Reacties voor: Fiets- en hardloop-app Strava laat vrienden zien waar jij uithangt

De fiets- en hardloop-app Strava heeft een nieuwe functie genaamd Strava Beacon. Dankzij deze functie kun je je vrienden en familie op de hoogte brengen van jouw workout. Zij kunnen daardoor zien waar jij precies bent en of je veilig thuiskomt van een rondje hardlopen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Met deze functies onderwerp je je aan voordurende controle en je betaalt daar ook nog eens voor. Strava krijgt zo een enorme hoeveelheid data binnen, een goudmijn!

  2. Of je deelt gewoon je locatie met de standaard iPhone App ‘Zoek Vrienden’…

  3. Origineel geplaatst door Onno
    Of je deelt gewoon je locatie met de standaard iPhone App ‘Zoek Vrienden’…

    En als je vrienden geen iPhone hebben?

    @Klara: Ik ben zelf actief Strava gebruiker en je moet het per rit inschakelen. Je vaste rondjes zou ik het niet voor gebruiken maar als je ergens onbekend bent of alleen met je fiets de Alpen in gaat is het wel fijn dat de achterblijvers weten waar je uithangt.

  4. Waarom zouden vrienden moeten zien waar ik uithang? En al zou ik willen dat dat moet, waarom zouden mijn vrienden überhaupt geïnteresseerd zijn waar ik uithang? Ik kan geen enkele reden bedenken voor beide vragen.

  5. @Mark: Je kunt bellen, sms-en en wat niet al meer. Bereik heb je ook op veel plekken in de Alpen. Een beetje nadenken bij wat er wordt aangeboden kan geen kwaad, vind ik. Iedereen moet voor zich beslissen waar zij/hij mee in zee gaat, als we maar eerlijke informatie krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.