Reacties voor: SwiftKey toetsenbord-app gaat thema’s verkopen

SwiftKey heeft een update gekregen en biedt nu betaalde thema's en animaties. Ook is het toetsenbord stabieler geworden.
Lees het complete artikel → SwiftKey toetsenbord-app gaat thema’s verkopen

Reacties: 16 reacties

  1. Jammer dat ze de emoijis niet geüpdatet hebben. Verder vind ik dat er niet echt een mooi thema bij zie waar ik voor zou willen betalen.

  2. Ik heb de sterrenhemel gekocht en geselecteerd, maar krijg gewoon een zwart toetsenbord op mijn iPhone 6. Dan wordt het wel erg duur zo. (in de app staat ie op selected)

  3. Hier ook last van.. Minimal Coal gekocht, staat op selected en krijg ook het normale zwarte toetsenbord..

  4. Hier ook last van. Thema gekocht, maar de zwarte komt hele tijd terug. Herstarten van iPhone heeft ook niet geholpen.

  5. Voor mensen met zwarte toetsenbord problemen: op de site van swiftkey staat dat er wat problemen zijn met die toetsenborden die worden opgelost, weet niet wanneer

  6. Welke toetsenbord is het beste voor iOS?

  7. Ik gebruik zelf fanceykey, werkt heel goed en je kan je eigen thema’s maken met allemaal tik geluidjes erbij die je kunt kiezen, je kunt betalen met echt geld maar ook met sterren in de app. Je kunt je eigen toetsenbord helemaal naar wens aanpassen en maken

  8. Bij mij werkt het ook niet. Ook de coal gekocht maar krijg de normale zwarte weer die ik daarvoor had. Testen ze dit soort dingen niet van te voren?

  9. Inmiddels een update van swiftkey en toetsenbord opnieuw geïnstalleerd. Nu werkt het wel. Mijn complimenten

  10. Yes! De update heeft geholpen, geweldig!

  11. Jep werkt inmiddels als een zonnetje. Design ja nu veel beter. Dat was eigenlijk het enige minpunt aan SwiftKey . Ik kan iedereen SwiftKey aanraden.

  12. Origineel geplaatst door Donovanaray
    Jep werkt inmiddels als een zonnetje. Design ja nu veel beter. Dat was eigenlijk het enige minpunt aan SwiftKey . Ik kan iedereen SwiftKey aanraden.

    Swype is beter,

  13. @Hot12345: Goed onderbouwd ook!

  14. Origineel geplaatst door Sil
    @Hot12345: Goed onderbouwd ook!

    Hey mooie van Swype is dat als je meerdere talen hebt ingeschakeld dan is het zo dat de “word prediction ” door elkaar gehusseld is.

    Als gebruiker WIL je dat juist niet, je wilt dat als je op tweakers.net iets aan het typen bent dat je alleen Nederlandse woorden voorgeschoteld krijgt.

    Bij swiftkey is dat door elkaar… Heel vervelend, bij Swype is het zo als je meerdere talen hebt geselecteerd, dan kun je naar bijv. Engelse word prediction als je op een Engelse site iets aan het schrijven bent.

    Kortom, voor 1 taal heb je nergens last van, zodra je meerdere talen hebt geselecteerd, bijv. Nederlands en Engels dan krijg je 2 talen door elkaar, en dat wil je niet.

    Swype is wel betaald 0,99 cent, maar is de moeite zeker waard. Échtwaar.

  15. @Hot12345: Mijn ervaring is precies andersom. Het is alweer een paar maanden geleden. Ik had eerst Swype gebruikt. Echter vond ik deze in gebruik niet zo nauwkeurig bij het gewoon typen zonder swype, wat ik ook vaak nodig heb. Echter was ik huiverig om Swiftkey te gebruiken vanwege volledige toegang. Maar later toch maar geprobeerd en mijn ervaring is dat deze, naast het swypen, veel beter typt.
    Ook wil ik juist wel talen door elkaar kunnen gebruiken zonder telkens te switchen omdat ik vaak tegen een game vriend in het engels en een reallife vriend in het nederlands chat.
    Enige wat mij nu nog tegenviel was de stabiliteit. Ik hoop dat dit nu beter is.

  16. Wel jammer dat je dan het microfoontje kwijt bent met dit toetsenbord. Die gebruik ik best vaak. Dan maar even overschakelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.