Reacties voor: Storing bij iCloud leidt tot verbindingsfouten

Een storing bij iCloud levert bij diverse mensen verbindingsfouten op, bijvoorbeeld als je bij iCloud.com probeert in te loggen.
Lees het complete artikel → Storing bij iCloud leidt tot verbindingsfouten
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik heb storing bij game center

  2. Eerder gedownloade apps downloaden ook niet meer uit iCloud

  3. Bij mij is mijn Nederlandse AppStore account ook niet toegankelijk. Ook daar krijg ik een Connection Error. Tot mijn verbazing werkt mijn Amerikaanse account daarentegen wel.

  4. Ik kreeg om half 6 een email van icloud dat mijn maandelijkse betaling voor icloud opslag is mislukt en dat ik mijn betaalgegevens moest bijwerken omdat ze anders mijn drive opslag weer gaan reduceren. Zou dat er ook mee te maken kunnen hebben? Mijn betaalgegevens kloppen gewoon en mijn creditcard is ook gewoon goed en heeft nog alle ruimte.

  5. Dacht dat het aan mij lag, vlak daarvoor nog met apple care aan de telefoon gezeten, daarna kon ik idd niet meer inloggen, icloud zei dat ik verkeerd wachtwoord had en dat er een probleem met de server was, net weer geprobeerd, en alles werkt hier weer!! Kan weer gewoon inloggen

  6. Sms is dit geen storing maar werken/voorbereidingen voor iets nieuw?

  7. Origineel geplaatst door RVJ
    Ik kreeg om half 6 een email van icloud dat mijn maandelijkse betaling voor icloud opslag is mislukt en dat ik mijn betaalgegevens moest bijwerken omdat ze anders mijn drive opslag weer gaan reduceren. Zou dat er ook mee te maken kunnen hebben? Mijn betaalgegevens kloppen gewoon en mijn creditcard is ook gewoon goed en heeft nog alle ruimte.

    dit had ik bij de vorige storing, apple care gebeld, die konden zien dat alles goed stond, volgende dag bleek dat niet het geval

  8. 3 e keer op korte tijd… ik hoop niet dat mijn photo’s app op men nieuwe macbook nu weer alle foto’s gaat uploaden naar icloud zoals vorige keer, want dan word ik volledig gek !

  9. @iMaArt3n: Oh, apple care ging overigens niet om icloud issue😁

  10. Mijn contacten synchroniseren niet meer momenteel.

  11. Werkt hier prima, ohja natuurlijk want ik heb OwnCloud op mijn eigen server.😎

  12. @robin: ik ook, het werkt helaas nog niet. Ik speel elke avond International Snooker 2012 tegen andere tegenstanders. Dat zit resus niet in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.