Reacties voor: Apple brengt Swift 3.0 preview uit, vlak voor WWDC

Apple heeft de eerste preview van Swift 3.0 beschikbaar gesteld, de vernieuwde programmeertaal voor iOS-apps, die later dit jaar officieel verschijnt. Het gebeurde twee weken voordat WWDC 2016 van start gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Uiterst zwakke manier van handelen, zo vlak voor de WWDC. Dat lijkt me alleen maar kritiek te kunnen veroorzaken. Wanneer stopt Apple met het uitbrengen van half ontwikkelde producten…?!

  2. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Uiterst zwakke manier van handelen, zo vlak voor de WWDC. Dat lijkt me alleen maar kritiek te kunnen veroorzaken. Wanneer stopt Apple met het uitbrengen van half ontwikkelde producten…?!

    Waar heb je het over?

  3. @Macaanzee: Het is geen product, maar een programmeertaal. Op deze manier hebben ontwikkelaars de tijd om te oefenen met Swift 3 ter voorbereiding van de WWDC. Ontzettend sterke zet dus juist!

  4. Origineel geplaatst door Robin Speijer
    @Macaanzee: Het is geen product, maar een programmeertaal. Op deze manier hebben ontwikkelaars de tijd om te oefenen met Swift 3 ter voorbereiding van de WWDC. Ontzettend sterke zet dus juist!

    Volledig mee eens. Ik kijk als developer nu juist naar hetgeen is toegevoegd. Mezelf wat bijspijkeren zodat ik vanaf het WWDC gelijk kan beginnen met ontwikkelen voor iOS 10 en tvOS 10.

  5. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Uiterst zwakke manier van handelen, zo vlak voor de WWDC. Dat lijkt me alleen maar kritiek te kunnen veroorzaken. Wanneer stopt Apple met het uitbrengen van half ontwikkelde producten…?!

    Zijn mensen serieus zo aan het narren?

  6. Het artikel laat het enigszins lijken alsof dit het eerste moment is dat de wijzigingen in swift voor 3.0 bekend gemaakt worden. Dat is onjuist: sinds swift open source is wordt álle ontwikkeling in het openbaar gedaan. Als je wil kun je dus al maanden precies zien wat er verandert (en daaraan bijdragen). Ik verwacht op dit gebied op WWDC dan ook weinig nieuws, gezien er feitelijk niet veel meer dan een releasedatum bekend te maken is.

  7. Heb er aan gedacht om over te stappen naar swift maar blijf denk ik gewoon bij objc.

  8. Origineel geplaatst door Marco
    Heb er aan gedacht om over te stappen naar swift maar blijf denk ik gewoon bij objc.

    Waarom zou je? Zo spectaculair zijn die wijzigingen niet in de praktijk qua ontwikkelen, en daarnaast doet Xcode het voor 99% voor je omzetten.
    Swift is juist heel fijn om in te ontwikkelen en veel logischer dan Obj. C.

  9. Betekend dit dat ze tijd vrij aan het maken zijn voor WWDC om nieuwe Macbooks uit te brengen?? 😊

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.