Reacties voor: Supreme Preferences Three 1.0 geschikt voor iPhone OS 3.0 (jailbreak)

Er is een nieuwe versie van Supreme Preferences uitgebracht, die geschikt is voor iPhone OS 3.0. Die bevat veel nieuwe functies en breidt de instellingen van je iPhone enorm uit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Ongelooflijk wat een mogelijkheden, thanks to oa iMario!

  2. Mooie toevoeging!

  3. hopelijk is bij deze versie die vervelende bug weg dat als je het geinstalleerd hebt, je myname moet installeren om je cariernaam normaal te krijgen.

    ik ga er vanuit!

    installeren dus! 🙂

  4. helemaal handig mensen. THANX!!!!!

  5. Origineel geplaatst door Artistik
    Ongelooflijk wat een mogelijkheden, thanks to oa iMario!

    Wie wil je nog meer bedanken dan?

    OT: Echt top die nieuwe SP! Credits voor iMario!

  6. Bij SMS-berichten kun je bijvoorbeeld MMS in- en uitschakelen of tweemaal laten waarschuwen bij ongelezen SMS-berichten.

    Dit lijkt me standaard…

    Voor de rest wel handig al die extra opties.

  7. Goed bezig geweest Mario 🙂 mijn complimenten! (al had ik hem al draaien 😉 )

  8. Ik ben nu al sinds gistere nacht bezig om hem aan de praat te krijgen maar het werkt hier gewoon niet. Ik heb heel cydia al opnieuw geinstalleerd, winterboard, supreme prefs… De hele rattaplan, maar wat ik ook probeer winterboard doet het blijkbaar niet meer. Supreme Prefs staat in winterboard, maar als ik het aantik en ik ga terug naar het sprinboard dan zou je verwachten dat hij ff een kleine reset doet en dat supreme prefs werkt, maar bij mij gebeurt er niets, als ik dan terug in winterboard kijk dan staat supreme prefs daar helemaal niet aangeduid. Is er iemand die hetzelfde heeft?

    Groeten
    Jonas

  9. heel goed dat ie ook voor 3.0 er is… zeker handig, alleen baal ik ervan dat je hem moet activeren via winterboard. als er uiteindelijk namelijk iets kapot gaat via de jailbreak is dat uit mijn ervaring altijd winterboard. al een keer bij mij zelf gebeurd en ook regelmatig bij anderen die ik ken

  10. Ik vraag me af of de jailbreak niet je batterijleven teveel gaat beinvloeden. Iemand ervaring mee?
    Dit zijn handige features die ik gerust wil gebruiken maar als ie mijn baterijleven naar beneden gaat halen heb ik er wel even geen zin in.

  11. @Philip: uiteindelijk wel, ik was blij dat ik OS 3.0 erop kon zetten en met een frisse start beginnen want bij mijn 2.2.1 was de batterij op het eind na een halve dag alleen op standby staan al leeg

  12. nu nog een sms tekens teller en dan is het af!

  13. Toen ik mijn 1G iphone had jailbreakte en unlockte ik er elke keer op los als er nieuwe update was maar nu dat ik officiele ATT iphone 3GS heb (woon in US) wil ik er wel mee oppassen. Al heb ik gelezen dat de jailbreak niets verandert aan het toestel en steeds ongedaan gemaakt kan worden.

    Ben vooral op zoek om alarm/sms geluidjes te veranderen en icon’s te hiden op springboard die ik niet gebruik. Wil mijn iphone zo clean mogelijk 🙂 en met een garantie op een zo lang mogelijke batterijduur, nu doe ik er een dag mee voor ik moet opladen

  14. Origineel geplaatst door Ljiz
    hopelijk is bij deze versie die vervelende bug weg dat als je het geinstalleerd hebt, je myname moet installeren om je cariernaam normaal te krijgen.ik ga er vanuit!installeren dus!

    Helaas, helaas.. Nog steeds geen optie je cariername te resetten..

  15. @Jonas, weet niet wat er bij je fout gaat maar ik heb via cydia install gedaan, winterboard aanvinken (supreme stond wel helemaal bovenin) en daarna gaat winterboard een respring doen, mn ‘settings’ icon is nu een surpreme settings icon geworden en daarin staat verder alles. misschien is je icon niet veranderd door een andere winterboard setting maar als je die opend, zie je dan nog steeds alle standaard instellingen?

  16. Heren van je carriername dat kan ook gewoon met Makeitmine hoor dan moet je Lezen.

    Erg belangrijk.

    Edit: Mario Je bent een top Goza!

  17. Jailbreaken verkort niet de gebruiksduur van je phone na een charge. Wel kun je extra applicaties installeren die dat mogelijk maken. Winterboard in combinatie met een geanimeerde skin bijvoorbeeld. Oorzaak is dan winterboard en je kunt makkelijk jailbreaken zonder gebruik te maken van winterboard. Jailbreaken maakt het mogelijk internet wijzigingen aan te brengen wat normaliter niet mogelijk is en om applicaties te installeren die apple niet toe staat in de apple app store.

    Zo heb ik de volgende apps toegevoegd:
    – Abaia (gnu chess)
    – Macman (pacman clone)
    – Qik (live video streaming over 3G)
    – mxTube (betere youtube viewer)
    – modPlayer (oude digitale muziek bestanden afspelen)
    – iFile (file manager)
    – Reminder (statusbar icoon extensie)
    – Veency (VNC server voor iphone, bestuur je iphone vanaf je pc)
    – SBSettings (zet snel wifi/3g/etc aan/uit)
    – GRiS (Google Reader client)

    En dan last but nog least!

    – Backgrounder (applicaties laten draaien op de achtergrond)

    De meeste van deze applicaties zijn echt een zeer goed aanvulling en maken de iphone gewoon nog beter. Redsn0w en dergelijke interesseren mij niet.

  18. Ik heb het zelfde probleem als Jonas, wie nog meer en wat er aan te doen?

    Alleen instellingen zoals ik deze erin had staan voor ik de zaak net als Jonas opnieuw installeerde.

  19. Na wat van dit soort grapjes net mn hele iPhone kunnen flashen. Wat een hoop werk !!

    Reactie aangepast.

  20. Origineel geplaatst door Marki
    @Jonas, weet niet wat er bij je fout gaat maar ik heb via cydia install gedaan, winterboard aanvinken (supreme stond wel helemaal bovenin) en daarna gaat winterboard een respring doen, mn ’settings’ icon is nu een surpreme settings icon geworden en daarin staat verder alles. misschien is je icon niet veranderd door een andere winterboard setting maar als je die opend, zie je dan nog steeds alle standaard instellingen?

    Ja ik krijg gewoon de oude instellingen, er veranderd dus helemaal niets bij mij.

    Jonas

  21. Ik kan ook bepaalde instellingen niet meer uit of aan zetten, alleen als ik deze dus de-installeer, lijkt wel of WB gewoon op een of andere manier geblokkeerd is of vast staat.

  22. Bij SMS-berichten kun je bijvoorbeeld MMS in- en uitschakelen of tweemaal laten waarschuwen bij ongelezen SMS-berichten.
    Voor Foto’s zijn ook allerlei opties aanwezig, zoals het aanpassen van het tijdsinterval bij de diaweergave of het aanpassen van de overgang tussen twee foto’s.

    Dit is gewoon standaard hoor Gonny!

  23. Ik heb de Modmyi repo in Cydia staan, maar zie deze er niet tussen 🙁

    Update: Na verwijderen van repo en weer opnieuw toevoegen werkt het.

  24. ik heb hem geinstalllerd maar kan ehm niet terug vinden?
    of is et gwoon bij sbsettings?
    na herstart ok niet

  25. mms uitzetten en sms 2 keer laten overgaan , zit toch al op 3.0 ? Oh weet iemand hiero hoe je alle tabs van safari kan closen ?

  26. @Mitchell:

    precies wat ik zeg… wel lezen hoor, is erg belangrijk! 😛

    je moet dus een ander programma gebruiken om het weer normaal te krijgen. toch jammer.. meer verder erg nice!

  27. Origineel geplaatst door Borkuz
    nu nog een sms tekens teller en dan is het af!

    Probeer iRealSMS eens, dat werkt sowieso een stuk lekkerder.

    Hoe zit het trouwens met dit app’je, levert het problemen op icm SBSettings aangezien dat ook veelvuldig in je MobileSubstrate zit te frunniken?

  28. Bij mij ook geen reacktie
    meer van winterboard :s

  29. Hoe krijg ik Supreme Preferences 2.0 van mijn iPhone af zonder restore?

  30. Winterboard maakt je iPhone sloom en bugy .. En loopt heletijd vast.

  31. @Bitje: Vrij simpel als je nog maar 1 tab hebt open staan, dan druk je weer rechtsonder op het tabblad icoon, hetzelfde als je een nieuwe tabblad wil aanmaken, echter nu klik je op het kruisje van het openstaande tabblad en dan komt er een nieuw en leeg tabblad tevoorschijn 😀

  32. Ps.

    Super hoor.

    Maar als ik het afsluit dus door op de home butten te drukken dan gaan alle icons boven in weg (tijd battery status en porvider ect.)
    Hoe kan dit?

  33. Misschien ben ik het wel.. Ik heb dit geïnstalleerd, maar hoe krijg ik dit nu aan de praat ??

  34. Nu al een paar keer geherinstalleerd, maar werkt van geen kant, en ik ben blijkbaar niet de enige, ik weet niet wat er fout is, maar sinds vanochtend 3 updates geinstalleerd van winterboard, mobile substrate en preferences.

  35. Na installatie, wordt het emoji toetsenbord verkeerd weergegeven. Dat is de enige bug die ik heb ontdekt. De rest werkt perfect.

    Ik had eerst een andere jailbreak app geïnstalleerd voor de emoji iconen, misschien dat dit het probleem veroorzaakte.

    Als je in het toetsenbord scherm gaat van emoji dan mis je de backspace en de knop om terug te gaan naar vorig scherm (toetsenbord). Hoewel het wel werkt.

  36. Bij mij werkt Winterboard ook niet meer na installatie van Supreme Preferences Three. Nou ja foutje bedankt ff Apeldoorn bellen, zal wel weer een update komen.

  37. Kort gezegd : Winterboard werkt helemaal niet meer ook niet na de-installatie van Supreme Preferences, ik denk niet dat het aan SP ligt maar eerder aan de update van WB paar dagen geleden.

    Als ik SP de-installeer dan blokkeert de hele handel en schakelt WB helemaal uit, een repspring helpt niet, een reboot ook niet, alleen een complete on en off zet wb weer in werking.

  38. Hoe zit ‘t nou met iPodpop?

  39. Ik ben er achter gekomen dat ook het verplaatsen van icoontjes niet meer opgeslagen word, dus nu weet ik helemaal niet meer wat er aan de hand is, gaarne een oplossing of is de enige oplossing een complete restore?

  40. Heb de modmyi repo maar kan alleen de oude 2.0 en 2.3 vinden maar deze niet

  41. ik heb het zelfde! hoe kan dit. week geleden stond die er nog op.

    Komt het nog terug?

  42. Klopt hij staat er echt niet tussen de cydia apps,
    als je op search zoekt , zit hij er echt niet tussen
    hoe kan dit eigenlijk , modmyl repo, die zit er standaart in, dus daar ligt het niet aan.

  43. Wat is er gebeurt met dit geweldige prog.

    Het staat niet meer in cydia helaas, ik mis het behoorlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.