Reacties voor: Puzzelen op je iPhone met de Sudoku Denksport-app

De Sudoku-puzzelboekjes van Denksport hebben hun weg gevonden naar je iPhone en iPad. Met de app zet je een flinke collectie gratis en betaalde puzzels op je iDevice, die ook offline beschikbaar zijn.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Nou vraag ik me werkelijk serieus af. Zijn er mensen die betalen voor een abonnement op puzzelt zoals in deze app terwijl en talloze apps bestaan waarbij je óf gratis of door eenmalig voor een habbekrats de app te kopen (of advertenties af te kopen voor een euro) eindeloos puzzels kunt maken.
    Zeker voor zoiets populairs (en niet taalgebonden) als een sudoku.

  2. @E…: Gratis bestaat niet!

  3. Het is toch niet meer van deze tijd om een app niet universeel te maken? Het 1X in beeld zien staan op je iPad is toch een doorn in het oog.

  4. @E…: Deze app werkt niet met abonnementen, bij het gratis downloaden zitten er een aantal gratis puzzels bij en je kan in de app munten kopen om meer puzzels te kopen.

  5. Origineel geplaatst door E…
    Nou vraag ik me werkelijk serieus af. Zijn er mensen die betalen voor een abonnement op puzzelt zoals in deze app terwijl en talloze apps bestaan waarbij je óf gratis of door eenmalig voor een habbekrats de app te kopen (of advertenties af te kopen voor een euro) eindeloos puzzels kunt maken.
    Zeker voor zoiets populairs (en niet taalgebonden) als een sudoku.

    Ik heb zelf de Denksport-app op de Ipad en ja ik heb al een paar betaald. Maar het is ideaal ‘s avonds op vakantie om even te puzzelen. En het werkt goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.