Center Stage op Apple Studio Display

Reacties voor: Apple brengt Studio Display firmware-update 15.5 opnieuw uit

Apple heeft voor de tweede keer de update 15.5 voor het Apple Studio Display is uitgebracht. Deze update moest eerder problemen met de webcam oplossen en een nieuwe build zou nu ook problemen met audio moeten verhelpen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ok laat de publieke versie van deze firmware maar snel komen dan ! Aangzien de studio display een soort van iOS draait en eigenlijk in feite een grote ipad is, vraag ik me af of er nog functies zoals bv airplay of zelfs browsen via safari, icloud raadplegen en snel documenten aanpassen mogelijk is (zoals op de uitgebrachte M8 monitor van Samsung). Zou top zijn voor mensen die deze normaal met laptop verbinden, maar bv basistaken willen doen zonder een mac te verbinden.

  2. (Red.) De firmware-update blijkt nauwelijks verbetering te brengen. We hebben daarom een update in het artikel geplaatst.

  3. (Red.) De tweede update van de firmware is er nu ook.

  4. Wat ben ik blij dit scherm niet te hebben gekocht. Heb er even over getwijfeld, maar wat een miskoop zou dat zijn geweest als het om die camera gaat.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt na officiële release van Studio Display firmware-update 15.5.

  6. Net de firmware ge-update naar 15.5
    je ziet de 3 puntjes , en de melding zegt het kan enkele minuten duren dat het scherm zwart blijft, omdat ik mijn laptop dicht geklapt heb , zag ik niet dat de laptop al opnieuw opgestart was,
    Helaas het scherm van de Studio display bleef zwart.

    na een minuut of 10 , Thunderbolt kabel uit de laptop getrokken , weer aangesloten en de Studio Display kwam weer tot “leven”. Pfffff

    misschien opnemen in de handleiding

  7. (Red.) De update is nu opnieuw uitgebracht, met een ander buildnummer. Mogelijk lost dit het onlangs opgedoken audioprobleem op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.