Reacties voor: Swipe Controls: bedien je muziek door te swipen (jailbreak)

Swipe Controls is een zogenaamde media player controller waarmee het mogelijk is om je muziek te bedienen door te swipen over het scherm van de iPhone of iPod touch. Doordat je geen gebruik hoeft te maken van de relatief kleine knoppen om je muziek te bedienen, is het gebruik van de applicatie vooral handig voor het gebruik van de iPhone in de auto of in je zak.
Paul Pols -

Reacties: 12 reacties

  1. Is dit dan een programma die je apart moet opstarten? Want dan lijkt het mij geen vervanging voor PocketTouch. (en PT kun je tegenwoordig in de App Store vinden).

  2. @iMario: dit is inderdaad een aparte applicatie. De mededeling dat de applicatie bedoeld is als vervanging voor PocketTouch is gebaseerd op: “If you are familiar with PocketTouch, it’s basically a replacement I made for me, because I really used it a lot“. Daarnaast is PocketTouch zover ik weet een betaalde applicatie. Dit zal niet voor iedereen een probleem zijn, maar een groot aantal mensen ziet vaak graag ook een gratis alternatief.

  3. Is er geen app dat direct werkt vanuit je lockscreen?

  4. hmmm…bij mij werkte dit programma niet echt goed. Volume wijzigen ging nog wel maar vorige of volgende track zorgde met regelmaat voor een foutmelding (no track)

  5. Ik wist helemaal niet dat je ook in het midden kon klikken van de oordopjes van apple!!!
    Dacht dat je alleen harder en zachter kon zetten.

    Vind dat toch een stuk makkelijker om de muziek te bedienen dan steeds in mn broekzak ff van lockscreen en naar het volgende nr te swipen.

    Maar voor in de auto is het idd wel handig :p

  6. Er was toch ook een app in de appstore die dit kon? Handig voor in de auto met album art op de achtergrond. Grafisch iets mooier dan bovenstaande app. Kan alleen ff niet op de naam komen.

  7. Lijkt me wel zo gemakkelijk 🙂

  8. Lijkt me opzich wel handig maar werkt dit dan ook op het lockscreen (normaal gesproken kun je via je lockscreen ook muziek bedienen door tweemaal op de homeknop te drukken, is er bij deze app ook zoiets)?

  9. @Kokkie:

    Je zult fluxtunes of opus bedoelen. Tenminste die ken ik. Ik gebruik fluxtunes en ben tevreden.

  10. Werkt wel, maar bug als je voorbij begin playlist wil swipen. Verder geen shuffle en repeat functies. Is er geen app die dit in de iPod functie doet?

  11. Dan heb je nog FlickTunes, Swipe Control, SideSwipe, Car Tunes, iGesture, iSwipeMusic maar de app die ik bedoelde was PlaySafe 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.