Reacties voor: SwitchEasy CapsuleRebel voor iPhone 4

De SwitchEasy CapsuleRebel voor iPhone 4 heeft een fraaie wervelstructuur en is van high-tech materialen gemaakt. Rubber zorgt voor extra grip en GE Lexan Polycarbonaat voor bescherming.
Lees het complete artikel → SwitchEasy CapsuleRebel voor iPhone 4
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Wat een lelijk ding

  2. Nogal ja ;)!

  3. Heb hem voor m’n 3GS. Inderdaad niet de mooiste, maar absoluut de beste. Zal met deze niet anders zijn.

  4. Heb er 1 voor de 3G en vond hem in het begin wel goed zitten, maar later kreeg ik wel veel te maken met stof onder het hoesje. Misschien dat het bij de i4 versie is opgelost.

    Jammer dat de Incipio NGP translucent niet te verkrijgen is in Nederland. Als ik hem via de officiële site wil bestellen ben ik 40 dollar kwijt incl verzendkosten. Terwijl je hem in de US bij een walmart voor 20 dollar kan krijgen :S

  5. Ik vind hem er bizar uitzien op een positieve manier. Wit is juist cool

  6. Wat is ie lelijk!!! Dat gedrocht staat voor alles wat Apple juist NIET bedoeld met het design van de iPhone.

    @Nick; Stof en vuil krijg je onder elk hoesje

  7. Als je op Ebay kijkt heb je hem voor nog geen €20,- in Nederland. De Feather is overigens een heel mooi alternatief en superdun.

  8. Daar is goed over nagedacht tijdens het ontwerp van dit hoesje, het ziet er me een van de veilgiste hoesjes uit die ik tot nu toe gezien heb. Maar het oog wilt ook wat, helaas zou ik deze nooit kopen omdat ik het persoonlijk niet mooi vind.

  9. Eigenlijk vindt ik um best wel wat hebben.

  10. dit zal vast niet hun bestseller worden. je koopt een iPhone 4 toch zeker ook voor de design en niet alleen wat het allemaal kan. de NUDE van dit bedrijf vind ik wel wat hebben, alleen twijfel ik daar wel over de bescherming.

  11. Hoesjes :’)

  12. @Nick: Lezen!!! Je hoeft hem niet te kopen voor 40€, in het artikel staat dat het ook via de iphoneclub shop kan.

  13. GE Lexan is wel knap als GE geen plastics meer maakt, de hele plastics business is verkocht aan Sabic 🙂

  14. Deze is gewoon echt een MOOOOOIE case

  15. Doe mij maar gewoon een lederen sleeve voor m’n i4. Weliswaar geen goede bescherming, maar goed genoeg voor in je broekzak, ik ga er toch niet mee gooien :S En doe je ook geen afbreuk aan het mooie design (: dat dit soort dingen verkocht worden…

  16. L E L I J K !!!

  17. Smaken verschillen. Deze case bestaat al geruime tijd. Op stilstaande beelden lijkt hij mooi, maar zodra je hem van verschillende kanten kunt bekijken op een filmpje die niet gemaakt is door Switcheasy (zie talrijke reviews op YouTube) viel hij me erg tegen. Stoer, maar alleen voor een jongen van middelbare school leeftijd zeg maar. Wit rubber wordt snel vies en het hard case gedeelte beschermt niet alle kanten van uitlubberen van het zachte gedeelte (ik meen de onderkant).

    Correctie op bovenstaande bericht: rood is ook als kleur in de aanbieding.
    En als toevoeging: wie het geld ervoor over heeft kan twee verschillende kleuren kopen en ze door elkaar gebruiken.

  18. @Jeroen: Klopt, we heten nu Sabic Innovative Plastics, we maken nog steeds Lexan

  19. Ik vind het een geweldige case, maar ik vind een rebel M leuker
    Met 2 kleuren dus en in het filmpje zeggen ze dat er 3 kleuren zijn..

  20. @Nick: de incipio is bij je lokale tmobile store te koop. Ik heb hem daar ook gekocht, de ‘matte’ versie weliswaar welke de opvolger is.

  21. Ik heb anderhalf jaar lang met veel plezier een capsulerebel om mijn iPhone 3G gehad en die heeft hem tegen de hardste klappen beschermd, zelfs een paar minuten zwembad zijn mede dankzij de afdekdopjes geen fatale ervaring voor mijn phone geweest.

    In het geval van deze case zie ik dat er weer werkelijk overal aan is gedacht en alles met uiterste precisie is ontworpen. Helaas vind ik deze in tegenstelling tot de 3G versie wel echt lelijk! Het feit dat de iPhone niet helemaal plat kan liggen vind ik nog niet eens zo erg maar die ‘spine’ ziet er gewoon niet uit.

    Als ze een ander model met dezelfde hybride constructie zouden ontwerpen vervang ik mijn loszittende en weinig beschermende apple bumper er meteen door.

  22. Hun capsule neo is nog steeds de beste, hopelijk brengen ze die ook uit voor de 4.

  23. He bah dan heb je een hekel aan je iphone!

  24. Origineel geplaatst door Ultem
    Klopt, we heten nu Sabic Innovative Plastics, we maken nog steeds Lexan @Jeroen:

    Lexan is echt geweldig 🙂

    veel sterker dan oldschool plexiglas.

    verder vind ik dit wel een erg lelijke case. maar smaken verschillen, sommige willen ook een witte iphone maar die vind ik ook lelijk. switcheasy maakt goedkope cases van redelijke kwaliteit. hoesjes bestaan vaak uit twee delen, een zacht plastic gedeelte aan de onderkant en een hard plastic case dat je over de zachte heen klikt. dit heeft als voordeel dat het en hard en buigzaam is. werkt goed, maar de zachte case lubbert na enkele maanden een beetje uit aan de onderkant bij de dock connector.

    over de nude case, die had ik voor mijn 3G, het is een grappige case maar ik zou deze niet nog een keer kopen. er komt veel stof tussen de case en de iphone in, en dat zie je. dan moet je constant de case schoonmaken anders zie je een smerige iphone met een dun hoesje. en het hoesje zie je ook goed. voor de iphone 4 heb ik gewoon een bumper, als ik een nieuw hoesje koop koop ik een ander soort bumper, maar nog steeds een bumper. ideaal.

  25. Supervet hoesje in het wit, mmm ga dit hoesje binnenkort zeker bestellen in de club shop. Eerst nog even naar Duitsland en dan toch maar een zwarte iPhone 4 halen  met het witte hoesje er omheen is ie voor mij af!!!

  26. mooi ding, hem ook maar besteld via http://www.ifoniq.nl
    als het goed is komt de postbode hem vandaag brengen.

    @ chris:

    Ach ja de één raakt opgewonden van het ontwerp van de telefoon de ander is door genetisch aangeboren motorieke problemen genoodzaakt om zo iets te bestellen zodat hij nog wat langer van zijn iphootje kan genieten.
    Ook als het ontwerp geweldig en werkt de telefoon voor geen meter wat is dan het doel van een iphone, juist omdat het gewoon goed werkt!!

  27. @Thijs: Bij mijn Incipio Feather voor de 3G heb ik er geen last van.
    @nnnelson: Ik heb het over de Incipio NGP en die kan je niet kopen via de shop. Lezen!!!
    @Ortwin: Ah bedankt voor je reactie, matte is ook wel vet alleen ben toch meer voor de doorzichtige versie 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.