Reacties voor: T-Mobile Duitsland ontvangt nano-simkaarten, mogelijk voor iPhone 5

T-Mobile Duitsland heeft de eerste nano-simkaarten ontvangen. Deze zijn waarschijnlijk bedoeld voor de iPhone 5, die een nano-simkaarthouder zal krijgen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Als ik zo kijk zullen nano-sims alleen als pure nano-sim leverbaar zijn en zijn ze niet uit een grotere mini-simkaart uitdrukbaar. Gezien het feit dat ze compatibel zijn met micro- en mini-sims is dat wel vreemd. Je bent dus altijd afhankelijk van een adapter om ze in andere telefoons te stoppen en ze kunnen alleen aan iPhone 5 eigenaars worden gegeven omdat anderen er voorlopig niets mee kunnen.

  2. Gaat wat worden hier.

    Ik heb een Sim Only abbonnement bij Vodafone en straks wil ik de iPhone 5 los gaan kopen. Wordt weer omruilen van simkaarten enzo dan.

  3. Zo te zien is het print gedeelte even groot, dus bijknippen zou mogelijk moeten zijn, alleen niet wenselijk, blijft problemen geven als je m iets te strak in de knipper hebt geschoten.

  4. De nanosims zijn 0,09mm dunner dan de microsims. Dat wordt dus behalve knippen ook schuren.

  5. Haha. Waar is de goede oude tijd gebleven dat er een complete pinpas in je toestel geschoven werd… Mijn motorola Flare van Libertel had dat nog. Zou die frequentie nog actief zijn? Ik heb het ding nog wel. Inclusief twee centimeter dikke extra accu. Supermodern want nikkel metaalhydride. Dat was best bijzonder. Ach. Vroegah….

  6. Achja. Een nog kleinere simkaart betekend: nog meer plek voor apparatuur in de telefoon!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.