Reacties voor: T-Mobile biedt iPad 2 ook vanaf 30 september aan

T-Mobile zal vanaf 30 september de iPad 2 zelf gaan verkopen. Hoe ze dit precies gaan doen maken ze op die datum pas bekend. Het nieuws komt vlak nadat Vodafone liet weten hetzelfde te gaan doen.
Lees het complete artikel → T-Mobile biedt iPad 2 ook vanaf 30 september aan
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Waarom nemen mensen een los abonnementen bij een ipad? Mits je je telefoon en ipad samen wilt gebruiken op hetzelfde moment maar anders werkt een extra sim prima. Mijn ipad en iphone delen het abonnementen gewoon. (ik gebruik 3g op mijn ipad alleen als dat echt nodig is want bijna overal heb ik een wifi verbinding)

  2. @Dustin,
    Omdat mensen wel bereikbaar willen blijven. Als jij met je iPad bezig bent, met daarin de sim van je iPhone, kan je niet bellen of gebeld worden hè. Beetje omslachtig lijkt me.

  3. @Nilles: Dat zei ik toch… Mits je iPhone ook wilt kunnen gebruiken op dat moment. Ik wil dat niet dus geen probleem.

    En nee.. ik ben niet bezig met de SIM van mijn iphone… ik heb gewoon 2 dezelfde sims.

  4. Duosimkaart werkt voor mij ook prima. Alleen in de trein is de verbinding hopeloos. Daar zal dit abonnement weinig aan veranderen.

  5. De kans dat t-mobile tethering vrij gaat geven voor de iphone 4 word dus nihil. Ze willen blijkbaar meer abo’s verkopen…

  6. @Dustin: Omdat ik het weliswaar niet zo erg vind dat mijn gesprekken naar voicemail gaan, maar het wel vervelend is dat SMS’jes in het niets verdwijnen als je dat doet.

    Ik heb ook een duosim hoor, maar gebruik het alleen als ik echt niet anders kan.

  7. @Larss Bij mij komen de smsjes gewoon aan…alleen pas later zodra ik de telefoon weer activeer. Maar zoveel smsjes gebruik ik niet.. hooguit 10 per maand. De rest gaat allemaal via het internet.

  8. @Dustin,
    Jij bedoeld niet “mits”, maar “tenzij”.

  9. @Dustin: Ah, dat is handig. Bij mij verdwijnen ze in het zwarte gat dat T-Mobile heet.

  10. Ik heb een t-mobile abbo voor me iPad 2 van 14,99€ sim only, 500mb bundel. Die zie ik hierboven niet staan, terwijl deze toch echt bedoeld is voor een tablet. Elke maand opzegbaar. 3,2mb snelheid.

  11. Kunnen providers zien als je tethering gebruikt en zoja hoe doen ze dat?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.