Reacties voor: Subiet: OV-app voor iedereen met een vast traject

We horen jullie denken: 'Alweer een OV-app' en hoewel we het daar deels mee eens zijn, raden we het je toch aan om Subiet een kans te geven. Zeker als je dagelijks hetzelfde traject aflegt met de trein.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik snap niet precies wat het verschil is tussen deze app en de “mijn reizen” functie op de NS Reisplanner Xtra

  2. Teveel van hetzelfde inderdaad. Maar het is voor de verandering wel een erg mooie app.

  3. Om maar even schaamteloos reclame te maken: deze app doet dit al langer en heeft een widget waarmee je sneller toegang hebt tot de info. En vanaf komende week heeft deze ook ondersteuning voor de Apple Watch

  4. Jammer dat hij alleen rechtstreekse verbindingen (niet overstappen) zoekt en niet de snelste verbinding pakt. Tussen Utrecht en Zoetermeer is het bijvoorbeeld het snelst als je de intercity van Utrecht naar Gouda pakt en dan de stoptrein naar Zoetermeer. Helaas geeft de app dus alleen aan dat je de stoptrein moet pakken die er 15 minuten langer over doet…

    En dat, maakt de app gelijk zinloos.

  5. Voor mijn traject (Hoogkarspel – Arnhem) ontbreken diverse opties tussen 17:09 en 19:37. En dat, om de vorige reageerder te citeren, maakt de app meteen zinloos.

  6. Nutteloos. Geeft advies van een trein die niet rijdt volgens de NS planner en geeft nooit de snelste reis. Weer verwijderd.

  7. Inderdaad: overzichtelijk en simpel, maar waardeloos omdat de de weergegeven dienstregeling niet klopt; op mijn traject (jalfuursdienst) vertoont-ie gaten van anderhalf tot drie uur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.