Reacties voor: T-Mobile wil eind 2015 klaar zijn met uitrol 4G-netwerk

T-Mobile wil eind 2015 klaar zijn met de uitrol van het 4G-netwerk. De provider claimt een hogere antennedichtheid in stedelijke gebieden, dan andere aanbieders.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Hahahahahahahahahahaha. Kansloos verhaal. Alleen de Randstad zal dekkend worden, net als voorheen met 3G.

  2. Origineel geplaatst door Peter Geluk: Hahahahahahahahahahaha. Kansloos verhaal. Alleen de Randstad zal dekkend worden, net als voorheen met 3G.

    Jij bent blijkbaar niet voor het GELUK geboren.
    Maar Arnhem Apeldoorn perfect 4g bereik niks te klagen hoor!
    En plaatsen er om heen ook trouwens.

  3. In de “probleem”periode, overbelasting netwerk, geen bereik contract kunnen beëindigen. Overgestapt naar Vodafone maar sinds 1 jaar KPN en ik wil nooit meer wat anders.
    Waar ik ook ben altijd goed bereik en 4G.

    Voor mij is het duidelijk, nooit meer T-Mobile of Vodafone.
    Ook al heeft T-Mobile (36Mbit/s, Vodafone 24Mbit/s en KPN 22Mbit/s). nu gemiddeld de snelste 4G verbinding…
    Who cares?!

    Wat is de meerwaarde voor een gemiddelde gebruiker (Whatsapp, Facebook, nieuwsappje, OV, route etc.) om een data verbinding van gemiddeld 36Mbit/s?
    Helemaal niets. Het is veel belangrijk een stabiel netwerk te hebben wat het aankan en goed functioneert als er veel mensen bij elkaar komen. Zoals bv bij een festival of tijdens Koningsdag in Amsterdam.
    En daarbij red KPN het wel en de rest het niet.

  4. Wij kregen in december een mail dat we binnen 3 maanden 4G zouden hebben. Als ik nu december niet mee reken dan hebben ze dus nog 1 maand om dit voor elkaar te krijgen. Spannend!!

  5. @Jeffrey: Grote evenementen komen maar weinig voor. Hoe vaak ga je naar zoiets wat je noemt?

    Natuurlijk is het irritant als je internet het dan niet doet, maar voor mij is een goede snelheid in het dagelijks leven oneindig veel belangrijker.

  6. 6 jaren T-Mobile gehad. Maar 1x 4G verbinding gehad. Vorige week overstapt naar KPN. Ik heb vrijwel overal perfect 4G bereik en nog belangrijker: ik heb nog niet 1x ‘geen service’ meer op m’n telefoon zien staan. Dat gebeurde met T-Mobile zeker elke dag wel eens.

  7. Volgende maand naar Simyo, blij dat ik bij T-Mobile wegga.

  8. Ik heb al jaren T-Mobile de melding geen service heb ik nooit. Slecht tot geen internet heb ik idd wel in sommige gebouwen terwijl mijn vriendin met Vodafone wel minimaal 3G heeft.

    Als mijn abonnement afloopt ga ik zeker is kijken naar KPN.

  9. Beetje jammer van dit bericht is dat Simpel inmiddels is verkocht, ze hebben alleen Ben nog.
    (Red.) Inmiddels gecorrigeerd.

  10. Origineel geplaatst door Pieter
    @Jeffrey:
    Grote evenementen komen maar weinig voor. Hoe vaak ga je naar zoiets wat je noemt?
    Natuurlijk is het irritant als je internet het dan niet doet, maar voor mij is een goede snelheid in het dagelijks leven oneindig veel belangrijker.

    Dat is persoonlijk, maar op jaarbasis ga ik toch wel een keer of 10 naar feestjes, festivals, carnaval etc. In ieder geval op 1 plek waar minimaal 25.000 andere zijn 🙂

    Ik ga ook uit een van een gemiddelde gebruiker. Die heeft er totaal niets aan een hoge Mbit/s snelheid.
    Er is een nihil verschil in het laden van een app zoals Facebook of Nu.nl of iCulture of je nou een snelheid haalt van 75 Mbit/s of 20 Mbit/s.

  11. Wil dan toch even een positief bericht plaatsen. Lees dat merendeel negatief is, wat best jammer is.

    Heb zelf al jaren T-Mobile en ben nog altijd zeer positief met bereik, internet en service van T-Mobile. Er zijn misschien momenten dat het beter kan, maar 99% is bij mij prima en ben tevreden!!

    4G is heel nieuw en geloof dat wanneer T-Mobile alles op orde heeft dat dan heel Nederland goed te doen is. Even wachten, ook niet een ding voor mij, maar als het straks af is dan denk ik wel dat ze het goed op orde hebben.

    Heb net weer een contract afgesloten van 2 jaar, dus ik ben tevreden 😉

  12. Origineel geplaatst door Tim
    Volgende maand naar Simyo, blij dat ik bij T-Mobile wegga.

    Misschien toch eens Hi simonly overwegen?
    Ik ben zojuist overgestapt van SimYo naar Hi, omdat Hi voor mij voordeliger is.

    SimYo rond per minuut af, sms’en kost 1 eenheid, en buiten bundel data tarief als data op is, wil je 4G dan kost je dat ook nog eens € 5,- extra per maand.

    Als bij Hi databundel op is wordt de snelheid teruggeschroefd (Whatsapp en iMessage nog mogelijk), 4G is standaard, sms’en is gratis en belminuten reken je af per seconde.
    Meerdere abonnees (Hi of KPN tv, internet etc.) op 1 adres? Dan kan je korting flink oplopen via KPN Compleet.

  13. @Jeffrey: Ik ben het helemaal met je eens. De abominabel slechte verbinding op elke plek waar meer als 500 mensen bij elkaar zijn was voor mij reden nummer 1 op over te stappen naar KPN vorig najaar. Op elk festival, klein of groot, was mijn verbinding weg, geen internet, geen sms, geen bellen terwijl het juist daar handig is dat je in contact kunt staan met je vrienden.

    Ik ben bijna 10 jaar T-Mobile klant geweest maar op een gegeven moment is de maat vol. 4G beloofde ze me 2 jaar geleden al als oplossing voor de dramatische verbinding en het is er nog steeds niet.

    Ik heb nu KPN met 3G en dat is voor mij meer dan voldoende. Voor mij hoeft het niet sneller dan snel, als het maar redelijk stabiel is. Ik kan ook niet zeggen dat ik 3G langzaam vind.

  14. Een fatsoenlijke 3G dekking in (geheel) Zuid Limburg en ik ben al een tevreden mens.

  15. @Jeffrey: Dat ben ik niet zo met je eens. Ik merk het verschil juist heel erg tussen 3G en 4g. Bij het laden van webpagina’s en apps als Facebook en iculture.

    Ik heb dan wel de snelste 4g snelheid van tmobile, misschien dat dat met langzamer snelheden niet veel uitmaakt.

  16. @Ton: Hier al jaren een tevreden klant van T mobile. Zeker sinds we in Tilburg en omgeving perfecte 4G dekking hebben. En die dekking ook op vele andere plaatsen hoor. ☺

  17. Ik denk wel dat T-Mobile nog lang last blijft houden van hun slechte 3G-netwerk. Ik had daar slechte ervaringen mee, maar over het 4G netwerk ben ik juist zeer tevreden. Veel mensen onthouden echter hun ervaring met het 3G netwerk en zullen denk ik 4G geen kans meer gunnen.

    Voor mij prima: laat iedereen maar lekker zeiken op T-Mobile, blijft er lekker veel capaciteit op het netwerk voor mij over 😉

  18. Ik wacht rustig af in Zevenaar en Doetinchem iig nog steeds geen 4G

  19. KPN is al een jaar klaar hahahaha tmobile een lachertje hahahaha

  20. @Jeffrey: Dankjewel voor de tip, maar ik denk dat Simyo op moment beter bij mij past in verband met lage verbruik.

  21. @Jeffrey: Vodafone red het toch echt wel op een festival, ik heb altijd verbinding gehad met tmobile ben ik het met je eens.

    @Jeffrey: @Conservo: Vodafone red het toch echt wel op een festival, ik heb altijd verbinding gehad met tmobile ben ik het met je eens.

    Met 4G is het ook in drukkere gebieden handig dus zal het wel overwegen, het 4G netwerk kan meer aan tegelijk dus zal minder snel weg vallen.

    Ik ben wel benieuwd hoe het tmobile netwerk gaat zijn als 4G klaar is, ik ken paar mensen met tmobile dus dan eens aankijken.
    Zelf betaal ik liever iets meer voor een goede dekking(al 8 jaar te vreden bij vodafone), nooit naar tmobile gewild hoe vaak mensen wel niet op mijn hotspot wouden aangezien ik wel bereik had.

  22. Origineel geplaatst door Pieter
    @Jeffrey: Dat ben ik niet zo met je eens. Ik merk het verschil juist heel erg tussen 3G en 4g. Bij het laden van webpagina’s en apps als Facebook en iculture.
    Ik heb dan wel de snelste 4g snelheid van tmobile, misschien dat dat met langzamer snelheden niet veel uitmaakt.

    Ik heb het ook niet over het verschil tussen 3G en 4G. Maar tussen een 4G verbinding van de providers onderling. T-Mobile heeft de hoogste Mbit/s en KPN de laagste, gemiddeld.

    Origineel geplaatst door Dennis
    @Jeffrey: @Jeffrey:
    Vodafone red het toch echt wel op een festival, ik heb altijd verbinding gehad met tmobile ben ik het met je eens.@Conservo:

    Ik heb alleen ervaring met Vodafone als 3G provider. En dat was niet slecht, maar het had soms toch wel kenmerken van een T-Mobile.

    Origineel geplaatst door Joost
    Ik denk wel dat T-Mobile nog lang last blijft houden van hun slechte 3G-netwerk. Ik had daar slechte ervaringen mee, maar over het 4G netwerk ben ik juist zeer tevreden. Veel mensen onthouden echter hun ervaring met het 3G netwerk en zullen denk ik 4G geen kans meer gunnen.
    Voor mij prima: laat iedereen maar lekker zeiken op T-Mobile, blijft er lekker veel capaciteit op het netwerk voor mij over

    Precies! Zo is het inderdaad. Ik hoor nu ook veel goede ervaringen met 4G, waar het beschikbaar is, daar buiten nog steeds belabberd.
    T-Mobile heeft zelf hun 3G netwerk behoorlijk verwaarloosd. Niet investeringen in het netwerk, teveel verkeer en teveel klanten op hun netwerk.

    Triest dat uiteindelijk een Youp van het Hek en de enorme media aandacht die daarna is ontstaan uiteindelijk T-Mobile contracten is gaan ontbinden. Terwijl ik daarvoor al maanden aan het klagen was, en maar volhouden dat er niets aan de hand is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.