Reacties voor: Symbaloo en iPhoneclub starten gezamenlijke iPhone-webmix

Symbaloo, iPhoneclub en Bright hebben een gezamenlijke webmix over de iPhone gemaakt. Deze webmix zet alle relevante links rondom de iPhone op een rijtje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 41 reacties

  1. Goed initiatief.

  2. Doe mij maar gewoon mijn eigen RSS reader op de iPad :-).

  3. Ja, dit is (weer) fantastisch! Wat een goed werk doen jullie! Perfect en hulde….

  4. Leuk, maar gebruiken zal ik het niet.

  5. Goed initiatief indeed en verdomd handig, dank!

  6. Geweldig!

  7. flipboard achtig ding zou 100 keer beter zijn.

  8. Wel in HTML5 neem ik aan 😛

  9. Ik heb net even snel die site bekeken en het oogt netjes en overzichtelijk. Voor een beginner ( denk ik zelf ik ) is het zeker een aanrader. Je leert op snelle en overzichtelijke wijze de tips trucs en do’d / dont’s snel kennen. Ik zeg lekker bezig daar!

  10. Zeer handig voor de beginners. 🙂
    En met de iPhone 4 denk ik dat er een hoop beginners bij zitten. Dus zeer nuttig.

  11. Het is een verzamelpagina die je steeds verder kan verpersoonlijken; RSS is er maar een.

  12. Het ziet er leuk en handig uit. Maar wat ik in het overzicht mis, zijn de sites met (gratis) apps, zoals freeappaday, freegameoftheday en (momenteel) nl.appevent

    Of zoek ik dan niet goed? Maar de opzet moet toch zijn dat je het in één oogopslag ziet.

  13. Hij is fijn! Heb hem gelijk toegevoegd.

  14. Super! Ziet er mooi uit en heel handig in gebruik…
    nog ff uitzoeken wat ik er zelf no aan toe kan voegen.
    Goed initiatief!

  15. ik vind het een leuk idee, maar gebruik toch meer iphoneclub.nl, heb hier genoeg aan.

    misschien leuker om zoiets te hebben met IOS, dus ook ipad toevoegen en evt de nieuwe iTV.

  16. Ik gebruik Symbaloo al bijna 2 jaar als startpagina en het is echt heerlijk werken. In combinatie met Firefox (waar een “add-tile” knop in de taakbalk gestopt kan worden is het superhandig. Je moet het eigenlijk zien als 1 grote visueel weergegeven verzameling bookmarks.

    In reactie op het “ik mis…”-stukje van Alfred: je kunt dus zelf zoveel blokjes toevoegen als je wil, deze verplaatsen en op verschillende pagina’s zetten, die je ook weer zelf aan kan maken. Check de website van symbaloo zelf eens voor een duidelijker overzicht, echt een aanrader 🙂

    Origineel geplaatst door Alfred
    Het ziet er leuk en handig uit. Maar wat ik in het overzicht mis, zijn de sites met (gratis) apps, zoals freeappaday, freegameoftheday en (momenteel) nl.appeventOf zoek ik dan niet goed? Maar de opzet moet toch zijn dat je het in één oogopslag ziet.

  17. T ziet er prof uit. Maar zie weinig toegevoegde waarde in. Ook kijkend naar de beginners. Bijv sym cydia. Als beginner weet men niet wat cydia is. Gebruikers zijn genoodzaakt alle mooie button te clicken om meer info uit te halen.

    Ik zeg NeXT !!

  18. nice, geadd aan me symbaloo page =)

  19. Sorry, maar net zo nutteloos als Symbaloo zelf. Vroeger had iedereen startpagina.nl als ”startpagina”, maar dat doet ook bijna niemand meer. Iedereen weet waar hij/zij heen wil en als ik op cmd+t druk krijg ik bij g chrome ook gewoon mijn meest bezochte websites met o.a. iphoneclub.nl.

  20. Origineel geplaatst door Profie
    Sorry, maar net zo nutteloos als Symbaloo zelf. Vroeger had iedereen startpagina.nl als ‘’startpagina”, maar dat doet ook bijna niemand meer. Iedereen weet waar hij/zij heen wil en als ik op cmd+t druk krijg ik bij g chrome ook gewoon mijn meest bezochte websites met o.a. iphoneclub.nl.

    Helemaal mee eens

  21. Durf ook je ‘concurrenten’ zoals iphoned.nl en mobilecowboys.nl er tussen te zetten..

  22. Misschien een idee (lettend op deze reacties) om deze index als een pop-up sheet te presenteren op de iPc homepage
    Een link naar een aparte webpage met knoppen is net zoals startpagina idd. een beetje erg 1990…

  23. Ik weet het eerlijk gezegd niet, het lijkt mij een behoorlijke hoop iPhonejargon, als het gericht is op iPhone newbies. En de blokjes benoemen de ‘afzender’, en niet wat de bezoeker zoekt, bijv Hier beginnen, Voor je koopt, Welk Abo past bij je, My first apps.
    Ik zou nieuwe iPhonegebruikers toch gewoon naar jullie eigen site verwijzen, voor het overzicht. En de symbaloo vind ik eigenlijk meer voor gevorderden.

  24. Matig, proformance van site laag en te veel on interessante pagina’s voor een gebruiker van het eerste uur. Ik zou hem direct al parkeren.

  25. Startpagina uit? Nee hoor, heeft dagelijks nog steeds meer dan 1 miljoen bezoekers! Leuk initiatief dit!

  26. Even een tipje voor de mensen die de pagina willen aanpassen: je kunt de pagina aanpassen nadat je hebt geklikt op “stop updates”, je kunt hem dan naar eigen wens aanpassen en ook blokjes toevoegen. Je ontvangt dan alleen geen updates meer van de oorspronkelijke maker, in dit geval van iPhoneclub.

    Handig is om de Chrome of Firefox add-on te downloaden waardoor je gemakkelijk sites kan toevoegen aan je gepersonaliseerde pagina. Je kunt bijvoorbeeld een startpagina voor jezelf maken met sites die je vaak bezoekt.

    Mooi dat er ook een iPad pagina komt. Er is al één ipad pagina te vinden in de Gallery met handige RSS-feeds voor al het iPad nieuws. Zoek nadat je op het groene plusje hebt geklikt op “iPad”.

    Bedankt voor deze handige pagina iPhoneclub!

  27. Bah, vind het gewoon lelijk. Vind tekst met categorien toch overzichtelijker. Maja smaken verschillen.

  28. @ronald: 1 miljoen 50 plussers zul je bedoelen? En wat dacht je van computermerken en Microsoft trouwens zelf ook. Mijn pa (zelf 50 plusser) koopt acer pc en krijgt startpagina.nl ongewenst als homepage! Op startpagina staat gewoon een linkje naar hotmail.com! Give me a break!

  29. Ook ik gebruik symbakoo ak vanaf het begin, deze kan ik dus mooi gebruiken. Wacht nu al op de iPad versie.

    Goed initiatief!

  30. Van een goed huwelijk komen mooie kindjes.

    Een nieuwe impuls geeft altijd weer energie.

    Succes met de samenwerking!! Dat er iets moois uit voort mag komen!

  31. Ik ben een enthousiaste gebruiker van Symbaloo. Er kan nog veel meer mee dan je zou denken. Zoals opstarten email met reeds ingevuld emailadres. Zo mail je snel naar vrienden. Op een grote monitor kun je veel ‘blokjes’ aanmaken waardoor je veel favoriete url’s kunt opgeven. Kortom; een fijne persoonlijke homepage. Heeft niets te maken met de eerder genoemde startpagina.nl.
    Het initiatief voor een eigen iPhone pagina is super.

  32. Vind het helemaal niks. Gaat niks worden ook,

  33. Ziet er goed uit jongens.
    Weet alleen nog niet of ik het zal gebruiken!

  34. gebruik nu Symbaloo zo’n 2 a 3 jaar.
    Heerlijk!
    Wordt nu wel tijd voor een mooie mobiele versie.

  35. als symbaloo gebruiker van t eerste uur, ben ik hier blij mee. het is een fantastisch tool. idd een mobile variant is ook handig. er bestaan overigens al diverse apple pagina’s : ga maar eens zoeken via nieuwe pagina…kijk welke het best bevalt…

  36. Erg leuk initiatief!

  37. Ziet er goed uit maar graag ook als app voor mijn iPhone. !

  38. Toppie, meteen toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.