Reacties voor: Stop een iPhone in je MINI Scooter

MINI heeft een concept van de MINI Scooter E onthuld, waarin een dock voor de iPhone aanwezig is. Met de iPhone kun je de scooter starten, navigeren en communiceren via Facebook.
Lees het complete artikel โ†’ Stop een iPhone in je MINI Scooter
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. kijk op die 2e foto naar dat wiel: zo lelijk!

  2. nee zo vet dit…

  3. Ze zien er echt tof uit. Misschien niet iets wat een ventje van 16 wil hebben maar er lijkt me zeker een markt voor.

  4. is je iPhone dan je sleutel ofzo dan heb je een iPhone nodig om dit ding te starten ja ๐Ÿ˜›

  5. Hoe bedoel je die man is een nederlander,
    dat engels, sjeeminee

  6. Zozo, das een mooie scooter ๐Ÿ™‚
    De iPhone toevoeging is zeker wel handig

  7. Haha dat design is niet om aan te zien. Maar dat je er een iPhone in kan doen is wel tof bedacht.

    Doe mij maar een Yamaha Aerox met een iPhone functie ๐Ÿ˜€

  8. Ik ben 17 en die groene lijkt me zeker vet. In de helm zit een headset voor je smartphone ingebouwd, er zit gps op het ding en als je langs een andere mini scoot rijd (hoe vaak gaat dat gebeuren?!) dan knipperen de lampen!
    De prijs die er geschat word is 6000 euro echt ziek duur (duurste Vespa is zo’n 3000). Lijkt me ook dat hij in no time gejat is (zit wel gps in dus mis track je hem ermee?)
    Als je een iPhone op je brommer wilt zetten kun je ook bij de halfords een houdertje kopen voor 15 euro..

  9. Origineel geplaatst door Guus
    Haha dat design is niet om aan te zien. Maar dat je er een iPhone in kan doen is wel tof bedacht.Doe mij maar een Yamaha Aerox met een iPhone functie

    Doe mij maar een Harley Davidson Rocker met een iPhone aansluiting XD! Is wel een idee om mijn huidige motor te verbouwen :P.

  10. Alleen al om de iPhone integratie zou ik hem kopen, geweldig!

    Daarnaast een groot BMW liefhebber….

  11. Coool ๐Ÿ˜€

  12. Fantastisch ontwerp, jammer dat je ze nog niet kunt bestellen.

  13. Ben ik nou de enige die deze scooters heel mooi vind? En dan nou niet zo zeer om de iPhone aansluit mogelijkheid, die overigens wel erg goed bedacht en uitgevoerd is.

  14. @Silfer:
    Nee, ik vind hem ook heel mooi. Het leuke is dat je echt duidelijk ziet dat het gaat om Mini, ook al sta je van een afstand waardoor je het merklogo niet zie. De scooters hebben de duidelijk huisstijl van Mini en het staat ze goed.

  15. @Nathan:
    Echt he, om je kapot te schamen. Wat is dat toch met Nederlanders die stug met hun eigen Hollandse accent een andere taal uit moeten spreken? Perfecte uitspraak verwacht ik niet, maar dit lijkt wel een sketch.

  16. Altijd lachen om Duitsers met hun tenenkrommend Engelse uitspraak. Deze meneer doet hiervoor niet onder.
    Plaatsvervangende schaamte als dit de persvoorlichter van Mini Nederland is.

  17. Gaan ze ook zo hard alsin het filmpje? ๐Ÿ˜› ‘t lijken wel jets in dat filmpje over die virtuele baan lolz.

  18. @Frankie:

    Eerder nl dan Duits, lijkt mij aan t accent ๐Ÿ˜‰

  19. Ik dacht eerst dat ‘n belg was aan de uitspraak te horen maar ‘t is ne nederlandse limburger. Klinkt toch nog beter dan dat hollands van boven de moerdijk ๐Ÿ˜‰

  20. Het grappige is dat in Engelstalige landen het met accent spreken van een taal gedistingeerd over komt. Vergeet niet dat in engeland een op de acht mensen een vreemde taal spreekt in de US een op de dertig een vreemde taal spreekt ( los van de Spaans sprekende waar Engels de de tweede taal is) In Nederland spreekt 91% een vreemde taal en 51% een derde taal. Het feit dat hier opmerkingen zijn over het accent van Adriaan van Hooydonk en zijn zinsopbouw in het Engels geeft al aan hoe hoog wij die lat leggen. Onterecht merk ik vaak als ik in het buitenland ben.
    On topic zeer stijlvolle iPhone houder zeg die mini scooter

  21. Vandaag is een stukje hemel op aarde neergedaald. Im in love!

  22. Ik vind hem helemaal goed! Weet nog niet of ik de scooter van Smart niet nog cooler vind eigenlijk maar de iphone optie is helemaal tegek. Deze optie heb je nl. in alletwee de merken

  23. @ Scheerschuim

    Je hebt zeker gelijk, al denk ik dat het wel een heel goed feit is dat wij dat nastreven. En ik moet toegeven dat ik een filmpje als dit niet afkijk, vanwege die vent. Een dergelijke verkrachting van de Engelse taal levert bij mij een enorme plaatsvervangende schaamte op.

  24. Is dat niet gevaarlijk? Ipc bekijken tijdens het rijden?

  25. Een rottige Iphone om het ding te starten en snelheid af te lezen. Hoe verzin je het…. Genoeg reden om het ding te negeren..

  26. Moest ik in augustus geen Vespa LX hebben gekocht, zou er nu toch concurrentie voor gekomen zijn, hoor ๐Ÿ™‚

  27. echt bijna bellen achter het stuur ๐Ÿ™‚

  28. Origineel geplaatst door Otto Nooitgedacht: Ik ben 17 en die groene lijkt me zeker vet. In de helm zit een headset voor je smartphone ingebouwd, er zit gps op het ding en als je langs een andere mini scoot rijd (hoe vaak gaat dat gebeuren?!) dan knipperen de lampen!
    De prijs die er geschat word is 6000 euro echt ziek duur (duurste Vespa is zo’n 3000). Lijkt me ook dat hij in no time gejat is (zit wel gps in dus mis track je hem ermee?)
    Als je een iPhone op je brommer wilt zetten kun je ook bij de halfords een houdertje kopen voor 15 euro..

    Echt waar?:o een houder voorop je scooter?? Ishet dan ook gelijk mogenlijk om me iphone op te laden via mij accu?? Dat zou wel goud Zijn navigatie op je scootef

    ( bijna 16 wil heeel graag antwoord)

  29. Mooiiiiijjj! ๐Ÿ™‚ zeker op mijn lijstje straks!

  30. Coole scooter voor 1000 euro met die iPhone 4 erbij zou ik hem best willen hebben, jammer dat het 6 x zo duur is

  31. @Nanomeister: @dutchie:
    Laden weet ik niet, denk dat het wel zou kunnen als je heel handig bent, maar die houder bij de halfords moet je geloof ik monteren op een buis, je brommer heeft een buis als stuur een scooter heeft nergens een buis of je moet en een met een sportstuur hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.