Reacties voor: T-Mobile Duitsland verliest iPhone-exclusiviteit definitief

T-Mobile heeft in Duitsland definitief het exclusieve contract voor de iPhone verloren. O2 en Vodafone kondigden gisteren de verkoop aan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Zo dus in Nederland is de exclusiviteit ook voorbij 🙂

    Ik vind die abo’s van Vodafone wel duur.

  2. En België als nieuws… Proximus zit ook in de Vodafone-groep… zou best worden want Mobistar zit weer eens zonder voorraad iPhone4.

  3. de in het artikel genoemde (vermeende) o2 prijzen zijn ‘afbetalen in termijnen’ voor los toestel prijzen, op iphone-ticker.de de abo-tarieven bv. €50 voor 100min, sms flat en standaard 300mb datalimiet..

  4. Hahaha, ben zo blij om dit te horen. In februari 2011 moet k verlengen bij kpn, dan kan k lekker overstappen van 3GS naar I4. Kpn heeft de beste netwerk qua verbinding en snelheid, dus voor mij mooi meegenomen. Ben allang aan het sparen voor de witte versie I4. Goed nieuws

  5. Multi-sim??

  6. Ik hoop echt dat de iPhone 4 in nederland gewoon los verkocht gaat worden. zodat ik gewoon naar de winkel kan lopen om een nieuwe iPhone te halen.

  7. Mijn abo in Duitsland bij VF superflatrate is wel onbeperkt internet.

  8. Blij dat KPN ook de iPhone gaat verkopen. Ik vind t-mobile echt tien keer niks. Heb overal een slecht bereik.
    KPN daarentegen gaat het een stuk beter.

  9. Was vandaag in Duitsland, en in elke Vodafone winkel die je tegenkwam banners van de iPhone 4, wel grappig bij de T-Mobile aan de overkant een iPhone banner met dat ze ervaring hebben sinds 2007 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.