Reacties voor: Street View toegevoegd aan Google Maps-webapplicatie

Google heeft de Street View-functie toegevoegd aan de webapplicatie voor Google Maps. Dit is goed nieuws voor mensen die de functie gebruiken en iOS 6 hebben geïnstalleerd.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Gheheh werd tijd

  2. Mooi hè Apple…..

  3. Het lijkt erop dat het nu alleen werkt vanuit poi’s. In mijn straat lukt het niet, maar als ik op de naam van de school in de buurt klik doet hij het wel. Daarvandaan kun je dan wel weer verder navigeren.

  4. Werkt bij mijn iPhone 4 nog niet, heb alle tabbladen gesloten en de Safari-geschiedenis en cookies verwijderd. Als ik tap dan krijg ik alleen het dichtstbijzijnde bedrijf te zien, daar staat ook dat rode bolletje. Vervolgens krijg je dan inderdaad die drie icoontjes te zien, maar als je op dat poppetje drukt gebeurt er niks. Werkt nog niet optimaal hier.

  5. Eindelijk, weliswaar met kaarten uit 1927 maar het begin is er….

  6. Bij mij werkt het wel. Een rode informatie pin verschijnt alleen als je op een bekende, in Google maps ingevoerd object (bedrijf/school o.i.d), tapt.
    Op een willekeurige plek tappen in mijn (lege) straat werkt niet. Dan verschijnt er geen onderbalk met rechtsonder dat mannetje. De enigste mogelijkheid in streetview daar te komen is vanaf de dichtsbijzijnde bekende plek. Hopelijk wordt dat wel mogelijk.

  7. Het werkt goed bij mij, maar ik kan niet inzoomen zoals bij de oude versie, waardoor ik soms het huisnummer niet kan lezen. Jammer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.