Reacties voor: SwitchEasy Coverbuddy: iPad-hardcase in de kleuren van de Smart Cover

De SwitchEasy CoverBuddy is een hardcase van polycarbonaat, die aansluit op de kleuren van de Smart Cover van Apple. Met deze hoes is ook de achterkant van de iPad 2 goed beschermd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Écht een aanrader! Heb zelf de zwarte SmartCover met de zwarte CoverBuddy. Voelt heel degelijk aan! Is wel even wennen dat de iPad iets dikker is als je zo dun gewend bent. Verder dan dat, een perfecte case. Sluit naadloos aan en zorgt ervoor dat je de SmartCover nog volledig kan gebruiken (alle manieren van neerzetten).

  2. Ik heb deze coverbuddy al een tijdje zou niet direct zeggen lightweight… Echter wel betere grip op je ipad, goede protectie en een bijkomend voordeel; met de coverbuddy heb je niet meer het probleem dat bij het typen (opgerolde smartcover als steun) het geluid steeds harder of zachter gaat.

  3. bestaat zo iets ook voor de iPad1

  4. Ik wilde geen smartcover – omdat die de achterkant openlaat – en dit is de ideale oplossing voor bescherming van je iPad ‘onderkant’ maar wel een smartcover.
    Heb hem nu twee weken – handig.

  5. Heb deze case ook sinds ik de iPad 2 heb, echt een ideale case icm een Smart Cover! Echter wil ik m zo snel mogelijk vervangen voor de Mag Snap Case van Incase!! Deze case heb namelijk een hele slimme toevoeging; twee extra magneten zodat ze Smart Cover goed blijft zitten als je m naar achter klapt en zodat je nog een extra viewing angle hebt!

    http://www.goincase.com/products/detail/CL57970

    Heb via mail vernomen dat Appelhoes.nl deze binnenkort in de collectie gaat/wilt opnemen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.