Reacties voor: Streamer, gratis iPhone-applicatie speelt audio- en videostreams (eerste indruk)

ZoDTTD kondigt op zijn blog aan dat hij in het geheim bezig is geweest met het maken van een iPhone-applicatie voor de App Store: Streamer. Het zorgt ervoor dat je streaming media via de iPhone en iPod touch kunt afspelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Gaat het niet worden denk ik

  2. Nu nog een 0,79c versie die landscape ondersteund + adfree!

  3. Nee, maar het geeft wel aan wat het momentum hierachter is. Niemand kan streaming meer tegenhouden, ook de directeuren van T-mobile, ATT, KPN, omroepbonzen en al zeker Phil Schiller van Apple niet.
    Ze moeten juist vooroplopen en standaarden en verdienmodellen gaan bepalen inplaats te lamenteren en krampachtig te doen.

  4. Ik ben een groot verzamelaar van streams:
    VisuaRadio, SHOUTcast; StreamItAll; FStresam; iCarRadio. ben dus razend benieuwd naar de toegevoegde waarde van Streamer!
    Gij zult het horen.

  5. Nou, deze journaal 24 stream vind ik al handig!

    http://www.omroep.nl/live/thema/nos_journaal24-sb.asx

  6. Denk het ook niet nee…

    Iemand al nieuws over uitzending gemist? :p

  7. …nou ik ben aangenaam verrast.
    De stream van radio Oost kon ik op die andere streamers niet krijgen (mms://media.rtvoost.nl/radio)
    en hierop gelijk bingo!
    En dat terwijl een techneut van RTV Oost mailde dat zij eraan werkten maar voorlopig nog niet in de lucht
    Dat belooft wat!

  8. Hmmm… Ben heel benieuwd hoe lang hij erin blijft staan… Ff gauw downloaden dus…
    Enne: .flv ? Dat is toch Flash? Hoe zit dat dan? Interessant…

  9. Find this app less than tvu player , also if you choose a stream it does not change when you choose another , bbc world is widescreen and in 4.3 mode it looks bad , shame there are no apps like spb online ( on windows mobile ) which has 10 dutch channels and in total 50 real streams which are high quality plus over 200 radio stations

  10. je kunt ook uitzending gemist streams op deze app kijken… werkt alleen niet optimaal. helaas nu nog wachten voor de officiele aplicatie van uitzending gemist

  11. Iemand bekend mee met azeures steaming naar je iphone.

  12. Geluid werkt nog deftig, maar beeld is echt te haperig. Zou wel leuk zijn moeste bv via sporza(belgie) de koers of tennis kunnen volgen zoals je nu al kan op hun site.

  13. Deze applicatie zou dus de uitzendinggemist.nl streams kunnen afspelen, welke via RTSP verlopen.

    In de praktijk blijkt dat echter nogal slecht te gaan. Zowel breedband als smallband gaat nogal ‘schokkerig’, en dat via Wifi.

    Gebruik als test onderstaande links:
    Breedband
    Smallband

  14. Als ik het goed begrijp is dit dus de goedgekeurde versie van het vlc4iphone project waar zodttd al geruime tijd mee bezig was. Vergeleken met tvuplayer ziet de gebruikersinterface er nog wat sober uit (geen thumbnails, geen vermelding van de bandbreedte, weinig voorgeprogrammeerde kanalen waarvan de meeste nog audio ook) maar de vrijheid om zelf kanalen toe te voegen is een groot voordeel. Op beelinetv.com staat bijvoorbeeld een grote verzameling internationale links. Ook op kanalenkiezer.nl/mobile staan er veel- maar zonder vermelding van bandbreedte. Met wat experimenteren kun je misschien een bruikbare favorietenlijst opbouwen.

  15. Kan iemand die het getest heeft mij ook vertellen of je met deze app ook kunt inloggen op een beveiligde stream die ik bv wil luisteren? Dus of hij om een wachtwoord vraagt als je die stream start. Zoiets zoek ik nl.

  16. Kan ik hiermee eindelijk iptv via T-mobile bekijken?

  17. Ziet er een beetje als de vlc4iphone uit die ZOD al eerder beschikbaar stelde. Wel grappig dat er reclame in zit, wist niet dat dat in de appstore mocht op deze manier.

  18. Bij praktisch alle videostreams die ik probeer heb ik of alleen geluid en op z’n best een paar nieuwe beeldjes per seconde en dat via WiFi. Oftewel alles behalve een goede ervaring, wellicht zit er nog potentieel in maar op dit moment is het voor video voor mij niet bruikbaar!

  19. Ik heb hem gewoon gedownload via 3g met 3g unreatrictor 😀
    maar weet iemand waar ik nieuwe streams kan downloaden? Bedankt

  20. @iLuigi:
    op internet staan allerlei lijsten met links naar streams, bijvoorbeeld de eerder door mij genoemde. Link vasthouden tot er een zichtbaar en leesbaar adres staat bijv http of mms, dan op kopieer drukken, streamer openen favo plus aanraken en in adresvenster scherm vasthouden tot vergrootglas verschijnt. Even loslaten tot plaktoets verschijnt en adres inplakken, save.
    Opnieuw streamer opstarten voor het afspelen werkt het beste, wel wat geduld hebben en streams die teveel bandbreedte vragen doen gewoon niets.

  21. uitzendinggemist werkt ook gewoon!! zelfs met windows media stream

    mms://wm-ondemand12.omroep.nl/ug-ondemand-wm3/wm3c1/ceres/eo/rest/2009/EO_101153167/bb.20090811.asf

    uitzending van netwerk!

  22. Sofware decoding (VLC / libavcodec).

  23. Ook even gezocht naar de RTLZ livestream en in een tinyurl gestopt (scheelt typen op je iPhone):
    http://tiny.cc/rtlzlive
    Dit is de smalband versie (225 kbit), dus theoretisch te bekijken via 3G.
    Of als je de breedband versie wilt (805 kbit):
    http://tiny.cc/rtlzlivebb

  24. de Streamer mist de functionaliteit dat zichtbaar is in welke fase het proces van verbinden zit. Connecting/Buffering/Listening…. Ook de naam van het station kun je niet invoeren.
    Wanner is er een streamer die het mogelijk maakt de volgorde zelf in te delen? Nu is het gewoon aanschuiven in de rij.

  25. Werkt dit ook met sopcast streams?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.