Reacties voor: Gebruikers pissig over gekaapte Subway-app

Er is iets bijzonders gebeurd in de App Store: de Subway-app is tot ongenoegen van gebruikers omgekat naar een kortingen-app, waardoor er niets meer van de originele app over is. Subway wordt in de nieuwe app niet eens meer genoemd.
Lees het complete artikel → Gebruikers pissig over gekaapte Subway-app
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Dus. Wacht heel even. Label A heeft in opdracht van Coca-Cola een app gemaakt en die middels een update verwisseld met de officiële app van Subway? Raar.

  2. @Barend: Ik heb de app nooit gebruikt, maar als ik het artikel goed heb begrepen, was de Subprise app niet de officiële app van Subway.

  3. Origineel geplaatst door Barend
    Dus. Wacht heel even. Label A heeft in opdracht van Coca-Cola een app gemaakt en die middels een update verwisseld met de officiële app van Subway? Raar.

    Nee, niet helemaal. Je had de SUBprise app van de Subway.. En sinds 1 april heeft deze een totaal andere invulling gekregen. Bij de versie updates staan namelijk nog wel de updates van deze oude SUBprise app..

  4. Origineel geplaatst door Alfred
    @Barend: Ik heb de app nooit gebruikt, maar als ik het artikel goed heb begrepen, was de Subprise app niet de officiële app van Subway.

    De Subprise app was wél de officiele app van Subway Nederland. Dat was ook tegelijkertijd hun kortingsapp.

  5. Dit zou betekenen dat de App ID van de app is overgedragen. Anders is kapen onmogelijk omdat Apple dit systeem zo heeft gebouwd dat er geen dubbele App ID’s kunnen zijn.

  6. Ik ging op 1 april gelijk kijken of dit een virus was. Na goed zoeken en nadat ik oa subprise bovenin de zoekbalk had ingetikt kwam prise tevoorschijn. Toen ging er een lichtje branden.

    Kansloos dit. Dat ze dit zomaar kunnen doen. Achja, leermoment.

  7. Hier had Apple moeten ingrijpen. Zo kun je natuurlijk ook ten onrechte toegang krijgen tot gebruikersgegevens.

  8. Klagen over een gratis app?!

  9. Subway is van het verkopen van Coca Cola producten overgestapt naar Pepsi. Misschien dat dat er ook iets mee te maken heeft?

  10. @rtc: ja. Wat heeft gratis er nu mee te maken?
    Jij klaagt vast ook wel eens over ‘t weer…!?

  11. De Subprise app van Subway was een app die in samenwerking met Coca-Cola is gemaakt en deze laatste update is vanuit Coca-Cola gekomen. Subway heeft nu een eigen SUBWAY app met nieuwe aanbiedingen.
    Ik vind het niet echt netjes, maar Coca-Cola is de eigenaar van de app, dus juridische mag het. Ik denk niet dat Apple daar iets tegen kan (of wil) doen. Beetje slechte 1 april grap 😬.
    Ik heb de nieuwe SUBWAY app al een een paar dagen geïnstalleerd en er staan een paar leuke aanbiedingen in (bijv. 2 Subs naar keuze voor €5,-). Iedere dag kan je een nieuwe coupon krijgen, dus op naar de Subway 😊.

  12. @Cloverfield: waarom zou ik willen klagen over het weer?

  13. @Tevilnelg: Wat heeft Apple er mee te maken, Android telefoons hebben dezelfde update gekregen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.