Reacties voor: T-Mobile Duitsland: vraag naar iPhone 4 tien keer groter dan 3GS

T-Mobile Duitsland stelt vast dat de vraag naar de iPhone 4 vier keer hoger is dan bij de lancering van de iPhone 3GS het geval was. Wall Street-analist Gene Munster heeft daarnaast zijn verwachtingen voor dit kwartaal fors bijgesteld en verwacht 9,5 miljoen verkochte iPhone 4-exemplaren.
Michel Lusthof -

Reacties: 40 reacties

  1. ik vraag me af hoe lang we uiteindelijk zullen moeten wachten. Want als apple nu ampers de vraag aan kan wat zal er gebeuren wanneer wij ook onze iphones willen. Krijgen we onze iphones ergens in september of zo??

  2. Hoop dat het niet hetzelfde liedje is in België ..

  3. Dit is toch niet normaal meer :-D?!

  4. En vergeleken met de 3G???

  5. Denk vooral dat dit komt omdat er met de overgang van de 3G naar 3G S niet zo heeel veel verbeteringen waren, en dat de iphone 4 nu voorloopt door HD video capture 1Ghz processor etc. natuurlijk zijn er al telefoons die dit hebben maar apple doet het toch allemaal weer net iets beter.

  6. Als dit ook gebeurt met T-mobile dan knalt het netwerk erg echt uit. Zelfs met de genoemde uitbreidingen!

  7. Ik vind het eigenlijk nog niet zo raar, de 3gs had geen uiterlijke veranderingen en echt veel was ook niet verandert buiten dat hij 2x zo snel was.

    Ik hoop dat er nog wat overblijven 🙂

  8. De iPhone laat HTC en Blackberry even zien wie er ook alweer leider is qua populariteit. Prachtig 🙂
    Hoop dat ik er rond juli wel eentje kan bemachtigen in NL…

  9. Allemaal aandacht, het ligt niet aan hoe snel de iPhone is uitverkocht, maar hoeveeel er werkelijk verkocht worden. Apple kan ook gewoon expres niet al te snel zijn met het toeleveren van iPhone’s, Zodat het lijkt dat ”er zó veel mensen zijn die hem kopen.” Het zou mij niet verbazen als dit allemaal expres gedaan word door Apple.

    Maar dat neemt niet weg dat de iPhone SUPER veel verkocht word!!!!!

  10. Stevie doet goede zaken!

  11. Dat wordt nog leuk als ik straks een nieuwe wil in juli….

  12. iedereen zijn abbo loopt af van de 3g ?

  13. Nogal logisch. De mensen die een iPhone 3G kunnen allemaal verlengen nu. Bovendien zullen er wel een paar opportunisten rondlopen die ook weer de nieuwste willen en de 3GS verruilen voor de 4G.

  14. Als dit zo door gaat dan gaan we echt problemen krijgen met het netwerk

  15. 600.000 preordered, ik gok op een recordje

  16. Origineel geplaatst door okkies: iedereen zijn abbo loopt af van de 3g ?

    Opportunisten? Een beetje kinderachtige jaloerse opmerking, vind je zelf ook niet?

  17. Dat gaat helemaal goedkomen Tmobbies
    (vergeet niet om je netwerk nog even 10x zo snel te upgraden !)

  18. Hmm deze trend zal in anderen landen doorzetten daar gaat mijn kans om snel een iphone4 op de kop te tikken.

  19. Wat die mannen bij Apple niet moeten verdienen!! Nie NORMAAL

  20. hoe vergelijkt zich dat met de 3G?!

  21. Werd er eerder nog gepraat over het toenemende aandeel van Androit, laat Apple nu even weer zien who rules.

  22. Origineel geplaatst door isezumi
    Origineel geplaatst door okkies: iedereen zijn abbo loopt af van de 3g ?Opportunisten? Een beetje kinderachtige jaloerse opmerking, vind je zelf ook niet?

    Hij heeft toch gelijk? Vorig jaar konden niet veel mensen die al in het bezit waren van een 3G een 3GS nemen. Ik zou graag een vergelijking zien van de vraag naar de 3G en de iPhone 4. Lijkt me iets realistischer, tenzij je een verband tussen de vraag van de 3G en de 3GS ziet. 😉

  23. Ik heb apple altijd te duur en stom gevonden. (ze zijn nog steeds te duur)
    Maar nadat mijn broertje een iphone had gekocht, ben ik echt gewend geraakt aan de iphone, en daarom ga ik deze iphone 4 kopen als het uitkomt.
    Vind het echt een super ding, en heel handig.
    Hoop later als ik genoeg geld heb een macbook pro te kopen. Was altijd eerst pro microsoft maar na het een keer gebruikt te hebben ben ik om en ga ik apple gebruiken. (heb nu een hackintosh)

  24. Vind het vrij logisch, de 3gs was toch zoals de naam eigenlijk ook doet vermoeden een tussenstap. Daarnaast heeft Apple een jaar gewacht met wat de rest al deed. De snapdragon 1 GHz processor voor mobiele toestellen bestaat al even maar apple komt nu pas met hun 1 GHz telefoon. Die 1 GHz roept trouwens wel vragen op, bij de vorige toestellen werd de kloksnelheid altijd een stukkie terug geschroeft. De kloksnelheid van de 3g lag tegen de 460 MHz terwijl het een 600 MHz processor was. 3gs zelfde verhaal, 800 MHz processor 600 MHz kloksnelheid. Dit wekt het vermoeden dat de A4 chip van Apple tot en werkelijk ongeziene snelheid van 1200 mhz kan worden gepusht. Weet iemand hier meer van?

  25. Goeiendag zeg niet te geloven. Wil nu echt iedereen zo’n Iphone 4 ? Ik hoop dat ze er nog een heel stel voor de lage landen overlaten. Ik wil hem hoe dan ook zonder een simlock.

  26. @nieuw-apple: Een hackintosh is zo nep en wannabe, beter pak je je creditcard en koop je iets origineels op http://www.apple.nl

    Ik adviseer je de iMac 27″ met 8gb ram en de ati 4850 aan. Of die macbookpro waar je het over had, maar die is natuurlijk meer voor op reis.. 😉

  27. leuk al die pre order cijfers,
    ik ben blij dat de goede man van thephonehouse
    er voor mij al eentje kon reserveren, zodat ik hem op dag1 al kan gaan halen,

  28. Denk eraan: hier zitten ook veel uit het buitenland bij. Dat betekent dat als hij straks in NL uitkomt, de vraag waarschijnlijk in verhouding kleiner is (mijn theorie at least). Hopelijk hebben ze er ruim genoeg, want ik wil hem echt graag bij launch…

  29. @christiaan:

    Dat weet ik, ik ga eerst sparen en dan koop ik een macbook pro 😉

  30. @okkies:
    Dat wil je niet weten…

  31. wat zielug voor die chinezen, moeten ze nog harder werken… 😉

  32. Foxconn verdubbelt/verhoogd de salarissen en nu blijkt dat er een behoorlijke backlog aan het onstaan is. Waarschijnlijk verwacht. Dat wordt dubbele shifts draaien. De hoge bazen daar zijn niet dom.

    Wanneer werd ook alweer de iPhone in Vietnam gefilmd? Deze had toch een FCC code welke aangaf produktie klaar te zijn? Neem aan dat er per dag wel een paar duizend inelkaar gedraaid worden. Produktie is laat gestart.

  33. iPhone 4 HD gewoon als los toestel kopen en dan een sim-only abbo nemen ben je veeeel goedkoper uit.

  34. Origineel geplaatst door Stephan Stokhof
    iPhone 4 HD gewoon als los toestel kopen en dan een sim-only abbo nemen ben je veeeel goedkoper uit.

    Over hoe veel tijd, en met welke berekening? 😉

  35. @christiaan:

    jongen. Heb toch respec. Voor hackintoshers, een beetje kritiek op apple is altijd gunstig.

  36. Als je uitgaat van 9 miljoen verkochte.. En dat vermenigvuldigd met 600 euro. Zoveel kost een Iphone toch al op zijn minst? Dan kom ik al uit op 5,4 miljard….

  37. Mensen koop allemaal een HTC, Google, Nokia etc. Dan hoef ik in Nederland niet in de rij te staan voor mijn nieuwe iPhone 4, 32GB!

  38. Komt de Iphone 4 in Duitsland ook simlock vrij op de markt net als in België?

    En in welke winkels kan je zo’n simlock vrije Iphone 4 in België en Duitsland dan kopen, alleen bij de apple shop ofzo? Winkels net over de grens zijn natuurlijk et makkelijkst;)

  39. Propaganda, tis allemaal verkoop.

    Andere vraag:

    Ik heb een 3GS na een 3G (Iphone = Super), hoe krijg ik deze gemakkelijk sim-lockvrij onder T-mobile, er staan namelijk (op de site) verschillende mogelijkheden en ik ga geen 100 Euro betalen. Wil heel graag dual-Sim gaan toepassen voor mijn werk, echter alles spreekt deze nieuwe mogelijkheid tegen. Echte bruikbare tips zijn welkom!

    THNKS Raoul

  40. @Erik Steenman:

    Telfort 200bel& 300 sms 24 x 11,95 = 286,80

    T-mobile 150 bel/sms 24 x 29,95 = 718,80
    ——- –
    432,00

    Meestal ga je met je rekening van T-mobile er over heen dus…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.