Reacties voor: Strengere regels voor gewelddadige games en wiet-apps

Apple heeft de regels aangescherpt voor gewelddadige games en wiet-apps. Er mogen geen wapens te zien zijn in iconen en screenshots.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Apple moet het gewoon mogelijk maken dat er een content filter is in de app store voor 4 jarige peuters.
    Meerdere user accounts op een ipad zou ook wel wenselijk wezen, dan kan je als ouder gewoon bepalen wat hij wel en niet mag zien.
    Apple bemoeit zich beetje te veel met wat mensen wel en niet mogen imho…

  2. Je kan toch een leeftijdsverrificatie instellen net als elk andere bron op het internet ? Daar is dit toch ook geaccepteerd ?

    Dit gaat echt te ver … !

    Je gaat toch ook niet elke aktie film synchroniseren alsof het over bloemetje gaat ?

  3. Als ouder moedig ik dit toch wel aan. Ondanks alle ‘beperkingen’ en leeftijdsfilters komt er vaak toch h.e.e.a. aan wapens voorbij. En dan zit ik er zelf naast. Dit gebeurd bv door advertenties of verwijzingen naar andere apps van de ontwikkelaar. Ik weet wel dat ik mijn kinderen niet eeuwig kan beschermen, maar het is toch irritant als je 3 jarige vraagt: “Wat is dat, papa?” als hij een onschuldig spelletje zit te spelen en er verschijnt een icoontje onder in beeld.

  4. @Flieps: verstop alles maar ze komen het toch wel te zien hoe dan ook . Je kunt ze beter goed voorlichten .

    En ik mag ik ook mee doen of moeten we er een kinder apparaat van maken ?

    Of ben je ook voorstander van dat er 2 wegen moeten zijn ? Dat kinderen de mogelijkheid hebben kinder dingen te doen en volwassenen volwassen dingen kunnen doen .. Anders kunnen we met z’n allen beter op de kinder crèche gaan zitten ..

  5. Stem dan tegen die irritante adds..

  6. Logica uit het land waar met regelmaat peuters echt mensen doodschieten door een bizarre wapenwet. Amerika op z’n smalst.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.