Apple Watch Series 7 in aluminium vanaf de zijkant.

Reacties voor: T-Mobile start nú al met multisim voor Apple Watch 4G [screenshots + stappenplan]

T-Mobile heeft aangekondigd dat vanaf 5 november de multisim voor de 4G Apple Watch beschikbaar is. Een week eerder is de multisim al te bestellen in combinatie met een Apple Watch Series 7 met Cellular. Maar gelukkige eigenaren kunnen er nú al gebruik van maken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 63 reacties

  1. Yeah!!! Daaaaag Vodafone and hello T-mobile

  2. Eindelijk duidelijkheid! Typisch dat AT-Mobile nu weer KPN aftroeft. Hopelijk vanuit KPN ook snel een antwoord en lagere kosten want €5 is nog best prijzig!

  3. @[Paul](#comment-882303): nou kpn kennende wordt dat niet goedkoper, kpn is meestal de duurste provider. Meestal is dit niet gratis en minder dan 5€ rekenen zie je elders ook nergens. Dus als je elk jaar de nieuwe Watch koopt is dat per jaar 100€ extra plus 60€ abonnement kosten is 160€ per jaar maar ja elk jaar nieuwe kopen is ook nergens goed voor. Bij de se kost t 50€ extra die meerdere jaren gebruikt zit je alweer heel anders qua totaal kosten. En trouwens stel dat kpn t gratis aanbiedt maar t abonnement van kpn kost 40 € en dat v t mobile 30, dan is t mobile nog steeds goedkoper met de 5€ erbij….

  4. Haha heel goed T-mobile ik ga mijn normale series 7 meteen cancelen op naar de 4g eindelijk. Je zou het maar net nodig hebben als je batterij leeg is van je iPhone. Niet dat dat gebeurt op mijn 12 pro MAX.

  5. 5 euro per maand om hetzelfde telefoonnummer als je hebt ook te kunnen gebruiken op een horloge?! Ik pas.

  6. Origineel geplaatst door René
    5 euro per maand om hetzelfde telefoonnummer als je hebt ook te kunnen gebruiken op een horloge?! Ik pas.

    Correct goedkoop 5€😁

  7. Origineel geplaatst door Leo
    @Paul: nou kpn kennende wordt dat niet goedkoper, kpn is meestal de duurste provider. Meestal is dit niet gratis en minder dan 5€ rekenen zie je elders ook nergens. Dus als je elk jaar de nieuwe Watch koopt is dat per jaar 100€ extra plus 60€ abonnement kosten is 160€ per jaar maar ja elk jaar nieuwe kopen is ook nergens goed voor. Bij de se kost t 50€ extra die meerdere jaren gebruikt zit je alweer heel anders qua totaal kosten

    ik begrijp de berekening niet. Dat KPN de duurste of hoger in het maandtarief zit ben ik met je eens.

  8. Kan alleen al blij worden van het feit dat de 4g versies in de luxere uitvoeringen nu in Nederland verkocht gaan worden..

    Lang gespaard en gewacht en hopelijk komt dan de Hermes versie ook uit 😛

    Dat het( nog) niet bij KPN komt is in dit geval een klein minpuntje, maar geduld is een schone zaak 🙂

  9. Helemaal bezopen. Dit zou een extra gratis service moeten zijn om mensen over te halen naar t-mobile over te stappen. En vervolgens zou het prima uit 1 bundel moeten kunnen. Belachelijk.

  10. @Ciccio: ik reken het extra aankoopbedrag vd duurdere Watch erbij

  11. Als het gaat kosten neem ik het niet… Nederlander hè..

    Tenzij er onderlinge afspraken worden gemaakt verwacht ik heel snel dat het bij de prijs in gaat zitten…

  12. Als ze dan meteen ook de iPad meenemen in die multisim is dat een super deal!

    Helaas is dat volgens hun FAQ (nog?) niet het geval.

  13. @Nick M: nee waarom, dan betaald iedereen mee ook de niet gebruiker plus de mensen willen t graag en komen dus toch wel dus lokken hoeft niet, zeker gezien er ook bijna geen concurrent mee komt alleen de waarschijnlijk totaal gezien toch duurdere kpn ( lokken doen bedrijven ook met tijdelijke acties 3 maand gratis ofzo)

  14. Origineel geplaatst door Leo
    @Paul: nou kpn kennende wordt dat niet goedkoper, kpn is meestal de duurste provider. Meestal is dit niet gratis en minder dan 5€ rekenen zie je elders ook nergens. Dus als je elk jaar de nieuwe Watch koopt is dat per jaar 100€ extra plus 60€ abonnement kosten is 160€ per jaar maar ja elk jaar nieuwe kopen is ook nergens goed voor. Bij de se kost t 50€ extra die meerdere jaren gebruikt zit je alweer heel anders qua totaal kosten. En trouwens stel dat kpn t gratis aanbiedt maar t abonnement van kpn kost 40 € en dat v t mobile 30, dan is t mobile nog steeds goedkoper met de 5€ erbij….

    Waar meld ik mijzelf aan om voor €100,- ieder jaar de nieuwste Watch te krijgen? Ik leg natuurlijk liever ieder jaar €100 neer voor het nieuwste model, dan 4 jaar wachten en een nieuwe voor diezelfde investering in één keer te betalen.

  15. Origineel geplaatst door XIII
    Als ze dan meteen ook de iPad meenemen in die multisim is dat een super deal!

    Helaas is dat volgens hun FAQ (nog?) niet het geval.

    Dat hoop ik ook. Dan vind ik het wel interessant.

  16. Yes!
    Was dus een goede gok om bij Tmobile te blijven en niet direct naar de KPN te gaan!!
    En heb mn watch 7 stainless steel 4G uit België al binnen, dus laat maar komen!

  17. €5 per maand voor een extra sim gekoppeld aan je bestaande abonnement. Dus GEEN extra data of minuten. Alleen koppeling? Wat een uitmelken weer. Het staat niet in verhouding tot wat er geleverd wordt. En dan wordt alleen de watch nog maar ondersteund, geen ipad bv.

    In Belgie wordt het wel als onderdeel van je abo aangeboden. Het kan dus wel, maar NL moet de klanten weer uitmelken.

    Misschien dat KPN wel fatsoenlijk hiermee omgaat.

  18. Origineel geplaatst door Paul
    Hopelijk vanuit KPN ook snel een antwoord

    KPN doet graag lekker vaag hierover 😔

  19. Ik heb de site van T-Mobile doorgekeken met de aankondiging en FAQ maar ik geloof niet dat zij de SE cellular als optie gaan aanbieden? Die vind ik als prijs interessanter.

  20. Beter bestel je rechtstreeks bij Apple ivm garantie. Ben daar veel betere regelingen en service gewend dan bij T-Mobile, andere resellers.

  21. Laat de early adopters de komende 2 jaar maar de investeringskosten ophoesten. Dan spring ik wel in bij de 5G Watch en all inclusive abo’s 😋

  22. In België is dit bij Telenet gratis, ook een extra datasim voor de iPad is gratis aan te vragen. Waarschijnlijk komt dit omdat we sowieso al heel veel betalen voor een mobiel abonnement.

  23. Ik was van plan om de 4g versie te kopen, maar vanwege onduidelijkheden over levering en kosten niet langer gewacht en de series 7 gekocht zonder 4g.

    Ik ben blij dat ik dat heb gedaan want wat een farce is dit. 5€extra is 60€ per jaar voor een functie die je 2-3x in de week misschien gebruikt als je sport. En misschien niet eens nodig hebt omdat je de telefoon toch meeneemt.

    Nee dankje ik ben tevreden.

  24. @Sander: jij leest niet goed. Staat duidelijk 100€ extra. Niet totaal dus

  25. Toch jammer dat het €5 per maand is terwijl je dezelfde bundel gebruikt als je GSM abo.

    Ik had liever gezien dat ze extra eenmalige kosten rekenen voor een extra eSim. Los van de duurdere aanschaf is €60 per jaar het mij niet waard om de 4g versie te halen.

  26. Ik ben misschien kortzichtig, maar ik kan niet goed begrijpen waarom je extra moet betalen om hetzelfde abonnement te delen, notabene met jezelf.

  27. Origineel geplaatst door Ruben
    Ik ben misschien kortzichtig, maar ik kan niet goed begrijpen waarom je extra moet betalen om hetzelfde abonnement te delen, notabene met jezelf.

    Precies.
    Bedacht door afdeling Melkkoe.

  28. Ik vind de 4G watch zo overrated, hoevaak zul je daadwerkelijk zonder telefoon en alleen met de Apple watch op pad gaan…. als je aan hardlopen doet dan is het super handig ( al neem ik tijdens hardlopen toch de telefoon mee). Ik heb hier geen €5,00 extra kosten voor over. Voor de meeste mensen zal het waarschijnlijk een gimmick zijn, leuk om aan je vrienden te laten zien

  29. Origineel geplaatst door Ruben
    Ik ben misschien kortzichtig, maar ik kan niet goed begrijpen waarom je extra moet betalen om hetzelfde abonnement te delen, notabene met jezelf.

    Omdat het een extra service is en een bedrijf als T-Mobile ook gewoon geld moet verdienen. Voor veel mensen moet alles maar gewoon gratis zijn. Ik vraag me altijd af hoe zij hun boterham verdienen.

  30. Origineel geplaatst door Ruben
    Ik ben misschien kortzichtig, maar ik kan niet goed begrijpen waarom je extra moet betalen om hetzelfde abonnement te delen, notabene met jezelf.

    Omdat T-Mobile extra infrastructuur heeft moeten “aanleggen” voor de Watch. Het hele multisim verhaal is namelijk niet zomaar een vinkje in het netwerk maar Apple legt hier allerhande eisen aan vast. De providers moeten een heel proces door om dit ondersteund te krijgen en dus extra servers opzetten. Dat alles bij elkaar zorgt dat ervoor dat T-Mobile kosten heeft gemaakt die ze terug willen/ moeten verdienen.

    Dag het bij Telenet gratis is wil niet zeggen dat het niets kost. Ik weet niet of iemand al eens gekeken heeft naar de prijzen van Telenet? Dan kan T-Mobile nog €10 p/m vragen en zijn ze nog goedkoper. Plus je moet dan alles afnemen bij Telenet niet alleen mobiel.

  31. Origineel geplaatst door Arjan
    Haha heel goed T-mobile ik ga mijn normale series 7 meteen cancelen op naar de 4g eindelijk. Je zou het maar net nodig hebben als je batterij leeg is van je iPhone. Niet dat dat gebeurt op mijn 12 pro MAX.

    Zeg je nu eigenlijk dat je graag extra wilt betalen voor iets dat je waarschijnlijk nooit nodig zult hebben of gaan gebruiken?

  32. In België zit dit bij je abonnement gratis inbegrepen voor de AW ook geen activerings kosten.

  33. Al twee jaar lang problemen met de eSim van tmobile (gesprekken worden afgebroken en data valt zeer regelmatig een paar seconden weg, waardoor ik uitgelogd word bij conference calls. Geboden oplossing tmobile: stop uw simkaart in een ander toestel. Ehm, het is een eSim. Uiteindelijk gaven ze toe dat hun eSim veel problemen kent en adviseren ze een echte Sim. Zeer benieuwd hoe dit uitpakt voor de Watch.

  34. @Arjen: gebruikt al vanaf het begin e Sim van T-mobile en heb nergens last van werkt perfect

  35. Origineel geplaatst door Marcel
    @[Arjen](#comment-882399): gebruikt al vanaf het begin e Sim van T-mobile en heb nergens last van werkt perfect

    Ze geven aan dat als er een probleem is, het niet kan worden opgelost. Heb inmiddels een iPhone 13 en mijn 4e eSim..

  36. (Red.) T-Mobile is al gestart met het aanbieden van de multisim als je al een 4G Apple Watch met watchOS 8.1 hebt. Zie het stappenplan voor instructies.

  37. Origineel geplaatst door Leo
    @Paul: nou kpn kennende wordt dat niet goedkoper, kpn is meestal de duurste provider. Meestal is dit niet gratis en minder dan 5€ rekenen zie je elders ook nergens. Dus als je elk jaar de nieuwe Watch koopt is dat per jaar 100€ extra plus 60€ abonnement kosten is 160€ per jaar maar ja elk jaar nieuwe kopen is ook nergens goed voor. Bij de se kost t 50€ extra die meerdere jaren gebruikt zit je alweer heel anders qua totaal kosten. En trouwens stel dat kpn t gratis aanbiedt maar t abonnement van kpn kost 40 € en dat v t mobile 30, dan is t mobile nog steeds goedkoper met de 5€ erbij….

    Origineel geplaatst door Sander

    Waar meld ik mijzelf aan om voor €100,- ieder jaar de nieuwste Watch te krijgen? Ik leg natuurlijk liever ieder jaar €100 neer voor het nieuwste model, dan 4 jaar wachten en een nieuwe voor diezelfde investering in één keer te betalen.

    €100,- EXTRA staat er. Een aluminium 4g Watch kost standaard 100 meer…

  38. Hier zojuist de multisim geïnstalleerd. Zorg wel dat de iphone geen verbinding heeft met wifi om in de applewatch app de sim functie te activeren.

  39. Werkt perfect!!!
    Thanks voor de tip iCulture!

  40. Ik vraag me af wat de nut is om 4G op je watch te hebben? Ik heb meestal mijn telefoon d’r bij.

  41. Heb T mobile van het werk. Daar lukt het niet mee

  42. Zojuist de stappen gevolgd zoals aangegeven in het artikel. En inderdaad, heb nu een multisim geactiveerd.

  43. 🥳 Yes het werkt! Fijn voor tijdens het hardlopen

  44. Bij KPN abbo werkt het stappenplan helaas nog niet 🤨

  45. Het werkt! Helemaal top dit!

  46. Helaas werkt dit (nog) niet met een @work abbonement

  47. Het activeren gaat bij mij niet heel erg soepel. Er staat nu al een half uur: T-Mobile NL met daaronder Wachten.

  48. Werkt hier prima na de update.🥳

  49. Origineel geplaatst door Tim
    Helaas werkt dit (nog) niet met een @work abbonement

    Enig idee of dit wel gaat werken?

  50. @MLVC: Ik hoop het wel. Anders voor jan met de korte achternaam een 4G model gekocht….

  51. Origineel geplaatst door Tim
    @MLVC: Ik hoop het wel. Anders voor jan met de korte achternaam een 4G model gekocht….

    Multisim gaat helaas niet met @work werken daar is de achterliggende techniek bij @work te complex voor. Voor @work draaien namelijk extra netwerkservices zoals de mb-verdeler en office essentials.

  52. Origineel geplaatst door Mark
    Multisim gaat helaas niet met @work werken daar is de achterliggende techniek bij @work te complex voor. Voor @work draaien namelijk extra netwerkservices zoals de mb-verdeler en office essentials.

    Aaaah! Dat is echt k*t… Kijken of ik dit op een andere manier kan oplossen…

  53. Origineel geplaatst door Tim
    @MLVC: Ik hoop het wel. Anders voor jan met de korte achternaam een 4G model gekocht….

    Origineel geplaatst door Mark
    Multisim gaat helaas niet met @work werken daar is de achterliggende techniek bij @work te complex voor. Voor @work draaien namelijk extra netwerkservices zoals de mb-verdeler en office essentials.

    Dank je. Ik heb Dual SIM, werk is T-Mobile, privé KPN. Dus hopelijk komt KPN ook snel met ondersteuning voor de Apple Watch (KPN zou ook mijn voorkeur hebben trouwens dus zo een ramp is het niet voor mij). Ik zou zakelijk ook een particulier T-Mobile abonnement kunnen afsluiten (als ZZP’er) maar die zijn voor mij niet interessant genoeg.

  54. Je huidige abbo kan niet worden gekoppeld aan een multisim

    Watch s5 OS 8.1 & IOS 15.1 12 Pro Max

    ( watch app / mobiel netwerk / configureren mobiel netwerk / inloggen Tmobile , kan niet worden gekoppeld )

    Anyone?

  55. Origineel geplaatst door M
    Je huidige abbo kan niet worden gekoppeld aan een multisim

    Watch s5 OS 8.1 & IOS 15.1 12 Pro Max

    ( watch app / mobiel netwerk / configureren mobiel netwerk / inloggen Tmobile , kan niet worden gekoppeld )

    Anyone?

    Beide een reset geven, had ik ook eerst en daarna perfect.

  56. @MLVC: Je kan zakelijk natuurlijk ook gewoon kiezen voor een GO abonnement. Enige verschil is dat je iets minder MB’s in het buitenland krijgt (21 ipv 25gb), bellen naar de VS ontbreekt en dat je wellicht minder minuten naar de EU krijgt maar dit is afhankelijk van je abo keuze. Bij GO kun je unlimited plus afnemen en krijg je alsnog onb bellen naar de EU (voor 27,50 inclusief BTW met klantvoordeel of 37,50 incl zonder klantvoordeel. Ipv €31,50 inclusief BTW). In het gunstigste geval heb je voor €1,50 minder unlimited met multisim (wanneer bellen naar EU 120 min voldoende is of €1,— extra met onbeperkt naar de EU) en in het ongunstigste geval €11,- extra voor unlimited met multisim.

  57. Origineel geplaatst door M
    Je huidige abbo kan niet worden gekoppeld aan een multisim

    Watch s5 OS 8.1 & IOS 15.1 12 Pro Max

    ( watch app / mobiel netwerk / configureren mobiel netwerk / inloggen Tmobile , kan niet worden gekoppeld )

    Anyone?

    Of je hebt geen GO abonnement of je hebt geen eSIM.

  58. @Leo: Als je elk jaar een nieuwe Watch koopt maak je je vast niet druk om €160

  59. Wel leuk om te lezen dat er mensen zijn die op deze optie zitten te wachten. Persoonlijk heb ik de 4G versie genomen om de metalen kasten en het krasbestendige glas. Heb toch altijd de telefoon bij mij en hardlopen/fitnessen doe ik met een Garmin. Maar top dat die optie er nu is. Waarom? Omdat het kan 😉

  60. Zo ver ik kan zien werkt multisim niet in combinatie met een @Work abonnement bij T-Mobile. Iemand die hier meer over kan vertellen?

  61. Welke operator instellingen hebben jullie? Hier Tmobile 48.5 maar abo aanvragen op Watch 7 lukt niet 😳

  62. @Ed: Dat is een corporate rateplan, die wordt niet ondersteund.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.