Reacties voor: T-Mobile denkt aan goedkoper abonnement voor 29 euro per maand

T-Mobile heeft in een enquete laten peilen hoe de Duitsers denken over een goedkoper iPhone-abonnement met de naam Complete S. Deze kost 29 euro per maand, maar heeft ook een aantal beperkingen: geen gratis SMS en WLAN en geen onbeperkt dataverkeer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik blijf me verbazen over het feit dat de marketingmensen van T-Mobile, maar ook van O2 en Orange, met droge ogen blijven verklaren dat de aanbieding concurrerend is en dat hun pakketten de toevoeging “complet” rechtvaardigen. Voor de “S” pakket mag je zo ongeveer bijna niets voor het niet misselijke bedrag van 29 euro. Het feit dat er over nagedacht wordt spreekt boekdelen. Zou de iPhone de gewenste klapper zijn, ondanks de dure contracten, zou niemand zich bezighouden met goedkopere varianten.

  2. zijn de duitse abonnementen een vergeijking met wat we hier in nederland kunnen verwachten? gratis iphone bij 2jarig abonnement voor 30 euro per maand vind ik netjes.. of zal dit me meer gaan kosten?

  3. @ sIRwa2

    ook bij dit abonnement is de iPhone NIET gratis, kost nog ‘ns 399 euro.

  4. Veel mensen zien alleen de prijs en deze mogelijke actie zou veel van deze mensen kunnen ‘winnen’.
    Maar als we even naar het aanbod kijken dan is er geen ‘onbeperkt’ internet en is 50 belminuten voor 90% van de bevolking veels te weinig.

    Ze zouden met deze tariefen eigenlijk een 32gb 3G iphone moeten aanbieden incl een internet abbo dat daadwerkelijk de 3G snelheden ondersteund, een mens mag dromen…

  5. maar, als ik het goed begrijp, je mag 400euro neertelen, plus een belachelijk ab. die je er bij af moet sluiten? terwijl die in de us 289,42(minimaal) kost? dan is oplaten sturen of meeaten nemen en aangeven bij de duane toch nog steeds goedkoper? (alleen die simlock nog, maar dat is een probleem voor later)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.