Reacties voor: Stormloop op App Store tijdens de kerst, 11 miljoen iPhones verkocht

De App Store heeft een enorme stormloop gehad tijdens de kerstdagen. Vooral de iPod touch laat een gigantische stijging in het aantal downloads zien, met een factor 10. Een analist beweert dat het met de iPhone ook erg goed gaat: er zijn afgelopen kwartaal 11,3 miljoen stuks verkocht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ja zo aan de stats te zien is er een grove explosie wat betreft het verkoop van de ipod. Wat ik wel wil geloven omdat het natuurlijk een leuk en gaaf kerstcadeau is.

    Maar zoveel is de iphone nou ook weer niet gestegen. Maar de stijging opzich is wel hoog. Dat sommige mensen een iphone voor iemand cadeau kunnen doen met kerst… dat is echt een bats geld.

  2. begrijp niet dat mensen een iphone voor de kerst krijgen 😛 erg duur kado als je t mij vraagt… mja er zijn natuurlijk een hoop mensen die veel meer dan het gemiddelde verdienen 🙂 veel meer dan mij dus hahaha 😛

  3. Het is normaal de ipod beter scoort dan de iphone aangezien de ipod een pak goedkoper is he.
    Apple zal het graag zien de goede verkoop.

  4. @tim wolf: @shorty007: @schumi:
    Dat grafiekje is niet het aantal iPhone/iPod touch verkopen, maar het downloadvolume in de appstore.

  5. Leuk artikel! De titel is wel ietwat verwarrend. Nu lijkt het of tijdens de Kerst 11 miljoen iPhones verkocht zijn;-)

  6. @tim wolf: Buiten het feitelijke antwoord van Oentje13 om, is het natuurlijk logisch dat een iphone met een abbo van rond de 35€ per maand nou niet bepaald een kerstcadeau’tje is. Een ipod touch daar in tegen, juist wel!
    😉

  7. verder heb ook ik een iTunes Gift Card gekregen voor de kerst dusja…denk dat heel veel mensen die gehad hebben 🙂

  8. Die piek wordt denk ik deels veroorzaakt door de 12days Christmas App? Europa zal massaal gedownload hebben daarom.

  9. Origineel geplaatst door iPieter
    Die piek wordt denk ik deels veroorzaakt door de 12days Christmas App? Europa zal massaal gedownload hebben daarom.

    Misschien wel, maar wat een rotzooi krijg je gratis,.. echt muziek voor het a-muzikale-klootjesvolk, ik hoef geen tiesto of 1 of ander RnB zangeres.

  10. in al die landen zal T-mobile wel niet voor de ontvangst verantwoordelijk zijn, want ik heb hier geen ontvangst waar ik woon (centrum van Soest)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.