Reacties voor: T-Mobile druk bezig met HSDPA-upgrade?

T-Mobile is volgens iPhoneclub-bezoeker Martijn Brant druk bezig met het upgraden van het UMTS-netwerk. Wij zijn benieuwd of meer mensen plotselinge snelheidsverhogingen hebben gemerkt.
Lees het complete artikel → T-Mobile druk bezig met HSDPA-upgrade?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Het lijkt mij om een fout te gaan. Ze zullen niet zonder kosten iedereen ‘z’n mobiele internet’ met snelheid verhogen.

  2. Hier geen verbetering. Heb mijn simkaartje weer even in een Nokia N73 gestoken, nog steeds beperkt tot GPRS snelheden. Kaartje zit nu weer veilig in mijn iPhone 🙂

  3. In Enschede sinds +- een week ook het ‘H’-tje ipv het ‘G’-tje. Qua snelheid weet ik niet of het harder gaat.

  4. en dit komt van iemand met een htc touch .. ik weet genoeg ^^.

  5. ik weet wel dat t-mobile de gprs snelheid 2 weken ofzo terug idd iets verhoogt heeft, maar niet zo hoog. En bij mijn HTC (die ik moest gebruiken tot gister, omdat me iphone gerepareerd werd) gaf gewoon gprs aan en snelheid was normaal. dus opeens sneller, voor dat tientje (€ 9,50) lijkt me sterk !!

  6. Voor mij (Rotterdam / Den Haag) gewoon 3G op mijn HTC..
    Als ik verandering merk meld ik het natuurlijk meteen! 🙂

  7. Als mijn internet oppeens sneller zou gaan, zou ik lekker mijn mond houden 😛

  8. lijkt inderdaad te kloppen!
    ik heb ook zo’n lame gprs-web-n-walk abboo’tje van t-mobile, lijkt idd wat sneller.
    uiteraard een volledig subjectieve waarneming…

  9. bij mij staat er ook sinds twee weken een H, wat eerst een G was.

  10. T-Mobile is naar mijn vermoeden inderdaad druk bezig geweest met HSDPA upgrades. Sinds 3 weken zie ik als HSDPA als drager op mijn telefoon verschijnen, terwijl daarvoor enkel nog UMTS werd waargenomen.

    Ondanks dit is de snelheid van mijn PIT-abo hetzelfde gebleven.

  11. Ik zit bij Telfort (dus niet T-Mobile) en ik merk de laatste tijd dat de HSDPA snelheid veel hoger ligt. Als ik de sneltheidstest doe (zie een paar berichten hierboven), dan haal ik zo’n 700 kbps. (toch lekker)…

  12. Tmobile mag dan wel bezig zijn met hun bundels( nog niet gemerkt trouwens), maar dat kunnen ze niet zomaar doen, omdat de klanten met de bundels van €19,95 zeer oneerlijk worden behandeld. Ik denk zelf dat ze 9,95 de snelheid gaan geven van de 19,95 en die 19,95 wordt dan weer het hsdpa gedeelte. dus kan je de suggestie aannemen dat dan de bundel 19,95 voor de 3g gebruikt gaat worden. Alleen kom ik dan niet uit met de stelling wat in de nieuwsbrief stond dat je voor 29,95 een bundel met internet speciaal voor de iphone gaat krijgen. (Er is trouwens nooit gezegd welke snelheid die bundel heeft, dus kan het ook een bundel zijn met een lage snelheid dan 3g). Tmobile is altijd slim met hun reclame teksten.

  13. Ik heb ok sinds en week of 2 een H in beeld staan (Vario III) heb met T-Mobile gebeld, voor dat ze ineens met rare rekeningen aan kwamen zeten, toen vertelde de aardige mevr. dat ik mazzel had, en er geen berekening over zou komen. snelheid is aardig verbeterd, nar mijn beleving. alleen thuis in het mooie noorden moet ik het nog stellen met GPRS. ben overigens niet de enige, collega heeft het ook, en die merkt ook verbetering.

  14. LOL, zeker gemist. al die tentamenstress… hopen maar dat het ergens goed voor is. niet voor het surfen iig.

  15. wat is een goeie en leesbare site voor snelheidstesten op een mobiel ?
    Btw hier nog steeds G in de polder. Op mijn werk 3G (in de stad).

    gr
    Hans

  16. Natuurlijk bedoelde ik niet voor een tientje 🙂 maar ik hoop op iets schappelijk zoals 20 euro voor 1mb/s. Op dit moment vragen ze geloof ik 60 euro of meer voor 1.8mb/s…

    Ps. voor de mensen die zich afvragen wat een Touch Dual gebruiker op iPhone website doet.. de enigste reden waarom ik hem eigenlijk nog niet heb is het gebrek aan Exchange en fatsoenlijke text support (copy-paste anyone?).. Maar Exchange komt eraan dus toch maar weer overwegen he 🙂

  17. Het is mij vandaag ook opgevallen moet ik zeggen. Ik werk in in T-Shop voor TMO dus… Bij diverse toestellen die ik voor de klanten in elkaar zet (nadat ik ze verkocht heb) zag ik vandaag ook inderdaad en ‘H’ in beeld staan… Weet niet of de snelheid merkbaar beter is geworden, heb er nog niet mee mogen spelen, zal er maandag eens naar kijken!

  18. wel en niet waar …. ik ben een tmo verkoop punt en heb net een gesprek gehad met tmo over deze kwestie. het is wel zo dat t-mobile bezig is met upgrade, maar instap abo van tintje kan niet meer dan 128 k snel heid halen en is op korte termijn ook niet mogelijk om sneller te surfen ook als je toestel hsdpa ondersteunt. wel ia het mogelijk om senller te surfen als je duurdere abo hebt. over iphone 3g internet snelheid willen ze nog niets kwijt..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.