Reacties voor: Storing bij iMessage na beschikbaar komen van iOS 8.1.1

Er is een storing bij iMessage opgetreden, nadat iOS 8.1.1 beschikbaar kwam. Er lijkt sprake van een algemene storing, ook bij oudere iOS-versies en op de Mac.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Doet het weer!

  2. Mmmm, erg vreemd. Hier verzenden en ontvangen de iMessage berichten wel, maar met vertraging van 2 minuten…

  3. Had er net toevallig nog last van!

  4. iPhone uitzetten en aan doen werkte voor mij!

  5. Nog steeds last van. In iOS 8.1

  6. ik slaan deze update ff over. heb al genoeg problemen met ios 8.1.

  7. iPhone harde herstart; bericht verzonden; na 2 minuten pas verzonden en doet het nu weer super snel!

  8. Na een restart werkt die inderdaad weer

  9. Ik doe deze update toch niet.

  10. Hier geen problemen met de 5s.

  11. Geen animaties in apples iPhone weer app.

  12. Godver jullie zijn lekker bezig Apple. Wat is dit nu weer Cook blijf niet zo miet en pak ze een keer aan daar.

  13. Ik had inderdaad al problemen onder iOS 8.1. Duurde heel lang voordat berichten werden verzonden. Dus ligt niet aan iOS 8.1.1 maar nu doet alles het weet goed. Was gewoon even druk op de servers denk ik.

  14. Geen problemen met 5s

  15. Weer veel gezeik om niks, ben ik de enige die nooit problemen heeft?

  16. Er is een specifiek nummer die ik geen iMessage kan versturen..alleen sms. De rest met een iphone kan ik wel een iMessage sturen. Het specifieke nummer kan overigens wel een iMessage naar mij versturen… Vreemd en ik weet niet of dit door de update komt, iemand tips toevallig?

  17. Nee hoor, bij mij doet alles het ook altijd zonder problemen!

  18. Origineel geplaatst door nick16gb
    Er is een specifiek nummer die ik geen iMessage kan versturen..alleen sms. De rest met een iphone kan ik wel een iMessage sturen. Het specifieke nummer kan overigens wel een iMessage naar mij versturen… Vreemd en ik weet niet of dit door de update komt, iemand tips toevallig?

    Heb je bij dit nummer in je contacten mobiel staan? Probeer dit eens te veranderen in iPhone….

  19. Origineel geplaatst door nick16gb
    Er is een specifiek nummer die ik geen iMessage kan versturen..alleen sms. De rest met een iphone kan ik wel een iMessage sturen. Het specifieke nummer kan overigens wel een iMessage naar mij versturen… Vreemd en ik weet niet of dit door de update komt, iemand tips toevallig?

    Waarschijnlijk selecteer het email adres van bewust persoon. Kijk maar eens goed, dit is veel gemaakte fout.

  20. Ik heb zeker al 3 keer bericht gemaild dat in de laste 3 weken Messenger het niet doet
    Met screenshot

  21. Thanks, maar nummer is als iphone ingegeven en nummer is aangevinkt als bereikbaarheid in settings bij het ontvangende toestel. Als ik het mailadres selecteert wordt wel een iMessage verstuurd…

  22. Heeft iemand een idee of de lastige melding “No SIM card” eruit is bij de iPad waar geen SIM card gebruikt wordt omdat je enkel de GPS functie wil? Dat probleem is bij mij begonnen met 7.x -> 8.1.

  23. Origineel geplaatst door Ivo
    Heeft iemand een idee of de lastige melding “No SIM card” eruit is bij de iPad waar geen SIM card gebruikt wordt omdat je enkel de GPS functie wil? Dat probleem is bij mij begonnen met 7.x -> 8.1.

    Informeer eens bij de appel store, ik heb ergens gelezen dat dit op te lossen is door een “dummi” SIM card in de iPad te doen (zouden ze bij appel hebben) dus een sim die eigenlijk niks doet alleen fysiek aanwezig is waardoor je verlost ben van dit probleem,

  24. Dat is niet t enige. Mijn iphone 5s start regelmatig uit het niets opnieuw op, batterij gaat veel korter mee dan op ios7 en het valt al uit bij 15% soms. Ook het gebruik van landscape mode wilt niet altijd werken in websites of youtube. Ben gelukkig niet de enige die deze problemen ervaart met 8.1.1. Ios 8 lijkt steeds meer op windows 8..een flop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.