Reacties voor: Strength: meet je signaalsterkte op de iPhone (jailbreak)

Met de gratis applicatie Strength van Erica Sadun kun je eenvoudig de signaalsterkte van je iPhone op een bepaalde locatie controleren.
Paul Pols -

Reacties: 17 reacties

  1. dacht dat we daar de aangepaste streepjes voor hadden? nog meer aandacht aan het antenne gezeik >.<

  2. Nou en daar waar was het signaal verlies!! Die is vrij duidelijk aanwezig. Plop en weg.. Stiekem blijf ik genieten van m’n iPhone 4!!!

  3. Het signaalverhaal begint nu wel een hoog “Nothing to see here, move along people!” te krijgen…

  4. Of voor sommigen, need this to prove my case ๐Ÿ˜‰

  5. Gaaf! bij mij blijft hij echter gewoon happy hoor ๐Ÿ™‚ zelfs met mijn kungfu grip of death!

  6. no problemo hier kan gewoon bellen

  7. Het werkt alleen onder iOS 4 of later.

  8. Mensen die zeiken over het bereik moeten gewoon geen iPhone 4 kopen! Ben er best klaar mee.. Het is een ontwerpfout maar geen echt probleem..

  9. Haha, heb de 4 nu al een aantal dagen en geen last. Wordt weer bevestigd door deze app. 32 en signaal blijft even sterk. Maar woon ook in amsterdam stad vol masten.

  10. Origineel geplaatst door Tom
    Mensen die zeiken over het bereik moeten gewoon geen iPhone 4 kopen! Ben er best klaar mee.. Het is een ontwerpfout maar geen echt probleem..

    Wat een bullshit om te zeggen dat het geen echt probleem is. Het is duidelijk een probleem en het is goed dat Apple erop gewezen wordt. De iPhone 4 is een leuke telefoon, maar heeft problemen. Het probleem is erger dan ik verwacht had. Ookal ben ik blij met mijn Apple producten (imac, macbook, ipod, iphone 3g, iphone 4, ipad, timecapsule) ik ga mijn ogen niet sluiten en minder kritisch worden. Apple moet wel scherp blijven! De laatste tijd zijn er helaas meer problemen met Apple producten, omdat ze niet voldoende en op de juiste manier testen. De spulletjes zijn duur genoeg, we mogen daarom wel kwaliteit verwachten.

  11. Origineel geplaatst door Bert
    Origineel geplaatst door TomMensen die zeiken over het bereik moeten gewoon geen iPhone 4 kopen! Ben er best klaar mee.. Het is een ontwerpfout maar geen echt probleem..Wat een bullshit om te zeggen dat het geen echt probleem is. Het is duidelijk een probleem en het is goed dat Apple erop gewezen wordt. De iPhone 4 is een leuke telefoon, maar heeft problemen. Het probleem is erger dan ik verwacht had. Ookal ben ik blij met mijn Apple producten (imac, macbook, ipod, iphone 3g, iphone 4, ipad, timecapsule) ik ga mijn ogen niet sluiten en minder kritisch worden. Apple moet wel scherp blijven! De laatste tijd zijn er helaas meer problemen met Apple producten, omdat ze niet voldoende en op de juiste manier testen. De spulletjes zijn duur genoeg, we mogen daarom wel kwaliteit verwachten.

    Idd, al die apple fanboys die het altijd maar blijven ophemelen…
    Als het niet goed is, dan is het niet goed punt uit.
    Dan komt Apple met videos van hun 100 miljoen dollar test lab… Nou dan is het eigenlijk nog een alleen maar grotere fail.
    Ik ben bijvoorbeeld ook absoluut niet te spreken over de firmware update voor de 3G… op IOS4 is er gewoon niet meer mee te werken, 5 seconden om de sms app te openen :s
    Apple begint een beetje laks te worden, de mensen kopen het toch wel, en word het door iemand afgekeurd dan springen er meteen 10 op om apple te verdedigen…

    Dont get me wrong, mijn iphone is de beste phone die ik ooit gehad heb, maar ik heb toch erg de neiging om bij mijn volgende telefoon voor Android te kiezen.
    Zeker na al die negatieve reacties over de Iphone4

  12. @John: iOS 4.1 werkt al weer een stuk beter op een 3G. Volgens mijn analyse zit een deel van het iOS performance probleem in de hoge CPU load van Safari. Op een 3G snoept safari bijna 50% cpuload (altijd op de achtergrond! Safari dus niet open)

  13. Gelukkig heb ik er geen last van, heb alle kungfu death grips geprobeerd op m’n iPhone 4 maar nada niks

  14. Na de update naar 4.0.1 is mijn signaal zwakker geworden en vatl zelfs weg. Ik had em beter op 4.0 kunnen laten staan daar was mij nsignaal nog sterker

  15. Origineel geplaatst door Isoow
    Na de update naar 4.0.1 is mijn signaal zwakker geworden en vatl zelfs weg. Ik had em beter op 4.0 kunnen laten staan daar was mij nsignaal nog sterker

    De signaalsterkte is hetzelfde gebleven. Alleen de weergave is meer volgens de werkelijkheid. Hiervoor werden we eigenlijk bedonderd. In heel veel gevallen hadden 5 streepjes eigenlijk 3 of 4 streepjes moeten zijn!

  16. Grappig zeg. Waarom heeft mevrouw gewoon nog 3g? Strange

  17. Origineel geplaatst door Klaas
    Grappig zeg. Waarom heeft mevrouw gewoon nog 3g? Strange

    iets beter kijken. Het is duidelijk een iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.