Reacties voor: T for Telecom gaat iPhone 3GS met Vodafone-abonnement verkopen

T for Telecom gaat de iPhone 3GS in combinatie met Vodafone-abonnementen verkopen. Dat is op zich niets nieuws, want er zijn wel meer winkels die dat doen. Maar waarom moet je de iPhone 3GS dan reserveren?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 78 reacties

  1. Heeft dit niet gewoon te maken met de exclusiviteitsdeal tussen Apple en T-Mobile (Omdat T-Mobile ook de enige reseller van die Google toestellen zal worden, bijvoorbeeld), of toch de nieuwe iPhone die dan op zijn beurt alleen bij T-Mobile te koop is waardoor de andere telco’s alleen de “uitgerangeerde iPhones” mogen verkopen?

  2. Misschien omdat het gaat om simlockvrije modellen?
    deze zijn via landen uit azie inmiddels goed leverbaar. Je betaald redelijk wat maar diverse betrouwbare webshops levere deze modellen inmiddels

    (bigdennis, camera4all)

  3. Dit roept ook wel de nodige vragen op: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1386753

    Zou het dan eindelijk?

  4. Voor zover ik zie heb je dus het toestel voor €100,- en het abbo. voor €22,50- per maand, voor wat belminuutjes en onbeperkt internet. Ziet er goed uit!

  5. Dat driehoekje rechtsboven doet mij denken aan een ravensburger puzzel… Zou dat het zijn?

  6. Zag de advertentie gisteren inderdaad ook. Ben benieuwd of dit het einde van het exclusiviteit contract betekend, of dat ze net als KPN gewoon een aantal simlockvrije toestellen op de kop hebben getikt.

  7. Origineel geplaatst door Donstil
    Misschien omdat het gaat om simlockvrije modellen?

    Dat wordt al in het artikel genoemd.

  8. Origineel geplaatst door Miti96
    Voor zover ik zie heb je dus het toestel voor €100,- en het abbo. voor €22,50- per maand, voor wat belminuutjes en onbeperkt internet. Ziet er goed uit!

    Die 22,50 zal waarschijnlijk alleen voor de eerste zes maanden gelden, Vodafone “stunt” altijd met zulke acties.

  9. de site http://www.phoneshop.nl verkoopt nog steeds toestellen met andere providers, waaronder Vodafone.

    Zo heb ik mijn toestel ook gekocht, prima service.

    Het prijsverschil tussen de 3G en 3GS is met 145 euro wel erg groot. een beetje concurrentie kan geen kwaad denk ik.

  10. Origineel geplaatst door Miti96
    Voor zover ik zie heb je dus het toestel voor €100,- en het abbo. voor €22,50- per maand, voor wat belminuutjes en onbeperkt internet. Ziet er goed uit!

    er staat een voetnootje bij de prijs. Meestal betekent dit iets heel slechts. Bijvoorbeeld alleen het eerste half jaar.

  11. De “van 44,50 nu…” lijkt aan te geven dat het abonnement al bestond, lijkt me niks nieuws dus.

  12. Dit zijn geen officiële NLD Iphon’s, maar Iphone’s uit het buitenland. T-Mobile heeft dit contract 5 jaar exclusief (dat jullie dit nu nog niet weten is mij nog steeds een raadsel)

    TFT verkoopt geen T-Mobile contracten.

  13. @GeNeRaL: Voor mij is het meer en raadsel hoe jij beweert details te weten uit een contract waarvan er vrij weinig openbaar bekend is gemaakt.

  14. De Iphone word bij T for telecom ook Simlock vrij verkocht, dan is ie dus simlock vrij en 100 euro duurder dan de aanbieding waarmee ze nu pronken.
    De aanbieding uit de folder houdt in dat het om een gesimlockte vodafone iphone gaat. Eerste half jaar 22,50 daarna 44,50. T for telecom doet zeker wel contracten van t-mobile. Graag reacties plaatsen als je die ook kunt onderbouwen met argumenten. en met feiten.

  15. Zo kun je bij mij in Vlaardingen bij de T for Telecom ook de 3GS kopen, simlockvrij, maar dan met een KPN Flexibel abonnement. Heeft T-Mobile haar exclusiviteit verloren??

  16. cq; reserveer nu houdt waarschijnlijk in dat ze niet in elk filiaal 50 toestellen op voorraad willen hebben, mocht het toch een slecht lopende aanbieding zijn dan blijven ze niet met de rest zitten. Vandaar reserveer nu.. pfff some people

  17. Origineel geplaatst door Jimmy
    Heeft T-Mobile haar exclusiviteit verloren??

    Nee, want die iPhone komen gewoon uit het buitenland.

  18. cq 2 ;

    inderdaad de iphone van T for telecom is een engelse variant.

    maar wel gewoon met nederlandse instellingen:)

  19. Origineel geplaatst door Jermaine
    Origineel geplaatst door Miti96Voor zover ik zie heb je dus het toestel voor €100,- en het abbo. voor €22,50- per maand, voor wat belminuutjes en onbeperkt internet. Ziet er goed uit!Die 22,50 zal waarschijnlijk alleen voor de eerste zes maanden gelden, Vodafone “stunt” altijd met zulke acties.

    Zoals ook in de folder te lezen is die 22,50 voor de eerste 12maanden.

  20. Ik heb mijn iPhone i.c.m. Een hi abbo begin november afgesloten in een t for telecom winkel.
    Hij is simlockvrij. Ze hadden er toen idd een aantal geïmporteerd . Ben er zeer tevreden mee en ja 3G werkt prima met hi extra snel 

  21. Dat zou goed kunnen, ik heb die folder niet gekregen ;)…

  22. 22,50 per maand is niet veel voor een iphone. Ik heb alleen al een abonnement, en die mag ik pas in juni verlengen, dus ik ga dan voor de nieuwe iphone. Gelukkig krijg ik morgen mijn simlockvrije iPhone 3GS thuis gestuurd:)

  23. Niks aan de hand, T For Telecom verkoopt al maanden iPhones via verschillende providers (lees: KPN / Voda)

    Toestellen kopen ze via het buitenland en worden verdeeld onder hun winkels daarna kunnen ze in de winkel via elke abbo worden gecombineerd, leuk alleen betaal je wel de hoofdprijs bijna 800 euro voor het toestel los.

    Zelde idee als de phoneshop (zelfde eigenaar als 2call)

    Hoe ik dit weet, ik heb er een bijbaantje 😉

  24. Ben benieuwder naar wat T-mobile in juli met de 4G gaat doen.

  25. “Reserveer nu” is puur om zich in te dekken tegen trage levering. Zeker omdat ze de officiële reseller willen omzeilen kan de toelevering aan Vodafone nog wel eens vertraagd worden.

    Vodafone heeft sneller internet en vermoedelijk betere dekking dan T-Mobile, welke langzamerhand bezwijkt onder het groeiende aantal iPhones. T-Mobile is echter veel voordeliger omdat je 300 belminuten PLUS 300 smsjes krijgt, terwijl je bij Vodafone 300 belminuten OF smsjes krijgt.

  26. Jermaine heeft gelijk.
    Ik heb dat krantje ook, me pa kwam ermee aanzetten.
    Dat 1’tje die je ziet staan bij de prijs van de abbo als je goed kijkt, verwijst elders in de folder naar de bekende ‘kleine lettertjes’, waarin staat dat die prijs alleen de eerste 6 maanden geld dacht ik.

  27. Origineel geplaatst door iFreek
    “Reserveer nu” is puur om zich in te dekken tegen trage levering. Zeker omdat ze de officiële reseller willen omzeilen kan de toelevering aan Vodafone nog wel eens vertraagd worden.Vodafone heeft sneller internet en vermoedelijk betere dekking dan T-Mobile, welke langzamerhand bezwijkt onder het groeiende aantal iPhones. T-Mobile is echter veel voordeliger omdat je 300 belminuten PLUS 300 smsjes krijgt, terwijl je bij Vodafone 300 belminuten OF smsjes krijgt.

    300 minuten OF 600 smsjes bij Vodafone. Dubbel sms is nu gratis. Dan nog zou dat betekenen bijvoorbeeld 300 smsjes en 150 belminuten, waarmee T-Mobile nog steeds goedkoper is. Denk echter dat de kwaliteit van het netwerk en dus de internetsnelheid inderdaad ook een grote rol spelen.

  28. Ik overweeg een Iphone 3Gs aan te schaffen, maar zit nog even met T-Mobile. Ik woon in NO-Friesland, en heb een aantal jaren geleden voor Vodafone gekozen vanwege veel betere dekking. Kan ik nu een iPhone kopen (en optimaal gebruiken) met een Vodafone abonnement? Ik vind het nog steeds een beetje vaag allemaal 🙂

  29. T4t is bijna failliet. Het bedrijf staat in de verkoop. Niemand wil t hebben. Men heeft phonehouse aangeboden t over te nemen en deze hebben na bestudering vd boeken de aanbod afgewezen.

  30. dit was natuurlijk de countdown aankondiging van tmobile van gisteren

  31. Origineel geplaatst door rufus kohn
    dit was natuurlijk de countdown aankondiging van tmobile van gisteren

    hahaha

  32. T-mobile heeft een veel snellere internet dan vodafone. Vodafone heeft weer een betere dekking. Ik heb beide abbo’s.

    Doe mij dan maar t-Mobile is ook nog eens voordeliger.

  33. Origineel geplaatst door Tom
    T-mobile heeft een veel snellere internet dan vodafone.

    >

    Sure..

  34. @Rawish Sorrie maar het is algemeen bekend hoor.
    Als je een zoals ik gooled zie je het wel. EN ik heb inside info, maar los daarvan het is in denld iphone wereld bekend. Kijk ook de reacties na, daar staat het ook.

  35. @Tom:

    Origineel geplaatst door Tom
    T-mobile heeft een veel snellere internet dan vodafone. Vodafone heeft weer een betere dekking. Ik heb beide abbo’s. Doe mij dan maar t-Mobile is ook nog eens voordeliger.

    ik heb een iphone 3g met vodafone en vodafone internet is echt wel een stuk sneller. en ja ik heb het getest met iemand die een iphone 3gs met t-mobile heeft.

  36. @mcbbvb dat klopt inderdaad. De snelheid van het internet van Vodafone is 3.6 Mbps en dat van het iPhone abbo van T-Mobile is 2.0 Mbps.. Dus dat is een stuk sneller, het snelste van Nederland zelfs!

  37. Dat driehoekje met ‘reserveer nu!’ slaat op het volgende:

    De iPhones die wij geleverd krijgen zijn uiteraard volledig simlockvrij en komen dan ook uit landen als Italie en Engeland. Ze zijn helaas erg slecht leverbaar. Zeker om er een hele keten mee te vullen.

    Niets nieuws onder de zon. Overigens kun je de iPhone ook met KPN, Hi of Telfort nemen.

  38. Ik zelf heb al maanden een iPhone 3GS met KPN. Gewoon gratis alleen even de juiste ‘ingang’ nemen! t for Telecom heeft ze trouwens met elke provider. Zelf wil ik geen T-Mobile, wil wel gewoon bereik hebben wat bij die roze club belabberd is ^^

  39. Oh en dat ‘Reserveer nu’, kan zijn dat wat iemand al eerder zei over de voorraad, zelf denk ik meer richting een ‘lokkertje’, zo van kom snel anders kan het niet meer ..

  40. Werk zelf bij T4T, en ze zijn gewoon voorradig :)! Er geldt alleen wel; op=op. Ze hebben namelijk een partij ingekocht! Let wel; alleen de Apple iPhone 3GS 16GB White!

  41. Nou ik ben aan het zoeken geslagen bij t4t, maar kan dus geen Apple Iphone 3gs 16 gb White vnden hoor?

  42. Origineel geplaatst door Jan
    T4t is bijna failliet. Het bedrijf staat in de verkoop. Niemand wil t hebben. Men heeft phonehouse aangeboden t over te nemen en deze hebben na bestudering vd boeken de aanbod afgewezen.

    Wat een onwijze onzin kraam jij uit. En buiten dat loop je achter. Wat is je bron?

  43. @sjass:

    Contact mij dan ff, ik heb er wel 1 voor je!

  44. FYI:
    Ze hebben alleen witte toestellen

  45. Reserveer nu, ze hebben nog geen toestellen maar die moeten nog geleverd worden aan T for Telecom? Misschien dat ze vandaar ‘reserveer nu’ erbij zetten..?

  46. Origineel geplaatst door Ramon
    Werk zelf bij T4T, en ze zijn gewoon voorradig ! Er geldt alleen wel; op=op. Ze hebben namelijk een partij ingekocht! Let wel; alleen de Apple iPhone 3GS 16GB White!

    Ramon, werk jij toevallig bij T for Telecom in Rijssen (overijssel)…? Omdat daar ook een Ramon werkt, die ook een iPhone bezitter is… Was dat m’n vraag…

  47. Origineel geplaatst door BeePee
    @mcbbvb dat klopt inderdaad. De snelheid van het internet van Vodafone is 3.6 Mbps en dat van het iPhone abbo van T-Mobile is 2.0 Mbps.. Dus dat is een stuk sneller, het snelste van Nederland zelfs!

    Staat dat op de site? Want wat ze soms zeggen wil niet zeggen dat dat gehaald wordt he.

  48. En alleen het eerste jaar is 22,25, tweede jaar 44,50. Dus gemiddeld betaal je 33,37.

  49. Ik wacht wel op de iPhone gen. 4

  50. @Bram:

    Origineel geplaatst door Bram
    Origineel geplaatst door RamonWerk zelf bij T4T, en ze zijn gewoon voorradig ! Er geldt alleen wel; op=op. Ze hebben namelijk een partij ingekocht! Let wel; alleen de Apple iPhone 3GS 16GB White!Ramon, werk jij toevallig bij T for Telecom in Rijssen (overijssel)…? Omdat daar ook een Ramon werkt, die ook een iPhone bezitter is… Was dat m’n vraag…

    Dat ben ik ja :)!

  51. @Joram:

    DAT IS EEN DRUK FOUT!! Let op, je betaald alleen het eerste half jaar 22,25, dus na een half jaar wordt het 44,50!

  52. Origineel geplaatst door Ramon
    @Bram:
    Dat ben ik ja !

    Zegt ‘ie zo trots als een pauw. 😛

  53. Origineel geplaatst door Niels
    Origineel geplaatst door Ramon@Bram:Dat ben ik ja !Zegt ‘ie zo trots als een pauw.

    Haha, nee hoor :)! Maar ik beantwoord netjes zijn vraag :P!

  54. @GeNeRaL:

    Dit zijn zeer zeker wel NLD iphones. alleen gelocked op vodafone. ook verkopen wij WEL t-mobile contracten. alleen hebben wij een slechte zakelijke relatie met t-mobile. mede omdat wij van hun geen tot weinig kortingen mogen geven op toestellen.

    Vriendelijke groet,

    Een T4T medewerker;-)

  55. @Kevin.:

    Ze zijn NIET gelocked op Vodafone, want kan er gewoon KPN of Hi instoppen :)!

  56. Origineel geplaatst door Niels
    Origineel geplaatst door Ramon@Bram:
    Dat ben ik ja !Zegt ‘ie zo trots als een pauw.

    En daar zijn we compleet! ^^

    ‘streepje’

  57. Na de introducties van de iPhone door T-mobile in Nederland was een van de eerste aanbieders van de iPhone; wireless circle. De mobiele telefoon aanbieder voor studenten.
    http://www.studentenbellengratis.nl
    Deze bied namelijk de iPhone simlock vrij aan al meer dan een jaar…..

    Maar goed het gaat natuurlijk niet om het simlock vrije… denk eerder dat het een marketingstuntje is om mensen warm te laten lopen…. 🙂

    groet Ralph

  58. Origineel geplaatst door Cornellio
    Ik zelf heb al maanden een iPhone 3GS met KPN. Gewoon gratis alleen even de juiste ‘ingang’ nemen! t for Telecom heeft ze trouwens met elke provider. Zelf wil ik geen T-Mobile, wil wel gewoon bereik hebben wat bij die roze club belabberd is ^^

    Wat is dan die juiste ingang???

  59. Nou laat ik t zo zeggen interne memo 🙂

    KPN is zelfs bereidt om een gedeelte vd kosten voor te schieten aan de nieuwe koper

    Origineel geplaatst door Roel
    Origineel geplaatst door JanT4t is bijna failliet. Het bedrijf staat in de verkoop. Niemand wil t hebben. Men heeft phonehouse aangeboden t over te nemen en deze hebben na bestudering vd boeken de aanbod afgewezen.Wat een onwijze onzin kraam jij uit. En buiten dat loop je achter. Wat is je bron?

  60. @Jermaine: Vodafone also has the android phone ( htc magic ) so its not an exclusive on t-mobile only the crappy g1 which is slow and out of date , t-mobile will from this year also loose the right to exclusive iphones , read an article on the apple website where it said that holland will have 3 operators for the next model of the iphone , just like in the uk the iphone is on sale with 3 operators , t-mobile s days are luckly ticking away the sooner its gone the better

  61. Origineel geplaatst door Tom
    T-mobile heeft een veel snellere internet dan vodafone. Vodafone heeft weer een betere dekking. Ik heb beide abbo’s. Doe mij dan maar t-Mobile is ook nog eens voordeliger.

    Haha, de downloadsnelheid van Vodafone ligt toch echt hoger dan die van T-Mobile. Weet niet hoe dit in de praktijk uitvalt, heb het nog nooit naast elkaar gezien. Heb zelf ook Vodafone, maar slecht 3G verbinding rondom huis. Maar met 3G is ie wel lekker snel!

  62. @Ramon:
    Haha leuk je te ontmoeten via het internet, ik heb bij jullie een abo afgesloten met een HTC Magic, wit. Paar keer mee terug geweest. Weet niet of je daar nog iets van bij staat? Dat ie het steeds niet deed enz..
    Heb inmiddels geen Magic meer, maar een HD2!

    Maar die prijzen van Vodafone, liggen toch wel hoog of ligt dat aan mij? Hoeveel belminuten krijg je voor dat bedrag?

  63. Origineel geplaatst door thumper_uk
    @Jermaine: Vodafone also has the android phone ( htc magic ) so its not an exclusive on t-mobile only the crappy g1 which is slow and out of date , t-mobile will from this year also loose the right to exclusive iphones , read an article on the apple website where it said that holland will have 3 operators for the next model of the iphone , just like in the uk the iphone is on sale with 3 operators , t-mobile s days are luckly ticking away the sooner its gone the better

    Maby it’s better if you speak Dutch, like the other people on iPhoneclub.nl…..?!

  64. Er staat trouwens ook niet bij om welk model het gaat, de 16GB of de 32GB. Heeft iemand daar duidelijkheid over? Jij misschien Ramon?

  65. @Joram:
    Bij ons in de folder was de 22,50 maar voor 6 maanden. Waar heb jij gezien dat het voor een jaar was?

  66. Heel simpel alles.
    Het betreft hier het volgende:
    Vodafone 35 + Internet, de 1ste 6mnd voor 22,25. Daarna 44,50.
    275 min/550 sms p.mnd

    En er is maar 1 soort toestel leverbaar:
    Apple iPhone 3GS 16GB White..

  67. Origineel geplaatst door thumper_uk
    @Jermaine: Vodafone also has the android phone ( htc magic ) so its not an exclusive on t-mobile only the crappy g1 which is slow and out of date , t-mobile will from this year also loose the right to exclusive iphones , read an article on the apple website where it said that holland will have 3 operators for the next model of the iphone , just like in the uk the iphone is on sale with 3 operators , t-mobile s days are luckly ticking away the sooner its gone the better

    En waar staat dat op ‘de Apple website’ waar er meerdere aanbieders zullen zijn?

  68. @Rowan:

    Misschien zou je even in het Engels terug moeten schrijven, want als hij zelf al geen Nederlands schrijft/spreekt… 😉

  69. Origineel geplaatst door Peter
    @Joram:Bij ons in de folder was de 22,50 maar voor 6 maanden. Waar heb jij gezien dat het voor een jaar was?

    staat op de achterkant. Maar betreft een drukfout bij de zetter. Staat gelukkig er ook in: druk en zetfouten voorbehouden…

    abo is een half jaar korting.

  70. Origineel geplaatst door Bram
    @Rowan: Misschien zou je even in het Engels terug moeten schrijven, want als hij zelf al geen Nederlands schrijft/spreekt…

    Dan pakt hij Google Translate er maar bij, die moeite doet hij toch al om iPhoneClub te bekijken… 😉

  71. Heb er een gekocht bij t4t, prima iPhone, NL instellingen. Idd drukfout, maar dat komt voor rekening van t4t. Zij moeten dus toch abo 1 jaar voor halve prijs leveren, heb ik ook gekregen na aandringen. GemIddeld komen kosten dan op 33,38 euro pm, Qua kosten dus vergelijkbaar met i150 abo van tmobile alleen dan dubbel zoveel sms/min. Betere aanbieding heb ik nog niet gevonden.

  72. @Wendy:
    bij welke winkel heb je het toestel dan gekocht.

  73. @Monique: Hoi ook ik zit met hetzelfde probleem, maar heb nu iets aangeboord, met wellicht een goede afloop.

  74. @Wendy: Hoi Wendy, mag ik vragen welk argument je hebt gebruikt? Ik wil zelf namelijk dezelfde aanbieding gaan halen, maar kom er nu dus achter dat het een drukfout is. Ik ben erg benieuwd naar hoe je het hebt aangepakt.
    Bij voorbaat dank

  75. gsmweb.nl heeft zeer scherpe prijzen.
    heeft iemand hier al ervaring mee?
    dit is via T mobile

  76. mijn man heeft een iphone, volgend jaar loopt zijn abonnenment af, krijgt hij een nieuwe iphone en ik krijg dan de iphone van hem.
    ik bel niet zovel, heb dan dus een zo goedkoop mogelijk abonnenment met internet nodig.
    ben ik dan (omdat ik zelf een telefoon heb) zelf een abonnement aanbieder kiezen? wie weet een goedkoop abonnement?
    alvast bedankt

  77. Origineel geplaatst door Jan
    daniel

    ja. Juist. buiten het feit dat daar niets van waar is, ben ik wel benieuwd van wie die zogenaamde “interne memo” dan komt….
    *wss ga je daar geen antwoord op geven want: ow: interne memo bestaat niet!*

  78. Interne info. Ik werk in een T 4 T shop ergens in het land, en ik heb net de zwarte ook binnen. 🙂 Dus dezelfde aanbieding geld nu, maar óók voor zwarte simlockvrije iPhones.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.