Reacties voor: FTD: ‘T-Mobile wordt de iPhone-aanbieder in Nederland’ (Update: Orange Frankrijk)

T-Mobile krijgt de exclusieve rechten om de iPhone in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Kroatie en Hongarije op de markt te brengen, zo bericht Financial Times Deutschland. De iPhone zal 399 euro kosten en zal niet van 3G zijn voorzien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. He 🙁

    ik wil vodafone…..

  2. je moet zowiezo die iPhone unlocken en een sim only abbo nemen anders zit je aan de 50euro permaand… en dan kan je gewoon vodafone namen Chris

  3. maar wanneer is hij nou te koop in nl?

  4. Jolan, Dat weten we misschien morgen op de persconfirentie in Londen.
    Of 25e september in Parijs.
    Ik ben ook wel benieuwd hoe het in België gaat gaan, gaat hij er komen – simlockvrij en veel duurder of komt hij er gewoon weg niet. Hopelijk weten we morgen meer.

  5. Ben benieuwd hoe hoog de abon tarief worden. Voorlopig heb ik er een die goed werkt met een laag abon tarief en onbeperkt data.

  6. Ik heb al een vodafone abbonement.. 🙂 en die wil ik houden, en wat is dat sim only abbonement ? Daar krijg je toch geen telefoon bij?!

  7. Is er een kans dat de iPhone hier in europa tegen een hogere prijs sim-lock vrij op de markt komt?

  8. Zou je de iphone ook los kunnen kopen? Dus wel met een sim-lock maar dan prepaid, zoals nu in amerika.

  9. Geen 3G? Foute boel!!

  10. Aan de ene kant minder want ik heb m net in amerika besteld, maar aan de andere kant denk ik ook weer niet zo heel erg. je kan toch wel alle bestanden overgooien van de nederlandse naar de amerikaanse denk ik. ik had al t-mobile maar dat is nu sim-only geworden. scheelt me weer een berg euri’s per maand. en als je de iphone koopt met abbo ben je zeker €50,- per maand kwijt.

  11. Ben ook bang dat het tegen een hoog abon. tarief te koop is en ook nog de vraag hoe het abon. wordt afgesloten, al meteen in de winkel of netzoals het nu gaat dat het via itunes wordt gedaan en je dus geen abon. hoeft af te sluiten en de unlock kan gebruiken.

  12. Denk dat ze dat niet doen Eduard…?!

  13. We wachten maar af, woensdag weten we meer.

  14. Eduard, dat is NET datgene wat ik me ook afvraag….want als je meteen in de winkel het abbo moet afsluiten zoals bij ons hier de norm is, zijn we dus nog steeds genoodzaakt een Amerikaanse versie te kopen en sim-vrij te maken… Ik heb nu een prepaid t-mobile kaart en wil overstappen naar sim-only. Wil niet EN een dure telefoon EN een duur, 2 jarig (!!!) abbo. Er is nog teveel onduidelijkheid vind ik. Er worden ook woekerwinsten gemaakt nu op Ebay en dergelijke. Als ze er lucht van krijgen dat je in Europa meteen bij aankoop een abbo af moet sluiten wordt het alleen nog erger….De telefoon is met 400 euro sowieso al 100 euro duurder dan momenteel in de VS. Zucht, ik moet zeggen dat ik steeds meer van een aankoop begin af te zien!

  15. Ja daarom heb ik ook niet gewacht tot dat die in Europa te koop is, heb hem nu nog voor een redelijke prijs uit de VS en met me T-Mobile abbon van 30 euro incl. onbeperkt data.

    Even nog afwachten Girlie hoe het straks hier in Nederland gaat, als het zo gaat dat je meteen een abonn moet afsluiten kan je hem nog altijd uit de VS halen, die 100 euro extra ben je dan ook kwijt voor de invoerrechten/tax. En dan een sim-only abonn met data dan ben je ook klaar. Komt wel goed!

  16. Edit iPhoneclub: Reclame is niet gewenst.

  17. Hm Orange overgenomen door T-mobile, T-mobile gaat de Iphone in NL leveren… dus ORange ook?

  18. hoe kan ik er een in amerika besetellen? Kan alleen in applestore en dat gaat weer niet?

  19. Albert : Familie/vrienden die daar wonen of binnenkort op reis gaan of via ebay (nogal woekerprijzen). That’s pretty much it helaas 🙁

  20. Ik weet ook niet wat ze gaan rekenen maar ik vermoed dat je een duur abbo moet afsluiten en de telefoon zal niet te koop zijn los van een abbo.Het is zondermeer waar als dat zo is de ebayers en mensen die op zakenreis naar de states geld ruiken en de prijs opduwen.
    je kan nu al zondermeer geen iphone rond de 400 euries meer kopen via de marktsites , dit alleen al met dat simunlocken vragen ze al rond de 500 euro..ik was ook 400 euries kwijt maar ben erg blij met de iphone en werkt goed met t-mobile…

  21. Ik ben Belg en ik hoop dat hier in België de iPhone geunlocked aangeboden zal worden. Omdat België het verbiedt om gsm’s te verkopen met een simlock.

    Er zijn toch dingen die beter moeten aan de Europese versie.

    – 3G
    – MMS
    – Videofunctie

    Als ze die nog toevoegen dan koop ik hem, maar mijn gsm die ik nu heb kan veel meer dan die iPhone.

  22. Unlocken werkt al niet, en Edge is teveel veroudert omdat nu nog eens terug boven te halen ben daar al 3 jaar vanaf.

  23. is die prijs nou voor de iphone los of moet je dat nog eens bijbetalen met een abbonnement?

  24. Helaas is de dekking van T-mobile nog steeds uiterst teleurstellend, heb al een rechtszaak achter de rug om mijn abo af te laten kappen die zij overigens verloren hebben.

    Geen T-mobile voor mij, en dus ook geen Iphone.

    Als je je Iphone unlocked, dan kan je toch niet gebruik maken van alle functies die een Iphone biedt? Daar moet je provider toch aparte systemen voor hebben draaien of is dat al niet meer aan de orde?

  25. @Stef
    Volgens mij is het alleen de visual voicemail die je dan mist. maar waar heb je dat voor nodig. ik heb al 4 jaar m’n voicemail uit staan. dan bellen ze nog maar n keer hoor

  26. ok hier ben ik dus redelijk pissed om,
    een 2mp camera zonder video opname mogenlijkheid ok
    geen geheugen slot ok
    het gesloten systeem van apple ok
    al dat gedoe met verplichte abbos.. nau vooruit
    maar nu gaan ze dit ding in de EU verkopen zonder 3G?!?!?! HELL NO!
    dat ding is op deze manier het geld niet waard
    en ik wil hem echt graag hebben maar
    nu ben ik echt op elk front beter uit met een f700

  27. Dat gezemel over 3g Dat is leuk voor videobellen maar dat doet niemand. UMTS had ik op mij SE maar niet veel sneller. MMS veel te duur en daar heb je flickr voor tegenwoordig. UMTS is duur.

  28. Het enige waar ik nog over nadenkt is de mogelijk prijs hier. Op verschillende fora heb ik gelezen dat het in de VS een normale zaak is om de volle prijs te betalen voor een toestel en dan ook nog een abbonement af te sluiten. Wat zal de prijs hier dan worden? Ik denk niet dat de mensen bereid zijn om 400 euro te betalen + een abbonement van 50 euro per maand.

  29. om nog even terug te komen om mijn voorgaande bericht, en ook meteen een vraag
    welke snelheden zijn te behalen op een iphone over een edge netwerk?
    ik lees net iets over bijna 250 kb/s
    dat is op zich voldoende voor mij.
    maar is dat ook echt zo?

  30. Ik zit er meer mee dat er geen mogelijkheid is om naar meedere ontvangers tegelijkertijd een sms te sturen…..hoop heel erg dat het gefixt is en ook de karakters voor een sms. Die waren tot nu puur Amerikaans, geen trema’s en zo. Tja en video, zit daar ook mee.

    400 euro, 50 euro, 1 jaar met onbeperkt i’net vind ik wel redelijk maar dan alleen als het unlockable of simlockvrij is. Bel toch sowieso niet minder als 200 eurie per maand. Blijf toch echt een meisje 🙂

  31. ik zit in amerika,wou graag een iphone kopen,ben naar een apple store geweest,die zij dat ik hem niet moest kopen,omdat dat ik hem daar niet gebruiken kan,maar ik geloof die vent
    niet. wie kan mij uitleg geven,dat die iphone wel werkt in nederland.bij voorbaat hatelijke dank sjaak

  32. Gewoon kopen met de software unlock kan je alles gebruiken alleen voicemail werkt niet maar is niet het belangrijkste. Dus echte bull…t tja let maar op als morgen de iphone voor europa wordt aangekondigt wordt het op zekers een run op US toestellen als het toestel voor europa niet anders is , gewoon kopen daaro zeggen dat je m online wilt activeren in je koffer laden of gewoon los in je jaszak op weg naar nederland en thuis er eff voor gaan zitten om m softwarematig te unlocken…

    greets marco

  33. Gewoon meenemen dat ding sjaak. Tenzij er nieuwe firmware op zit. Moet je ff zoeken in de posts over unlocken. Volgens mij werkt dat wel. Ik denk trouwens ook dat de nieuwe firmware er fabriek af nog niet op zit. Als ik jou was had ik het uitgezocht en m meegenomen. Succes met je beslissing. Ik wou dat ik in amerika zat 🙁

  34. Gaat er nog iemand naar de States of heeft iemand er nog eentje (8 GB) liggen? 😛

  35. Joepie ik ben dit voorjaar van Vodafone naar T-mobile over gestapt, had zo’n voorgevoel 😉 geen dekkingsproblemen in NL, zelfs niet in onze kleine outback!
    Nu maar wachten wat voorjaar 2008 gaat brengen.

  36. Voor ilya, die vraagt, welke snelheden er te bereiken zijn over een EDGE netwerk : EDGE wordt in NL door geen enkele provider meer ondersteund, dus ben je aangewezen op het langzamere GPRS.
    Telfort was de enige NL provider met EDGE, na de overname door KPN is dit netwerk uitgeschakeld, Telfort data verbindingen gaan nu ook via UMTS (of GPRS uiteraard).

  37. het is mij niet helemaal duidelijk waarom Apple heeft gekozen voor t-mobile, een operator die grif toegeeft dat de dekking in hun netwerk “witte vlekken”vertoont ( die overigens niet op hun website vermeld staan (http://dekkingskaart.t-mobile.nl/coverage). Daarnaast is de service van t-mobile nou ook niet zo geweldig, en houdt de technische inbreng van de “service” telefonisten m/v ook niet over. ” ja, die slechte ontvangst, dat ligt aan de regen van de laatste tijd”. Ben benieuwd met hoeveel geld t-mobile over de brug gekomen is…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.