Reacties voor: Offline navigatie-app Sygic werkt binnenkort met CarPlay [video]

Goed nieuws voor iedereen die graag navigeert via Sygic. De makers hebben laten weten dat ze druk bezig zijn met een CarPlay-versie van hun app. Sygic is één van de populairdere offline navigatie-apps.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Hey super.

    Deze gebruik ik altijd en kan ik deze ook in m’n auto gebruiken. Had het wel verwacht omdat sygic veel updates van de App en kaarten geeft maar is fijn te zien dat ze met deze update gaan komen.

  2. Goed om te horen! Dit is wat mij betreft de meest uitgebreide en fijne navigatie app. Nu nog twee maanden wachten op mijn nieuwe auto met CarPlay 😁

  3. Eerst iPhone X support regelen

  4. Goed nieuws, heb nergens gelezen dat ook TomTom ondersteuning gaat krijgen voor CarPlay.

    Maar goed nieuws.

    • @Michel: Ja, hoe jammer is dat. TomTom was zeer innoverend in het verleden. Het is erg teleurstellend dat TomTom, notabene het bedrijf dat Apple (deels) van kaartmateriaal bedient, geen ondersteuning voor CarPlay heeft aangekondigd. Hoewel ik nog steeds groot fan ben van TomTom omdat de navigatie het prettigst en meest intuïtief werkt, ga ik TomTom toch verwijderen van mijn iPhone als ze geen CarPlay gaan ondersteunen.

  5. @elvin: dat is al het geval. Tenzij je bedoelt dat jij eerst nog een iPhone X moet aanschaffen 😊

  6. Op de iPhone x werkt hij gewoon hoor.

  7. Al jaren ben ik in het bezit van een world licentie van Sygic nu wil ik CarPlay gebruiken moet ik een speciale car app downloaden.
    En er wordt even gevraagd of ik een premium licentie van 79,95 wil aanschaffen !! Dat is toch een beetje dubbelop! Is het mogelijk om account gegevens te combineren of word ik opgelicht??

  8. @Henk Noordzij: Ik vroeg me al af waarom ik nog geen CarPlay optie kreeg. Net die app geïnstalleerd en inderdaad kan ik mijn licentie niet gebruiken. Heb mijn account eraan toegevoegd, maar helaas. De GUI van die app is ook wel erg outdated. Hopelijk komt de functionaliteit ook nog naar de Sygic versie die ik gebruik.

  9. @Henk Noordzij: Als ik me niet vergis komt CarPlay ondersteuning ook voor de andere Sygic app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.