Reacties voor: T-Mobile Duitsland deelt al wachtrij-tickets uit voor iPhone 5

T-Mobile is in Duitsland al begonnen met het creëren van een wachtrij voor de iPhone 5. Ze delen Premiere Tickets uit, waarmee klanten als eerste de iPhone 5 krijgen, op de dag van de lancering.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Wanneer kunnen we dat in Nederland verwachten??

  2. grappig hoor…maarja nu nog naar nederland met die iphone 5. zonder abbonement.

  3. Nederland is late november, early december, usa,uk, germany are always in the first group, plus apple are not happy with holland, with the samsung tab ban not going ahead as apple wants, so dont expect apple to put holland in its top list, iam myself going over to the uk to pick up an iphone 5, as i have contacts there i will get on the list, should one happen

  4. De iPhone kan in Nederland al zonder abonnement worden besteld. Dat zal niet wijzigen. De kans is groot dat Nederland net als bij de iPad inmiddels bij de eerste groep hoort. Zo niet dan bestel ik de nieuwe iPhone net als vorig jaar in de UK.

  5. @Hub: Hoe heb je dat vorig jaar dan gedaan? Ik ben best beniewd 🙂

  6. Het lijkt me toch voor de hand liggend dat de nieuwe iPhone in Nederland ook los te verkrijgen gaat zijn, net als nu met de huidige iphones. Ben erg benieuwd!

  7. T-Mobile Nederland zal ongetwijfeld blij zijn met dit bericht, durf te wedden dat ze de komende dagen plat gebeld gaan worden hierover.

    Ik zal ze zelf ook even contacten, even warm houden dit soort dingen. 🙂 🙂

  8. Anders toch een ritje naar Duitsland of Frankrijk.

  9. Veel spannen!!!  iphone 5 komt….wanneer???

  10. Maar hopen dat deze week uitnodigingen naar de pers gaan.

  11. En wat nou als er 2 verschillende iPhones uitkomen dan? Krijg je dan de 4s of de 5? En hoeveel GB? Ik vind dat ticketsysteem te vaag om zelf te gebruiken. Beter om gewoon even te wachten totdat het zover is.

  12. @Mauze: Dat kan nu al, mits je bij de juiste winkel bent, sta zelf al op de lijst voor de nieuwe iPhone, bij Maas Telecombinatie.

  13. Beter komt dit ook naar NL!!!!

  14. @Vincent: dat gaat niet lukken met een T-Mobile verlenging waarschijnlijk?? Je hebt ook een voucher voor het afhalen van de nieuwe iPhone 5 of voor “gewoon” een nieuwe telefoon??

  15. @Gert-Jan: Krijgen doe je helemaal niets, je mag betalen voordat je iets krijgt, maar als je voor de iPhone 5 gaat zal je niet een 4S “krijgen” lijkt me 😉

  16. Wat zal de iPhone 5 ongeveer gaan kosten?

  17. Juist omdat in Nederland totaal geen beperking geldt op de verkoop van van producten van de grootste concurrent Samsung zal een normaal weldenkend en calculerend bedrijf ervoor zorgen dat Nederland ook meedoet in de eerste ronde.

    Maar goed, Apple snijdt wel eens vaker in zijn eigen vingers…..

  18. Origineel geplaatst door Midas
    @Hub Hoe heb je dat vorig jaar dan gedaan? Ik ben best beniewd

    Via Borderlinx en ik was niet de enige

  19. Ik ben vorig jaar gewoon ff heen-en-weer naar London gevlogen maar denk dat ik dit jaar even heen-en-weer naar Oberhausen rij. 🙂

  20. Sorry hoor… Ik ben net zo goed nieuwsgierig hoe de nieuwe Apple telg eruit zal zien, maar is dit nu niet echt een beetje overdreven???
    Je gaat toch niet iets in de voorverkoop doen wat de fabrikant nog niet eens heeft aangekondigd…
    Je gaat dus iets voorverkopen wat puur op hype en speculaties is gebasseerd.
    Slim hoor……moest niet mogen.

  21. Stel dat je zo’n ticket hebt en de iPhone5 valt tegen, zit je dan toch aan de koop vast? Moet je voor de ticket al betalen of is dat alleen maar een bewijsje waarmee je de mogelijkheid hebt om er een als eerste te kopen?

  22. Haha laatste stukje is best grappig “troetelnaam”.

  23. Waarom wordt er opeens gepraat over een latere release datum voor Nederland? De VS hoort gewoon bij de eerste groep, lijkt me logisch, en wij horen bij de tweede groep.

  24. zodra T-Mobile dat ook in Nederland heeft, kunnen ze mij direct verwachten als beller!!

  25. Is er al bekend of dat Apple event morgen (07-09-11) doorgaat? Hopelijk dan daar de release van de nieuwe iPhone voordat ik m pre-order.

  26. Jullie zouden jezelf eens moeten horen…

  27. Dat gedoe met die tickets voelt een beetje aan als een banaan voor de neus houden bij een aap in een kooi!

    Die T-Shops zullen het druk krijgen binnenkort! Volgens T-Mobile NL de iPhone5 pas leveren in januari! Bron: twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.