Reacties voor: T-Mobile: ‘Deze week meer info over tethering’

T-Mobile verwacht deze week meer informatie te kunnen aanbieden over tethering en de Personal Hotspot-functie van iOS 4.3. Momenteel kan maar 6 procent van de T-Mobile-abonnees met een iPhone dit inschakelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. En bij die andere 40% werkt het een beetje?

  2. Origineel geplaatst door Meerlol
    En bij die andere 40% werkt het een beetje?

    De rest is verdeeld over andere providers die je niet op dit plaatje ziet

  3. Ben benieuwd eind van de week, maar ondersteunen zal wel niet ben ik bang…

  4. Het zou eens tijd worden! volgens mij zouden ze al eerder iets van zich laten horen, aangezien er in ios 3 al de mogelijkheid was om te tetheren met een computer via USB of Bluetooth.

  5. @Meerlol: Dit is een grote poll van een vorig artikel, de rest zit bij een andere provider.

  6. Aaaah ik begin te begrijpen wat hier aan de hand is!
    Eerst denkt Mr. T-Mobile we gaan een nieuw abbonnement inzetten(die je volgens mij gister in een artikel voorbij zag komen), waarbij je snelheden tot 7,2mbps beschikbaar krijgt, maar wel met een limiet van 1gb waarna het 64kbps word!

    Ik denk dat dit voor het overgrote deel van de gebruikers geen probleem moet zijn omdat ze er binnen blijven.
    MAAR nu zul je net zien dat tethering beschikbaar komt, wat tot een veel hoger gebruik van mobiel internet zal leiden, en je dus niet uitkomt met dit abbonnement..
    Waardoor (stel dat tether beschikbaar komt) gebruikers alsnog rustig aan zullen doen met tethering, ten gunste voor tmobile…

    Denken jullie niet dat het allemaal iets met elkaar te maken heeft?

  7. Het zal wel niet doorgaan. T-mobile zal niet zo maar een dienst gratis ondersteunen. Zakkenvullers net zoals die nieuwe abbo’s.

  8. eind deze week krijk je tethering bij t-mobile MAAR je moet meer betallen voor het gebruik , t-mobile geeft niks weg gratis , dus een droom als jullie denk anders

  9. Maakt niet uit deze week komt de jailbreak waarschijnlijk ook dan kan je apn settings veranderen en dan werkt het ook, ga toch niet extra betalen laat me niet nog een poot uitdraaien

  10. Origineel geplaatst door nibs
    eind deze week krijk je tethering bij t-mobile MAAR je moet meer betallen voor het gebruik , t-mobile geeft niks weg gratis , dus een droom als jullie denk anders

    Daar lijkt het inderdaad op, maar toch zou ik er blij mee zijn! Zo vaak zit ik namelijk niet zonder wifi op mijn laptop maar die keer dat ik onderweg ben zou het ideaal zijn als ik zonder jailbreak mijn iPhone hiervoor kan gebruiken voor tethering. Die 1 GB per maand haal je niet zomaar hoor…

  11. Gebruik gratis MyWi, voor ALS ik het eens nodig zou hebben, al is 4.3 en JB nog wat lastig.
    Ga in ieder geval nog niet updaten naar 4.3 als ik de vodafone klachten hoor….Zie weinig voordeel.

  12. Dat zijn ze mij als sinds 22 feb 2010 aan het beloven, dat het

    U geeft aan dat u is toegezegd dat u gebruik kunt gaan maken van tethering op uw iPhone. Dit is nog niet het geval. In het eerste half jaar van 2010 zal T-Mobile een aanpassing gaan maken voor alle iPhone abonnee klanten, waardoor de tethering optie voor de iPhone beschikbaar wordt.

    En daarna, na diverse malen vragen, werd dit telkens weer een paar maanden uitgesteld. En vanaf medio 2010 werd dit ineens “op een later tijdstip”.

    Mij werd nl, toen ze mij een 3GS aanboden, verzekerd dat hiermee tethering mogelijk zou zijn, maar ja, liegen en bedriegen is een van de kenmerken van T-Mobile.

  13. Origineel geplaatst door leon
    Dat zijn ze mij als sinds 22 feb 2010 aan het beloven, dat hetU geeft aan dat u is toegezegd dat u gebruik kunt gaan maken van tethering op uw iPhone. Dit is nog niet het geval. In het eerste half jaar van 2010 zal T-Mobile een aanpassing gaan maken voor alle iPhone abonnee klanten, waardoor de tethering optie voor de iPhone beschikbaar wordt.En daarna, na diverse malen vragen, werd dit telkens weer een paar maanden uitgesteld. En vanaf medio 2010 werd dit ineens “op een later tijdstip”.Mij werd nl, toen ze mij een 3GS aanboden, verzekerd dat hiermee tethering mogelijk zou zijn, maar ja, liegen en bedriegen is een van de kenmerken van T-Mobile.

    Dan lijkt het moment toch eindelijk daar!

  14. Origineel geplaatst door MichelGebruik gratis MyWi, voor ALS ik het eens nodig zou hebben, al is 4.3 en JB nog wat lastig.Ga in ieder geval nog niet updaten naar 4.3 als ik de vodafone klachten hoor….Zie weinig voordeel.

    MyWi is niet gratis. Alleen als je hem uit een gehackte repo haalt…

  15. Mooi. Laten alle providers het gewoon aanzetten. Kpn heeft personal hotspot bij mijn iPhone vandaag ongevraagd remote uitgezet!

  16. Typisch geval van iemand blij maken met een dooie mus.

    Eerst een datalimiet afkondigen en daarna zeggen: “kijk eens hoe goed wij zijn… gratis tethering en wifi hotspot functie!” Daar kun je toch geen gebruik van maken als je verbinding al bij 1 GB teruggeschroefd wordt naar ouderwetse telefoonmodem-snelheid.

    Ik heb ook zo’n voorgevoel dat dit alleen gaat gelden voor nieuwe abonnees, aangezien de nieuwe voorwaarden alleen voor hun gelden.

  17. iOS 4.1 en MyWi. Heerlijk.

  18. Lijkt me ook ideaal icm ipad. Dan heb je geen 3g model nodig dunkt me

  19. T-Mobile bedankt voor de leuke jaren, het gaat jullie goed verder.

  20. Origineel geplaatst door yannick
    Maakt niet uit deze week komt de jailbreak waarschijnlijk ook dan kan je apn settings veranderen en dan werkt het ook, ga toch niet extra betalen laat me niet nog een poot uitdraaien

    Kan iemand mij vertellen hoe dat moet, met apn? Ik kan er op het forum niets over vinden behalve een heel oude post 🙂

  21. Prima plan de datalimiet!!

    Je koopt een iPhone icm abbo (onbeperkt internet) dus voor de iPhone. Ik zou niet weten waarom T-Mobile gratis internet moet bieden voor internet op een andere device dan de iPhone via de iPhone. Allicht gebruik je meer data op die manier en willen ze dan niet hebben. Daar is de businesscase niet op berekend.

    Als ik met mijn leaseauto zo nodig erg hard wil rijden en dus een fors hoger verbruik heb klopt mijn werkgever ook bij mij aan. Trouwens de leasemaatschappij calculeert namelijk ook op gemiddelde verbruik en bij excessen komt er ook een aanpassing van de leasebedragen per maand.

    Maar hebben, hebben, hebben…..

  22. IOS 4.2.1 met MIWI en prepaid Vodafone met internet voor 9,95 p/mnd: screw T-Mobile!!!!

  23. Origineel geplaatst door pear
    IOS 4.2.1 met MIWI en prepaid Vodafone met internet voor 9,95 p/mnd: screw T-Mobile!!!!

    En jij denkt echt dat je jezelf op termijn niet aan het screw’en’ bent? Welterusten…

  24. @Louren:
    Gratis dus.

    Ot: bij mij werkt tether ook niet altijd. KPN hi heb ik

  25. Origineel geplaatst door Frits
    Prima plan de datalimiet!!Je koopt een iPhone icm abbo (onbeperkt internet) dus voor de iPhone. Ik zou niet weten waarom T-Mobile gratis internet moet bieden voor internet op een andere device dan de iPhone via de iPhone. Allicht gebruik je meer data op die manier en willen ze dan niet hebben. Daar is de businesscase niet op berekend….

    Los van laptop, dacht ik aan combinatie met iPad zonder 3G. En wanneer ik op een iPad zit en data gebruik, zit ik niet actief op mijn iPhone. Ik hoop dat er een abo komt (bij welke provider dan ook) voor iets als onbeperkt mobiel ‘persoonlijk’ internet, los van het apparaat, waarbij je bv aangeeft welke apparaten ‘meeliften’; daarbij dat er op één moment maar één apparaat echt online mag zijn en de ander niet, of beperkt t.b.v. push-notificaties.

  26. @PeerSientje: Kijk, hier heb je een punt waar ik mij prima in kan vinden.
    Het zou geweldig zijn als ik bij een provider een abbo kon afsluiten waar ik met 2 iPhone’s, 1 iPad en 1 MBP’s in en buiten het huis zou kunnen internetten…

    Alleen is het allemaal nog niet zover dus verwacht ik ook niks…

  27. Tja allemaal klachten, heb nu VF maar de 3G dekking in Arnhem/nijmegen binnenshuis is 1 streepje of uitval en een collega heeft TM en die heeft in Nijmegen binnenshuis een bereik van 3 a 4 strepen 3G en kan vrolijk zijn mail etc. checken. (ik een 3GS en hij een 3G iPhone)

    Tethering is voor mij ALLEEN interesant als ik op vakantie mijn laptop wil gebruiken,voor de rest gebruik ik de iPhone (waar deze zo goed en gebruiksvriendelijk in is)

    Kom op …tethering gebruiken mensen met een iPhone onderweg toch bijna niet ?? (het IS je zakcomputer hoor !!)

    Functie is alleen interessant voor mensen die thuis GEEN internet hebben maar toch online willen.

    Volgens mij is de commotie alleen omdat mensen het niet gratis kunnen gebruiken en niet omdat ze het ECHT nodig hebben en dan nog zijn er oplossingen genoeg die niets of een gering bedrag kosten dus maak je keuze en ga verder met je leven.

    In september ga ik over naar de goedkoopste provider , en welk netwerk dat is maakt mij niet uit want standaard staat mijn iPhone verbinding op GSM ipv 3G

    Have fun

  28. Hey, wie kan mij helpen? Tmobile abbo, sim lock vrij toestel, 4.2.1. Firmware 3.10.01… Kan ik de functie tethering er op krijgen?
    Wie weet er antwoord op!??

  29. Lijkt mij overigens een wijziging van de algemene voorwaarden als er een datalimiet komt… mooie gelegenheid om van je t-mobile abonnement af te komen…

  30. En waar blijft T-Mobile dan? Waar is die info over tethering die eind deze week verwacht werd? Of is dat dat verhaal over de personal hotspot (dus alleen iPhone 4 – en ook niet officieel).

    Zoals eerder gezegd, ze houden mij (o.a.) al ik weet niet eens hoelang aan het lijntje met toezeggingen, maar het draait allemaal weer eens op niks uit.

    T-Mobile is echt kampioen smoesjes verzinnen en afspraken niet nakomen. Stelletje @#@##@@$!!!

    Toevoeging: Nu melden ze op Twitter dat het “onder voorbehoud” was … JAJAJAJA …..
    “Hou ons de komende tijd in de gaten! ;-)” …. De komende tijd, als in “de komende jaren???”

  31. @leon:

    Kan jij mij helpen bij mijn vraag hierboven gemeld?

  32. @Gerald: Volgens mij kan het niet behalve als t-mobile het voor je enabled ….

  33. @leon: Als ik jou goed begrijp kan het dus wel met de kwalificaties van mijn iPhone 4.
    Kan dat via de klantenservice? Ik ga maandag bellen wordt vervolgd.

  34. tmobile is echt waardeloos. als me abbo is afgelopen ga ik direkt weg, tmobile is verdomme de eerste aanbieder van iphone’s en dan niet eerste met tethering? naaiers. dingen beloven niet nakomen alles.

  35. Inmiddels contact gehad met de T-Mobile helpdesk via Twitter, maar ze weten nu ineens van niets. Vreemd.

    Denk dat ik na het aflopen van mijn abo ook ga overstappen.

  36. Volgens mij zijn we nu 2 weken verder, en de bekende dode mus van t-mobile heeft weer toegeslagen. Of moeten we het houden op een dooie mus van @tmobile_webcare?

    Het zijn gewoon leugenaars daar, die mensen aan het lijntje houden ….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.