Reacties voor: T-Mobile bevestigt en ontkent Nederlandse iPhone

T-Mobile ontkent dat ze de iPhone in Nedreland gaan introduceren. Een eerder bericht van Webwereld berust op een misverstand.
Lees het complete artikel → T-Mobile bevestigt en ontkent Nederlandse iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Volgens een Telecomwinkel in Nederland ligt het plan de campagne al lang klaar. Via T-Mobile wordt de iPhone vanaf medio januari 2008 in Nederland in de winkels….

  2. klopt dat heb ik ook gehoord en omdat het apple is kan het wel weer eerder komen 😀 doen ze vaker 😛

  3. Hoe lang houden we ons nog stom? Alle Orange klanten worden t-Mobile en t-Mobile knalt volgend jaar keihard de Iphone de markt op. Ik kan niet wachten.

  4. Hallo,

    Er werd van de week tegen mij verteld.. Dat de Iphone in November uitkwam.. Vanochtend werd dat bevestigd door T-mobile en weer ontkent. zoals het bericht al zegt. Heb daarvoor even mail gestuurd..

    KReeg deze reactie:

    Beste Ramon,

    Gezien het tegenstrijdige nieuws in de T-Mobile Shop en de verdere berichtgeving begrijp ik de verwarring rondom de iPhone.
    Gisteren is in Duitsland aangekondigd dat T-Mobile Duitsland de iPhone in Duitsland aan gaat bieden. Helaas moet ik melden dat de medewerker in de Shop zich vergist moet hebben op dit moment is dus alleen duidelijk dat de iPhone in Duitsland door T-Mobile gevoerd gaat worden.
    Meer informatie is niet beschikbaar

    Ik hoop je hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Excuses voor de verwarring.

    Met vriendelijke groet,

    Kirsten Kuyvenhoven
    PR Specialist

    T-Mobile Netherlands BV

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.