Reacties voor: T-Mobile breidt 3G-dekking uit met 25%

T-Mobile gaat dit jaar investeren in 3G-netwerkdekking. Er komen 1.000 nieuwe zendmasten bij waardoor de dekking met 25% verbetert.
Lees het complete artikel → T-Mobile breidt 3G-dekking uit met 25%
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 162 reacties

  1. ben benieuwd of de 3G dekking hier in de randstad nog verbeterd word want dat is af en toe om te huilen

  2. Werd ook wel eens tijd!
    Heb net mijn contract ontbonden omdat ik met mijn 3GS met T-Mobile minder snel kon internetten dan met mijn 3G met Vodafone.

    25% verbetering binnen 7 maanden lijkt me overigens wel erg ambitieus.

  3. Ik heb een T-moile abonnement relax 20 en nu werkt mijn iphone 3gs alleen op mijn eigen netwerk, hoe krijg ik het voorelkaar om hem ook op een ander netwerk te laten werken.

  4. Hopelijk wordt de dekking ook beter tussen Amersfoort – Utrecht. Want hier is het echt een drama!

  5. Enige waar ik bij TMobiel in ben geïnteresseerd is het iPhone abonnement. Wanneer gaat hier ook het overgebleven beltegoed onbeperkt mee?

  6. In mijn plaats (randstad) let ik er niet zo heel veel op, maar het valt mij wel op dat áls ik hier 3G dekking nodig heb, ik het echt nog nooit heb gehad. Binnen, buiten, noord of zuid, maakt niet uit. Dus over de performance van het 3G netwerk hoor je mij niet klagen: ik heb het geeneens.

  7. laat ze maar eens wat doen aan het bereik binnen in woningen/gebouwen… thuis moet de IPhone voor het raam liggen, dat is pas triest.

  8. verbeteren??? ze gaan het werkend maken…de afgelopen jaren heeft de klant daarvoor betaald, tuurlijk…ben benieuwd heb nog steeds geen 3G ontvangst in De Meern, Utrecht. Krijg wel maanden lang korting…maar ben van plan het op te gaan zeggen als het nu niet snel gaat werken!

  9. Mooi, plaats maar wat bij hier in t Noorden.. Tis hier een drama!

  10. Ach, we kunnen wel weer klagen, maar wees blij dat ze er wat aan gaan doen. Veel masten erbij, ze doen er tenminste wat aan.
    Lees ook genoeg klachten van mensen met Vodafone op internet etc.

  11. Ik hoop er dan maar het beste van, want hoe vaak het netwerk niet wegvalt, soms heb ik een hele tijd gewoon geen bereik! Afwachten dan maar…

  12. @Martijn:

    Thuis gebruik ik in ieder geval Wifi ….

  13. Ik merkte het al, ik had 3G waar ik eerst helemaal geen bereik had

  14. Origineel geplaatst door Eddy
    Mooi, plaats maar wat bij hier in t Noorden.. Tis hier een drama!

    Waar in het Noorden? Hier in Groningen heb ik altijd 3G..thuis, op het werk in het centrum

  15. Is het niet beter om in 4g te investeren, of zijn die masten daar ook voor te gebruiken?

  16. “We kunnen onze masten zo inrichten dat onze klanten enkele kilometers over de grens ook nog T-Mobile NL bereik hebben, maar daar zijn de providers aan de andere kant van de grens niet altijd even blij mee”

    ik heb liever een goed T-Mobile 3G bereik in NL, laten ze zich daar voornamelijk op richten, lijkt me.

  17. Voordat T-Mobile dat geregeld heeft, is 3G al hopeloos verouderd vrees ik. Over ruim een maand ben ik van ze af gelukkig!

  18. Ik heb in Groningen stad binnen nooit 3g.

  19. @emonty:

    Hoe heb je die korting geregeld?

  20. Gister nog gebeld met Tmobile, abbo opgezegd om die reden. Te slechte verbinding, ik wacht mooi op de ‘next gen’ en stop er wel een simonly in met i-net. Liever meer bereik dan iets sneller i-net en te slecht bereik.

    Tmobile heeft gewoon teveel hooi op de vork genomen en moeten nu de kritiek aanvaarden, ze weten dat het niet goed genoeg is ten opzichte van de concurrentie.

    Beter zorgen ze snel voor die masten zodat de volgende Iphone er minder troubles mee zal krijgen..but who knows……….

  21. Ik begrijp niet waarom T-Mobile zo slecht te boek staat. Ik heb nergens last van, eigenlijk altijd 3G, waar ik ook ben (Almere, Lelystad, Barneveld, Utrecht, Amsterdam, Deventer), ook midden in m’n huis (met uitzondering van de flat van m’n grootouders, maar dat neem ik voor lief). Daarnaast heb ik naast T-Mobile ervaring met KPN (Hi) en Vodafone en ik moet zeggen dat zij in mijn beleving niet “beter” (rekbaar begrip) zijn dan T-Mobile.

    Maar mij hoor je ook niet klagen: uitbreiding van het netwerk betekent alleen maar dat, op plaatsen waar ik wellicht ooit nog eens kom, dan ook snel internet zal zijn, wat alleen maar gunstig is natuurlijk.

    Maar wellicht heeft de verbetering van het netwerk nog een andere reden: de iPhone 4G. Met de komst van het nieuwe speeltje lijkt het mij niet vreemd dat ze kritisch naar het netwerk kijken, met in het achterhoofd de ervaring die ze inmiddels hebben opgebouwd.

  22. in grotere steden en rondom heb je altijd wel 3g maar bij ons is het ook om te huilen.. sloom internet
    @ma9ma: en dan ligt het gewoon aan jou of je telefoon… niet echt slim

  23. @Martijn:

    Ja dat is bij Vodafone ook…maar ik nou ook weer niet te wachten op een gsm-mast in mn woonkamer….is zo lastig tv kijken…

  24. Grensgebieden… Zo 2008… Internet. Dat kent toch geen grenzen? Ideale gebieden om je abonnementhouders lekker op kosten te jagen. Technisch slaat het helemaal nergens op. Met vast internet ga je toch ook gewoon gratis ‘de grens’ over?!

  25. Hier in E’de heb ik ook meestal wel 3G, op de fiets kan ik iig altijd prima internet radio luisteren!

  26. @Nick:

    klopt, maar heb ik met gebeld worden niet aan

  27. Nee maar dat ik op Nederlands grondgebied met Proximus moet bellen daar wordt ik als consument ook niet blij van.

  28. En wanneer staan deze masten er?

  29. Niks anders dan gezeik met het 3G netwerk van T-mobile. Hopelijk komt daar nu dan eindelijk eens verbetering in. Hoe zit het dan precies met die 4G verbinding? Wanneer staat deze op de planning?

  30. Ik ga niet lopen zeuren nu. Ik ben blij dat T-Mobile in ieder geval blijft investeren in haar netwerk. Binnen was het echt een drama hier (nieuwbouw Assendelft) maar er lijkt zowaar verbetering te zijn. Ik lijk nu 3G bereik te hebben al is de snelheid zelf een drama volgens speedtest. Die beloofde 2 Mbps haal ik echt bij lange na niet.

  31. Ook ik begrijp de “slechte naam” van T-Mobile niet helemaal. Okee, klantenservice is echt om te huilen, maar het gaat hier over de dekking en ik moet zeggen dat die hier in Rotterdam en omstreken prima is. Ik rij de hele dag door Rotterdam en omgeving en zie eigenlijk zeer zelden het GPRS symbooltje, heb altijd 3G. Alleen op onze centrale (randje Spijkenisse) heb ik binnen niet altijd 3G. Gisteren dan toevallig ineens wel. Geen idee of dat ook met die uitbreiding te maken had of met het weer.

    Hoe dan ook, T-Mobile doet het hier in Rotjeknor en omgeving prima.

  32. Hier in Den Bosch heb ik OVERAL een 3G dekking. Ook ben ik vaak in Eindhoven en daar ook overal een 3G dekking. Ik zit denk ik al zo’n 8 jaar bij T-Mobile (Ben) en heb nog nooit klachten gehad. Ook met koninginnedag, oud & nieuw kan ik altijd netjes bellen.

  33. Het is wel eens voorgekomen dat ik thuis verbonden was met een Belgisch netwerk (Base) en ik woon in Sittard-Geleen. Dan moeten de providers hier ook maar eens een stokje voor steken.

  34. Nog even wat testjes gedaan door het huis heen maar eigenlijk is er geen verschil. Nog steeds even slechte verbinding als altijd.

  35. Moet t-mobile zijn klanten tevreden houden of die providers “aan de andere kant”? Volgens mij betalen wij voor een dienst en niet die providers.

  36. @WvB22: Ze zijn nog bezig…

  37. Hier in Assen is het redelijk te doen met de 3G ontvangst. Je merkt inderdaad wel dat de iPhone het moeilijk heeft in gebouwen om 3G te vinden. Ken ook genoeg Vodafone gebruikers die klagen dat ze geen (goed) internet hebben, dus ik vind het onterecht dat T-Mobile zo aan de schandpaal wordt genageld.

  38. Hier in de noordoost polder ook buiten geen 3G dekking. Kon zelfs geen sms sturen toen ik tmobile heb getest. Met Vodafone overal 3G.

  39. Dit is niet de eerste keer dat T-mobile belooft dat ze hun netwerk gaan verbeteren. Eerst zien, dan geloven.

  40. Overigens zijn er ook nog plekken waar ik HELEMAAL geen bereik heb, dus ook geen telefoon.

  41. Thuis geen enkel punt in Den Bosch, maar de A2 naar masterdam is een dieptreurige lappendeken, echt schandalig slecht, daar kan geen T-mobile smoesje tegenop.

  42. Te laat, ik heb het gehad met t-mobile.

    Gr.

  43. @Jabo75:
    Hoe heb je dat contract ontbonden dan?
    Dat probeer ik nl al een aantal weken…

  44. Beetje weinig 100 miljoen! Het netwerk van tmobile is om te janken, ik zie het de laatste 4 jaar omlaag schieten! Ze waren ooit goed maar met de grote groep iphone gebruikers is er niets meer van over gebleven. Die 100 miljoen hadden ze beter 2 jaar geleden moeten investeren en nu nog eens 100 miljoen.

  45. Alles schriftelijk en aangetekend, ik wil niks meer te maken hebben met die gasten, slecht netwerk en slechte service, en geen oor voor klanten.

    Gr.
    @Mickel:

  46. In geheel Zandvoort heb ik geen 3G, zal tijd worden dat T-Mobile hier eens wat aan doet.

  47. Zou (potverdikkie) ook eens tijd worden. Centrum Groningen en nog steeds geen fatsoenlijk 3G netwerk. Zo kan ik m’n vaste i-net natuurlijk nooit opzeggen he…

  48. In Zandvoort zit je aan de grens 😉 @Hunter:

  49. Ik heb nooit problemen met 3G hier in Rotterdam. Sterker nog, vorige keer een kleine test gedaan met een collega die een blackberry bold met een vodaphone abo heeft. Allebei tegelijk de zelfde website invullen en op OK klikken. Mijn iPhone was ongeveer 3x sneller. Nou zegt dat niet heel veel, maar tis maar om aan te geven dat het allemaal wel mee valt hier 🙂

  50. Hier in rotterdam vind ik de 3g dekking geeneens zo heel slecht. Toen ik tethering nog ingeschakeld had, kon ik eigenlijk normaal internetten met m’n laptop via de 3g verbinding van m’n iPhone …

  51. In Sluiskil bij Terneuzen in Zeeland, vaak binnen geen 3g of helmaal geen verbinding. Niet te lang wachten anders ga ik terug naar KPN.

  52. Origineel geplaatst door Marco
    Hopelijk wordt de dekking ook beter tussen Amersfoort — Utrecht. Want hier is het echt een drama!

    Inderdaad…op de A28 bij Soesterberg kun je niet eens bellen met T-Mobile. In De Bilt is helemaal geen 3G verbinding.

    Misschien is het ook een idee om gratis hotspots uit te breiden…

  53. Origineel geplaatst door lucien1966
    “We kunnen onze masten zo inrichten dat onze klanten enkele kilometers over de grens ook nog T-Mobile NL bereik hebben, maar daar zijn de providers aan de andere kant van de grens niet altijd even blij mee”ik heb liever een goed T-Mobile 3G bereik in NL, laten ze zich daar voornamelijk op richten, lijkt me.

    Nou dat mijn telefoon nabij Bergen op Zoom overspringt op T-mobile belgie is anders echt no fun!

  54. Te laat, inderdaad, heb t ook helemaal gehad met t mobile.
    Van de zomer over op een nieuwe iPhone en nieuwe provider

  55. @Nick: Aan wifi heb je weinig als je gebeld wordt of met je mobiele telefoon wil bellen (voip is niet altijd een optie).

  56. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @WvB22: Ze zijn nog bezig…

    Ja inderdaad Gonny, maar ik dacht al verbetering te bemerken. Was helaas wishful thinking. Heb even WiFi uitgezet en wezen testen maar er is nog niets veranderd. Heb wel even met T-Mobile gebeld aangezien ik ook me aan het voorbereiden ben op een verlenging (en wil weten hoe het met de kwaliteit van het netwerk hier staat). Ze bevestigden dat er in deze omgeving nog vier masten (!) bijgeplaatst gingen worden. Even geduld nog maar.

  57. Begin eerst eens met zorgen voor fatsoenlijk binnenshuis bereik van GPRS in west-Friesland.
    3G? Nooit van gehoord in dit stukje Holland.
    Heb er wel over gelezen dat dat in mijn abonnement zit.

  58. Heb sinds vorige week ineens 3g verbinding in het buiten gebied van Zwolle. Had ik eerst nooit maar wel een hele verbetering.

  59. Nou ik hoop dat dan Almere Weesp WTC zuid beter gaat worden want dat is echt drama

  60. 25% van 0 is nog steeds 0?

  61. Te laat de dekking bij mij in de buurt (de Held in Groningen) is het gewoon bagger. Als de wind goed staat heb je een beetje bereik.

    Terwijl ik met KPN vol bereik heb.

  62. Hier op de kruising tussen Noord en Zuid Holland wel redelijk 3G, maar in Lisse en Hillegom nauwelijks tot niets. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in die 3 jaar hooguit 4x van mn 3G heb kunnen genieten..
    Dus T-Mobile.. kom maar op met wat palen hier!!

  63. In Berg en Terblijt heb ik vanaf dag 1 nog nooit 3G bereik gehad. Sinds een maand of 3 heb ik wel volle GSM bereik. Daarvoor zat hij te schakelen tussen T-Mobile en Proximus.
    5Km verder naar het westen (Maastricht) en 5Km naar het oosten (Valkenburg) heb ik wel 3G bereik.
    Ik zit te denken om na het contract-einde (nog 6 maanden) over te stappen naar Vodafone.

  64. Ik kan dit bericht voor een heel klein deel bevestigen.

    Ik ben nl. voorzitter v.e. VvE in Zwijndrecht en ben gisteren door iemand benaderd om voor T-Mobile te onderzoeken of onze vereniging daarop zit te wachten.

    Ik ben alleen nieuwsgierig welke consequenties dit heeft voor een eventueel 4G netwerk. De frequenties worden per heden geveild, stond jl. in de krant.

  65. Dramatisch netwerk van TM. Ik gebruik het iphone abbo al tijden niet meer en de simkaart ligt ongebruikt in de kast.

  66. Is er ook al bekend waar ze allemaal 3G masten bij gaan zetten?

  67. Met de iPhone heb ik ook meer uitbel van 3g, ik heb een paar weken een HD2 gehad van htc, deze was op het internet veel sneller als de 3gs, maar de hond had er zijn randen in gezet, ik merk ook geen verschil tussen de 3g en de 3gs
    wel dat het laden iets vlotter gaat, maar het starten met laden vindt ik vaak langer tijd in beslag nemen als de 3g dat deed , htc had beter bereik op 3g netwerk.

  68. Dat zal inderdaad tijd worden. Ze zijn by far de slechtste provider als het om 3g gaat en dan zou het met een iPhone abonn. nog sneller moeten zijn. NIET dus.
    Waar betalen we voor????????????
    Ik ben dus erg benieuwd of het verbeterd.

  69. 3G, 3G??? Dat ze eens GSM dekking geven. Tis echt triest gesteld met T-mobile. Jaren overal waar ik kom met vodafone en KPN vol bereik gehad (geen data) en sinds ik de iPhone heb is het echt bedroevend. Signaal binnenshuis is echt een luxe. Zo schrijnend dat als je met je hiepermoderne iPhone geen bereik hebt, maar iemand met een nokia 3310 op KPN Vodafone gewoon vol bereik heeft.

    En internet? Das echt een uitzondering. In steden is het prima, echt geen klachten over. Maar een simpele treinreis van Roermond naar Eindhoven is echt een drama. alleen in de stations 3G en voor de rest tergend traag GPRS, fijn internet radio luisteren zit er niet in.

  70. Had met vorige i-fone(jail break) vodafone sim kaartje,maar had betere 3g verbinding als nu met t-mobile…

  71. Lekker slim ja, gaan ze eerst 3 jaar iPhone gebruikers misbruiken, hun maar cashen omdat je toch nergens anders (officieel) een abbo kan afsluiten, en nu kan het wel en gaan ze investeren, net nu iedereen hun vertrouwen kwijt is, zitten hun met masten wat ze niet nodig hebben aangezien iedereen weg huppelt… byebye 🙂

  72. Het is inderdaad triest met de T-Mobile dekking.Verbindingen die verbreken,mensen die me niet verstaan ivm de slechte connectie.
    Ik mis Orange daar had ik nooit enig probleem mee. verder maak ik nooit mijn beltegoed op en wil ik dat gewoon behouden.Nooit meer T-Mobile voor mij.

  73. Volgens mij hebben ze alleen op het traject Amsterdam – Amersfoort 1000 nieuwe masten nodig… Hopeloos!

  74. Rotterdam, 3079 JX, complete drama. NOOIT 3G-verbinding gehad. T-Mobile is hiervan op de hoogte en zegt: “niets aan te kunnen doen en zal voorlopig zo blijven” Schiet mij maar lek, TM.

  75. Kreeg laatst smsje van T-Mobile dat in Hellevoetsluis de dekking nu nog beter zou zijn. Helaas voor T-Mobile nog geen 2 min later: “Zoeken…”

    Tussen R’dam en Gouda: geen 3G dekking. Ten oosten van Utrecht alleen GPRS (De Bilt). Kalverstraat ook belabberd. Om nog maar niet te spreken over Zeeland. Vodafone heeft daar op het strand zelfs 3G, T-Mobile is het altijd afwachten of je uberhaupt wel verbinding hebt.

  76. Grensgebieden? Daar bedoelen ze dan zeker ook het gebied tussen Amsterdam en Haarlem mee. Moet je voor de gein eens de trein naar Haarlem pakken en je bereik in de gaten houden… Nauwelijks tot geen 3G bereik en regelmatig zelfs “geen netwerk”. Toch randstad, zou je denken. 3G van T-Mobile sucks! Wordt tijd dat ze er iets aan gaan doen.

  77. Wat een fijnte intelligente reacties komen er weer voorbij. ; )
    De masten van T-Mobile worden wel door meer bedrijven dan alleen T-Mobile gebruikt. Dus die investering is zeker geen weggegooid geld. Daarbij heb ik weinig last van dat zo ontzettend slechte T-Mobile netwerk.

  78. wed mij al beloofd sinds overgang orange > tmobile. uit ellende maar de boel ontbonden.
    heb nog aantal kennissen met tmob en bij mij thuis totaal geen bereik. als die goed gaan werken wil ik best terug naar tmob:) anders niet.

  79. Ik sta nu tussen Rotterdam en Gouda langs de A20,perfect 3g bereik, en eigenlijk heb ik dat in heel de randstad.

  80. Bij mij is het nog spannender. Ik heb in heel Arnhem dekking, behalve bij mij thuis.

    Met mijn andere t-mobile abonnement in een ander toestel heb ik op dezelfde locatie wel 3g/hsdpa dekking.

    Net maar eens even gebeld met klantenservice, krijg te horen dat het waarschijnlijk aan de sim kaart ligt. Toch knap, als je ze uitlegt dat dezelfde sim in een ander toestel wel 3g dekking heeft, en die andere sim in de Iphone niet.

    Wat kan ik hieraan doen?

    Uiteraard staan 3g etc. gewoon ingeschakeld op mijn iphone.

  81. @karel-willem:

    Klopt, sommigen maken van hun verhaal alsof het de verhaal zou zijn van heel Nederland. Tuurlijk zijn er zat mensen met problemen, maar nogmaals..
    Google en zie hoeveel mensen met Vodafone problemen hebben etc.
    Klote voor de mensen die problemen hebben en ik snap dat ze naar een ander willen overstappen..maar ook ik heb zo goed als overal 3G bereik.
    Lees ook iemand die geen 3G in de stad Groningen heeft..ik heb wel 3G in de stad Groningen..ook vreemd toch.?

  82. Hehe, zou tijd worden. Het bereik is soms om te huilen. Ik heb een extra telefoon van de zaak bij me om bereikbaar te blijven.

  83. Als ik dit allemaal zo lees ben ik erg blij dat ik voor KPN heb gekozen. Dat was wel wat duurder, maar heb nu wel overal waar ik kom bereik 🙂

  84. Toen ik T- mobile had heb ik aan het einde van mijn contract met de klantenservice gebelt en gevraagd of ze ook wisten hoe een telefoon in het water klonk? nee dat weten we niet mevr. en ik heb zo me toenmalige telefoon in de zee gelazerd. De gene aan de telefoon weet het dus nu wel!

    Heb de overstap naar vodafone gemaakt en tot nu toe (5 jaar) geen spijt van gehad. Okay elk netwerk heeft zijn zwakkere punten. Maar als ik dit zo allemaal lees ben ik echt niet vanplan om ooit weer terug te gaan.

  85. Origineel geplaatst door Yoeri
    Grensgebieden? Daar bedoelen ze dan zeker ook het gebied tussen Amsterdam en Haarlem mee. Moet je voor de gein eens de trein naar Haarlem pakken en je bereik in de gaten houden… Nauwelijks tot geen 3G bereik en regelmatig zelfs “geen netwerk”. Toch randstad, zou je denken. 3G van T-Mobile sucks! Wordt tijd dat ze er iets aan gaan doen.

    Ik rij 2x per dag dat stuk met de auto (A’dam – Halfweg – R.P.plein en v.v.) en altijd prima dekking daar. Weg ligt pal naast het spoor. Rijdend 3voor12 streamen, geen probleem.

    Maar wel genoeg andere plekken zonder dekking, waar Vodafone het prima doet.

  86. Ik heb geen probleem met 3G dekking.. althans met bellen. Echter, vaak (echt heel vaak) als ik op internet gaat, dan gaat het mis… zowel op mijn iphone 3G als Nokia N95… misschien met nieuwe masten is het probleem weg.

  87. Origineel geplaatst door Jabo75
    .25% verbetering binnen 7 maanden lijkt me overigens wel erg ambitieus.

    Lijkt mij ook. Om maar te beginnen met vergunningen en daar op volgend bezwaarprocedures van omwonenden. Tenzij ze die fase al gehad hebben.

  88. Origineel geplaatst door Tanja
    .. en ik heb zo me toenmalige telefoon in de zee gelazerd. ..

    Zeg… met hetzelfde gemak, gooi je ‘t in de afvalbak!

  89. Ze hebben zeker last van capaciteitsproblemen, hier centrum Rotterdam is het prima internetten….tot 11:30 dan gaat iedereen lunchen en gaat het als dikke stront :), dit duurt de rest van de middag.

    Maar ik zit dan ook vlakbij het beurs gebouw !

  90. En maar weer smoesjes waarom hun 3G netwerk zo bagger is. Die extra dekking is het MINSTE wat ze moeten doen. “Altijd en overal internet”…laat me niet lachen.
    Zelfs waar er 3G bereik is, is het vaak retetraag.

    Neen, T-mobile, erken maar eens gewoon ronduit dat jullie slecht werk leveren.

  91. Kom ook even zon ding ploffe in Surhuisterveen pleas!

  92. Hier in Heerlen wel een goede dekking!
    alleen helaas als ik in bed lig niet meer…
    maar daarvoor hebben we WIFI van de buren 😉

  93. Zo kennen we t-mob weer . . . . beloftes beloftes beloftes. Nu nog wachten tot mijn abo bij hun is afgelopen.

  94. Dat de performance van het 3G-netwerk nogal te wensen overlaat en dat T-Mobile door consumenten wordt gezien als de operator met het slechtste netwerk, komt volgens T-Mobile door de explosieve groei van het mobiele dataverkeer sinds de introductie van de iPhone in 2008

    Wat een flauwekul, slecht bereik heeft geen ene reet te maken met explosieve groei dataverkeer … ze blijven maar doorliegen die M***erF***ers

  95. Dekking heeft erg veel te maken met de golflengtes van de bandbreedte en frequentie die T-Mobile heeft. KPN heeft een ander frequentiegebied met golven die makkelijker door muren heendringen bijvoorbeeld en daarom lijkt hun bereik beter.
    Verder heeft T-mobile Orange overgenomen en door die netwerken (frequentiepakketten) te bundelen zou het bereik van t-mobile ook moeten verbeteren.

  96. Eindelijk!

  97. T-mobile in almere is drama, als ik thuis ben kan ik niet bellen of gebelt worden. zodra ik huis uit bent stromen berichten van gemiste oproep. heb nog 1 jaar contract als het zo blijft betaal ik liever meer en stap over naar Vodafone

  98. OMFG Bel ik ze op dat er zon ding bij mij in de buurt word gezet : Nee hoor :l

  99. @bartjuhhh: ze hebben net het hele netwerk van Orange afgebroken, ben je dan dom of ben je dan DOM.

  100. Origineel geplaatst door Juppe
    ..Zeg… met hetzelfde gemak, gooi je ‘t in de afvalbak!

    Heb je helemaal gelijk in Juppe. Maar moest even een punt maken. (heb hem daarna ook netjes in de container gemikt 😉 en zonder bat. die is naar het chem. afval gegaan)

  101. Origineel geplaatst door Michiel
    Ik begrijp niet waarom T-Mobile zo slecht te boek staat. Ik heb nergens last van, eigenlijk altijd 3G, waar ik ook ben (Almere, Lelystad, Barneveld, Utrecht, Amsterdam, Deventer), …

    Ik woon in amsterdam, dan heb ik niks te klagen, maar kom regelmatig op de veluwe (ook Barneveld). Nul bereik, niks even de weg zoeken (ja,… of tergend langzaam) in het bos of even iets cools op je mobiel laten zien, elke keer weer voorschut.

  102. Beetje te laat T-Mobile, over 1 maand ga ik lekker naar Vodafone.

    Pauper 3G verbinding in een stad als Rotterdam kan toch niet in 2010!. Daar koop je dan een 3GS voor :’)

  103. Origineel geplaatst door Chantal
    Kreeg laatst smsje van T-Mobile dat in Hellevoetsluis de dekking nu nog beter zou zijn. Helaas voor T-Mobile nog geen 2 min later: “Zoeken…”Tussen R’dam en Gouda: geen 3G dekking. Ten oosten van Utrecht alleen GPRS (De Bilt). Kalverstraat ook belabberd. Om nog maar niet te spreken over Zeeland. Vodafone heeft daar op het strand zelfs 3G, T-Mobile is het altijd afwachten of je uberhaupt wel verbinding hebt.

    Het is niet alleen T-Mobile he. Ik kom ook op de locaties die jij noemt en heb daar met een Nokia E71 vol bereik. In Enschede heb ik ook vol bereik, maar als ik er dan een Iphone naast hou is er een groot verschil. Op sommige plekken heeft de Iphone geen bereik en heb ik bij de E71 vol bereik.
    Dat betekent dat het niet alleen aan T-Mobile ligt.

    Maar we mogen natuurlijk niets aan te merken hebben op de IPhone….toch…..???

  104. Origineel geplaatst door matijs
    Dat de performance van het 3G-netwerk nogal te wensen overlaat en dat T-Mobile door consumenten wordt gezien als de operator met het slechtste netwerk, komt volgens T-Mobile door de explosieve groei van het mobiele dataverkeer sinds de introductie van de iPhone in 2008Wat een flauwekul, slecht bereik heeft geen ene reet te maken met explosieve groei dataverkeer … ze blijven maar doorliegen die M***erF***ers

    Slecht bereik heeft ook te maken met de kwaliteit van een telefoontoestel 😉

  105. ze moeten een keer de dekking in voorschoten goed maken in dat hele dorp is er geen 3g zowel binnen als buiten

  106. Origineel geplaatst door seminifeer
    Maar we mogen natuurlijk niets aan te merken hebben op de IPhone….toch…..???

    Juist, dat heb je goed gezien 🙂
    Het is onmogelijk, dat het aan de iPhone ligt 😉

  107. nog nooit problemen gehad met bereik met mijn nu toch al enigzins verouderde 3G. Woon zelf in de Randstad, maar dagelijks voor werk en studie mn nodige tripjes naar andere steden en dorpjes en in geen geval ooit slechte verbinding gehad. Alleen ondergronds wil het signaal nog weleens verbroken worden, maar ook dat is tijdelijk. al die reacties boven de mijne over slechte ontvangst lopen waarschijnlijk ook over alle andere dingen in hun leven te klagen.

  108. Iemand enig idee waar deze nieuwe palen komen te staan? 😛 Is er geen tekening ofzo beschikbaar?

  109. Ik hoop altijd dat T-Mobile deze site ook leest……

  110. En Apple ook..nogmaals..ligt ook aan het toestel..of vergeten we dat maar ff.
    Ben ook wel eens in gebieden geweest waar mijn Iphone minder bereik had, waar ik met mijn N73 van Nokia en T-mobile wel bereik had.

  111. Ik heb vaker dekking op plekken waar vrienden van Vodafone dit niet hebben. Dus: niet zeuren

  112. Het probleem met T-mobile is dat je op plekken waar veel kantoorpanden staan (bijvoorbeeld hier op de bijlmer) en baggere internetverbinding hebt.
    Het grappige is dat ik full signaal heb en 3g (umts) en dat ik continu problemen heb met internet. 9 van de 10 keer krijg ik een dns achtige issue via firefox. Op ip basis is ook niet te connecteren trouwens naar een willekeurige site.

    Ik heb in ieder geval zo een xs4all dongle besteld. Je betaalt je scheel aan abbo kosten, maar dan heb je ook wat.

  113. Verschrikkelijke slechte 3G dekking, had bij KPN nooit problemen. Ben nu ook weer een reactie aan het geven zonder 3G! Woon in het groene hart, zuid-Holland.

  114. Wat een hoop klagers hier zeg. Ik heb in mijn leven heel wat providers gehad maar nog geen enkele met zo’n goede klantenservice als die van t-mobile. Daar waar hi of kpn je flink zou naaien krijg je bij t-mobile een vergoeding. Nee, ook dit is weer ern uitstekende zet van ze waarbij ze bij mij nu zeker op 1 komen

  115. Nou, gelukkig heb ik KPN. Bijna constant 3G, met uitzondering van een stukje ter hoogte van de Veluwe in de trein naar Utrecht en op het water in Sneek. Dik tevreden. En dit nieuws is natuurlijk gewoon een stukje PR van T-mobile. Mensen tevreden houden en voorkomen dat ze weglopen. Hetzelfde wat KPN flikt door telkens te ‘lekken’ dat ze de iPhone gaan verkopen en zo klanten ervan weerhouden om de overstap naar T-mobile te maken.

  116. Ik heb al die ophef van de afgelopen tijd over de nieuwe iPhone toch al niet zo begrepen, wat mij betreft heeft de 3GS meer dan voldoende mogelijkheden voor normaal dagelijks gebruik. Als het zou werken! De beperking zit vooral in het belabberde 3G netwerk: als het al werkt is het ook nog eens stuitend traag. Hier in Breukelen heb ik vrijwel geen ontvangst. Tijdens mijn vakantie de afgelopen week op Walcheren (Zeeland) was het echter helemaal droevig: 3G vrijwel nooit, meestal GPRS, maar ook vaak de melding: ‘Geen service’. Geen wonder dat je daar in allerlei dorpen en stadjes nog gewone ouderwetse telefooncellen tegenkomt, dan heb je in ieder geval nog enige mogelijkheit tot communicatie met het thuisfront. Advies: stop voorlopig met het steeds maar verder perfectioneren (en duurder maken) van de smartphones, dat is zinloos, maar zorg eerst eens voor een fatsoenlijk functionerend netwerk. Nu werkt de iPhone eigenlijk alleen thuis naar behoren (Wifi), maar daar heb ik ook al een computer. En de tijd dat ik voor een beetje redelijke prijs in en naar het buitenland kan communiceren met een smartphone zal ik zeer waarschijnlijk niet meer meemaken, dat is voor T-Mobiel en consorten gewoon te hoog gegrepen. Ik ben nl al boven de 40, en binnen de komende 30 jaar zie ik dat niet gebeuren.

  117. klagen terwijl je zelf voor het tmobile abbo gekozen hebt, stelletje krenten je had hem ook los kunnen kopen zonder tm abbo.. Randstad dit randstad dat, bij de grens zitten ze met toren hoge kosten dus ze hebben die palen zo onderhand zelf wel betaald dus mogen ze een keer voorrang krijgen?

    @m. die dekkingskaart is een lachertje want daar klopt geen drol van..

    Orange had nog een betere dekking dan t-mobile dus ze hebben het netwerk aardig verkloot.

  118. Ik heb al jaren Telfort en ben er echt blij mee. Maar ik wil in de zomer de nieuwe iphone halen. De slechte verhalen over de dekking en de service hebben mij doen twijfelen.

    Heeft er iemand enig idee over de nieuwe iphone bij andere providers? Het zou heel veel schelen namelijk. En zullen ze dan ook zo’n snelle Iphone inetverbinding(2048 kb downstream) hebben?

  119. Sorry but after 10 years of being in service is such a small flat land t-mobile should have perfect coverage by now , thier excuses are a joke , they have only one interest and that is ripping off the dutch consumer with a poor quality network , if people are stupid enough to still sign up to contracts even when they know the service is crap then they know what they signed up to and cannot complain about the quality or network

  120. Dan toch eindelijk eens 3G in de Noordkop?

  121. Origineel geplaatst door thumper_uk
    Sorry but after 10 years of being in service is such a small flat land t-mobile should have perfect coverage by now , thier excuses are a joke , they have only one interest and that is ripping off the dutch consumer with a poor quality network , if people are stupid enough to still sign up to contracts even when they know the service is crap then they know what they signed up to and cannot complain about the quality or network

    Like we have alternatives?
    Vodafone is even more expensive in combination with a Iphone

  122. En dan is er vandaag ook nog in het nws dat de telecom providers van het flat fee afwillen, dus het 1 vast bedrag voor je mobiele internet,en willen overstappen naar per MB betalen, lekker weer, wat een onzin, dat gaat ons weer geld kosten als gebruiker,voor feitelijk hetzelfde product.

  123. Origineel geplaatst door Data
    En dan is er vandaag ook nog in het nws dat de telecom providers van het flat fee afwillen, dus het 1 vast bedrag voor je mobiele internet,en willen overstappen naar per MB betalen, lekker weer, wat een onzin, dat gaat ons weer geld kosten als gebruiker,voor feitelijk hetzelfde product.

    Bron?

    Dat kunnen ze wel willen maar dan gaan ze zwaar klanten verliezen. Datagebruik groeit echt enorm en zal alleen maar nog een belangrijkere rol spelen in de nabije toekomst. Als dit gebeurd, dan komen er toch wel weer nieuwe providers die hier wel op inspelen.

  124. Op het platteland hier in het groene hart heb ik nooit 3g. Alleen in de “grote” steden heb ik wat aan m’n abbo. Dus hoog tijd dat t-mobile er eens wat aan gaat doen!

  125. In juni lopen de eerste 2-jarige iPhone contracten af bij T-mobile. Dit is gewoon een pr stunt om mensen te laten blijven. Geloof er niks van en het netwerk is nu idd een drama. Ik ben in ieder geval weg bij deze slechtste provider met mijn iPhone onder mijn arm.

  126. Bla, bla, bla… Zorg gewoon voor normaal bereik. Het is echt eem ongeloofelijke deceptie van vodafone naar T-mobile

  127. Origineel geplaatst door Tanja
    Heb je helemaal gelijk in Juppe. Maar moest even een punt maken. (heb hem daarna ook netjes in de container gemikt en zonder bat. die is naar het chem. afval gegaan)

    Haha, ik kan weer rustig slapen 😉

  128. Treintraject rdam leiden 33 minuten in de trein Getimed (tussen 17.48 en 18.21)
    8 keer 3g kwijt!!
    2 keer helemaal geen verbinding
    14 vd 33 minuten 3g verbinding
    6 van de 14 minuten. Wel 3g maar niet door te komen.
    3 minuten helemaal geen verbinding

    Dit bericht plaatsen op rdam cs lukt pas 3e keer.

    Wie brengt een ander traject in kaart?

  129. Goede dekking in Rdam. Ronduit waardeloos – zelfs geen bereik- op de Waddeneilenden. Hard nodig die uitbreiding!

  130. “maar daar zijn de providers aan de andere kant van de grens niet altijd even blij mee”, aldus Jan Kuipers van T-Mobile.”

    Wil dit niet zeggen dat ze in het buitenland gewoon uitzuigers zijn?

  131. Ik heb ook T-mobile, GSM bereik is wel goed, maar 3G bereik heeft gewoon niet overal dekking. Ik moet wel toegeven dat er meer plaatsen zijn met dekking. En als er dekking is is het ook echt snel.

    Ook heb ik vodafone gehad, maar dat is echt niet veel beter dan T-mobile, misschien heeft Vodafone iets meer dekking maar snelheid is weer minder snel.

    KPN is gewoon duidelijk de beste binnen Nederland, maar dat kost ook wat.

  132. Origineel geplaatst door Marco
    Hopelijk wordt de dekking ook beter tussen Amersfoort — Utrecht. Want hier is het echt een drama!

    Tussen Amersfoort en Apeldoorn zal je bedoelen 😉

  133. Hier in Boerenhol is het ook hopeloos gesteld met 3G. Hoop echt dat er ook hier een mast bij komt.

  134. Origineel geplaatst door Nick
    @Martijn:Thuis gebruik ik in ieder geval Wifi ….

    tja, je ontvangt zo moeilijk gewone telefoongesprekken op wifi he?
    Ben hier in Nijmegen ook erg ontevreden over TMobile. Buitenshuis gaat het meestal wel maar binnen vallen telefoongesprekken vaak gewoon weg of ik krijg een sms dat iemand heeft proberen te bellen terwijl de telefoon niet over is gegaan. Ik moet dan ook bij een bepaald raam gaan staan om redelijk bereik te hebben. Hoop dat de nieuwe masten hier ook komen te staan anders wordt het deze zomer denk ik een vierde generatie iPhone uit België met een Vodafone abbo.

  135. Origineel geplaatst door Tom D
    Ik heb ook T-mobile, GSM bereik is wel goed, maar 3G bereik heeft gewoon niet overal dekking. Ik moet wel toegeven dat er meer plaatsen zijn met dekking. En als er dekking is is het ook echt snel.Ook heb ik vodafone gehad, maar dat is echt niet veel beter dan T-mobile, misschien heeft Vodafone iets meer dekking maar snelheid is weer minder snel.KPN is gewoon duidelijk de beste binnen Nederland, maar dat kost ook wat.

    Volgens mij heeft Vodafone het snelste mobiel internet.

  136. Origineel geplaatst door Tsjaap
    Het is te hopen dat t-mobile deze site ook leest

    Ze lezen niet eens hun eigen t-mob forum . . . .

  137. Hoop dat ik eindelijk eens ontvangst krijg bij mij thuis.
    Want daar staan de masten van T-mobile Duitsland wel dusdanig afgesteld, dat ik daar beter bereik van heb als van T-mobile Nederland. En volgens mij is T-mobile 1 bedrijf !! Maar via het buitenland bellen valt buiten de bundel, dus extra kassa……
    Want vanaf het moment dat T-mobile Orange heeft overgenomen, is de ontvangst hier gewoon waardeloos.
    Navraag leverde op dat de Orange mast niet competable was met het T-mobile netwerk, en het te duur was om deze om te bouwen.
    Dus het zal mij zeker benieuwen of we hier iets zullen merken van de investeringen.

  138. ik heb nu idd ook in het dorp 3G merkte ik vorige week maandag…

    als ik in de stad ben(Bergen op zoom oa) lijkt het ofdat mn iPhone met 3G moet connecten als ik een pagina open(of hyves etc etc..) klopt dat? 3G staat uiteraard aan!

  139. “We kunnen onze masten zo inrichten dat onze klanten enkele kilometers over de grens ook nog T-Mobile NL bereik hebben, maar daar zijn de providers aan de andere kant van de grens niet altijd even blij mee”, aldus Jan Kuipers van T-Mobile.

    t-mob: richt nu eerst maar eens de masten BINNEN Nederland zo in dat alle abbonee’s 3G kunnen gebruiken. Maak je daarna pas druk over providers buiten Nederland.

  140. Origineel geplaatst door Michel H
    Hier in Assen is het redelijk te doen met de 3G ontvangst. Je merkt inderdaad wel dat de iPhone het moeilijk heeft in gebouwen om 3G te vinden. Ken ook genoeg Vodafone gebruikers die klagen dat ze geen (goed) internet hebben, dus ik vind het onterecht dat T-Mobile zo aan de schandpaal wordt genageld.

    Nou hier in Assen-West kan je zelfs niet fatsoenlijk bellen. In Baggelhuizen verschijnt om de 3 minuten GEEN SERVICE in het scherm en dat is al bij meerdere Iphones hier in de buurt geconstateerd….

    Kortom, zijn al blij met fatsoenlijk gprs, laat staan 3G….

  141. In ugchelen danst het bereik van 0 streepjes (niets) tot alle streepjes en weer naar 0 in een periode van minuten. Ik heb maar een prepaid mobieltje van KPN gekocht. Met KPN altijd bereikbaar en met t mobile bellen als ik geluk heb.sorry hoor maar als tmobile zoveel geld in het netwerk stoppen, hebben ze er dan wel verstand van? Het moet toch ergens in zitten?

  142. In Den Haag Ypenburg is ook geen T-mobile 3g bereik. Gelukkig beschik ik over wifi thuis en voor bellen en mobiel internet zit ik prima bij Vodafone !

  143. In midden en noord-friesland heb ik altijd 3G. Zelfs in de kleine dorpjes waar de ‘westerlingen’ altijd zo negatief over spreken. Maar zo te lezen ligt de Randstad qua technologie achter op Friesland. 🙂

  144. Ik wilde een iPhone en dus moest ik naar t-mobile (onze iPhone monopolist), maar tjonge wat is hun verbinding triest. Thuis bellen bij het raam, zelden een 3G verbinding in gebouwen in de randstad en wat ik ook zo slecht vind is dat MMS niet uit de bundel gaat. Allemaal zaken die ze kunnen flikken omdat ze geen concurentie hebben. Ze moesten zich schamen!

  145. Jan Kuipers kan hoofd- en bijzaken niet van elkaar onderscheiden. Hij moet zich vooral zorgen maken over het slechte netwerk van T-mobile en niet over providers over de grens.

  146. Pff.. Het is echt een beetje bullshit wat ze roepen, buiten is het aanvaardbaar, maar ze weten ook wel dat hun dekking gewoon slechter is als de 2 andere providers. En er zit volgens mij niemand te springen om tot over de grens op het nederlandse netwerk te blijven, omdat je toch weet dat het een keer ophoud… Ik bedoel als ik naar antwerpen gaat wat boeit mij die paar km dat ik nog via nederland bel/internet of sms. Wat natuurlijk wel zo is, is dat hun netwerk zo moet zijn dat mensen die in de grensstreek wonen niet in eens lekker gaan zitten roamen bij de buren.

  147. Origineel geplaatst door lucien1966
    “We kunnen onze masten zo inrichten dat onze klanten enkele kilometers over de grens ook nog T-Mobile NL bereik hebben, maar daar zijn de providers aan de andere kant van de grens niet altijd even blij mee”ik heb liever een goed T-Mobile 3G bereik in NL, laten ze zich daar voornamelijk op richten, lijkt me.

    Ik woon vlakbij de grens en heb op sommige plekken wel 3G en sommige niet. Als ze dit doorvoeren heb ik misschien overal 3G. En bijkomend voordeel is dat als ik een stukje de grens overga gewoon tmob nl heb en dus geen roaming kosten heb. Van mij mogen ze dit snel doorzetten.

    Voorbeeld: op werk buiten wel 3G, op werk binnen amper gsm. Thuis geen 3G, thuis buiten (en binnen) vol GSM. Ik wil ook overal 3G, ookal woon ik niet in de randstad.

  148. @Edwin:
    Landelijk zal je wellicht gelijk hebben maar het snelste mobiele (data)netwerk heeft Worldmax in A’dam (max. 75 mbit/s, full duplex).

    Nu Ziggo/UPC en Tele2 elk 4 vergunningen in de wacht hebben gesleept op de 2,6 Ghz frequenties (4G), KPN en Vodafone elk 2 en T-mobile maar 1 vergunning zal de concurrentiestrijd tussen deze providers hopelijk mooie ontwikkelingen voor ons als gebruikers in het verschiet hebben.

  149. Jaa graag.
    Zet ook maar ff een paal neer in Raamsdonksveer
    Of anders, Neem die van Orange in gebruik, daar had ik dus wel 3G mee;)

  150. Origineel geplaatst door Daejji
    Ach, we kunnen wel weer klagen, maar wees blij dat ze er wat aan gaan doen. Veel masten erbij, ze doen er tenminste wat aan.
    Lees ook genoeg klachten van mensen met Vodafone op internet etc.

    die belofte van het netwerk verbeteren heeft T-mobile 1,5 jaar geleden al gedaan in het tv programma “kassa”. Ik heb sinds die tijd nog geen verbetering meegemaakt dus verwacht er dit keer dus ook weinig van.

  151. Je kunt niet fatsoenlijk bellen, niet internetten en geen emails versturen en ontvangen. Verschrikkelijk wat een slechte provider. Enne 3G ??? Nog nooit gezien. Waardeloos t-mobile. En zo iemand mag als enigste de iPhone verkopen.

  152. Origineel geplaatst door pako
    Dekking heeft erg veel te maken met de golflengtes van de bandbreedte en frequentie die T-Mobile heeft. KPN heeft een ander frequentiegebied met golven die makkelijker door muren heendringen bijvoorbeeld en daarom lijkt hun bereik beter.
    Verder heeft T-mobile Orange overgenomen en door die netwerken (frequentiepakketten) te bundelen zou het bereik van t-mobile ook moeten verbeteren.

    T-mobile orange idd overgenomen en belooft de netwerken te bundelen waardoor beter bereik zou ontstaan. In werkelijkheid hebben ze het orange netwerk verkocht en dus niks verbetering eigen netwerk.

    Ik gebruik op het moment zowel Vodafone als TM simkaart (afwisselend) in mijn iPhone.hoewel Vodafone niet overal bereik heeft, is dat bij T-mobile veel erger.

  153. Ze zijn in Hoofddorp en schiphol bezig met vervangen van de masten voor nieuwe ook in de regio alkmaar schagen is dit het geval ze zijn dus wel degelijk bezig.

    Maar het verhaal dat het LIJKT dat KPN betere ontvangst heeft doormiddel van speciale golven is ook niet waar. KPN heeft wel degelijk een beter netwerk meermasten net zoals vodafone

  154. Origineel geplaatst door Mike
    @emonty:Hoe heb je die korting geregeld?

    Ja, dat wil ik ook al wel weten. In Schagen *komt* er nu na 2 jaar iPhone eindelijk 3G.

    Nu kom ik ook vaak in de randstad, en even buiten Schagen heb je ook al 3G, dus het is niet alsof ik er nooit gebruik van kan maken. Maar toch enigszins irritant.

  155. Ik woon zelf ook in schagen.
    en heb ook korting van Tmobile
    50% op abo kosten tot einde jaar.
    gewoon geklaagd dat me internet beroerd is nooit 3G en ze beloven op hun dekkingskaart al een jaar binnen 3 maanden.
    Ook is de dekking van GSM waardeloos binnenshuis vaak niks.

  156. Ik ben blij dat ze hun netwerken gaan verbeteren.

    Dit is ware onzin:
    “als de operator met het slechtste netwerk, komt volgens T-Mobile door de explosieve groei van het mobiele dataverkeer sinds de introductie van de iPhone in 2008.”

    Ik wilde nl heel graag een iPhone, maar absoluut niet met T-mobile. Want ik heb 2 jaar 2007-2009 zo’n ontzettende waardeloze netwerkdekking gehad. Echte Frustratie.

    Een interessante ontwikkeling bij het geheel is nu door de iPhone, hebben iPhone gebruikers veel meer power met elkaar omdat iPhonegebruikers elkaar opzoeken,een eigen netwerk hebben. Als T-Mobile niet voldoet, klop dan eens bij Apple de deur.

    Nou dat is dus ware onzin

  157. “Aankloppen bij Apple”

    Ach, jullie weten er natuurlijk veel meer van dan ik.
    Dit kennen jullie vast wel:
    http://www.jaapstronks.nl/slechtedekking/

  158. Blabla bla, er wordt hier veel geroepen en een hoop geblaat, ga je eerst een GOED verdiepen wat een mast doet en hoe het werkt, hier roepen mensen wat, maar ze hebben er totaal geen KONT verstand van! Veel geschetste problemen hier zijn eenvoudig te beantwoorden en te verhelpen….

  159. Het hangt er natuurlijk net vanaf waar je regelmatig komt met de perceptie wel of geen bereik.
    Ik kan in ieder geval melden dat het bereik vrij slecht is in bijvoorbeeld.
    tull t waal, hazerswijde rijndijk, op de n207 van alphen naar de a4, in ter aar, Amsterdam ZO in de buurt van de ikea en alphen aan den rijn op verschillende plekken binnen om te huilen is. Bij de andere bovenstaande is de ontvangst buiten zelfs ook om te huilen voor 3g.
    Ter vergelijking ik heb hiervoor telfort/kpn gehad waar ik vrij weinig problemen met 3g met mijn iphone had op bovenstaande locaties. (kom er nogal regelmatig)

  160. Quote: Zelf vindt T-Mobile de kwaliteit van het netwerk niet minder dan die van de concurrentie.

    Wij van WC-eend adviseren WC-eend.

    Het is gewoon het slechtste netwerk va Nederland PUNT

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.