallig weten of ze ook bij t mobileshop in Eindhoven een voorraad binnenkrijgen?

  6. Ik heb vandaag mijn iPhone 4 32GB Black in ontvangst mogen nemen. Mooi toestel, maar het antennagate probleem is helaas wel zichtbaar.

  7. Nu hopen dat de 3rd Party stores ook snel weer een voorraadje hebben.

    De PhoneHouse filialen in Haarlem hebben naar mijn weten nog geen enkele iPhone 4 fysiek kunnen overhandigen.
    Dat terwijl de online bestellingen gelijk uitgeleverd kregen.

    Goed nieuws, ik denk dat T-Mobile de ‘Promise less, do more’ tactiek gebruikt.
    Roepen dat het 8 tot 10 weken duurt, maar binnen 2 weken het gros van de pre-orders verwerkt hebben.
    Slim…

  8. Ga er eigenlijk wel van uit. Zijn al diverse shops bevoorraad gisteren, en donderdag is ook een bevoorradingsdag. Dus neem aan dat Eindhoven er bij zit. Ze zeggen zelf dat ze iedere week nieuwe leveringen krijgen.

  9. @Patrick: Hoezo dat dan. Je krijgt je product in plaats van 4-6 weken later nu 4 dagen later. Lijkt me niet echt het grote probleem of wel?

    Dat T-Mobile daar beter in had moeten communiceren ok, maar dit is toch prima?

    @Patrick Heiloo: merkbaar als je er heel hard op drukt en minimaal 30 seconde. Nog nooit mijn signaal weggevallen. Vind het apart, maar daar is ook alles mee gezegd.

  10. Origineel geplaatst door Patrick
    Ik hou het voortaan lekker bij de UK.

    Als Belg heb ik met T-Mobile natuurlijk geen ervaring. Mobistar is inderdaad om een oog uit te bleiten.

    Waar in de UK is er dan voldoende voorraad?

  11. Ook ik kreeg een SMS met het fijne bericht. Wel merkwaardig dat er zoveel onduidelijkheid is m.b.t. de levertijd en dat ze dus gewoon maar wat zeggen om een slag om de arm te houden.

    Nouja, morgen dus!

  12. hopla, mobistar is reeds uitgeput. Volgens mij zijn ze alle tien weeral gereserveerd πŸ™‚

  13. Heb net even gekeken op de mobistarpagina en blijkbaar is het reeds te laat… Of je moest een 3GS willen bestellen… Naja… Ik heb sinds vrijdag eentje. Deze zou voor mijn vriendin geweest zijn maar die kan nog wel even wachten…

  14. ben benieuwd of ze ze morgen in de winkels gaan verkopen of vrijdag pas :).

  15. Zal de levertijd van 8 tot 10 weken ook niet wat ruim genomen zijn dan?

  16. @Patrick:

    Die opmerking zegt meer over jou dan over T-Mobile. Ik ga T-Mobile niet de hemel in prijzen, maar dit ligt toch echt aan Apple.

  17. Damn! waarom heb ik nog geen bericht gekregen?! Ik heb hem ook 20 juli besteld, ben benieuwd wanneer ik hem krijg…

  18. Ik had afgelopen vrijdag een nieuwe iPhone4 opgehaald (4e op de lijst) bij T-Mobile Enschede. Er zat een dead pixel in, helaas, maar vandaag al een nieuwe ontvangen. Dat is pas service…

    Ze hadden er overigens 8 binnen gekregen…

  19. @Patrick Heiloo: hoe erg heb jij er last van?!

  20. Ik kreeg ook gister de SMS dat ik een datum voor levering kon in prikken. Natuurlijk vandaag gepland en netjes ontvangen vanmiddag. Moest helaas wel even naar de Tshop om een microsim te halen, deze waren ze vergeten op te sturen.

    Nu een halfuurtje gebruikt en ben zo blij als een kind… met een iPhone4 πŸ™‚

  21. @macintouch

    Ik laat ‘m morgen ophalen (mits ze een levering krijgen)..moet zelf werken.
    Had de iPhone al moeten hebben.. was donderdag gebeld maar ik lag toen te slapen omdat ik op de Filipijnen zat (tijdsverschil) In plaats van terugbellen, hebben ze ‘m doorgeschoven naar de volgende..! πŸ™

  22. Ook hiermee heeft t-mobile de pre-orders nog niet afgehandeld. ik heb op 20 juli via de t-mobile.nl site besteld, order#2417xx, contractverlenging 2jr, 32gb zwart, maar sta nog steeds op status 2. tmobile webcare zegt dat dit door het 32gb model komt. echter zat voorbeelden met 32gb zwart die later besteld zijn en al geleverd zijn/worden. loopt lekker.

  23. Spijtig genoeg is de voorraad ondertussen al uitgeput πŸ™

  24. ook hiero geen bericht! 20 juli om 10 uur telefonisch besteld. Ordernr: 247***
    verdammt, kannie wachten

  25. @wichert: In het centrum van Alkmaar heb ik er geen last van (buiten). Ik stond net in de Media Markt en de iCentre die hebben het wel. Ik heb nog nooit het signaal helemaal verloren. Thuis heb ik er ook last van trouwens.

    Het bereik is wel iets minder met een iPhone 4 dan met een 3G. Verder een prachtige telefoon. Hij is snel en de batterij gaat wat langer mee.

    Grappig trouwens dat geen 1 reseller accessoires heeft voor de iPhone 4.

  26. update: check zojuist mn orderstatus en staat op nr 4:D
    koerier AMP kan spoedig contact met me opzoeken voor een levering

  27. ik zal nog even moeten wachten πŸ™
    ik heb hem maar maandag (02/08) besteld.
    de man die mij hielp zei overigens dat ik niet naar de leveringsdatum (03/08) :p moest kijken.
    het kan volgens hem een week duren maar ook een maand

  28. wel gek, ik had alles gecancelled bij t-mob… heb de iphone bij media markt gehaald…. en krijg nu mail van AMP…. een dubbele iPhone 4 dus… :S

  29. Er zijn er weer op voorraad bij Mobistar πŸ™‚

  30. @Beertje135:

    LOL! (ik denk trouwens dat die pagina vandaag nooit anders geweest is hoor maar als je interesse moest hebben in de 3GS: laat je volledig gaan! πŸ™‚ )

  31. Oke, de voorraad is alweer uitgeput, gaat snel :p

  32. Vandaag besteld op Phonehouse.nl en morgen komt AMP koeriers langs!
    BTW, als je nu een Relaxed 25 abbo neemt met onbeperkt internet, dan kost deze extra bundel helemaal niks! En je krijgt nog eens €80 korting op het toestel! Kan alleen online maar dan kost het maar €20p/m en €239 voor de iPhone

  33. Ik begrijp er niks van. Mijn bestelnummer is 2452xx en ik heb nog niks gehoord. Welke range bestelnummers wordt nu geleverd dan?

  34. @minosvdb:
    Ja toch wel. Ik keek even uit nieuwsgierigheid na het lezen van dit artikel en er waren zwarte iPhones 4 en na een refresh halve minuut later (als het al zo lang was) was de voorraad uitgeput. Ik vind dit echt vreselijk voor alle mensen die een willen en nog niet eens de kans hebben gekregen een te bestellen.

  35. Origineel geplaatst door minosvdb
    @Mike van Hoenselaar:Diegene die mij binnen de 2 weken een nieuwe iPhone 4 (zwart 16/32GB) KAN verkopen/leveren aan de normale winkelprijs mag contact met mij opnemen.

    TRRRIIINNNGGG toen ging de wekker.

  36. Ik heb vorige week rond 00:00 snachts mijn bestelling bij BelCompany geplaatst inclusief betaling. Ik zie wel wanneer hij komt maar verwacht ergens de komende 2 weken.

    En dat is een ingeving πŸ™‚

  37. Weet iemand als er voorraden bij the phonehouse zijn?

  38. 20 juli besteld,, 29juli bevestigd terwijl ik klantenservice om 8:00 aan de telefoonhad.. meteen toen de voorverkoop inging… ze hadden me beloofd dat ik bij de eerste levering zou zitten! ben benieuwd wanneer het nu wordt!
    ga ze iig bellen, want ze hebben een fout in het contract gemaakt..

  39. Klopt inderdaad! morgen heb ik hem ook! zelfde dag zelfde persoon besteld.. maar wel 4 dagen later binnen dan me vrouw πŸ™‚ gelukkig geen 4 weken later LOL

  40. Origineel geplaatst door AlexT
    Nu hopen dat de 3rd Party stores ook snel weer een voorraadje hebben.De PhoneHouse filialen in Haarlem hebben naar mijn weten nog geen enkele iPhone 4 fysiek kunnen overhandigen. Dat terwijl de online bestellingen gelijk uitgeleverd kregen.Goed nieuws, ik denk dat T-Mobile de β€˜Promise less, do more’ tactiek gebruikt. Roepen dat het 8 tot 10 weken duurt, maar binnen 2 weken het gros van de pre-orders verwerkt hebben. Slim…

    Ik kan dit toch echt niet slim noemen als hierdoor een groot aantal klanten boos wegloopt, zijn bestelling cancelt of een andere provider uitzoekt. T-Mobile wordt ondertussen afgeschilderd als een incompetent bedrijf wat de uitlevering van een telefoon niet eens kan coârdineren en dat alles terwijl de telefoon misschien prima binnen 2 weken vanaf de lanceerdatum bij iedereen in huis kan zijn… ‘On time’ delivery betekent niet te laat en ook niet te vroeg leveren zodat de klant weet waar hij op kan rekenen. Een meer accurate schatting van de levertijd zou dus op zijn plaats zijn geweest.

    Ik heb in ieder geval ook het smsje gehad en ben blij dat ik morgen de iPhone 4 eindelijk kan gaan gebruiken, mijn 3G zal vandaag of morgen van ellende uit elkaar vallen vrees ik.

  41. beetje jammer, dat alleen Belgen kunnen bestellen op de Mobistar site…… ik wacht wel braaf op voldoende voorraad!

    Het is echt belachelijk dat ze de iphone niet hier simlock vrij mogen verkopen!

  42. Origineel geplaatst door Baximus
    Vandaag besteld op Phonehouse.nl en morgen komt AMP koeriers langs! BTW, als je nu een Relaxed 25 abbo neemt met onbeperkt internet, dan kost deze extra bundel helemaal niks! En je krijgt nog eens €80 korting op het toestel! Kan alleen online maar dan kost het maar €20p/m en €239 voor de iPhone

    Ga ergens anders reclame lopen maken

  43. Ongelofelijk, dat TPH wel zo snel kan leveren! Hebben die zo’n grote voorraad gekregen? Dat kan toch niet?!

  44. Origineel geplaatst door Baximus
    Vandaag besteld op Phonehouse.nl en morgen komt AMP koeriers langs! BTW, als je nu een Relaxed 25 abbo neemt met onbeperkt internet, dan kost deze extra bundel helemaal niks! En je krijgt nog eens €80 korting op het toestel! Kan alleen online maar dan kost het maar €20p/m en €239 voor de iPhone

    veel plezier met je 3gs, de grote mensen zijn over de 4 aan het praten

  45. @Nick:

    hier wel interesse hoor XD

  46. Ik zit erbij XD

  47. @Donstil:

    Voor alle duidelijkheid over uw TRRRIINNGGG: dat denk ik dus ook hΓ©! πŸ˜‰

    Het was omdat ik hierboven las dat het blijkbaar allemaal toch wel snel in orde komt, dat ik even een uitdaging geplaatst heb: wie kan er mij binnen de 2 weken een nieuwe iPhone 4 leveren? πŸ˜‰ En even laten weten ‘hoe’ ik er zelf aan kan geraken zou ook al heel knap zijn! πŸ™‚

    btw: ik heb toch nog geen reactie gekregen πŸ™‚

  48. AMP aan de telefoon gehad.. dat stel … bij tmobile heeft nog geeneens mijn gegevens doorgegeven!! een fout van tmobile zeggen ze!!

  49. 27 juli heb ik een iphone 4 16gb besteld bij belsimpel.nl. hoop dat ze morgen ook iphone’s binnen krijgen!

  50. Ik moet nog tot kerstmis wachten ! :d

  51. Ga voor de lol morgen eens langs @ T-Shop om te kijken of ze al een 32GB-zwart voor me hebben (gereserveerd en ben de volgende op de lijst)…

  52. @ Guido

    Ik denk eerlijk gezegd dat die aantallen, minimaal zijn. Als je een iPhone wil, zul je gewoon bij T-Mob moeten zijn hier in Nederland.

    Natuurlijk er zijn alternatieven, alleen niet iedereen zal 750 eu. direct neer kunnen en willen leggen voor een mobiele telefoon.

  53. Ik heb op 20 juli gebruik gemaakt van de voorinschrijving maar had nog steeds niets gehoord (behalve de mail dat mijn voorinschrijving was ontvangen). Ik had al eens gebeld na een week (mail zei bericht binnen 5 dagen) maar vanwege drukte duurde dat vaak langer zeiden ze.

    Heb gisteren toch nog maar eens T-Mobile gebeld. Wat denk je… mijn reservering is niet in het systeem verwerkt. Ik moest dus een nieuwe reservering doen en kom nu dus helemaal achteraan in de rij te staan πŸ™ Het enige wat ze voor me konden doen is een notitie in het systeem zetten bij de reservering, dat er bij mij wat fout is gegaan. Zoals de vrouw bij T-Mobile zei, het garandeerd niets maar wellicht kom je dan toch nog wat eerder aan de beurt.

    Ik vind het wel balen dit…

  54. Maandag kreeg ik nog te horen dat bij T-mobile de order nog niet was doorgezet naar AMP en bij AMP was inderdaad niets bekend over mijn bestelling.
    (T-mobile vertelde ‘smorgens nog dat dat wel het geval was, ‘smiddags vertelden ze van niet en dat de levertijd nog steeds tussen de 8 en 10 weken is).
    Gisteren kreeg ik een sms dat ik een afspraak kon maken met AMP en vandaag heb ik ‘m!!!
    Hoe raar kan het gaan………….

  55. ik had hem vandaag al kunnen ontvangen, ben nu op vakantie dus dat wordt pas de 10e!

    Wel beter aangezien mijn 3G al 100 keer gevallen is de afgelopen dagen….

  56. moet toch wel een beetje lachen eigenlijk. 2 aug een iphone 4 besteld bij http://www.ritel.nl en morgen krijg ik hem binnen gewoon abbonement verlengd met t-mobile . Hoezo iphone overal uitverkocht? gewoon opletten! ( misschien die site nu ook wel een goede optie voor venom, weet alleen niet of er daar nu nog steeds voorraad is)

  57. @BasZ: Ze bellen vanzelf wel hoor..

  58. Vandaag weer ‘s bij de Media Markt geweest. Sta op nummer 1 op de lijst (bij de lancering stond ik op 2). Konden mij vandaag nog niet vertellen wanneer ze weer toestellen zouden binnenkrijgen.

    Hopelijk morgen, of vrijdag, of zaterdag. In ieder geval binnenkort, hoop ik!!!

  59. Klopt! Ik kom net terug van de winkel in Tilburg waar ik mijn reservering van een 32gig ging omzetten in die van een 16gig… En ik kreeg em meteen mee!!!! Blijkt dat ze inderdaad weer voorraad hebben gekregen, en ze waren aan het bellen met de mensen die em de 20ste gereserveerd hadden… Gelukkig hoefde ik niet achteraan op de lijst gezet te worden..
    Jeuj!

  60. @Berend:
    bij ritel betaal je voor een los toestel ook wel meer. 809 euro ipv 749

  61. @minosvdb: betere procedures bij het lanceren, daar ging het me om. Gewoon een heldere pre-order en first-come, first-serve. Geen gedoe met slechts 1-5 toestellen instore bij je hoofdverkooppunt (Apple Store in de UK, Mobistar in BE) en je weet waar je aan toe bent als klant. Over voorraden kan ik weinig zeggen.

    @Joost: Ben ik niet met je eens. Iedereen is op de hoogte van de bevoorrading door Apple, ook T-mobile. Het feit dat een bedrijf als T-mobile (grote, internationale telecommaatschappij) niet een fatsoenlijke pre-ordervoorziening kan maken, is ronduit belachelijk te noemen. En vooral: ze hebben niet geleerd van de vorige keer. Dan ben je mijns inziens als bedrijf slecht bezig.

  62. Dag na sluiting verkoop besteld dmv telefoontje van Tmobile.
    Morgen levering.

  63. @Anders: Wauw! Vandaag bevoorraad? Normaal is dinsdag en donderdag de dag..

  64. Maar nog niemand die iets zinnigs te melden heeft over online- of instore bestellingen bij de PhoneHouse?

  65. Kon hem vanochtend al halen

  66. @Rivanov -> Maar als ze morgen binnenkomen wordt je denk ik pas na sluiting gebeld/smst, scheelt weer een dag toch?

    Woon er dichtbij, dus voor mij geen moeite…

  67. @dotter:

    Dat zou best kunnen maar ik heb daar gewoon me contract verlengd met de standaart t-mobile tarieven en volgens mij zijn hier genoeg mensen die wel hun contract willen verlengen. Waarom dan moeilijk doen met die inschrijvingen van t-mobile?

  68. Origineel geplaatst door glenn
    belcompany gaat de telefoon ook los verkopen voor scherpe prijs ..!!!

    ja, erg scherp! oplichters

  69. @Mike van Hoenselaar: Tuurlijk is dat mooi meegenomen. Zoals in een eerdere comment al aangegeven, het zit ‘m puur in de slechte handeling van het moment van pre-order. Dat is zo slecht geregeld.

    Ik neem een voorbeeld: als je een week vantevoren je pre-order communiceert, en vanaf x-datum om 09:00 uur kan je pre-orderen dmv “IPHONE 32GB WIT” te smsen naar 1234, dan krijg je een veel heldere wachtlijst. Ondanks dat de smsjes dan misschien later aankomen in de box, behoud je de timestamp. Hiermee krijg je eerlijke wachtlijsten, kwestie van de lijsten afbellen om de pre-order definitief te maken.

    Het is allemaal niet zo moeilijk.

  70. Ik hoorde het vandaag ook dat er een nieuwe besteld is, het was nu alleen nog wachten op totdat ze bij de Phonehouse binnen zijn. Hoelang zal het ongeveer duren voordat het binnen is dan bij als ze het vandaag bestellen?

  71. Origineel geplaatst door AlexT
    De PhoneHouse filialen in Haarlem hebben naar mijn weten nog geen enkele iPhone 4 fysiek kunnen overhandigen.
    Dat terwijl de online bestellingen gelijk uitgeleverd kregen.

    Dat kan niet kloppen. Ik zit dit bericht toch echt te tikken op mijn nieuwe iPhone 4 die bij de Phonehouse in Haarlem Schalkwijk vandaan komt πŸ™‚

  72. Jaja ik had ook netjes op 20juli me laten inschrijven en bij mij ging alles netjes, gewoon me bevestinging gehad.

    En net krijg ik ook de mooie mail binnen dat hij er al is, terwijl ik net nog tegen me collegas zei van dat ik baalde dat ik nog 8 weken moest wachten!!! hahaha soms is tmobile wel goed… (nadruk op soms πŸ˜› )

  73. Origineel geplaatst door Venom
    Ik heb op 20 juli gebruik gemaakt van de voorinschrijving maar had nog steeds niets gehoord (behalve de mail dat mijn voorinschrijving was ontvangen). Ik had al eens gebeld na een week (mail zei bericht binnen 5 dagen) maar vanwege drukte duurde dat vaak langer zeiden ze.Heb gisteren toch nog maar eens T-Mobile gebeld. Wat denk je… mijn reservering is niet in het systeem verwerkt. Ik moest dus een nieuwe reservering doen en kom nu dus helemaal achteraan in de rij te staan Het enige wat ze voor me konden doen is een notitie in het systeem zetten bij de reservering, dat er bij mij wat fout is gegaan. Zoals de vrouw bij T-Mobile zei, het garandeerd niets maar wellicht kom je dan toch nog wat eerder aan de beurt.Ik vind het wel balen dit…

    ik had precies hetzelfde, ik was er na ruim een week achter en heb toen alsnog de bestelling telefonisch gedaan. Dat was 29 juli. Heb microsim al wel binnen, maar nog geen bericht dat de Iphone geleverd gaat worden, ik zal denk ik ook niet bij deze levering zitten. Fijn hoor , was er netjes op tijd bij , 20 juli om een uur of 9…. niets aan gehad.

  74. @Patrick:

    Maar hoe kan je een logistieke prestatie neerzetten als je niet eens aan iPhones kan komen, althans, niet aan voldoende iPhones. Het ligt toch echt aan de toeleverancier in dit geval; Apple. Het productieproces van Apple is hier toch duidelijk de bottleneck.

    Ik denk ook dat Apple te weinig rekening houdt met hun imago wat de laatste jaren flink is veranderd. Ze waren eerst exclusief: als je een mac had was je exclusief, dus hoefden ze geen rekening te houden met verschrikkelijk grote orders als de iPhone. Ik geloof dat ze erg slimme mensen daar hebben, maar aan deze vraag kunnen ze niet tippen, behalve met vertraagde orders.

  75. Jippieeeeee!!!!

    Eindelijk een microsimkaart binnen gekregen!
    Nu de iphone nog πŸ™
    Iedere keer zal ik balen als er weer meldingen binnenkomen dat mensen hun telefoon kunnen laten bezorgen, mijn bestelling hadden ze niet verwerkt en dus werd ik achteraan de lijst gezet! “nee meneer..niks aan te doen” BAH!
    Naja er zit niks anders op dan nog even te wachten.

    Gelukkig kan ik vanavond mooi met mn nieuwe simkaart spelen!! hahaha kansloos!

  76. T-mobile service…..
    Ik was goed boos geworden op het feit dat mijn order niet goed was verwerkt bij de klantenservice en dat ik hierdoor extra kosten moest maken (zakelijk)
    Ik gebelt voor de 10e keer. en gevraagd of er misschien enige contact mag plaats vinden op het moment dat er nieuws was over de iphone 4 zodat ik niet de enige ben die het belangrijk vindt dat de klanten weten waar ze aan toe zijn….

    Drie keer raden wat er vanmorgen bij mij bezorgt werd…. de iphone 4 zonder contact zonder iets….. gewoon door een dude in een vaag busje…. nu maar gewoon blij zijn dat ie er is? ik neem geen contact meer met ze op en zeg: TOT 2 jaar!!

  77. Had de iphone op de 20e via t-mobile website besteld, kreeg eerst een mail en daarna een sms dat het nog 8-10 weken zou duren. Nog geen bericht gehad over een afspraak ofzo maar me nieuwe micro sim kwam gister wel al binnen…

  78. Hoe zit het met voorraden van BelCompany, al iemand die gebeld heeft of er een binnen is gelopen? Deze week, donderdag, of volgende week???

  79. Origineel geplaatst door Hoppakee
    Origineel geplaatst door AlexTDe PhoneHouse filialen in Haarlem hebben naar mijn weten nog geen enkele iPhone 4 fysiek kunnen overhandigen. Dat terwijl de online bestellingen gelijk uitgeleverd kregen.Dat kan niet kloppen. Ik zit dit bericht toch echt te tikken op mijn nieuwe iPhone 4 die bij de Phonehouse in Haarlem Schalkwijk vandaan komt

    En wanneer heb jij gereserveerd, dan wel je iPhone opgehaald?

  80. @Joost: Like I said. Dat weten we ondertussen, en zal ook niet veranderen. We mogen blij zijn met gespreidde lancering i.p.v. dat 24 juni iedereen op de wereld zo’n ding mocht gaan halen.

    Apple is nu eenmaal van het weinig in stock hebben (Lees ook eens “Zo denkt Steve” van Leander Kahney, ISBN: 9789022996546) en al hadden ze een stock van een miljard stuks, is het fatsoenlijk bevoorraden van 23 landen in 1 maand een ontzettend logistiek wonder.

    Voor een eindklant kan je dit soort zaken (of zoals ik ze had in BelgiΓ«, moet je maar even op m’n weblog kijken) prima oplossen met een eerlijke pre-order procedure. Als je dan 4 weken moet wachten op nieuwe levering, dan weet je a) dat je daar zelf debet aan bent omdat je niet op tijd hebt gereserveerd; en b) waar je aan toe bent, omdat je een betrouwbare indicatie kan krijgen hoeveel wachtenden er nog voor zijn.

    Nu zijn er genoeg mensen die hun pre-order niet afwachten en alsnog zo’n ding los in huis halen. Cancellen hun pre-order en klaar is kees.

  81. Altijd goed om te horen dat mensen die nog geen klant waren en later besteld hebben hun iPhone eerder krijgen dan ik. Hoeveel honderden mensen zullen hetzelfde probleem wel niet hebben?

  82. @Boyd: Die van mij zat bij het pakket en heb hem ook de 20e besteld. het zegt niks dat je sim al heb en nog geen afspraak want die maken ze niet ze komen gewoon langs… afwachten dus…

  83. @BasZ: Denk het niet.. neem aan dat ze bellen zodra hij binnen is.

  84. Heeft iemand iets vernomen in Almere?
    Bij de 3G was ik bij de T-mobile shop ook zogenaamd de eerste op de lijst en dat ik gebeld zou worden blablabla.. Kwam ik er via één van de comments achter dat ze weer een levering binnen hadden… Maar mij belllen, neeuuuhh dat doen wΓ© nie!
    Dus of ze het dit jaar wel doen.. ik betwijfel het ten zeerste!

  85. Zaterdag sim ontvangen -> gister orderstatus 3 -> vandaag 4 en zojuist mail van AMP. Ze komen morgen bezorgen!!
    jeah!!
    (ordernr: 247***)

  86. Nou, het schiet dus echt niet op.
    Ik heb hoe dom ook, mijn iphone besteld via belcompany, ik kreeg de 19de ofzo een sms van belcompany, dat ik mazzel had en een dag eerder mocht bestellen. Ik was op vakantie in Italie, dus dat maakte het niet goedkoop, maar ik op internet de 20ste en heb me een iphone besteld. 2 augustus kreeg ik een mail van bc dat hij niet voorradig was en dat ze zo spoedig mogelijk zouden leveren. Ik heb twee keer gemaild, dat ik mijn bestelling van wit naar zwart wou zetten, anders wordt het wel heel lang wachten, maar geen reactie.
    Ik heb dus 35 euro besteed aan internet kosten in het buitenland, zodat ik bij de eerste levering zou zijn. Maar ik heb nog niet eens de simkaart.

    Hopelijk krijg ik hem snel.

  87. 2 jaar geleden riepen ze ook 12 weken wachten en iedereen had ze binnen 4 weken!

  88. Heeft iemand een idee of de 16GB’s sneller uitgeleverd worden dan de 32GB’s? Heb mijn 16GB pas besteld op de 30e dus in vergelijking met al die pre-order ongeduldigen hier op het forum hahaha. Het is gewoon vraag en aanbod jongens, veeeel meer vraag dan aanbod. ‘t Is maar een mobieltje haha

  89. Vorige week vrijdag keurig de (micros)sim ontvangen.
    Vandaag SMS en Mail. Morgen krijg ik mijn iPhone 4.

    Joepieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

  90. @AlexT:
    Ik was al (tevreden) T-Mobile klant met een iPhone (3G), dus heb me op 20 juli laten voorinschrijven bij ze. Ik ga me natuurlijk niet inschrijven bij T-Mobile zelf, dat doet iedereen al ;). En ik heb de iPhone 4 gewoon op 30 juli mogen ophalen. Fijn toestel kan ik je alvast verklappen.

  91. waar op internet kan je je order status zien. Is dat gewoon bij my t-mobile? en waar dan…

  92. @Ron Holland: deze aanbieding klopt wel..mijn vriendin heeft net ook deze bestelling geplaatst…

  93. @joris: mijnorderstatus.nl

  94. @joris: hierzo

    Dit is de order status van Tmobile zelf.

  95. @rene: okee dankje voor info maar ik dacht van die afspraak omdat iedereen het erover hebt. Ik hoop dat ze dan maar snel langskomen!

  96. Morgen wordt de tel. gebracht, hoop voor iedereen dat de telefoons snel worden uitgeleverd

  97. Apple levert vooral 16gbs uit deze week! Bijna geen 32GB .. jammer! Dus ik moet nog even wachten..

    Bron: Medewerkers van verschillende winkels

  98. @Ferry:

    Dat zou ik ook wel eens willen weten…

    ik heb order nummer 271XXX, en mijn orderstatus staat op 3 nu…dus ik verwacht wel iets binnenkort. (hoop ik) πŸ™‚

  99. Hopelijk worden de niet Mobistar Centers ook snel van een voorraadje voorzien zodoende dat mijn toestel ook verzonden kan worden. Huidige begint echt wel te verslijten en heeft af en toe al eens last van vastlopers.

  100. Vanmiddag leverafspraak gemaakt, morgen wordt ‘ie bezorgd!

  101. @Ron Holland:
    Mooie opmerking voor een groot mens! Dat siert je!
    Maar als je goed kijkt gaat het over de iPhone 4!

  102. ik ben vandaag ook gebeld had hem afgelopen vrijdag al gekregen alleen camera was stuk kon vandaag de nieuwe al ophalen.maar word hem helaas voor mij morgen pas.

  103. waarom noemt bijna iedereen zijn ordernummer?
    Je ordernummer zegt echt helemaal niks!
    Ze leveren toch uit op volgorde van regendruppels πŸ™‚

  104. ik heb gister mijn simkaart ontvangen, maar nog geen enkel bericht van mijn iphone is er ergens iets mis gegaan? of heeft iedereen dit?

  105. 20ste besteld, kwam er niet doorheen en dus nummer achtergelaten, volgende dag teruggebeld. 25ste om laten zetten van wit naar zwart. Zaterdag het juiste contract binnen gekregen en vandaag de microsim.

    Als ik de reactie zo lees kan het niet lang meer duren, orderstatus staat nog wel op 2 in de range van 2583XX.

    Laatbmaar komen die iphone4 dan kan ik ermee tetheren samen met mijn nieuwe ipad

  106. Origineel geplaatst door Bluedevil
    ik ben vandaag ook gebeld had hem afgelopen vrijdag al gekregen alleen camera was stuk kon vandaag de nieuwe al ophalen.maar word hem helaas voor mij morgen pas.

    Grappig terwijl jij een vervangende Iphone 4 krijgt ,hebben andere helemaal geen iphone 4 gekregen.

  107. Origineel geplaatst door Baximus
    @Ron Holland: Mooie opmerking voor een groot mens! Dat siert je! Maar als je goed kijkt gaat het over de iPhone 4!

    Haha! Jij krijgt morgen een iPhone 3GS geleverd…
    Wat zal je zuur zijn.

  108. Ik heb me simkaart nieuwe contract binnen maar nog geen iphone.Wie heeft dit ook mee gemaakt en hoelang duurde het voordat je iphone binnen kreeg?

  109. @aan_t_wachten: Exact dezelfde situatie hier

  110. Vanmiddag leverafspraak gemaakt, morgen wordt β€˜ie bezorgd!

  111. @Bluedevil: Welke vestiging?

  112. Ik heb zondag de iPhone besteld via de site van T-Mobile. Alleen nu ben ik benieuwd wanneer ik ongeveer de MicroSIM zal krijgen? Krijg je die gelijk met de iPhone binnen of is dat helemaal apart?

    Ik hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven

  113. Hoe kan je status bekijken?

    Origineel geplaatst door Hansie
    Zaterdag sim ontvangen -> gister orderstatus 3 -> vandaag 4 en zojuist mail van AMP. Ze komen morgen bezorgen!! jeah!! (ordernr: 247***)

  114. Ik kreeg gister een sms om een afspraak te maken om te leveren. Vanmorgen geleverd gekregen !

    Denk trouwens wel dat het stiekem toch een grote voorraad is… Ik had pas om half 5 gebeld voor reservering op de T-Mobile reserveringsdag.

  115. Ik krijg hem morgen bij mij thuis geleverd:D. Dus hoef gelukkig niet 8 tot 10 weken te wachten

  116. @Michael:
    je krijgt de sim apart toegestuurd naar je huisadres.
    Voor de iphone krijg je binnenkort een email om een afspraak te maken voor de levering.

  117. Rick:

    Dus ik kan SIM misschien al deze week binnen krijgen?

  118. Gisteren bij Belcompany besteld, ze verwachten een levertijd van ongeveer 6 weken, zou nu sneller gaan.

  119. Origineel geplaatst door Rivanov
    @Bluedevil: Welke vestiging?

    die van mij komt uit assen bij de t-mobile shop

  120. Wel raar dat daar plots 3gs staat en dan erna toch iphone 4

  121. Ik heb mijn iphone 4 gereserveerd op 10 juli bij de A-mac store in Utrecht, Hopen dat daar ook snel een nieuwe voorraad komt!

  122. Hoop dat T-Mobile shop Purmerend morgen ook weer nieuwe levering krijgt!!!!

  123. @Patrick Heiloo:
    Heb direct n case gkocht in de Mobistar-winkel, en heb nog geen slechte connectie gehad..

    Misschien s dat d oplossing?

  124. Ik heb de iphone4 16g besteld bij Belsimpel. Mij werd verteld dat zij een exclusieve verkoper waren van T-mobile.
    Eind juni ingeschreven maar nog geen enkel signaal van levering mogen ontvangen. Bellen: nog 4 weken meneer.
    Wie weet meer…

  125. Origineel geplaatst door Jumbo66
    .Laatbmaar komen die iphone4 dan kan ik ermee tetheren samen met mijn nieuwe ipad

    Tetheren met iPhone en iPad gaat toch niet? Zelfs niet in landen waar tetheren toegestaan wordt door de provider..

  126. Origineel geplaatst door AlexT
    Origineel geplaatst door Baximus@Ron Holland: Mooie opmerking voor een groot mens! Dat siert je! Maar als je goed kijkt gaat het over de iPhone 4!Haha! Jij krijgt morgen een iPhone 3GS geleverd… Wat zal je zuur zijn.

    Er staan wel degelijk iP4 toestellen op de site, maar ongeacht welk abbo je kiest, als je even doorrekent wat het totaalbedrag over 2 jaar is, dan is het verschil op z’n hoogst een paar tientjes.
    (ik zie trouwens nergens iets staan over €80 korting?)

    Heb de mijne de 20e besteld bij de Tshop in Nijmegen, maar tot nu toe nog geen enkel teken van leven meer van gehoord πŸ™

  127. zucht…. als ik dit lees denk ik HOEZO?! Op volgorde. Ik Heb de iPhone 4 32GB Black besteld (T- shop in Den Bosch) op de onofficiele voorinschrijving (13 juli ongeveer) en ik heb nog steeds niets gehoord. Terwijl ik hier leveringen plaatsvinden van reserveringen die op de 20 en 21ste zijn gemaakt. Vraag is nou wat moet ik hiermee doen? Ik begin even te twijfelen of die reservering in de shop wel goed is gegaan:P

  128. Joepieiieieieieieie amp komt morgen langs met mijn iphone 4 hehehe bestelnr: 2454xx.
    Hoor wie klopt daar? Sinterklaas?? Echt niet AMP Logistics whoooohoooooo!!

  129. wat heb je trouwens nodig bij een shop om een abbo af te sluiten tegenwoordig? alleen legitimatie of moeten ze nog bankafschriften enzo hebben? gaat om een nieuw abbo.

    EDIT: zie dat een bankpasje voldoende is.

  130. bankpasje of bankafschrift voor adresbevestiging

  131. Ik kreeg m’n iPhone 4 vanmiddag rond 1500uur binnen, moest alleen even een microsimkaart bij T-mobile halen. Ik heb meteen een duo simkaart gehaald zodat ik ook nog m’n oude 3G kan gebruiken in nood. Wat een mooi ding.

  132. @*bear*: dan heb jij mazzel, mijn status staat nog steeds op 2! Heb jij een 16 of 32 GB besteld?

  133. Heb mijn iPhone 4 netjes gekregen afgelopen dinsdag na voorresrevering. Lag 30/7 voor me klaar, maar ik kon pas dinsdag komen. Ik merk wel signaalverlies als ik de death grip toepas. Maar het gaat niet zover dat gesprekken wegvallen. Ik heb wel een ander probleem: vandaag al 2x moeten resetten omdat het scherm zwart bleef. Foutje in mijn toestel? Of software foutje in laatste update iOS4?

  134. Vandaag telefoon gehad er was 1 32 gig was de eerste in de rij afgelopen vrijdag had ik pech maar vandaag kon ik hem ophalen

  135. ik sta 2e op de lijst van belcompany en ze krijgen deze week levering vertelde ze me… ik hoop zo dat ik erbij zit!!!

  136. En op πŸ˜€

    Zat net te kijken, de 32 was er nog. En nu alles weg πŸ™

    Hoe gaat het verder in zijn werk, als er weer voorraad is misschien wel bestellen daar namelijk. Kan je hem dan ophalen bij een Mobistar naar keuze oid?

  137. Origineel geplaatst door Patrick Heiloo
    Ik heb vandaag mijn iPhone 4 32GB Black in ontvangst mogen nemen. Mooi toestel, maar het antennagate probleem is helaas wel zichtbaar.

    Ik heb hem vandaag via Belcompany gekregen maar nog geen sim helaas. Als het goed is morgen bij de post.

  138. Origineel geplaatst door Ferdi
    Vandaag telefoon gehad er was 1 32 gig was de eerste in de rij afgelopen vrijdag had ik pech maar vandaag kon ik hem ophalen

    Waar?

  139. Ook ik heb bericht gekregen. Krijg hem morgen geleverd! Zit er al naar uit te kijken

  140. Woonde ik maar in Luxenburg Iphone 4 met 16 gb voor 49 euro. Met 2 jaar kontrakt aan 45 euro per maand met ongelimiteerd internet , bellen , sms ,
    Daar kunnen wij Belgen maar jarloers op zijn operator is Tango is wat anders dan Mobistar en Iphone zonder problemen leverbaar.

  141. Zo, vandaag mn G1 uit de kast gehaald. Ongelooflijk wat dit toestel allemaal kan. Nou laat maar zitten die i4. Ik wacht wel tot januari tot ik hem haal. Die tweede lichting hoef ik ook niet, ik pak liever de 8ste wanneer ze de instructieboekjes wat beter lezen en het toestel naar behoren in elkaar zitten zonder dat er:

    1. Schroeven los zitten.
    2. Antenne problemen zijn.
    3. Gele vlekken worden aanwezig zijn.
    4. Glas ook daadwerkelijk moeilijk breekbaar is.
    5. Apple beseft dat een product dat aan de markt geboden wordt naar behoren moet functioneren (ook al is er maar een klein animo van mensen met klachten/defecte toestellen), het product moet voldoen aan de eisen.
    6. Oh ja, Me andere abbo afgelopen is.
    7. Wellicht een betere upgrade.
    8. Jullie (huidige eigenaars) gelukkig zijn.

  142. @Ralf,

    Met Mywi op je phone kan je een wifi hotspot maken en dan verbinding maken met je ipad, gemak dient de mens, je moet alleen de telefoon even uit de gevangenis halen.

  143. Kan iemand mij vettellen waar ik precies dat ordernummer kan vinden?
    Het nummer wat op mijn bevestigig staat is een heel ander nummer en als ik dat invul dan is het onbekend?

  144. Wel raar ik heb ordernummer 183xxx en heb nog niks gehoord ik heb wel al een simkaart gekregen.
    Hoe kan ik de orderstatus bekijken?
    Ik heb geen verificatie code dus ben benieuwt hoe dit werkt

  145. Jij bent één van de weinige die op dit forum de Iphone 4 bij Amac( Apple Store)heeft gereserveerd. Ik hoor alleen maar mensen over T-Mobile e.d. Ik begin me af te vragen of Apple Stores uberhaubt wel iets binnen hebben gekregen. Het moeten er wel heel weinig zijn geweest, denk ik zo. Ik heb ‘m op 14 juni besteld ook bij Amac in Utrecht. Helaas ook nog niets gehoord, behalve een algemene mail dat er niets voor mij klaar stond op 30 juli.
    Ik vind het allemaal zo vaag. Apple Stores laten geen informatie naar buiten over de leveringen, ze zijn er zo gesloten over! Maargoed, we horen vanzelf iets. Succes met wachten… misschien weet jij ondertussen al meer?@marc3l:

  146. Het zijn toch Apple Premium Resellers?
    Das in Apple termen toch wel even wat anders dan een Apple store?

    Laten we inderdaad maar gewoon afwachten, af en toe informeren is natuurlijk altijd goed πŸ™‚

  147. raar allemaal!!

    ik heb de iphone4 maandag gewoon bij de mediamarkt gehaald!!

    en daar waaren geen reserveeringen

    naja sucses met wachten ik ben inmidels heel blij met het apparaat!!!

  148. @Stefan:
    dat is denk ik het ordernr. van je simkaart..
    je order nummer begint met 24.. 0f 25 ofzo.. kan je anders opvragen bij T-mobile (bel 1200)

    je kan dan je status checken op de site van T-mobile:
    orderstatus
    Ik krijg mijn iphone 32 GB zwart morgen binnen. Kreeg vandaag sms en e-mail van AMP

    Mijn ordernummer is 2443XX had hem 20 juli rond 10 uur besteld.

    Sterkte voor de mensen die nog in spanning afwachten

  149. Origineel geplaatst door PLi</Ik heb hem vandaag via Belcompany gekregen maar nog geen sim helaas. Als het goed is morgen bij de post.

    Maandag bij BelCompany in Eindhoven (de Hurk) geweest en stond als #1 op de lijst; heb vandaag nog geen telefoontje gekregen πŸ™
    Schijnen bij de eerste lichting alleen maar 16GB versies te hebben gehad (ik heb een 32 gereserveerd) , hoop dat ik morgen een telefoontje krijg…

  150. Origineel geplaatst door Bransbak
    Origineel geplaatst door PLi</Ik heb hem vandaag via Belcompany gekregen maar nog geen sim helaas. Als het goed is morgen bij de post.Maandag bij BelCompany in Eindhoven (de Hurk) geweest en stond als #1 op de lijst; heb vandaag nog geen telefoontje gekregen Schijnen bij de eerste lichting alleen maar 16GB versies te hebben gehad (ik heb een 32 gereserveerd) , hoop dat ik morgen een telefoontje krijg…

    Klopt dan toch niet helemaal want ik heb vandaag een 32Gb versie van BelCompany gehad. Alleen jammer dat ze de sim waren vergeten ;-(

  151. Vandaag in Zeist iPhone 4 gereserveerd. Ik moest ‘zeker op 12 weken of nog langer’ rekenen!

  152. heeft eigenlijk iemand al zo’n bumper besteld/ontvangen

  153. ik snap er echt helemaal niets meer van…de iphone 20 juli om 9.00 vooringeschreven via de website.

    het enige wat ik heb gekregen is een smsje (8 tot 10 wkn)
    afgelopen maandag contract bevestiging en vandaag de microsimkaart…

    Maar geen ordernummer…..hoe komen jullie daar aan ????

  154. YES! Eindelijk ! Op de grote T-Mobile voorinschrijvingsdag gereserveerd om 16:30 en ik kijk toevallig mijn sms-jes door. Mijn vriendin had mijn sms-je al gezien, maar dacht dat het GEWOON een sms-je was van T-Mobile!! grrrrrrrrr…. maar goed, vrijdag 6 aug gaat ie komen! En ik heb nog 4 weken vakantie!!! Life is great!

  155. Origineel geplaatst door dotter
    heeft eigenlijk iemand al zo’n bumper besteld/ontvangen

    heb hem besteld via de app, alleen jammer dat je de bumper alleen in zwart kan krijgen en niet kan kiezen welke kleur je wilt. de andere hoesjes vind ik maar niks.

  156. @Joppe:
    Ik liep de 29ste juli een Belcompagny filiaal binnen in Rotterdam. Heb toen een reservering geplaatst. Nou vandaag werd ik gebeld en kon hem meteen ophalen. Ze zeiden ook erbij dat ze elke week 1 of 2 stuks binnenkrijgen.

  157. @Ferry:

    32GB zwart, eerste instantie wit, maar om laten zetten naar zwart omdat het me te lang ging duren.

  158. @Jeroenit:
    Ik was bij de voorinschrijving als 4de in de t-mobile in leiden, heb er meteen 2 besteld. Bij de reservering

  159. Nou lekker zeg.

    Ben al 4 jaar klant van T-Mobile en heb me op 20 juli om 10:00 ingeschreven. Alles is bevestigd, maar ik heb nog geen afhaal oproep gekregen!

    Blijkbaar gaan niet klanten die gewoon een winkeltje binnenlopen voor. Er valt dus gewoon geen pijl op te trekken, T-Mobile doet maar wat!!!

    Ik blijf maar gewoon rustig wachten (en ondertussen nemen de verhalen over antennagate en losse schroefjes e.d. alleen maar toe)

  160. Yes, eindelijk is hij binnen. Gisteren was de koerier van AMP reeds geweest alleen net gemist. Briefje in de bus en voor vandaag een nieuwe afleverafspraak gemaakt tussen 09.00 en 13.00 uur. Hij stond stipt 09.00 uur aan de deur. Ik heb op 20 juli via voorinschrijving telefonisch besteld, zakelijke order. Het blijkt dus dat zakelijk klanten geen sms / e-mail van AMP krijgen maar dat de telefoon zonder aankondiging geleverd wordt. Microsim zat netjes in het doosje erbij. Binnen 1 minuut via de klantenservice geactiveerd, nu aan het updaten naar IOS 4.01.

  161. @sjoerd:

    Mag ik vragen bij welke Media Markt?

  162. Yes, ik mag hem vandaag ook gaan ophalen bij de Belcompany. Zojuist een telefoontje van ze gehad.

  163. @tattu:
    ok, bedankt.
    ik denk dat ik voor de belkin shield micra ga kiezen. ik zie niet echt of de achterkant van de iphone door het hoesje van belkin shield beschermd is want ik wil een beschermde achterkant zodat daar niet al te veel krassen inkomen..

  164. Ok ben vandaag langs gegaan in Mobistar in leuven, niets op voorraad. Niets binnengekregen heb mij dan maar op de lijst gezet (14de plaats) en 50%! (50 gvd) voorschot betaald πŸ˜€

  165. 20 juli na lang wachten mijn telefoonnummer achter gelaten bij T-Mobile…. volgende dag werd ik netjes terug gebeld.

    Aflgelopen maandag mijn nieuwe sim binnen en morgen wordt telefoon geleverd.

  166. Nog steeds geen telefoontje gekregen van T-Shop Eindhoven (Rechtestraat) …
    Hoelaat krijgen ze normaal leveringen binnen?

  167. @wichert:

    Als je je sim gelijk activeer krijg je de volgende dag e-mail om afspraak te maken voor leveren van telefoon

  168. Wie weet hoeveel iphone’s belcompany in schiedam heeft gekregen…

  169. Denk dat er niet echt een vaste tijd is qua leveringen.

    Neem aan dat het ook @ elke shop anders is…

    Overigens zelf ook nog niet gebeld…

  170. @michiel:
    is bij mobistar normaal hoor.
    ik ben 02/08 naar mobistaar in gent (veldstraat) gegaan en daar hadden ze hem ook niet op voorraad (wat wel te verwachten was natuurlijk) en ik sta 12e op de lijst. ik heb ook de helft voorschot betaald. hopelijk kunnen we hem gauw ontvangen πŸ˜€

  171. Ik ben net gebeld, mag m’n iPhone op halen. Stond 37ste op de lijst in Apeldoorn.

  172. Weet er iemand waar in BelgiΓ« je een iPhone 4 kan kopen…. Maakt niet uit waar.

    Zag gisteren dit bericht staan, maar toen ik deze morgen ben gaan kijken in Mobistar winkel in Oostende zeiden ze dat er geen binnen gekomen zijn. Sta alleszins vanaf 1/08 op de lijst. Wel stom dat je geen voorschot moet/mag betalen. Ze hoeven eigenlijk geen rekening te houden met die lijst…. Hopelijk komt hij deze week of volgende week nog binnen πŸ™‚

  173. Hoi,

    Ik heb vanmorgen gebeld naar t-mobile en heb het ordernummer gekregen.

    286xxx vreemd genoeg was ik er smorgens om 9 uur al door op de pre order dag.
    En werd later op de dag al terug gebeld ter bevestiging?
    Ze zijn lekker bezig daar bij t-mobile.
    Overigens als ik het nummer invoer is het een onbekend of niet verwerkt nummer. Kan dat kloopen of heben ze mij een verkeerd nummer gegeven?

    Gr
    Raymond

  174. Hallo allemaal.. weet iemand al iets over de levertermijnen van mobistar winkel in hasselt demerstraat? ik had juist gebeld en ze zeiden dat er al een nieuwe lading was binnengekomen maar ik sta als 7e op de lijst.. dus kan iemand mij vertellen hoeveel toestellen ze hebben gehad?
    mvg

  175. natuurlijk zijn de levertijden van 8-10 weken wat ruim genomen, anders gaat iedereen bellen als de gestelde termijn niet gehaald wordt…

  176. heb vandaag met Tmobileshop gebeld.. ik heb daar nummer 53, ze waren vandaag bij nummer 33.. volgens de verkoper moest ik over 2 weken ong wel mn telefoon kunnen ophalen..

  177. @Speedy:
    werd vanochtend spontaan gebeld door BelSimpel dat er morgen en volgende week nieuwe voorraad komt die ze gaan uitleveren. Is dat service of word ik zoet gehouden?

    Enfin, niet al te veel haast.

  178. Hij is vanmorgen netjes bij mij afgeleverd. Wordt mijn eerste Iphone. De 20ste besteld na meedere keren mijn nummer achter gelaten te hebben rond 5 uur er toch doorgekomen. Nu dus al binnen. Hoppa!!!

  179. @ dnizzz -> hoe kom je aan het nummer van die T-shop?
    Volgens mij kan je die niet ergens vinden @ internet of wel?

  180. vanochtend gebeld door BelCompany Maastricht. nu in bezit van iPhone4 16GB (meesten hadden reservering voor 32 GB)… prettig verrast dus πŸ˜‰ …. hadden overigens maar weer 2 stuks iPhone binnen gekregen …

  181. @the saint:

    Ik heb ook maandag mijn simkaart gekregen en vandaag geactiveerd. We houden het in de gaten.

  182. Origineel geplaatst door Jeroenit
    29

    same here.. 20 juli om 8 uur had ik ze aan de telefoon, 29juli is het pas bevestigd.. Sorry meneer er was iets fout gegaan met uw bestelling!

  183. in zeist zijn er maar 2x 16gb exemplaren binnengekomen
    dat is dan voor 2 gelukkigen wel een korte wachttijd maar voor de meesten geld echt wel dat het lang gaat duren!

  184. Afgelopen maandag naar Mobistar in Diest gegaan. 4 weekjes wachten zei de beste man achter de balie. Ik stond op nr.21. 100 euro aanbetaald, kwitanti meegekregen.

    Prima service, fijne mensen. Gewoon even een paar filialen bellen en de beste eruit pikken. Klaar is kees!

  185. Ben 23 juli teruggebeld (had nummer achter gelaten) en heb van de week een micro sim binnen gekregen. vanmorgen een sms en mail ontvangen om afspraak te plannen. afspraak gemaakt voor morgen. ben benieuwd.

  186. De microsims zijn binnen nu nog wachten op de iphones ze worden tussen 14.30 en 17.30 bezorgd.
    Ik kan niet wachten.
    Goed werk t-mobile.

  187. Microsim werd gisteren geleverd. Vandaag uitnodiging voor het maken van een bezorg afspraak. Morgen wordt de iPhone bezorgd. Order nº 008239XXXX

  188. Welke mediamarkt was dat dan? @sjoerd:

  189. @Martijn A.C. Snels:

    What the heck man. Waarom ben ik toch altijd de sjaak met dit soort dingen? Moet ik nu wachten op een 3e of 4e lichting ofzo? Microsimkaart kwam gisteren binnen.

  190. Telefoon gehad om hem komen op te halen bij Mobistar (Heusden-Zolder) 4G zwart 16G, heb hem nu in het bezit…eindelijk πŸ™‚

  191. Leuk weer…

    Ik was de eerste bij de T-Mobileshop in Nijmegen die een witte Iphone 4 heeft besteld EN 50 euro heeft aanbetaald een maand of 2 terug. Mensen die een paar dagen of week geleden een bestelling voor de zwarte versie plaatsten hebben hem in sommige gevallen al in huis.

    Nu ben ik al twee jaar klant van T-Mobile met deze telefoon en kan ik mogelijk nog een half jaar wachten op een nieuwe. Een half jaar daarna komt de nieuwe alweer uit. Dat Apple productieproblemen kent alla, maar men had kunnen bedenken dat mensen die twee jaar terug een abonnement namen i.c.m. een iPhone nu wel een nieuwe nodig hebben omdat de abo’s aflopen. Daar had men beter op kunnen anticiperen bij zowel Apple als T-Mobile!!

  192. @Rivanov: lol 900 euro afzetter πŸ˜‰
    ik wacht liever bij mobistar πŸ™‚

  193. @Romano B.: De 29e? Dat is een week terug. Nu staat een vriend van mij al een maand op de lijst voor de zwarte en hij heeft nog steeds geen afhaalbericht. Ook al is er aanbetaald!. Ik gun het je van harte, maar nu blijkt maar weer dat T-Mobile nieuwe klanten voor laat gaan i.p.v. een keer service te bieden aan bestaande klanten… triest

  194. @ DaVinci > het zijn jammer genoeg 2 verschillende logistieke processen.

    1. -> voorraad @ winkel waar sporadisch een paar geleverd worden en dan een reserveringslijst af wordt gegaan (ik sta er op sinds 9 juli en heb ook nog niks).

    2. -> voorraad @ T-Mob zelf waar dus de reserveringen die gemaakt zijn @ T-Mobile zelf (site/telefoon/etc.) afgewerkt worden.
    Wat de logica daarvan is weet ik niet, want dat is volgens mij niet chronlogisch als ik zo lees hier.

    Kortom je kan die 2 verschillende kanalen niet met elkaar vergelijken.

    Ik heb er jammer genoeg ook last van!

  195. Origineel geplaatst door Rivanov
    Hoop dat T-Mobile Eindhoven (rechtestraat) morgen ook weer nieuwe levering krijgt!

    Hoop ik ook, heb hem daar ook besteld..

  196. Ben om 16:00 gebeld door T-Shop Eindhoven (rechtestraat)
    Hij ligt voor me klaar! 16GB Zwart. πŸ™‚

  197. zijn er soms ervaringen van mensen die hem bij een mobistarwinkel in BelgiΓ« hebben gekocht?

  198. Vandaag van AMP Logistics een sms gehad voor een afspraak, Zaterdag wordt de Iphone geleverd.
    Ik had hier nog niet op gerekend, want had 20 juli om 19.30h nog snel even aangemeld bij T-mobile. Ik ben dus een tevreden klant. (al 7 jaar)

  199. Voor de middag bij de Mobistar winkel in Lier binnengesprongen:zij hadden 60 reservaties staan mr kregen de iPhone mr per 2stuks binnen (met de lancering hadden ze er maar 7! πŸ˜‰ dus ik zou enkele maanden moeten wachten! Tot zover de vlotte voorraad die Mobistar in de krant beweert te hebben!!!

  200. Ik werd vanochtend rond 10:30 uur gebeld door T-mobile Shop Purmerend dat ik hem kon ophalen. Ik had op 20 juni ook rond 10:30 uur besteld…. ironisch πŸ˜‰

    Ik vond de communicatie rond om de levering van de 4G echt dramatisch slecht. Mij werd steeds door T-Shop verteld hou rekening met 6-8 weken.

  201. @dotter

    Ja…En nee. Ik heb vrijdag EUR200.- aanbetaald bij MC Bree. Ik sta 30ste op de lijst en ze bellen op als ik aan de beurt kom. Ze hadden vrijdag nog niks maar zouden die dag of gisteren de eerste lading krijgen, maar ik heb nog niks gehoord.
    Heb vandaag 1 keer opgebeld om te vragen of ze al wat iPhones geleverd hebben maar ze nemen volgens mij standaard geen (buitenlandse) tel op. Toen ik in de winkel stond namen ze na twee telefoontjes ook ‘de hoorn van de haak’.

  202. De inderdaad de 29ste was ik even langsgelopen bij de Belcompagny en toen meteen op de lijst gezet.

    Ik had al een abonnement op de 3G, die kon ik nog niet verlengen maar loopt dus in februari af. Nu zit ik dus met 2 abonnementen. Maar goed. Ik heb het over voor de iPhone 4.

    Ik hoop dat jullie snel gebeld worden.

    Succes@DaVinci:

  203. @JJ:
    ok bedankt voor de reactie.
    ikzelf heb de iphone besteld maandag 02/08 en zal dus nog even moeten w8en πŸ™
    ik heb een voorschot moeten betalen van 50%.
    de man in de winkel zei dat het zeer onvoorspelbaar was wanneer ik er zou mogen omkomen. het kon binnen een week zijn, maar ook binnen een maand… ik sta hoe dan ook 12de op de lijst. bij mij bellen ze ook als ik aan de beurt ben.

  204. Net even langs geweest bij de T-mobile store Lijnbaan in Rotterdam. In de winkel daar zijn er op de pre-order dag ongeveer 700 (!) bestellingen gedaan. Ik zit daarvan bij de laatste 5%. Levertijd volgens het meisje ongeveer 10 tot 12 weken!! Handige communicatie allemaal. Bijna alle t-mobile kanalen zeggen wat anders (website, klantenservice, winkel personeel, t-mobile forum).

  205. Origineel geplaatst door Rivanov
    Ben om 16:00 gebeld door T-Shop Eindhoven (rechtestraat) Hij ligt voor me klaar! 16GB Zwart.

    pfff, misschien dat ik daar maar langs moet gaan. A-Mac zit er vlakbij, sta sinds 19 juni (!!!) op de 8e plek of zo. Bij de lancering hadden ze er 4 binnen gekregen, beetje triest voor een officiele Apple reseller, en wanneer de volgende lading (1,2,4 telefoons ??? wie zal het zeggen) binnenkomt was niet te zeggen, dat wisten ze echt niet. Ik denk dat ik bij Tmobile daar sneller aan de beurt was geweest. Goed dat de 2e levering bij Tmobile toch redelijk snel is gegaan, maar bij een Apple reseller weten ze blijkbaar niet wanneer er wat aankomt, erg vaag allemaal

  206. Nou, ben nog steeds niet gebeld door Belcompany in Bussum. Stond 6e op de reserveringslijst, ruim voor de lancering!

  207. @Boyd: ik heb hetzelfde
    eerst een mail dat inschr is ontvangen, toen een sms met melding levertijd 8-10 weken, gisteren microsim per post ontvangen…
    maar heb nog geen ordernummer… hoe kan dat nou. zonder ordernummer kan je ook niets checken…

  208. Ik had ook geen ordernummer gekregen met het zelfde verhaal als jij verteld. Vandaag kreeg ik opeens een sms van AMP logistics dat ik moest inloggen op http://www.mijnorderstatus.nl Het ordernummer en de code staan ook in de sms. Dit gedaan en nu komen ze hem zaterdag brengen. Dus je moet gewoon even wachten op je smsje….

  209. Tmobile amstelveen heeft nu eindelijk ook gebelt. (naar mij)

  210. Ik ben net door T-mobile gecontact dat mijn bestelde Iphone 4 maandag geleverd kan worden door AMP.

    Ik ben bij de voorinschrijving door T-mobile gebeld of ik alsnog een Iphone 4 wilde. Dit was overigens pas een dag na de formele sluiting van 20.00 uur ‘s avonds. Vervolgens heb ik een witte besteld maar die heb ik eergisteren maar om laten zetten naar een zwarte via de ontvangen email. Vervolgens krijg ik een 20 minuten geleden een sms met een link naar “mijnorderstatus” en heb ik via deze site de levering voor a.s. maandag gezet. Zojuist een confirmatie ontvangen van AMP.

    Let wel ik kreeg via de telefoon te horen dat ik voor een witte 8 tot 10 weken moest wachten en voor een zwarte 6 tot 8 weken. Ik heb hem nog niet in handen maar al met al duurt het nog GEEN 3 weken !!!

    Prima T-Mobile en dat maag ook wel eens gezegd worden.

  211. Origineel geplaatst door ChupaDuck
    Nou, ben nog steeds niet gebeld door Belcompany in Bussum. Stond 6e op de reserveringslijst, ruim voor de lancering!

    Ik stond 24e op de lijst in Rotterdam (belcompany) maar gisteren had ik ze even gebeld en toen zijn ze dat ik het kon ophalen.

    Volgens mij bellen ze niemand.

  212. Jullie raden het nooit. Bij Belcompany, kan je de kleur niet meer aanpassen. Ik heb de 20ste een witte iphoen 16gb besteld. Heb zodra ik hoorde dat de witte niet leverbaar was mijn kleur om proberen te zetten, maar nu hoor ik vandaag pas, dat dat niet kan bij belcompany….dan moet ik mijn bestelling annuleren en een nieuwe bestelling doen…

    OH MY GOOOD!!!!!!

  213. @iznogud:
    damn dat is echt wel balen…
    maar moest ik jou zijn zou ik mijn bestelling annuleren en misschien ergens anders een iphone proberen te bestellen want het ziet er niet naar uit dat de witte iphone snel beschikbaar zal zijn…

  214. 20 juli via website voorinschrijving gedaan, voor verlenging.

    maandag microsim gekregen, gister een mail en sms van AMP gekregen voor lever afspraak.
    Morgen wordt hij geleverd

    al met al dik tevreden over tmobile.

  215. Gelukkig heb ik ze op VOORRAAD en maakt het niet uit of je wit besteld heb.. en zwart wilt.

  216. Yes ik heb gister een iPhone 4 bij de phonehouse kunnen bemachtigen πŸ™‚ πŸ™‚

  217. Iemand al zonder reservering succes gehad? Ik was de 20e op vakantie en niet in staat om te reserveren ;-( Net bij de T-mobile shop in Den Haag even wezen vragen, die houden nog gewoon 8 weken aan als verwachte levertijd. Niemand bij T-mob durft nu nog iets toe te zeggen als ik het zo hoor…
    Straks op weg naar huis even bij tmob rijswijk informeren.

  218. Gister besteld bij Smartphoneshop.nl en vandaag telefoontje voor levering… maandag binnen πŸ™‚ !

  219. Wie wilt er Facetimenn???!!!!

  220. @Joop: Ik ben benieuwd, mij hebben ze ook proberen te bellen vorige week. heb toen terug gebeld maar ze konden mij niet vertellen waarvoor ze gebeld hadden. sindsdien niets meer gehoord van hen. het blijft hopen..

  221. Zijn er toevallig al mensen die afgelopen dagen iets gehoord hebben van the phone house?

  222. Ik heb de iPhone4 woensdag online via Mobistar besteld.. ben eens benieuwd wanneer hij geleverd zal worden.
    Iemand een idee?
    I can hardly wait πŸ™‚

  223. @icall:
    Ja, de 29ste op de reserveringslijst geplaast bij de belcompagny in r dam. 4 augustus kon ik de 32gb zwart ophalen. 1 jaar contract genomen.

  224. @BasZ:
    ik heb gegoogled op t mobile shop “jouw stad” telefoonnummer.. kreeg er 2 mobiele nummers uit en 1 daarvan was dus van de winkel.. de ander zoals alle nummers van t mobile naar de klantenservice πŸ˜›

  225. @Romano B.:
    dat is nog altijd gereserveerd eh πŸ˜‰
    ik denk dat icall bedoelt dat je gewoon ergens binnenwandelt en dan zomaar de iphone meekrijgt..

  226. Zijn er nog meer mensen die niets ktijgen als ze hun status bekijken? Heb een bevestiging en microsim gekregen
    Maar met het ordernummer wordt ik nirts wijzer?
    Best frustrerend als je niets weet

    Gr

  227. @Marc:

    Ja phoneshop heeft net gebeld dat ik hem donderdag geleverd krijg en heb hem pas de 30e besteld

  228. @Arthur: ben toevallig vanochtend gebeld maar hij had het er over dat AMP problemen heeft met het netwerk of zo iemand hier iets over gehoord?

  229. @Arthur:
    tijdens de laatste dagen moet de ongeduldigheid toch toenemen? πŸ™‚

  230. Gisteren besteld, donderdag geleverd.

    Mooi werk..

  231. @dotter:

    Haha ja πŸ˜›

  232. @Arthur:
    kan ik me wel voorstellen :d
    ik heb liever dat ze me op den dag zelf bellen en zeggen dat ik hem mag komen halen. dan ben ik direct weg :p

  233. @dotter:

    Haha ja dat zou beter zijn maar nu kan ik er naar uitkijken want het zou 8 tot 10 weken duren en nu maar 2 weken dus,

  234. @Arthur:
    dat is natuurlijk het positieve, je hebt tenminste zekerheid dat ze je niet vergeten zijn…

  235. @dotter:

    ja precies

  236. Telefoonkopen.nl Zeist had voorraad. Reservering dus geannuleerd!!

  237. ik ben 30 juli naar de mobistar center mechelen geweest en ze hadden er 4, reserveren kon, dus ik had gereserveerd. 3 augustus kreeg ik telefoon dat ik mn iphone 4 kon gaan ophalen. ben 4 augustus gegaan en heb mn iphone 4 meegekregen. Ik moet zeggen het is een goed toestel, ik heb geen problemen met de antenne, ze hadden met de lancering wat meer toestellen mogen voorzien maar ik moet zeggen , ik heb 4 daagjes langer moeten wachten en ik heb hem dus ik ben zeer tevreden.

  238. @Muni:
    Ik heb hem ook woensdag besteld bij mobistar, deze morgen is hij afgeleverd.

  239. bij T mobile besteld maar werd maaar niet geleverd ben gewoon naat telefoonkopen in de stad geweest heeft de iphone 4 gewoon op voorraad????? kon gewoon de iphone 4 32 g kopen. Dus kijk verder dan je neus lang is er zijn meer bedrijven die hem hebben

  240. Zolang er nog steeds idioten zijn die er een bij verschillende kanalen reserveren zijn de wachttijden natuurlijk langer…
    En dan heb je m ietsjes later, big deal…

  241. Wacht nu al op de kansloze stakkers, als de witte er is, zullen er dan heel wat mongolen proberen de zwarte voor een witte om te ruilen…

  242. Als je hem besteld bij Mobistar moet je dan invoersrechten enzo betalen of hoeft dat niet? anders kan ik hem beter zelf halen,

  243. Ik heb mijn Iphone 4, 16gb vorige week dinsdag besteld bij mobistar en ik moest al een voorschot van 320 euro betalen.. Weet iemand wnr ik die zou kunnen afhalen, zou dit nog lang duren? Op die besteling stond er 17/11/2010 maar in de winkel wisten ze echt nog van niets..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.