Reacties voor: T-Mobile’s 4G voor Thuis wil vervanger van je vaste internet zijn

Woon je in een afgelegen gebied met een beperkte vaste internetsnelheid? T-Mobile heeft 4G voor Thuis aangekondigd waarmee je via de 4G-verbinding gebruik kunt maken van snel Wi-Fi-internet voor thuis. Beschikbaar in drie bundels.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. 4g een vervanger voor thuis internet?? Hahahaha laat me niet lachen, ik heb op dit moment een 200mb lijn liggen, die snelheid gaat 4g nooit bereiken laat staan dat de data stream zover opengezet wordt.

  2. Origineel geplaatst door Henk
    4g een vervanger voor thuis internet?? Hahahaha laat me niet lachen, ik heb op dit moment een 200mb lijn liggen, die snelheid gaat 4g nooit bereiken laat staan dat de data stream zover opengezet wordt.

    Er staat toch ook dat het om gebieden gaat waar een trage internetverbinding is? Natuurlijk ben jij met je 200mb lijn geen 4G nodig….

  3. Die gasten zijn echt niet van deze wereld volgens mij..Daar gaat niemand intrappen(hoop ik..)

  4. @Henk: Heb je het artikel ook daadwerkelijk gelezen? Of ben je bezweet en rood aangelopen na de eerste zin naar de ‘reageer’-knop gegaan?

  5. @Arthur: Mensen die in afgelegen gebieden wonen kunnen dit als vervanger voor hun KBS lijntje gebruiken.

  6. Een klant van me woont in zo’n afgelegen gebied waar max 8mbit ADSL mogelijk is, en omdat ze ook nog ver van de centrale liggen is het niet vooruit te branden.

    Indien 4G een goede dekkingsgraad heeft zou dit best nog eens een optie kunnen zijn. Wel triest van de data limiet, doe dan ook ruig en geef gewoon onbeperkt. 50GB op maandbasis zit je echt vrij snel aan als je een beetje youtube/netflix kijkt.

  7. Origineel geplaatst door Henk
    4g een vervanger voor thuis internet?? Hahahaha laat me niet lachen, ik heb op dit moment een 200mb lijn liggen, die snelheid gaat 4g nooit bereiken laat staan dat de data stream zover opengezet wordt.

    Heb dit al een tijdje van KPN, gewoon 150mb verbinding hoor.

  8. Datalimiet van max 100Gb zijn we met een week doorheen… T-Mobile moet nog een paar jaar wachten…

  9. En dan bij de bibliotheek je OS updates uitvoeren….

  10. Met alle audio- en video streaming diensten van tegenwoordig ben je zo door je bundel heen lijkt mij. Hoewel ik eerlijk gezegd geen idee heb hoeveel GB’s ik er in een maand doorheen brand moet het aanzienlijk zijn. Spotify draait zo’n beetje volcontinu en tv kijken doen uitsluitend nog via Netflix, Videoland (voor af en toe een Nederlandse serie, lang leve de M&M’s 48 uur codes) en uitzending gemist. Ik kijk alleen nog sport en af en toe nieuws live.

  11. Laat dit geen werkelijkheid worden. Ze zoeken een manier om niet alleen de mobieledataverbinding aan een cap te linken maar dus ook je thuisverbinding. Dat “onbeperkt internetten” in de nachtelijke uren… Geweldig hoor… Nee, misselijk makende truc van T-mobile

  12. Origineel geplaatst door Henk
    4g een vervanger voor thuis internet?? Hahahaha laat me niet lachen, ik heb op dit moment een 200mb lijn liggen, die snelheid gaat 4g nooit bereiken laat staan dat de data stream zover opengezet wordt.

    Mwoa, 4g is bij mij nog steeds sneller dan vast. 4g doet bij mij nu zo rond de 40Mb, vast pakweg 25Mb. Maar ik zit er niet over na te denken om te switchen. Als er nu eens glas aangelegd gaat worden, dan ga ik weer nadenken. En Ziggo? No, senk joe ferrie muts. Die eist dat ik eerst minimaal 160 euro ophoest om een nieuwe aansluiting te regelen (minimaal, het kan ook meer zijn zei men). Don’t think so;

  13. Heb dit nu 2 maanden met een 200 gb variant. Geloof me, als je van 60 kb naar 1800 kb gaat ben je er erg blij mee. Ik woon in het buitengebied en verdere mogelijkheden zijn er niet! Wel heel vervelend dat ze de datalimiet omlaag doen i.p.v omhoog!!! Ga nu van 200 gb terug naar 100 per maand en ben daar niet blij mee!
    Kom denk ik per maand aan 300 gb en zo wordt het wel erg duur; 50€ voor de eerste 100 en dan nog 2 x 40€ voor de volgende 200 gb. Maakt 130 € per maand.

  14. Op zich klinkt dit voor gebieden met max downloadsnelheid van 5 Mbps met een latency om te huilen op het vaste netwerk, zelfs ondanks de (voor de gevallen waarvoor deze optie is bedoeld) beperking in hoeveelheid data, best aantrekkelijk. Ware het niet dat niet 1 provider rond ons huis op een goede dag verder komt dan 1 of 2 streepjes gprs. En nee, ik woon niet op een booreiland, maar gewoon op de Veluwe. Heerlijk wonen overigens, dat dan weer wel.

  15. Laat T-Mobile eerst maar eens zorgen voor een goed bereik voor mobiele telefoons. O.a. in 8383 is het bereik zeer slecht. In huis sowieso geen bereik.

  16. @Henk: Lezen is een kunst. Het gaat over afgelegen gebieden. Hoewel ik mij wel afvraag hoe ze in de die afgelegen gebieden 4G ontvangst gaan garanderen. Dat is vaak ook een probleem.

  17. Ben benieuwd of je je modem ook mee kunt nemen op vakantie (in Nederland).

  18. Ok… maar dit is vast dezelfde dekking. Is gewoon 4G van TMobile?
    Was leuk geweest voor ons vakantiehuisjes. Maar daar heeft mijn iPad met 4G van T-Mobile echt ontzettend slecht bereik.
    Nu een Tele2 abo. afgesloten met een Mifi router erbij. Dat werkt prima. Helaas gaat ook die 24GB er snel doorheen als je Netflix en dergelijke gaat gebruiken.

    En inderdaad. zet de automatische updates uit…Was ik even vergeten afgelopen zomer bij 2 iOS devices van mijn vrouw.

  19. Nou, je hoeft echt niet in een afgelegen gebied te wonen. Ik woon in Rotterdam, en qua snelheid klinkt dit prima! Nu woon ik (blijkbaar) heel ver van het wijkverdeelpunt, waardoor Tele2 erg langzaam is. Ziggo is geen optie, want die eisen inderdaad dat ik een blanco cheque teken om de aansluiting te controleren (proefperiode verliep dramatisch). Glasvezel krijgen we hier denk ik pas na de eerstvolgende ijstijd. Dus 4g thuis? Graag! Alleen die prijzen en datalimiet maken het dan weer wat minder interessant…

  20. Ik gebruik al jaren zoiets. Ik betaal 26€ voor 35 Gb. En geloof me, ik moet echt zeer goed opletten, mijn datadieet bestaat uit 1 Gb per dag dus 😉 En ja hoor iOS updates en een nieuwe versie van macOS, een nachtmerrie. Snelheid is wel super, ik haal down als up makkelijk 30Mbps.

  21. Volgens mij moet je een lagere snelheid hebben dan 6mb om hier voor in aanmerking te komen.

    Heb 100Gb (met mb’s delen tot max 145Gb) voor 45 p/m, 225Mbit/s down- en 50 Mbit/s up via 4G plus. Praktijk 150/45mb

    Heavy user en in de praktijk nog nooit boven de 80Gb uitgekomen.

    Enige nadeel is een dynamisch ip adres, daar heb ik een goedkoop adsl lijntje voor behouden.

  22. Zeer handig voor mensen met een slechte verbinding/snelheid thuis. Ook erg klantvriendelijk dat je in de nachtelijke uren onbeperkt kunt internetten. Complimenten aan T-Mobile.

  23. Ik woon in Harfsen(Gelderland) en ben hier afhankelijk van KPN. Net getest via speedtedt.nl heb ik via kpn 0,5 MB/s tot 1 MB/s.
    Via tmobile(er staat hier een mast in de buurt) haal ik tussen 1 MB/s en 2 MB/s!
    Dubbele snelheid dus. Maar ja, om nu weer een paar tientjes per maand meer te gaan betalen voor meer snelheid…..met kpn kan ik nu ook prima netflixen en Kodi streams bekijken
    Als ze nu bij tmobile ook nog tv er bij aanbieden dan wil ik mss wel switchen, of gewoon wachten op ooit glasvezel hier!

  24. Goed idee. Nou alleen nog die absurd lage datalimiet eraf en ik wordt klant.

  25. Mensen die daar in trappen zijn dom! Hahahahahahah😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  26. Origineel geplaatst door Bones

    Origineel geplaatst door Henk

    4g een vervanger voor thuis internet?? Hahahaha laat me niet lachen, ik heb op dit moment een 200mb lijn liggen, die snelheid gaat 4g nooit bereiken laat staan dat de data stream zover opengezet wordt.

    Heb dit al een tijdje van KPN, gewoon 150mb verbinding hoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.