Reacties voor: T-Mobile begint in augustus met 4G-netwerk en raadt NetwerkRadar aan

T-Mobile heeft klanten laten weten dat 4G vanaf augustus wordt opgetuigd. Via de app NetwerkRadar kunnen klanten zien of er nog goede 3G-dekking of al 4G-dekking is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik vraag me af of er nog extra betaald moet worden voor 4g maar nederland kennende wel.

  2. Ik ben koerier en heb op zoveel plaatsen nog geeneens 3g.Gebruik netwerkradar zeer intensief en gebeurt inderdaad helemaal niks.En maar de volle mep abbo betalen.Als ze eerst eens voor 3g zorgen die prutsers

  3. Suggestie: plaats wat van die basisstations op Utrecht Centraal. Dekking is daar abominabel. En ja: al vaak doorgegeven via NetwerkRadar!

  4. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Ik vraag me af of er nog extra betaald moet worden voor 4g maar nederland kennende wel.

    Wat denk je zelf, dat die 1,5 miljard euro uit de lucht komt vallen.

  5. Origineel geplaatst door Rotte appel
    Wat denk je zelf, dat die 1,5 miljard euro uit de lucht komt vallen.

    Ik hoop dat het in de lucht gaat en niet eruit valt…

  6. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Ik vraag me af of er nog extra betaald moet worden voor 4g maar nederland kennende wel.

    Dat zullen we pas later weten.

    Volgens de “My T-Mobile” App werkt 4G alleen met nieuwe (nog te introduceren) abonnementen…

  7. @LightPhoenix: Nederland kennende is het eerst gratis en willen ze alles en iedereen omgezet hebben. Een jaar later gaan ze gedrieën zeuren en huilen dat hun netwerken het niet aan kunnen, gaan de mogelijkheden omlaag en de prijzen omhoog.

  8. Opnieuw vragen ze de klant om hun eigen netwerk te testen. Als je nou zorgt voor een goed, landelijk dekkend netwerk dan hoeft er niet getest te worden.

  9. Origineel geplaatst door honnieponnie
    Opnieuw vragen ze de klant om hun eigen netwerk te testen. Als je nou zorgt voor een goed, landelijk dekkend netwerk dan hoeft er niet getest te worden.

    Ja want je hoeft nooit iets te testen wanneer je iets implementeert?Hoe weten ze of ze een landelijk dekkend netwerk hebben? Ze kunnen toch moeilijk een mannetje vanaf iedere mogelijke lokatie laten testen of de verbinding goed is?

  10. 4 jaar geleden veel tijd verspilt in Saendelft een grote nieuwbouwwijk in zaanstad, geen enkele verbinding.
    Alles geprobeerd bij t- mobile aan te melden, u moet wel met 2 toestellen testen geachte klant.
    Nu dus nog steeds niet!!!
    Het dak op met 4G en t-mobile erbij wil ik zeggen!!

  11. Alleen netwerkradar is niet genoeg. Daarna moet je op de site van T-Mobile een klacht indienen. Nu 2 keer gedaan en nu voor de tweede keer 6 maanden lang 20% korting op mijn abonnement of de keuze om gratis van je abonnement af te komen. Goede service. Maar moet wel zeggen dat het wel fijn is als ze eerst overal 3G kunnen uitzenden dan pas verder…

  12. Het is goed die 4g alleen hadden ze best die 3G een goede verbetering kunnen geven… Of zoeken naar wifi…

  13. Netwerkradar is beroerd en uit 2011, en dat moet naar G4?
    Lachertje, ga eens met de tijd mee, eerst 3G, dan pas geloofwaardig.

  14. Netwerk radar en Tmobile werken wel degelijk. Toen wij in 2011 bijna geen dekking hadden en alleen konden bellen door in de vensterbank te hangen en het toestel tegen het glas te drukken, kregen we na het bellen van de helpdesk en het controleren van onze meldingen. 10 tot 15 metingen gedaan in de wijk. 6 maanden 50 % korting en na 8 maanden was de dekking goed.

  15. Het heeft geen zin want dan zit je veel sneller over je limiet!
    Belachelijke actie tenzij hun internet onbeperkt maken, maar dan zouden ze dat al mogen doen op 3g van nu!

  16. Wat ik betreur is dat niet wordt gemeld dat dit het zovelste netwerk is dat door providers in de lucht moet worden gehouden. Veel sterker dan UMTS. De straling van UMTS en met name 4G gaan dwars door betonnen muren heen, en vormt daarmee een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid met klachten als slapeloosheid, concentratie- en gedragsstoornissen, hersendegeneratieve aandoeningen tot zelfs hartproblemen tot gevolg. Besef dat voor dat net iets snellere YouTube filmpje jij als 4G gebruiker en aanslag doet op je eigen gezondheid (dat is jouw keuze) maar met name van onschuldige babies, ouderen en mensen met een zwak immuunsysteem. Die zie je niet want je bent druk bezig met je YouTube en Facebook app.
    Hoogfrequente elektromagnetische straling neemt met de komst van 4G en allerlei hotspots (FON), wifi, dect, smartmeters en smarttv’s in zeer hoog tempo toe. 60% van de straling kun jezelf voorkomen. De overige 40% door met je geld te spreken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.