Reacties voor: SwiftKey toont toetsenbord voor iOS 8, volgende week te downloaden

SwiftKey gaat tegelijk met iOS 8 een speciaal toetsenbord uitbrengen, waarmee je vloeiend en supersnel kunt schrijven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Hm, heb mijn vraagtekens bij het gebruik van zo’n toetsenbord. Misschien testen wanneer ie ook in het Nederlands beschikbaar is. Denk dat het typen voor mij fijner zal voelen. Vind vegen nog maar raar.

  2. Ik gebruik het op een Android toestel in het Nederlands, en moet zeggen dat het echt gemakkelijk is en ook goed werkt.

  3. Volgens mij is er een andere app genaamd “Flexy” o.i.d. die beter zou werken, toch?

  4. als ik me niet vergis is swiftkey op android wel al beschikbaar in het nederlands…
    Raar dat hij op de iphone dan nog geen ondersteuning heeft, lijkt me toch alleen een kwestie van het nederlandse woordenboek toevoegen
    Jammer! Dit was een van de dingen waar ik om stond te springen aan ios 8! nog wat langer geduld dan maar

  5. Ik gebruik SwiftKey al heel lang op m’n Androidtoestel. De swipe functie gebruik ik niet. Heb al verschillende andere toetsenborden uitgeprobeerd, maar blijf terugkomen bij SwiftKey. Op Android is al heel lang ondersteuning voor Nederlands. Dus het is vreemd dat de versie voor IOS geen ondersteuning heeft!

  6. Eindelijk!! Heerlijk swypen!

  7. Al mag iedereen er gek op zijn, veel contacten van mij die Android gebruiken met de eigen toetsenborden typen enorm beroerd. Fout op fout en ik moet regelmatig gaan puzzelen wat ze nou bedoelen. Dit in tegenstelling tot mensen met een iPhone die ik vaak heel weinig op typfouten betrap. We zullen het allemaal gaan meemaken!

  8. Hmmm als het maar niet je Batt leeg trekt. Het is toch een app op de achtergrond? Terwijl het toetsenbord van Apple in de core draait!

  9. Als deze app geen Nederlands ondersteund, waarom dan deze app downloaden?
    Er is al een andere soortgelijke app in de appstore
    En er komen de komende weken vast wel meer van zulke apps
    Ik wacht rustig af

  10. Dan maar hopen dat Swype snel komt, met Nederlandse ondersteuning…

  11. ik lees nu al die artikels over toetsenborden maar je installeerd ze en je ziet dus niks omdat er geen nl support is dat zeg ik goed? wanneer gaat dat komen, artikels zijn altijd super hier maar altijd zo jammer dat we lekker worden gemaakt door apple met geweldige functies maar oja er is geen NL support…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.