Reacties voor: SwiftKey voorspelt emoji en typt vloeiender op de iPad

SwiftKey voor iOS voorspelt nu welke emoji je wilt gebruiken. Bovendien kun je nu vloeiend schrijven op de iPad dankzij de flow-functie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. De emotie icoontjes zijn wel veel beter zo. Beter en sneller wat te vinden dan dat het was. Hopelijk krijgen ze de onnodige hoofdletters er ook nog uit. Vooral bij Is Is het vaak raak. Ook al verwijder je hem uit de database.

    En sommige apps werken niet met 3th party toetsenborden maar dat ligt aan de App niet aan SwiftKey. Ik ben er blij mee en het privacy gedoe. Mijn persoonlijke mening.

    Boeie

  2. Ligt het aan mij of werkt het alleen als je je toetsenbord op engels hebt staan?

  3. Niet weer eens tijd voor vergelijking?

  4. Ik gebruik hem graag. Volgens mij het beste toetsenbord voor de iPhone.

  5. Origineel geplaatst door Freaky
    Hopelijk krijgen ze de onnodige hoofdletters er ook nog uit. Vooral bij Is Is het vaak raak. Ook al verwijder je hem uit de database.

    Inderdaad echt super irritant al die hoofdletters.. Snap ook echt niet waarom dat Is

  6. Ligt het aan mij of kun je nu niet meer switchen tussen toetsenborden? Ik voer liever geen wachtwoorden in met SwiftKey. Gewoon omdat ik het niet vertrouw.

    Wel vet handig die Emoticons! Zoals zij het hebben gedaan vindt ik het veel fijner.

  7. Ik vind Swype een stuk fijner op mijn iPad mini2. Path Input is ook vrij goed, maar alleen voor swipen. Beide hebben overigens geen full access nodig.

    Ik ga Touchpal deze week proberen die nu ook NL ondersteund en ook geen volledige rechten eist.

  8. Geen idee of meerdere mensen hier last van hebben? Maar ik heb dyslexie en moet te lang nadenken over de volgende letter waardoor alle swype toetsenborden niet meer weet wat ik bedoel? Iemand enige ervaring daarmee? Of een goede oplossing daarvoor

  9. Dat is inderdaad een probleem ja. Maar daar is weinig aan te doen. Op een geven moment moet een toetsenbord een beslissing nemen of je al klaar bent met een woord. als het te lang duurt denkt het dat je aan het volgende woord gaat beginnen.

    Niet swypen, i.c.m. met een goed voorspellend toetsenbord, is voor jou denk ik toch een betere oplossing.

    Voor mij is SwiftKey wel het ideale toetsenbord. Ik ben erg blij dat ook op de iPad de flow-functie nu is toegevoegd.

  10. Ik vind het toetsenbord ook al fijn om te gebruiken met typen. Omdat de woorden er al heel vaak bovenstaan en ik het alleen nog maar hoef aan te klikken

  11. IOS8 reageert niet altijd even lekker met die nieuwe toetsenborden. Soms komt ie niet op en soms veranderd het hele invoer scherm. Hebben jullie dat ook?

  12. @Joost: Regelmatig, erg irritant

  13. Origineel geplaatst door jos
    Ligt het aan mij of kun je nu niet meer switchen tussen toetsenborden? Ik voer liever geen wachtwoorden in met SwiftKey. Gewoon omdat ik het niet vertrouw.

    Edit: gewoon smilie ingedrukt houden

  14. Hummm, het lukt mij niet om het woord “euro” te swypen en typen…weird

    Maar swiftkey is ook nog een spelletje. Je kunt nog best aardige zinnen maken door alleen maar de woorden boven het toetsenbord aan te tikken zonder ook maar iets te swypen of typen. Hij voorspelt woorden en dan kan ‘t leiden naar beste grappige zinnen. Lol

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.